idkryttya egen klesbutikk - drømmen om nesten hver kvinne eller mann, bevandret i motetrender. Det enig, svært attraktive ting - å gjøre ting du liker, som også vil bringe inntekter inn i familien. Men for noen grunn, er dette alternativet ikke for alle. I dag forteller vi om alle detaljene og nyansene i åpningen av sin klesbutikk.
 Hvis du seriøst ønsker å håndtere denne saken, parallelt med ansettelses du vil neppe gjøre det fordi denne virksomheten vil ta fra deg mye tid og krefter.
 Videre artikkelen vil vi bygge på følgende måte:

 Det er nødvendig å åpne en klesbutikk?

 Hvem er målgruppen?

 Hvor mye penger er nødvendig for å åpne en klesbutikk?

 Reglene for denne type virksomhet

 Hvor du skal åpne en butikk?

 Som noen ansette en klesbutikk?

 Annonsering

Hvordan åpne en klesbutikk?

 Det er nødvendig å åpne en klesbutikk?
 Butikker, som selger klær, kan være både store-og små forhandlere lokalisert i kjøpesentre eller på bakken etasjer av boliger. Viktigst, alle har til å finne en kjøper. Vanligvis butikker som selger klær er små bedrifter administrere deres arbeid er direkte eiere.
 Før du starter denne virksomheten, bør du få svar på følgende spørsmål ved å svare at du vil forstå hvordan denne virksomheten passer deg:

 Har du noen gang engasjert i næringslivet generelt og spesielt av klær? Har du besøkt noen kurs eller observert arbeidet til en annen arbeidsgiver? Har du en tilbøyelighet til å gjøre forretninger?

 Er du klar til å investere i denne bransjen, og vite at det er en høy sannsynlighet for at din virksomhet er "brent" og brukt pengene dine til du kommer tilbake? Du bør også vite at salg av klær er ikke en veldig lønnsom virksomhet. For eksempel, i 15 år virksomheten din kan gi deg overskudd mindre enn fem år kan bringe restaurant.

 Du er virkelig god på mote. Kanskje du bedre gjøre annen virksomhet, som for eksempel salg av leker, kosmetikk eller maskiner? Du har nok styrke og ønske om å gjøre det?

 Hvor mange konkurrenter du har og om du er i stand til å konkurrere med dem? Kan du tilby kundene noe som andre ikke?

 Kjenner du et område å spesialisere din bedrift? For eksempel, hvis du vil spesialisere seg på å selge klær for turisme, bør du mest fotturer å vite at det beste rådet for en gitt situasjon.

 Er som skiller deg ut fra konkurrentene? Vet du hvordan du kan uttrykke deg skiller seg ut blant sin egen art? Se til der du ønsker å starte en bedrift, antall og mengde mennesker som bor og jobber der, og analysere butikker som allerede eksisterer.

Hvordan åpne en klesbutikk?

 Hvem er målgruppen?
 Hvis du åpner en liten bedrift, da, på tross av programmet, må du vite hvilke fordeler du har foran store butikker, selv om du ikke er i stand til å tilby kundene den samme lave prisen på produktene. Du må kanskje kompensere for dette forbedret service, økt oppmerksomhet til kunder og høyere profesjonalitet.
 Ulempen med store butikker er at råvareprisene og de er identiske, og de ansatte på massen ikke profesjonell og imøtekommende til sine kunder. De tar sin på grunn av det store antall besøkende, men ikke på bekostning av hensyn til hver av dem.
 Små bedrifter gunstig med hvilke klær de er ofte mer eksklusiv og oppmerksomhet til kunder - på det høyeste nivået. Vanligvis velstående kjøperne velge akkurat små butikker, samt for sin viktige tjeneste og mer service enn pris.
Hvordan åpne en klesbutikk?

 Kvinner. Kanskje det vanskeligste i denne bransjen er å åpne en butikk som selger dameklær, kvinner anser seg de beste ekspertene i mote, og deres smak er svært forskjellige. Å bringe virksomheten din inntekt, må du finne ut hva du kan tilby dine kunder med hva som ikke er i dine konkurrenter. Som du vil være betinget orientert dette området og til hvilke priser vil bli presentert på hyllene i butikken. Før du organisere bedrift som selger dameklær, bør du vite at bly inn i butikken kjøpere som de har de tankesett behov.

 Menn. I motsetning til kvinner, de fleste menn ikke liker å shoppe og besøke dem eller selskapet med sine følgesvenner, eller hvis de virkelig ønsker å kjøpe noe. Vanligvis, klesbutikker er shopping, ønsker de å se bra ut med penger mann, hvis alder varierte 18-40 år, men det finnes også de over 50. Generelt, menn er mer og mer villig kjøpe casual wear enn å se siste mote trender.

 Barn. Til tross for at barnas klær butikken selger klær for barn, målrette kunder av slike butikker er ikke barna og deres foreldre, som et resultat av foreldrene bestemmer seg for å kjøpe eller ikke et barn eller den tingen. Dette er ikke nødvendigvis kostnads- og kvantums kjøpt klær til barnet ditt vil avhenge av den økonomiske situasjonen for foreldrene. Kanskje de foretrekker flere alternativer for budsjettet, tilbringer tilgjengelige midler til annen nyttig kjøp for barnet sitt. Ifølge statistikk, oftest kjøpt dette baby klær, som kombinert med topp bunn. Tradisjonelt, den mest populære er klær av grønne, blå og rosa farger, og hvert år er det noen nye bilder basert på den populære tegneserien eller bøker.

