Den dyreste veien i verden
 De fleste av høy kvalitet veiene i verden tradisjonelt ansett veien i Tyskland, Kina, USA og Sveits. Det er helt klart at flere investeringer, bedre og tryggere motorveien bør være.


Den dyreste veien i verden

Den dyreste veien i verden
 For bygging av den nye føderale motorveien Adler - Krasnaya Polyana lengde på 48 km ble brukt 227 milliarder rubler.. Med andre ord, en km rute koster budsjett på $ 140 millioner. Russland klarte å slå sin egen rekord samme. Etter dette mesterskapet tilhørte veien Moskva - St. Petersburg, som koster skattebetalerne € 20 millioner en km.. Dette beløpet er liksom i tråd med internasjonal praksis. For eksempel, en km motorvei budsjett i Tyskland koster € 19 millioner, og i Sverige -. € 26 millioner I rettferdighetens navn bør det bemerkes at en liten 4-km delen av motorveien i Moskva under byggingen av den fjerde ringvei koste mer. Den kostnaden var $ 578 millioner. Unit måte.
Den dyreste veien i verden

Den dyreste veien i verden
 Slike høye kostnadene er helt klar. Den dyreste veien i verden designet for å sikre fri bevegelse av utøvere og tilskuere til stadion Krasnaya Polyana fjellet og til Olympic Park, som ligger i Imereti lavlandet, som inneholder skøytebaner. Byggestart ble igangsatt i 2009. Båndbredde Krasnopolyanskoyi rute - 20.000 mennesker i timen.
 Motorveier - en kompleks multi-prosjektet, noe som forklarer den høye prisen for tunneler med lengde på 265 km, kryss og broer. Blant dem:
 - 103 km - jernbanestrukturer;
 - 95 km - tunneler;
 - 67 - vegtunneler;
 - 35 km - overganger og broer.
 Det internasjonale samfunnet ble imponert kostnads ​​bil og jernbane. Noen hint av korrupsjon i landet, mens andre telte lag trøfler, hakket mote håndvesker Louis Vuitton, minkskinn, kaviar og mynter som kan gis denne tomten linjen. Ifølge magasinet Esquire, ville disse midlene være nok til å gjøre ut:
 - 637 cm lag med østers;
 - 11 cm av kaviar;
 - 9 cm håndvesker Louis Vuitton;
 - 22 cm lag av pate foie gras;
 - 14 cm lag Cognac Hennessy VSOP;
 - 0028 cm seddel valører av USD 100.
 Det bør minnes om at transportkostnadene for levering rover til månen koste tre ganger mindre.
 Med bygging av motorveier i verdenshistorien
  1.  I rangeringen av de dyreste motorveier eiere femte rad tilhører Kina. Den gjennomsnittlige kostnaden av veier i landet -. $ 11 millioner, og den dyreste kinesiske motorveier kostet $ 71 millioner.

     I Tyskland, tyskerne mener at kraften i landet er direkte avhengig av kvaliteten på fortau og betale full oppmerksomhet til dette problemet. Veiutbyggere er satt til € 19 millioner. 1 km ved avslutningen av veien.

     USA rangerer tredje plass for prisen av en kilometer, men bly for å øke hastigheten sin konstruksjon, selv om dette faktum kvaliteten på veibanen ikke er berørt.

