Ønsket om å kjøpe sine egne hjem i nesten hver person, men i svært få har mulighet til å kjøpe et hjem for kontanter. I dette tilfellet, du og komme til unnsetning av boliglån, som vil kjøpe en leilighet nesten alle typer i alle byer.
 Boliglån, snakker mest enkle vilkår, til et lån av penger kjøpe en leilighet eller hus. Nøkkelen i dette tilfellet er kjøpt eiendom, som kreditor kan ta for å selge i tilfelle av manglende overholdelse av kontrakten. Boliglån vilkår er forskjellige, ofte sikt fordeler kan nå 20 eller 30 år. Men behovet og den første betalingen, noe som kan komme opp i 50% mark.
Ikke ta et boliglån på en leilighet?
 I dag artikkelen vil vi snakke om hvorvidt boliglån så lønnsom at det har fordeler og ulemper. Innlegget vil være interessant for de som ønsker å kjøpe et hjem med minimal kostnad og maksimal komfort.

 Det er nødvendig å ta et boliglån ung familie?
 Mesteparten av boliglån tror det er en ung familie, paret som nylig giftet seg, og kanskje til og med hatt tid til å ha en baby. Kort sagt, ja, ung familie bør ta et boliglån på en leilighet! Det faktum at det å leve med foreldre eller slektninger - svært vanskelig, uansett hvor gode de er. Før eller senere vil det være krangler, misforståelser hverandres forskjeller og andre problemer som kan ødelegge noe varmt forhold som eksisterte før. På bakgrunn av dette kan være et problem ikke bare med foreldre eller andre slektninger, men den andre halvparten. Tross alt, det er saker knyttet til skilsmisse slike situasjoner.
 I tillegg til å bevare familiens boliglån og i betydelig grad kan redde familiens budsjett, frata den månedlige betalingen av husleie en annens leilighet. Dermed, på den ene hånden til å betale en liten sum hver måned er ikke så vanskelig som en tid til å samle det første avdraget. Men dette er bare et bedrag av bevissthet. Bedre betale månedlig for din egen leilighet, som skulle bli av deg enn det som vil være fremmedgjort.
 Ta et boliglån i ung alder er bra at du har tid til å betale sin høye alder, hvis du har tenkt å betale 10-20 år. Og tjene store summer i sin ungdom mye enklere. I voksen alder å jobbe to eller tre jobber allerede med kan virke umulig. Og jo bedre å sikre et normalt liv.
 Etter å ha kjøpt en leilighet i boliglån, kan du sømløst reparere gjøre det, fordi det vil helt sikkert bli din. Møbler kjøp en som er riktig for denne leiligheten, og ikke en som er praktisk transport til et annet hus. Unge familier ofte tilgjengelig ulike typer rabatter og mer vellykket avtale med banken, som også tiltrekker seg få et boliglån nå, ikke etter en stund.
Ikke ta et boliglån på en leilighet?
 Men det finnes øyeblikk der å ta av leiligheter i boliglån er ikke det beste alternativet - når familien budsjettet når knapt minimum. Det er best å spise godt og betale regninger på den tiden at mesteparten av lønn knyttet til banken. Derfor en stor etterspørsel etter boliglån oppstår i store byer, der lønningene er høyere, og dermed har mulighet til å kjøpe et hus (riktignok ikke en luksus), men det er dyrt.
 Med ustabile lønn, uten noen formell ansettelse, som boliglån ikke kan være den mest ideelle løsningen, ellers kan du miste mye penger når du er i en nødssituasjon kan ha råd til lånet.
 Generelt tilfellene er forskjellige, noen ganger er det nødvendig å ta et boliglån, noen ganger ikke. Du må veie sin egen vekt "For" og "mot", slik at beslutningen vil stå.

 Det er nødvendig å ta et boliglån i dollar, hvis ikke, så i hvilken valuta?
 Forutsi valuta er bedre å ta et lån er svært vanskelig, vil vi si at dette ikke er mulig. Situasjonen kan endre seg fort som en negativ og en positiv side til deg. Også vurdere bankforhold, fordi det er også en grunn til forskjellige renter satt, vil de ikke fungere på et tap. For å gjøre dette, hold spesiell revisjoner, spå, og dermed beregne for seg selv den mest lukrative avtalen.
 Gitt at denne artikkelen vil bli lest for år, kan informasjonen være utdatert. Så vi kan ikke anbefale noe konkret. Etter vårt syn, ikke spesielt bry av valuta, er den ideelle ikke funnet.
 State valuta mer praktisk alternativ som vil til slutt, det er inflasjon, og dermed pengene vil bli billigere. Imidlertid vil renten være høyere. Du kan sikkert ta en dollar, men som praksisen i 2009, og da kan han hoppe to ganger som vil være et stort slag til budsjettet.
 Du bør ikke bare tenke på valuta som på rentene ser svært attraktive. Men ikke glem om kvaliteten på banken, om den har dårlige anmeldelser og ytterligere vilkår som fremkommer etter å ha tatt et boliglån.
Ikke ta et boliglån på en leilighet?

