I dag mange mennesker drømmer om å sitte hjemme og tjene penger. Det er to leire - først, ønsker ikke å gjøre noe, bare få penger og overføring. Disse menneskene sjelden oppnå betydelig høyde med mindre hjelpe en venn / favoritt / foreldre. Den andre leiren er mer realistisk, de ikke var hjemme på vilje, og den andre veien fordi de ikke - syk, gravid, eller avskjediget baby for som trenger omsorg. Vår dagens artikkel vil bli skrevet kun for de som forstår at for å tjene penger hjemme trenger i alle fall arbeid, som gruppe nummer to.
11 måter å tjene penger sitter hjemme

 11 metoder for å tjene penger hjemme
 Vurdere de grunnleggende metoder for å tjene online som vil hjelpe deg å begynne å tjene gode penger å sitte hjemme og kanskje til og med bygge opp en virksomhet.

 Copywriting. Den beste måten å gjøre en anstendig sum penger på nettet uten noen spesiell kunnskap innen markedsføring, etc. Nei, det absolutt ikke kan gjøre uten nyanser, men hvis du har lyst og evne til å skrive artikler - så sørg for å prøve meg i denne saken. Teknisk copywriting - er forfatter skrive artikler om et bestemt tema basert på deres kunnskap og erfaring enda bedre.

 Rerayting. Det vil være lettere nybegynner, trenger ikke noen kunnskap, erfaring også påvirke steds annet enn gjennomføring hastighet. Så hvis du ikke ønsker å prøve å jobbe og lære en ny omfang, deretter skrive - det er akkurat! Essensen av inntektene er bare tradisjon, noen ganger i en elementær endring av ord og synonymer for å erstatte. Med andre ord - du gi kildefilen (tekst til vidreraytyty) du overføre og gi tilbake. Overføringen må være unikt for søkemotorer. Sjekker unik tekst program Adveho og Etxt.

 Oversettelse. Fra navnet, tror jeg alt er klart. Finne annonser på nettet som trenger tolk, for eksempel, lærer hans kandidatur alt. Send teksten du vil oversette til utenlandske eller morsmål. Du trenger ikke noe annet enn evnen til å skrive ut tekst på tastaturet og selvfølgelig god flytteplanen og teksten helt.

 Arbeid med tekster. Inntjening hjemme denne metoden innebærer at du vil legge til artikler og nyheter på nettstedet. I arbeidet vil omfatte (muligens) søk materiale publisert på dette nettstedet, sjekk for staving og lime inn innholdet i bildet. For slikt arbeid gjør betale en krone sant, men i et år med hungersnød, og det vil komme ned. I dette arbeidet, vanligvis ser for nybegynnere som er villige til å jobbe sammen med de laveste prisene.

 Fjernkontroll ansatte. Her er en nybegynner vil ikke fungere hvis den ikke har erfaring i å skape og vedlikeholde sine egne nettsteder. Denne type arbeid har dukket opp nylig (mens mange Moneymaker økt sine inntekter og innså at selv kontrollere kopryrayteramy, rerayteramy og moderatorer - de er lei). I dette arbeidet kan omfatte mye ansvar, er det veldig individuelt og avhenger av arbeidsgiver. Generelt, må du være en leder, selv om det høres fint, men arbeidet er ansvarlig, fordi ikke alle vil være enig.

 Infobiznes. Utmerket anledning for dem som har noe å si og å lære andre (lære å kjøre bil, bruke profesjonelle programvare Photoshop, kontrollere følelser ut av depresjon, etc.). Her vil du fungere som den personen som skal skrive sine kurs til disk og vil selge dem. Eller vil tale på seminar på nettet eller i det virkelige liv. Inntjeningen vil avhenge av antall kjøpte billetter eller stasjonen. Dagens kurs tjene penger ganske bra, og en ny nisje som gjør det mulig å lage en god sitte hjemme.

 Lage nettsider. Det er vanskelig, lærer du mye informasjon som ofte spredt over internett. Også mye trening og finne kjøpere. Arbeid plagsom på alle sider, men med svært lønnsomt hvis du selger den til selskapene. I ett prosjekt kan motta opp til 10 tusen dollar.

 Fremme nettsteder. Her er alt zanedbanishyy, som vil forstå ikke bare detaljene saytrostroenyya men også i har søkemotorer som Yandex og Google. Det er nødvendig å undersøke SEO og lære å bruke det i sine prosjekter.

 Inntjening på innholdssider. Mest lovende type inntekter. Han skapte side i dag og i årene som kommer, får du månedlig inntekt. Krever kunnskap om massene, men for første gang er nok overflate. Her vil du lære hvordan å lage et nettsted for å fremme dem i søkeresultatene og henge annonser på dette nettstedet.

 Nettbutikk. Det er enkelt - skapt produktinformasjon lagt ut på nettstedet forfremmelse bestilt og venter på telefonsamtaler og meldinger, som vil bli kommende ny bestilling.

