Motivere medarbeidere - er en av de viktigste oppgavene for enhver manager, om han kjører en liten bedrift eller en stor post. Å gjøre dette er veldig vanskelig, men det er mulig å lære noen viktige enkle regler. I denne artikkelen vil vi ikke banalt, noe som gir standard råd, og trykk på dette temaet i en noe annen måte.
Secrets of riktig motivasjon av medarbeidere

 Feil og dårlig råd som ikke vil motivere ansatte
 Det finnes en rekke feil som tillot ledere regelmessig.

 Materialisme - dette er den beste egenskap av mannen. Mange tror at mennesker er bare interessert i lønnsnivået, og resten har ingen meningsfull verdi. Men som en motiverende faktor demotyvuyuchyy eller vice versa, kan snakke team atmosfære på kontoret, bedriftens retningslinjer. Hvis den nye medarbeideren ikke vil være i stand til å etablere relasjoner med sine nye kolleger, kan dette være en kraftig faktor demotyvuyuchym. Rekrutterere bør ha dette i bakhodet.

 Finn kjæledyr og belønne dem. Dette demotyvuyuchyy faktor refererer ofte spesielt til de ansatte som ikke er en del av hoved statlige organisasjonen samt utføre oppgaver på en kontrakt eller midlertidig basis. Hvis du glemmer om disse ansatte, føler de at guiden som hyret dem, godta dem som folk av lavere grad. Som ikke fungerte på en felles idé, men bare for å tjene penger. Derfor er disse menneskene og bringe svært liten nytte for selskapet.

 Rutine disiplin. Mesteparten av arbeidet til de ansatte selv har ikke veldig fin funksjon: det er rett og slett umulig å oppnå noen høyder i sin utvikling sti eller karriere. Rutinearbeid, gjenta hver dag de samme bevegelsene over tid begynner demotyvuvaty ansatte. Og selv for de som er likegyldige til mangfold. Følelsen av monotonien er den ansatte følelsen av at i tillegg til vanlig lønn betales og alt annet har han i dette selskapet. Det er spesielt vanskelig uten "brannstifter" av kreative mennesker.
Secrets of riktig motivasjon av medarbeidere
 Vi kan ikke tillate at personalet gjorde det arbeidet som han får det beste av alt. Det anbefales ikke å overlate jobben til som en ansatt kunne bruke sin profesjonalitet og mange års erfaring, og det kan fungere veldig mye som ham, og for å takle oppgaven raskere avsatte tiden. Hvis du vil ha eksempler? Lett! Betro dyktige designer av "trylle frem geni" for å kjøpe den siste batch-prosessor for regnskapsavdelingen, og samtidig la installere operativsystemet og reparere de ikke-yrkesaktive datamaskiner. En ny og friske ideer til konto registrerings kampanjer og logo, vanligvis forby ham å uttrykke deg, eller noen fra ledelsen. Videre, fordi det er helt irriterende alle sine "oppfinnelser» fordi det ikke engang verdt det å lytte i reklame eller oppdagelsen av ny klient avdeling. Ikke bekymre deg, det kan ta en måned eller to, og han vil opphøre å være proaktiv og vil kjøre sakte, utføre en rekke bestillinger!

 Hvis et selskap som har klart å oppnå, er det ikke på grunn av selskapets ansatte! En ansatt selv våger å tro at han også var årsaken til å oppnå slike resultater. En premie, gjerninger og ord takk fra hodet generelt utelukket. Han trenger å lære at han må være uendelig glade for å ha som arbeider på anlegget og mottar lønn. Sin misjon: å jobbe med papirer, mennesker eller utstyr, men ikke mer. Alle prestasjoner virkeliggjøres gjennom toppledere, og når de har blitt nøkkelen til suksess for selskapet.

 Alle i organisasjonen er ikke en mann, er det raskere robot! Husk at ansatte skal oppføre seg som om det er en mekanisme som ble opprettet utelukkende for å utføre en rekke faste bestillinger som kommer fra lederne. En arbeidstaker kan ikke ha familie, personlige liv, vanlige hobbyer, dårlig humør og dårlig helse. Force majeure situasjon i livet generelt ekskludert ansatt. Følgelig, hvis noe går galt umiddelbart frigjør mann hvis han kom ned utover reparasjon av utstyr, og ignorere det faktum at en slik profesjonell vil måtte lete etter et par måneder. Roboten har ingen rettigheter, kun ansvar.

Secrets of riktig motivasjon av medarbeidere

 Nå om hvordan å motivere ansatte til å jobbe
 Previous - skjønt antysovetы, men ga mye mat for tanken, kan vi bare legge noen enkle tips for riktig motivasjon av medarbeidere

 "Andelen av salg." Den enkleste måten å gjøre arbeidet mer bedre arbeid - er det definerer ikke en fast betaling, og den såkalte prosentandel av salget. Med denne metoden, vil den ansatte ikke bare vise utholdenhet og ansvar, og koble vidd, en spesiell tilnærming til spørsmålet og sunn logikk.