 Det er nødvendig å ta et boliglån nå?
 Hvis du tenker å ta et boliglån nå, vi absolutt ikke kan forlate deg. Hvis du lurer på - Er det verdt det?! ". Vi kan ikke svare for deg, prøv selv å vurdere alle fordeler og ulemper i mitt tilfelle. Forskjellige byer - forskjellige renter, ulike lønninger - ulike muligheter, ulike første bidrag - ulike månedlige avgifter og annen boliglån sikt. Alt i alt annerledes. Det er ingen perfekt formel og løsninger. Fortsett i henhold til situasjonen.
 Generelt sett, i dag, selvfølgelig, lønnsomme å kjøpe leiligheter og hus, samt kostnaden per kvadratmeter vil stige, noe som betyr at du ikke tar et boliglån nå, noen år vil det være mye dyrere.
 Tenke på om du vil være i stand til å samle den første avdrag nå! Notat av bank, forsikring, etc. Også zmyritsya som raskt flytter du vil komme gjennom en tidkrevende registreringsprosesser og reparasjon, noe som vil mest sannsynlig må gjøre (spesielt hvis du kommer til å ta pant i den nye bygningen).
 En analyse av sine inntekter, enten de er så høyt som det er nå. Hva vil skje hvis du mister din posisjon, så vil det bli å løse problemet? Hvordan du raskt finne en ny jobb med en lignende lønn? Kan du noen hjelpe betale boliglån? Hvis du gjør alle disse og lignende spørsmål blir besvart positivt, prorahuvavshy alle mulige nyanser og plutselig problem, absolutt verdt å ta et boliglån leiligheten nå!
Ikke ta et boliglån på en leilighet?
 Internet Journal Vse-Sekrety.ru tyder på at du kan være uregelmessig situasjon der spørsmålet om boliglån kan ha en mye mer kompleks løsning. I slike tilfeller ber vi stille spørsmål i kommentarfeltet til denne artikkelen, prøver vi å forstå det så fullstendig som mulig og for å svare på eventuelle spørsmål!
 I tillegg, vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på boliglån, alle vil være interessert i å vite den personlige opplevelsen av å ta boliglån.  
 Utarbeide en familie budsjett - er en av de viktigste suksess fordeling av penger tjent av mann og kone. Budsjettet består ikke så mye for å holde rede på hvem og hva pengene brukt familie, hvordan å analysere behovene til familien. Tross alt, du er voksne, så det er rimelig å håndtere penger, men du vil ikke være i stand til å gjøre akkurat det øyeblikket før du vet - hvor mye penger du trenger for din familie for mat, underholdning og rekreasjon i felles.
Hvordan du oppretter en familie budsjett?
 I dag i denne artikkelen vil du lære hvordan å ta familien budsjettet, slik at det ikke skaper problemer for deg og bruke det grundig kunne analysere inntekter og utgifter av familien.

 Et eksempel på hvordan å lage et familiebudsjett
 Redaktører weblog Vse-Sekrety.ru forberedelse og planlegging av familiens budsjett anbefaler en viss tredjeparts programmer, og "gode gamle» Excel Microsoft Office. Det vil være mer enn nok til å skape en komfortabel tabell der du vil gjøre dine data.
 Så familien budsjett kan se ut:
Hvordan du oppretter en familie budsjett?
 I den første boksen passer vi måned (navn), og deretter neppe skrive tall. Deretter fulgte to tabeller (rosa og grønn). Rose tabellen vi gir navnet "utgifter", som omfatter slike elementer som:

 Lån;

 Garasje;

 Mat;

 Telefon;

 Klær;

 Medisin;

 Leilighet;

 Internett;

 Hund;

 "Hyhena";

 "Treats";

 Reparere;

 Gaver;

 Utdanning;

 Annet.

