Hvordan velge et yrkeNår ellers i livet det kommer en tid når det er tid for å velge din egen vei, noe som kan gi en anstendig levende. Og vel, hvis yrket er mottatt etter at institusjonen oppfyller den sanne kall. For å lære hvordan du skal velge et yrke, fortell dine favoritt site nyttige tips.
Noen ganger valgte yrke er ikke tilgjengelig på grunn av uforutsette omstendigheter. For eksempel, ville folk til å være en pilot, men av helsemessige årsaker vil han ikke få denne jobben. Det hender også at prioriteringer i livet forandret i løpet av studien. For eksempel, innser en person som studerer ved fakultetet, men plutselig at dette ikke kan stå dårlig bjeffer tysk. Som det valgte yrket?
Først må du tydelig og nøye vurdere situasjonen. Tenk - ikke være et yrke av foreldre eller slektninger. Hvis foreldrene dine er gode programmerere, advokater eller leger, hvorfor ikke følge yrket av foreldrene? Dersom foreldrene lykkes i alle felt, og du har makings av en forelder og ønsker å følge yrket av foreldrene, hvorfor ikke lære av sine erfaringer?
I dag er situasjonen der en prestisjefylt og godt betalt jobb er "å trekke" og utenforstående er nesten umulig å komme inn i kretsen av de utvalgte. Det er her behovet for kommunikasjon blomstret i visse yrker foreldre! I tillegg vil foreldrene være i stand til raskt og effektivt lære barnet ditt selv.
Men hvordan du velger et yrke hvis du ikke kommer til å følge eksempelet til foreldre? Her er komplisert. Noen "eksperter" tilbud om å studere markedsforholdene og velger et yrke som er etterspurt nå. Dette, i praksis, er det ikke slik tilnærming. For eksempel, 5-8 år siden i arbeidsmarkedet manglet ledere og yrke "management" virket solid lykke. Og se, en mann inn universitet i denne spesialitet. Men plutselig endret markedsforhold, og ledere er sagt å være "som hunder nerizanyh" og dette yrket er ikke veldig populært. Det samme gjelder til lederen av reiselivsnæringen - folk bruker Internett selv organisere sine ferier og som har tenkt på det fem år siden?
Sakte situasjonen i arbeidsmarkedet er organisert i høyre kanal, og "plankton" på kontoret blir stadig mindre lønnsomt og prestisjetunge. Arbeidere kan bringe en stabil og god inntekt, og med rette! Låsesmed operative høyere nivå og en god turner tjener for tiden ikke verre enn gjennomsnittet kontor fange.
Nå vet du hvordan du skal velge et yrke. Lykke til favorittstedet nyttige tips.  
Boliglån - hvilke fallgruver å vente?
 Kjøp av eiendom - et problem №1 for unge familier. Leiligheten er dyrt, men nødvendig for alle overnattingssteder som borgere begynte å søke langsiktige lån til banken, særlig ettersom boliglån problemet så lett! Men saken er ikke så klare, mange "fallgruver" når vil handle i en reell situasjon, synes ikke at boliglån er utstedt til borgere til attraktive betingelser.

 Hva du bør vite når du gjør et boliglån låntaker?
 1.  Du kan kaste i øynene imponerende lave nettbankbetalinger på lån til bolig, der du forventer å ha det høyeste beløpet og månedlig betaling. Men bli med banken, ser det ut til at renten på ditt boliglån vil du ha et høyere lånebeløp og nedenfor.

   Selgere ønsker ikke å jobbe med lånte penger. Hvor banken godkjent et lån, kan det skje at du ikke umiddelbart finne egnet bolig. Ved lov, må banken overføre midlene til selger etter registrering av låntakers eiendom. De som ønsker å "vente litt" ikke står i kø, er det også nødvendig å vurdere når du kjøper en leilighet på kreditt. Dersom banken overfører pengene umiddelbart etter registrering av kontrakten, vil det ta en provisjon på minst 10% av lånebeløpet.

   Bank bolig kan ikke liker det, og han gjorde ikke godkjenne av ditt valg. Dette kan skje hvis leiligheten er anerkjent gammelt hus eller, for eksempel, er planlagt for riving eller leiligheten er eid av mindre enn tre år.