 Ulike typer utmerkelser. Hvis alternativet prisen som "Hall of Fame" ikke passer deg. Selv om, forresten, et svært godt alternativ, det implementerer et system for å oppmuntre gode medarbeidere. I tillegg til pengepremier kan gi dem andre bonuser, for eksempel ekstra utgang, gaver, etc., men det viktigste er ikke rozbaluvaty god medarbeider.

 Innføringen av nye kontroller. Det er verk som er vanskelig å venne seg til den metoden for "prosentandel av salget" i slike tilfeller er det bedre å bruke denne motivasjonen som legger stort ansvar. For eksempel, har du ikke kontrollert denne delen av forhandlingene, og nå vil. Og du ønsker å finne en bit av statistikk som trosser nakruttsi. Ved legging av slikt ansvar arbeidere begynner å fungere bedre og raskere å utføre oppgaver.
Secrets of riktig motivasjon av medarbeidere
 Sammenhengende team. I en hvilken som helst organisasjon, en viktig gruppe, hvis den er forenet, slik det var på samme bølgelengde, og deretter pratsyuvatymetsya bedre. Her Partene skal gi litt mer frihet av ansatte til å jobbe når de kan peremovlyatysya, distrahert, men det gjør alt den tildelte hastighetsregulerende disiplin. Denne motivasjonen er der alt opp til dette punktet har blitt utestengt. Noen ganger bruker bedriftens fest, forlate teamet med naturen, etc. Dette uskadeliggjøre situasjonen, men det bør ikke lagres underordning, riktignok svekket (når du arbeider ut resten).

 Lag alle forhold. Som nevnt ovenfor - for hoved arbeideren ikke bare lønn, men også karrieremuligheter. Etter å ha jobbet på samme sted, og vite at jeg kan bestemme og pensjoner er fornuftig å prøve og oppnå noe. En arbeidstaker kan være i "arbeider depresjon" eller parallelt for å se etter en annen jobb. Så tenk over systemet øke flittige arbeidere i tjenesten.

 Elsker å jobbe. Også vekke arbeidstakere som det er moderne å si "corporate patriotisme", for eksempel, delta sammen med andre selskaper i ulike konkurranser, for eksempel sport, etc. Gir sine ansatte med gaver bedriftens logo - ikke bare øke bedriftens ånd, men også ekstra reklame for din virksomhet.

 Hver ansatt av tilnærmingen. Og endelig lært dette enkle faktum: hver ansatt har sin egen motivasjon, og det ville være ideelt hvis du, som leder, i stand til å ta hensyn til hver enkelt ansatt til å avgjøre hva som er motivasjonen for det (det er utført ved hjelp av tester i selskapet) . Da bør de utvikle en universell form for motivasjon, som økte ønske om å arbeide i de fleste mennesker i organisasjonen.

Secrets of riktig motivasjon av medarbeidere
 Det er alle rådene. Lykke til!  
 Reiselivsbransjen underlagt de forretningsmenn som er omgjengelig, motstandsdyktig mot stress, ha evne til å overbevise folk og i stand til å ta risiko. Ytterligere fordeler inkluderer språkkunnskaper og interesse i utlandet. Dette betyr ikke nødvendigvis har spesielle kunnskaper, men de kan også være et nyttig utgangspunkt. Men i turist-business er mer viktig er genuin interesse i løpet av arbeidet og evne til å lære raskt.
 Neste artikkel vil vi bygge videre på:

 Hvor skal jeg begynne?

 Stadier av

 Hvordan åpne en franchise?

 Funksjoner av

 Hvordan åpne fra scratch?

 Bedriftskunder

Hvordan åpne et reisebyrå fra scratch?
 hvordan du starter din virksomhet, vil denne artikkelen bidra til å realisere en plan for fremtidig handling.
 Reiselivs virksomhet kan være hjemme, med bare en datamaskin med Internett-tilgang og telefon. Kan være dannet av sammensetningen av den opprinnelige kundebase fra deres umiddelbare omgivelser. Imidlertid vil denne typen aktivitet bringe høy inntekt og kan bare betraktes som en form for ekstra inntekt som er på dette sesong. For å gjøre reiselivsnæringen en viktig inntektskilde er viktig å bringe det til nivået i hele landet. Ellers denne type virksomhet er bedre ikke å starte.
 For en bred dekning av turistmarkedet er viktig å observere noen regler for å lykkes:

 Åpne reiselivsnæringen skal være i områder som ennå ikke har oppnådd tilfredsstillende;

 Lite reisebyrå for å utvikle bedre i en egen direkte tjenester på grunn av bred lite firma ville være vanskelig å konkurrere med større konkurrenter;

 Det bør identifisere hvilke segmenter av reiselivsmarkedet som ikke dekkes av andre bedrifter i sin helhet, dvs. der det er udekket etterspørsel.