 Vi tror det er klart at under navnet "Dog" skjulte kostnader av en hund, og på telefon - kommunikasjonskostnader mv Den siste masken var "Sammen for dagen." Nå kan vi sette inn tilbringe hver dag foran elementet som de forholder. For eksempel, den første dagen vi brukte 121 UAH 58 cent på mat og 12 USD 50 cent for reparasjoner. Du trenger ikke å male alle varene som ble kjøpt (bortsett fra mat), så dette er for mye, det viktigste å forstå i dag, i går eller i forrige måned du brukt pengene. Resultatet betraktes som vanlige formelen beløp som er i MS Office.
 The Green Table, er en mest detaljerte svar på spørsmålet: "Hva slags mat vi kjøper mest? ". Denne tabellen er ingen linje "TOTAL tilbrakte dagen", men hun flyttet til rosenrød liste kalt bare: ". Mat" Det vil si, hvis du legger opp alle pengene brukt på mat per dag - vi vil se nøyaktig det samme antallet som er i tråd "mat" i den rosa tabellen.
 Vi ønsker også å trekke oppmerksomheten din til avsnittet "Vkusnyashky" her er det mat som er kjøpt mer for underholdning enn for fysiologiske behov, at vi snakker om godteri, sjokolade, chips, snacks, pizza, osv Vi ikke bevisst brakt alt dette som en egen post, som mange familier bruke en formue på det, og når de ønsker å spare, begynner å kutte kostnadsposter som medisin, hygiene eller et stort måltid.
 Orange er en tabell over inntekter. Navnene er bevisst slettet hver maske for ikke å skrive deg på villspor. De kan være navn på ansatte (mann, kone, barn, foreldre) eller kilder som genererer inntekter. For eksempel, "Inntjeningen i Internet", "pensjons", "Arbeid frakoblet", "Vedlikehold", "Business", etc. Dersom inntektene ikke kommer i vesken eller plastkort hver dag, og gjør som betyr "sammen daglig" - Nei!
 Allsidigheten av denne tabell er i sin fullførelse. Det ser så i slutten av måneden:
Hvordan du oppretter en familie budsjett?
 Vi gjentar og utgifter at det var lettere å gjette strengene. Men likevel, skaper vi en ny kolonne som vi tror "Summary" for hver utgiftspost, det vil si hvor mye vi betalte for verktøy, reparasjoner, internett, mat, etc. Du kan også beregne og inntekt. Men skaper vi dette separat mini-tablet, som igjen er laget ved hjelp av formler Exel:
Hvordan du oppretter en familie budsjett?
 Det er gjort mye penger som kom i denne måneden + kontantbeholdning i det siste (en to-verdi), samt transporteres automatisk flyte gjennom denne måneden, etter som den totale balansen er gjort. Vi kalte det teoretisk, som alltid er det en sjanse til å gjøre en feil i cent.
 Hver måned lager vi en egen side i dokumentet, så navigasjon blir mer praktisk, og dermed er et alternativ: Nåværende inntekt + balanse i forrige måned, som vi tar fra forrige side.
 Så det inkluderer familien budsjett. Utad eller du kan selv si skjematisk, ville familien budsjettet se slik ut:
Hvordan du oppretter en familie budsjett?
 Her er noen regler for å holde som familiebudsjett:

 Kostnadene må bare de som faktisk ble gjort, ikke bare avtalt.

 Hvis du tar et lån og kjøpe en ting, må du skrive utstedt mengde inntekt og tilbrakte (for kjøp) flyt å ende opp med deg dannet 0 ellers får du problemer da, for en lang tid vil gå til null ved utgangen.

 Hvorfor er det viktig å holde en egen tabell med mat?! Fordi hennes som "godbiter" i betydelig grad kan redde budsjettet uten problemer.

 Prøv å holde alle kvitteringer til slutten av dagen er det lettere å huske hvor og hva pengene ble brukt.

 Vi forstår og innrømme det faktum at forklaringen kan virke komplisert, men vi kan ikke dvele ved hver eneste detalj, for eksempel "Hvordan gjøre summen av alle celler anses automatisk? ". Det undervises i skoler, høyskoler og institutter, og de som ikke pantsette - nyt online kurs eller selvabsorberende egenskapene til kontor redaktør.
 Men hvis du har problemer med budsjettering program Exel - alltid be om kommentarer på dem vi vil gjerne svare på!  
Яндекс.Метрика