     Perfekt motorveien i Sveits koste dyrt. For eksempel, for byggingen av tunnelen er et gjennomsnitt på € 40 millioner, men av dem bort. Videre vinter-OL i Sotsji 2014-OL er den dyreste i historien.  
Hvordan skrive en selvbiografiDet er flere grunner som kan føre en person til å forstå hvordan du skal skrive en selvbiografi, men årsakene kan deles inn i to grupper - ønsket om å kreativt beskrive hans liv og skrive behov for ethvert offentlig organ. I denne artikkelen vil vi ikke analysere det gjelder kreative uttrykk, ønsket om å skrive en bok og fortelle etterkommere av sin ungdom, la oss snakke om en annen form for selvbiografier.
Mest selvbiografi er et eget blad, utvide din CV når du søker på en jobb, men vet hvordan å lage en CV for sysselsetting, er også nødvendig. Hvis en arbeidsgiver ønsker å vite ikke bare hvor du har jobbet, men også for å lære om din utdanning, flere prestasjoner, utmerkelser, livsstil, osv, sørg for å spørre skrive en selvbiografi, for å gjøre det riktig, bør du vurdere et par ting.
Hvordan skrive en selvbiografi prøve
- Først flip ønske noe å spøke skriftlig, for å fortynne, så å si tørr Fiction interessante hendelser og verbale uttrykk. Selv om du er heldig, og du får til ansattes personalavdelingen for humor, ikke det faktum at posmiyavshys du tar på en seriøs og ansvarlig person, fordi de trenger en god arbeidstaker, ikke en klovn og joker. Så skriv til tørk, saken og bare de nakne fakta.
- Ansett en form for selvbiografi er ikke godkjent og vil ikke like deg, slik at du kan be om minst et annet ark for å utarbeide og skrive på det enkelte faser av livet ditt. Viktigst - husker datoen fordi menn vanligvis ikke husker dem. I praksis, selv år for oppgradering diplom i utseende, og ikke minst mindre viktige hendelser. Kast punktene på utkast hendelser og sette dem foran dato. Dette er noe som ligner på hvordan en abstrakt problem når du bruker plan for å innføre punktene har noe å jobbe med.
- Ikke begynn med en biografi av hagen, start med konfirmasjonen. Angi sluttdato, navn på skolen, byen som var tilfellet, og en gullmedalje hvis det var. OL og lavere skole quiz. Det er som en selvbiografi bør være noe sånt som dette. - Jeg Vasily Vasin, født 1975 i distriktet Kerynche, Perketskoy området. I 1991 gikk han ut fra High School №111 Kerynchskuyu med en gullmedalje. Så alt skal være klart og spesifikt uten feil, rettelser, for å skrive ordene riktig og kompetent.
- Det samme mønsteret viser alle dine skoler, som underviste. Men nå må du skrive om alle konferanser, store rapporter, rapporter og utmerkelser. I hvilket år ferdig med å spille for landslaget i college fotball og annen relevant informasjon som kan vise deg den beste delen. Det faktum at du er ikke bare intelligent, velutdannet og pålitelig arbeidstaker, men også en sosial person, være sikker fordel.
- Da spesifisere hvor, hvor lenge og okkupasjon fungerte. Skriv inn Merit nå, kan konferanser, reiser, erfaring, priser, belønninger og selv lønn angi om du ønsker å bare slå ut en anstendig lønn i sin nye stilling. Vær så snill, der han gikk på kurs, som erstattet og hvor lenge har organisert noen hendelser og hvorfor skiltes fra tidligere jobber.
- I utgangspunktet hvis du skriver en slik ordning til i dag av våre liv, kan vi anta at du forstår hvordan du skal skrive en selvbiografi. Det eneste som kan sies er - skreddersydd for deres fremtidige arbeidsplass. Hvis dømt viktig å vite, ikke dømt eller familien din - du bør ta. Hvis du ønsker å vite dine sportslige prestasjoner eller vitenskapelige publikasjoner - skrive om det. At ekspandere i sin selvbiografi at en del av hans liv som arbeidsgiver er nødvendig og viktig til ønsket posisjon. Skriv til riktig finne godt betalte jobber og leve for moro skyld.  
 Investerings Joint Stock Funds blir stadig mer vanlig. Midt i den tradisjonelle mistillit til borgerne til innenlandske banker, børser og andre lignende strukturer lønnsomme investeringsmidlene fordeles. Faktisk er de forent i seg alle de kvaliteter som skal ha en perfekt bil for pengene. Arbeider i henhold til regelverket, og føderal lov fond gir sine medlemmer følgende fordeler:
 • jevn fordeling av risiko, med andre ord - sikkerhet;
 • enkelhet og brukervennlighet - Penger arbeider uten direkte involvering av investor;
 • tilgjengelighet av tilbaketrekning - penger kan bringe inn når som helst i mengden av investors andel i øyeblikket;
 • meste av overskuddet som kommer fra en investering i fondet er fritatt fra skatt;
 • Høy grad av stabil inntekt.
 Hva er et aksjefond?
Hemmeligheter investering. Aksjefond