 Online Support. Et flott alternativ for de som kan snakke på telefonen svært godt eller raskt og tydelig forklare til brukere i chat.

11 måter å tjene penger sitter hjemme
 Det er alle metoder for å tjene penger som lar deg selv få opp av sofaen. Hvilken du velger, vet vi ikke, men alle av dem er i stand til å gjøre deg rik!  
 SiH innbyggerne i Ukraina 11. juni 2013 som brukte systemet WebMoney, skuffet - uttak av penger på plastkort ble avviklet. Det var forbundet med funksjonen av ukrainsk lovgivning som i hovedsak utestengt elektroniske penger veksles inn i penger. Så nå mange ukrainske tapt i formodninger som å ta ut penger fra WebMoney på plastkort i Ukraina?! I dag har vi svare på dette spørsmålet, og gi full instruksjon om tilbaketrekking av midler.
 Hva vi trenger:

 Ha en viss mengde elektroniske penger (WMZ eller WMR) i lommeboken WebMoney. I vårt tilfelle er det systemet WebMoney Light.

 Plastkort Bank of Ukraine (som et eksempel for å brukes, kortet Privat).

 Registrer deg for noen leren som gjør det mulig å veksle penger privat24. Vi vil bruke Obmennik.ws

 Det er egentlig alt du trenger for innløse.
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?

 Vi arrangerer umiddelbar tilbaketrekking av penger WebMoney
 Siden denne artikkelen online magasin Vse-Sekrety.ru leses ikke bare avanserte brukere, men også nybegynnere, og deretter starte sannsynligvis trenger for å få et plastkort.

 Hvordan du får et plastkort for innløse WebMoney
 Blir det veldig enkelt: komme til noen gren av "Privat", gå opp til sjefen og fortelle ham at du trenger et plastkort å overføre midler til det (metoden for overføring talk er ikke nødvendig). Kart kalt "Universal", kan det få enhver borger av Ukraina, som var 18 år (ha pass og ID-kode). Kartet er helt gratis.
 Du kan åpne tilbudet grense på kartet (dvs. kreditt), er det bedre å gi opp hvis du ikke har behov for det, eller senere kan fjerne en del av kreditt penger, tenker de er din. Flere tilbud og innskudd forsikring problemet. Disse to funksjonene er ikke noe dårlig for deg, men det kan hjelpe i vanskelige situasjoner - for eksempel forsikring å betale minst noen mengden av traumer og depositumet vil lære deg samle besparelser. Men i dette tilfelle de ikke spiller noen rolle, spesielt siden ikke bry deg med dette, så dette kan aktiveres samt off.
 Et viktig aspekt i å skaffe kort "Universal" er BankingSom må være åpen - det kan du spore alle transaksjoner ved hjelp av en mobiltelefon. Takket banktjenester du vil alltid vite at du har mottatt beløpet på kortet eller ikke, og at beløpet ble bare fjernet fra en minibank eller for varer i en butikk / supermarked. I vårt tilfelle, er denne funksjonen interessant fordi overføre penger fra WebMoney, vet du - det er en konklusjon om å skrive i støtte av varmeveksleren for å avklare situasjonen.
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Derfor plastkort har adgangs privat24 - også. Ok, gå på!

 Bli med i leren
 Faktisk kan du velge noen vekslere som kan endre penger privat24. Med bevist vi kan tilby deg: obmennik.ua, obmennik.ws, obmenka.ua. Dette er de systemene som vi personlig jobbet og fortsette å jobbe. Av åpenbare grunner, ikke vil dekke alle av dem fokusere på bare ett, som etter vår mening var den mest komfortable, som manifestert seg i mange situasjoner.
 Vi anbefaler at du har flere kontoer i bytte, som reserver er vesker, slutten, og vente flere timer (og noen ganger dager) - enig, er ikke det beste alternativet. Det vil si, hvis man endte du trenger penger, kan du alltids bruke en annen.
 Så gjør gjennomgang obmennik.ws - vi er interessert i hovedsak registrering Koblinger kan bli funnet i langt øvre høyre hjørne av området, som vist i skjermbildet nedenfor.
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Deretter komme til det banale registreringsside hvor du må fylle noen enkle felt:

 Angi e (som vil bekrefte bokstaven);

 Passord (fortrinnsvis en som ikke har vært brukt tidligere).

 Etter bekreftelse via e-post, vil vi utveksle tilgjengelig. Du bør imidlertid ikke hastverk, først i profilen sin og vil gi på stedet informasjon om deg selv, så du hatt noen problemer:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 På bildet ovenfor viser at vi har spesifisert bare kortnummer, navn og e-post, men du kan også spesifisere antall vesken WebMoney, slik at du ikke husker.
 Telefonen kort kan bli funnet i detaljene eller å gå inn på nettstedet privat24 eller enklere - å avskrive de fleste av sine kart (bare gjør ingen feil, så mange sifre). Og det er først nå vi begynner å innløse.