   Hvis du klarte å komme frem til en forståelse med banken i alle saker brems kan være formell papirene. Vanligvis banken et sertifikat av BTI, verdivurdering, registreringsbevis, data om personer som er registrert i leiligheten. Ifølge tjenestemenn i banken, lån de gjør ut en dag, faktisk teste instrumenter når opp til 14 dager.
   Tips for dem som foretrekker et langsiktig lån til bolig
   Lån - noe ikke lett, men det er mulig. Hvis du får til kjernespørsmålet, kan du hoppe over alle de "fallgruver". Før du går til banken, få detaljerte råd fra ekspertene som vil gi deg svaret på spørsmålet: "Hvordan få et lån for en leilighet grei uten noen ubehagelige overraskelser og uventede?".
  Boliglån - hvilke fallgruver å vente?
   Det er omtrent to dusin boliglån programmer. Velg riktig passform for deg. For å gjøre dette trenger du å studere og sammenligne tilbud fra ulike banker, for å søke etter leiligheter som er solgt på kreditt, holde seg à jour med å analysere i massemedia.
   Du kan også gå den andre veien, snu til boliglån rådgivning sentrum og i boliglån avdeling på eiendomsmegler kontorer.
  Boliglån - hvilke fallgruver å vente?
   Men du fikk for boliglån må du ha 15% til 30% av kostnadene. Så må du legge til kostnaden av penger som du trenger for registrering papirer. Disse kostnadene omfatter: behandlingen av søknaden (1200 rubler) gjennomgang av Housing (3000 NOK), kjøpstransaksjonen (1% av kjøpesummen), individuell Gebyr for safe (2400 rubler) Åpne en personlig konto (ved 120-200. .o.), innløse (01-05% av lånebeløpet), registrering avtalen (200-300 USD). For å legge til bank og ikke-bank kostnader, for eksempel Eiendomsmeglingstjenester, forsikring, etc.
   Til slutt, må du søke ly før du bestemmer deg for å ta æren, fordi kredittkomité gjør søker etter tre måneder. Hvis du ikke ukladayetesya en bestemt tid, må alt begynne på nytt eller endre taktikk, for eksempel umiddelbart finne en agent på valg av bolig, som forbereder alle dokumenter alene, uten din hjelp. Men hans tjenester vil koste deg 2500 til $ 5000, men han kan beskytte deg mot svindel, og vil du ikke bekymre deg for den juridiske renhet av ditt hjem og transaksjonen.  
Hvordan få en TIN på Internett?
 TIN eller skatt identifikasjonsnummer, trenger du noen som bestemte seg for å bli en entreprenør. Før du skaffer egen virksomhet, må innbyggerne registrere sin TIN, og etter start registrering av IP.
 Prosedyren for å få TIN tidligere besto av flere trinn og besøke et stort antall tilfeller. Nå at moderne datateknologi bli en del av livet vårt, trenger du et minimum av innsats og tid for papirarbeid. Begrepet "elektronisk dokument" fast tok den ledende posisjon blant papirene. Denne artikkelen vil fortelle deg hvordan du får en TIN over internett.
 Skatt dokumenter, som alle andre, kan du nå plassere på internett, selv om denne tjenesten var bare tilgjengelig i de to siste årene, så det er saker som trenger avklaring.
 Får en skatte-ID fra Nettverk
 TIN-nummer får det minimum av tid etter behandling av personopplysninger borger som ba om hjelp på det offisielle nettstedet Tax Service. Det første du må gjøre - finne avsnittet "Stille inn en individuell skatteregistrering." I denne delen vil du bli bedt om å fylle ut en søknad som består av flere enheter. Den elektroniske versjonen er en veldig praktisk tjeneste, siden du ikke trenger å gå hvor som helst, vil du fylle ut skjemaer uten hast, men hvis du ikke har noen data, kan du først samle nødvendig informasjon og bare da gå tilbake til personlige data.
 Standard søknadsskjema inneholder personlige spørsmål, for eksempel:
 1.  "Grunnleggende opplysninger om søkeren" (fullt navn, bostedsadresse eller bosted, passnummer, sted og fødselsdato).

   Uttalelsen av statsborgerskap "skal fylle landskode og all informasjon om utstedelse av dokumentet ID. Hvis du gjør noe feil fylt, kan du gå tilbake til hjemmesiden og perezapolnyt former, deretter hver enhet klikk" Lagre ". All informasjon publisert i elektronisk form, vil etter et par timer testes i form av såkalt "falsk registrering".

   Skattemyndighetene fast tilfeller av svindel borgere, ulovlig registrering TIN som bar skade til staten. Du vil bli bedt om å oppgi din kontaktinformasjon (feltene), og deretter du holde din søknad for en TIN.

   Det er bedre hvis du oppgir en e-postadresse som responsen fra skattemyndigheter har kommet til rett sted. Dette var det første skrittet.
   Handlinger søker etter fylling elektronisk søknad
   Nå må du vente med å bli testet personlig informasjon. Området uttalt at gjennomgangen av den skjer raskt. Besøker nettstedet hver dag, lærer du løste problemet positivt. Du kan også ringe tjenesten hvis prosessen med å utstede TIN forsinket, og finne ut hvorfor, uten å forlate hjemmet. Som svar på forespørselen vil bli oppført for videre handling og kontaktinformasjon til skattemyndighet. Hvis alle personlige data overlapper hverandre, og får TIN godkjent, må du ta med pass og gå til skattekontoret, som ligger på hans bolig, for å motta en kjær tall.
   Hvis du ikke kan få TIN hans bolig eller bosted, kan prosedyren for å få virksomheten tillater ta en måned eller mer smertefull ventetid. Pengene du sparer og tilbringe tid her.
   Hvordan komme TIN, bestemme, selvfølgelig, til deg, men når de vurderer den elektroniske søknaden tid for alle dokumenter brukt mye mindre enn hvis du fyller ut alle feltene skattekontoret.  
Яндекс.Метрика