 Enkelt sagt, er et investeringsfond depotbank. Fysiske og juridiske personer er å tjene penger fra ham, mens du mottar verdipapirer. Depot Bank forvalter pengene på egen hånd. For dette formål, et team av eksperter som vurderer investeringsmuligheter og tar avgjørelser på investeringen. For disse tjenestene depot fraskriver investor vanligvis 1% til 5% av overskuddet og et lite administrasjonsgebyr. Sammenlignet mottok inntekt penger helt fantastisk.
 Du må forstå at gratis penger investorer ikke vil få noen. Derfor bør du umiddelbart avklare mengden av avgifter og permanent slette det fra inntektene. Å få virkelig gode penger, ikke vil visne over med gull som Koschey.
 Men hva om risikoen?
 Av og store risikoer knyttet til å investere i aksjefond kan bli redusert til to:
 • Risikoen for at "burst" morbanken;
 • risikoen for at en eller flere av konkurs selskaper med investeringspakke.
 Først bør vi vurdere risikoen for konkurs av morbanken. I teorien er dette mulig. Men hele poenget er at depotbanken opererer helt uavhengig av morbanken. I tilfelle konkurs, betyr eiendeler i depotbank ikke lide og forbli urørt. Slik at dette ikke kan overleve.
 Som for risikoen for konkurs av et selskaps investert, er det hele ganske enkelt. Prosedyre registrert investering i fondet forskriften. Mest aksjefond har ingen rett til å investere i ett selskap mer enn 10% av eiendommen. Dermed "gullegget" ikke er holdt i ett bur, og miste dem en gang bare ikke mulig. I verste fall - også den minst sannsynlige - penger investert i et dusin selskaper. Og i beste fall kan deres antall være opptil flere dusin. Som det fremgår av informasjon risikerer selv, men de er relative.
 Mulig tap ved investering?

Hemmeligheter investering. Aksjefond
 Fabulous livs midler, men er ikke lovende. I noen tilfeller, mulig tap. Men de er ofte forårsaket av feilhandlinger de fleste investorer. Anta at en investor har investert i et investeringsfond i 2008. Pakkepris var ganske høy. Og i 2009 var det en kollaps på 15% prosent. Situasjonen er hypotetisk og er ikke knyttet til fakta, tatt kun som et eksempel. Investor panikk krav og får pengene sine tilbake. Det er klart at han er i tap.
 I et år eller to, prisen gikk opp pakker og aksjer kjøpt i 2008 var verdt mer interesse til 150%. Enkel aritmetikk. Ikke ta ut penger veldig raskt og til feil tid. Investeringsfond hovedsak - Centipede. Riv av den ene foten og massevis av andre endringer, men den trussel mot liv det vil bringe.
 Hva er effekten av den gjennomsnittlige kostnaden?
 Å investere klokt, er det viktig å kjenne og bruke gjennomsnittsverdien effekt. Det er som følger. Anta at en investor kjøper hver investerings måned sertifikater i det samme beløpet. Anta at summen på $ 100 Hvis den første måneden sertifikater verdt 5 dollar, investorer kjøpte 20 sertifikater. Neste måned sertifikater kostnadene falt til 2 cu og investor kjøpte 50 sertifikater. I den tredje måned kostnaden faller til ubetydelig sertifikater 1 USD, flertallet av investorer i panikk salg, og regnes som en investor kjøper. Nå på $ 100 han kjøpte 100 sertifikater.
 I fjerde måned varmer børs og attester returneres til en verdi av USD 5 På denne tiden, har investoren investert $ 300 og kjøpte 170 sertifikater. Han tok hensyn til dynamikken i penger, og nå har vært i stand til å selge sine sertifikater 850 USD Anstendig inntekt. Det er ikke vanskelig å forestille seg hva som ville skje hvis investor solgte sertifikater for en USD
 Syv tips for nybegynnere investor.

Hemmeligheter investering. Aksjefond
 • avskrivninger må konverteres til fordelene ved å bruke gjennomsnittsverdien av effekten;
 • Ikke jag og kaste penger fra et fond til et annet - i dette tilfellet, er konsistens egentlig et tegn på profesjonalitet;
 • Ikke torturere deg selv jevnlig beregninger av resultatet, bør balanse mislykkes regelmessig, men ikke ofte;
 • må stole fondsforvaltning, og fagfolk som arbeider i det;
 • Den beste tiden å kjøpe sertifikater heller vanskelig å definere, så du bør kjøpe regelmessig;
 • Det er viktig å ha en klar idé om kurset, i henhold til hvilke fonds trekk og markedene det investeres;
 • Det er lurt å investere umiddelbart i flere investeringsfond, vil det bidra til å bedre fordele risiko.
 Viktigst, absorbere så mye informasjon om egenkapital investeringsfond. Det er ingen grense til perfeksjon, slik investering bør bli smartere ferdigheter hele tiden. Jo høyere økonomisk bevissthet, jo mer inntekt investor mottar. Jo lavere risiko han ville være tilbøyelig. God kunnskap om emnet vil føle seg trygg og redusere tap av nerveceller. Det i seg selv er viktig for god helse og trivsel.  
Яндекс.Метрика