Hvordan åpne et reisebyrå fra scratch?
 Foreløpige kostnadsberegninger
 Office. Rom for et reisebyrå - en av artiklene av kostbare virksomheten. Kontor reisebyrå bør plasseres nærmere sentrum eller i sentrum av byen, men i lys av dette, er det to problemer: verdien av eiendommen og det store antallet konkurrenter. I denne verden for første gang kan være begrenset plass i de mer avsidesliggende delene av byen, men fortrinnsvis i områder med stor flyt av mennesker, stopp, veier, torg, etc.
 Staff. Ifølge eksperter, organisering av et reisebyrå, husker en enkel regel: kostnaden av kontor omtrentlig totalkostnad av personell. Imidlertid er gjennomsnittlig lønn i bransjen ganske lav, så motivere personell leverer tilleggstjenester fordeler å kjøpe billetter, praksisplasser og opplæring av selskaper og andre fordeler. Plukk opp mesteparten av personalet vil ikke være vanskelig, siden arbeidet i turistnæringen er lett å lære på stedet. Men er det nødvendig å ta med til arbeid og flere fagfolk med gode kunnskaper i fremmedspråk.
 Annonsering. Den viktigste faktoren for å overleve i markedet, og den første muligheten til å uttrykke seg på kunder - er reklame. I turistnæringen de mest populære typer som TV, presse, utendørs reklame. Disse retningene salgsfremmende aktiviteter knyttet til de høye kostnadene som er uunngåelig. Hatt en betydelig rolle å spille reisebyrå omdømme blant kunder. Men en slik popularitet er tilgjengelig ikke mindre enn ett år av ansvarlig og hardt og hardt arbeid.
Hvordan åpne et reisebyrå fra scratch?
 øke online salg. Det viktigste er ikke å gi opp, fordi kvaliteten på tjenestene vil alltid finne sin kundebase, om enn ikke så raskt som man ønsker!
Hvordan åpne et reisebyrå fra scratch?

 Opprette firma for bedriftskunder
 En av de mest lovende segmenter av reiselivsmarkedet er den sektoren av bedriftskunder, som utmerker seg med sin utholdenhet, store ordre. Det bør bemerkes at retningen av turisme virksomhet for å betjene bedriftskunder, preget av høy etterspørsel, tiltrekker nybegynnere reisebyråene. Imidlertid penetrere dette segmentet er ekstremt vanskelig. Først, store selskaper har interne divisjoner på å organisere turer til utlandet og trenger tredjeparts reisebyråer ikke bruke. For det andre har de bedriftene som ikke har slike avdelinger lange etablerte relasjoner med store reisebyråer spesifikk og stadig bruke deres tjenester. Men for å forlate næringslivet betyr ikke, som økonomien nå og da, nye firmaer som er på jakt etter partnere i reiselivsnæringen. I tillegg, ofte allerede veletablert selskap på jakt etter nye reisebyråer, blir misfornøyd med tjenestene til tidligere. Det er disse klientene kan inkluderes i den opprinnelige listen av kundene. 
 Husk at kundene er bedriftens kunder en rekke tjenester for å gi reisebyrå som må gjøres. Disse inkluderer:

 Registrering av dokumenter, inkludert pass og visum;

 Kjøpe billetter og kunde levering på flyplassen;

 Booker hotellrom og overføre disse elementene som kreves klienter (for eksempel narkotika, simulatorer);

 Oppfyllelse av krav knyttet til deltakelse av klienter i konferanser, foredrag, workshops, runde bord og deres organisasjon;

 Skape forutsetninger for forretningsmøter klienter;

 Kostnad planlegging kunder i utlandet og sikkerhet.

Hvordan åpne et reisebyrå fra scratch?
 En annen betydelig kompleksitet næringslivet for agenten er det haster. Det er ofte å gi de ovennevnte tjenester er tilgjengelig bare noen få timer, og noen ganger må utføre ordren og i helgene. Dette har imidlertid sin egen fordel - for hasteordrer avgifter tendens til å være høyere. Imidlertid er denne tilnærmingen bedre å ikke bruke en relativt faste kunder. Hva er sjelden gi hasteordrer.
 Som en del av å betjene bedriftskunder, bør potensielle kunder bli vurdert myndighetspersoner, artister og idrettsutøvere som ofte reiser utenlands og trenger en pålitelig reisebyrå. I lys av dette, noe som gir dem pålitelig og service av høy kvalitet, kan reisebyrå få dem inn i rekkene av lojale kunder som synes svært gunstig. I tillegg kan den første perioden av aktivitet bistå store reisebyråer som ikke kan takle sitt arbeid eller tjener mellomstore bedrifter som ikke har noen form for spesialiserte avdelinger for å organisere turer i utlandet.

 Det er alle detaljene, som ville fortelle reportere nettstedet Vse-Sekrety.ru. Men hvis du fortsatt vage øyeblikk, gjerne gi stemme til dem i kommentarfeltet til dette innlegget, er vi glade for å dele sine tanker om å løse et bestemt problem.  
Яндекс.Метрика