 Del WMU, WMR, WMZ, WME real hryvnia / dollar
 Første rate reserve, som nå er i systemet. Er beløpet som du trenger. Du kan se på hjemmesiden obmennik.ws:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Som vist i skjermbildet over tiden tilgjengelig enn 260 000 USD, hvis beløpet du er komfortabel med, og deretter gå videre til sentralen.
 På hjemmesiden eller spesielt opprettet "abonnere", velger du valutaen endres. I vårt tilfelle vil det WMR. Deretter trykker du på utveksling:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Nå har vi flyttet vinduet i programmet, her kan vi spesifisere hvor mye vi ønsker å bringe og hvor mye du skal få. Og hvis du ønsker å utveksle alle pengene, er mengden tilgjengelig bedre å være rett "basert på provisjon." Hvis du vil ha en viss sum på kortet, skriver du inn beløpet i boksen for å hente den. Denne siden kan du se valutakursen og dens rabatt, som øker med økende mengden og hyppigheten av utveksling.
 Hvis du angir kortnummer, lommebok og andre data andre felt ikke trenger å berøre. Klikk på "fortsett", som vist i skjermbilde vår:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Så du rapportere ditt ordrenummer, mengden gjenskape dataene dine til utveksling. Og også advare om at informasjonen må samsvare med sertifikat i WebMoney.
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Etter samtykke deg "betale fremover konto i WebMoney». Så starnychka vil se på deg når du bruker WebMoney Light:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Når betalt konto, vil du observere her et vindu som varsler vellykket betaling og vise din Id betaling i betalingsformidlingen:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Det er det! Dine penger på kortet!
 På alle de ovennevnte operasjoner utført vil du også bli varslet via e-post, så du vil alltid vite når kontoen Prøv angriper. Selv om et ran - på randen av fantasi!

 Hvordan ta ut penger via minibank Ukraina? Og de andre svarene på spørsmålene!
 For å begynne, må du kontrollere at pengene kom fra! Du måtte komme sms-ka som etterfylles grunn av slik og slik sum. Selv om vi må innrømme, kommer noen ganger sms umiddelbart. Deretter må du gå inn og se Privat24.ua bevegelse kontoer. Og det vil være følgende:
Hvordan ta ut penger fra WebMoney i Ukraina?
 Tilsynelatende pengene kom fra, all right. For de som ikke er tilkoblet bank eller unnlater å dra nytte av dem - vil måtte gå til nærmeste minibank for å spørre om ankomst av midler.
 Skriv ut penger enklere enn noensinne - Passer for ATM, setter du kortet, taster inn en PIN-kode, angir den nødvendige mengden for fjerning og få pengene i hånden, ta plastkort. På samme måte kan du sjekke kontokort, og andre tjenester som etterfylling telefonregninger på nettet eller overføre til et annet kort. For å få penger fra kortet kan være direkte på hånden Privat.
 Hvis pengene ikke kom til kort. Først, ikke få panikk! For det andre må du sjekke alle data, spesielt kortnummer. Hvis han er riktig, så problemet tjeneste (feil). Ikke rush å klandre ham og skrive en klage. Finne linken på hovedsiden "Online hjelp", hun holdt den øvre høyre side. Fyll den med ditt navn, e-postadresse (helst en du indikert ved registrering) søknadsnummeret (valgfritt), hvorfra pengene er oppnådd, samt en tekst beskrivelse av problemet. Og send. Vær oppmerksom på at støtten er bare fra 9 am til 19:00. Så ikke bekymre deg hvis det ikke passer deg om natten. I vår praksis, var et slikt tilfelle, og sendte en forespørsel om "unreceived penger" om natten, i morgen problemet ble løst - pengene kom på et kart. Mer penger kan noen ganger forsinke banken fra tjenesten hvis det er ingen problemer, de vil skrive til deg om det, så, bare gå inn i en gren og beskrive situasjonen. 
 Prøv å bruke en kontinuerlig veksler, som du etter hvert vil øke rabatt opp til 20%, noe som i betydelig grad redusere kostnadene konklusjon. Resultatbeløpet er bedre i deler, den totale mengden likevel ikke endrer seg, men etter hver betaling kan sjekke - eller komme penger på spill eller ikke.
 Også ikke glem å gi venner og henvisningskoblinger hvis de er også i endring elektroniske penger. Skriv ut det akkumulerte beløpet exit bare å nå $ 10, men selv dette kan være i stand til å tjene seg retten til å dele Hvis du vet noe informasjon.
 Fordeler med WebMoney uttak av penger som ikke trenger et kart Privat slips, vente noen dager, og deling er utført i løpet av få sekunder. Hva kan ikke sammenlignes med arbeidet til ukrainske garantist, som brakte penger bare på hverdager, og dette kreves en til tre dager. Ja, vi er enige om at det er nå å miste opp til 7-8%, men det sparer deg for tid og nerver, som tro meg, er mye dyrere!
Яндекс.Метрика