Hvordan åpne en klesbutikk?

 Hvor mye penger er nødvendig for å åpne en klesbutikk?
 Det er, for å åpne en butikk som selger klær kreves minimum investering på $ 250 000 i mengden, men som regel, mengden avhenger av hvor stor er din bedrift, samt hvilke klær vil bli gitt på vinduene.
 Kanskje for å åpne små boutique du vil være helt $ 50.000, men for å åpne butikken område på 100 kvadratmeter, din startkapital må ikke være mindre enn 150.000 dollar.
 Selvfølgelig, mange mennesker, vil så mange meninger, og alle forteller deg hvor mye som kreves for å åpne en klesbutikk. Vanligvis, som testet og journalister weblog Vse-Sekrety.ru alle enige om at jo mer penger du først bidrag, jo mer du overskudd, og jo raskere vil det bli.
 Hvis du ikke har midlene som trengs for å organisere sin bedrift som selger klær, så mest sannsynlig, må du først finne midlene, og deretter tenke på hvordan å åpne butikk.
Hvordan åpne en klesbutikk?
 På notatet. Leieprisen du må betale for rommet ditt bør ikke overstige 6 prosent av salget. Dette betyr at dersom den gjennomsnittlige månedlige nivå av salget området holdt $ 25,000, skal leien ikke overstiger $ 1500 per måned.


 Reglene for denne type virksomhet
 Klær handel - er ekstremt spennende virksomhet som vil ta all din tid. Glem for en stund om underholdning, filmer eller TV, siden første gang vil du bokstavelig talt lever i sin butikk.
 Saker du vil ha en rekke svært forskjellige, og de trenger å gjøre nesten samtidig. Du må betjene kunder, noe som gir dem en maksimal oppmerksomhet, og deretter inngå kontrakter med leverandører eller reklame firmaer. Samtidig må du håndtere regnskap og løse personalspørsmål. Men viktigst av alt, for den daglige rutinen du trenger å tenke på hvordan du gjør din butikk vakrere og mer attraktiv for kjøpere.
Hvordan åpne en klesbutikk?
 En måte å hjelpe deg med å drive virksomheten i å ta riktige avgjørelser er riktig organisering av forretningsprosesser som skjer i den. Forstå hva du vil og hvordan du ønsker å oppnå dette målet vil hjelpe deg og dine ansatte i å gjøre de riktige avgjørelsene i løpet av arbeidstiden, eliminere de falske raske beslutninger som kan påvirke skjebnen til din bedrift. Det er viktig å artikulere mål og prinsipper for din bedrift, og skrive dem ut som et memo for hver ansatt til å forstå hva du vil de skal gjøre. Utdrag fra dette monumentet kan plasseres på oppslagstavlen på trading gulvet til dine kunder, også, vet hvilke tjenester du kan tilby dem.
 Avgjørelsen av noen spørsmål som du må bestemme eller til dine ansatte, enten: salg av varer, arbeide med krav, kontrakter med leverandører, konkurransemiljøet analyse og mange andre, er det bedre å skrive på papir og gi alt ansvarlig for disse problemene til ansatte slik at de vet hvordan de skal opptre i en gitt situasjon.
 Du må også bestemme om fremtiden for butikken. Det bør avhenge av behovene til kundene, og da vil de besøker butikken din. Du må kanskje jobbe overtid, hvis du ikke vil at kundene går til konkurrenter.
Hvordan åpne en klesbutikk?

 Hvor du skal åpne en butikk?
 Før du åpner en butikk som selger klær, må du analysere den økonomiske situasjonen i det landet du planlegger å begynne å jobbe, antall potensielle kjøpere, deres alderskategori, deres evne.
 Hvis du vil leie leiligheter i en bygning, må du betale husleie på grunnlag av gulvplass, og det er mulig at boligbygging vil kreve fra deg en prosentandel av salget. Dersom utleieenheten ligger i et stort kjøpesenter, må du også delta i vedlikeholdskostnader.
 Før du stoppe på et bestemt rom, bestemme hvilke områder det skal være, så det bør være parkeringsplasser samt det området der det skal være. Alltid velge mellom flere alternativer å velge det beste.
Hvordan åpne en klesbutikk?

 Som noen ansette en klesbutikk?
 Ansatte i bedriften din vil bli dannet avhengig av modus av sitt område og spesialisering. I gjennomsnitt, normal butikk areal på 90 kvadratmeter vil du trenge en fast ansatt og en halvdel av dagen.
 Før du godtar en jobb mann, se hvordan han profesjonell i salg som i stand til å lokke kunder. Sikkert, må de bli trent, så det er mulig at noen av nyansene som finnes på nettstedet ditt, trenger de ikke å møte. De bør ha all nødvendig informasjon om produktet og være høflig og hyggelig å snakke med kundene. De bør være ærlig og forsiktig, fordi gjennom sine hender vil ta varer og kontanter.
 Det er ingen tvil ansvarlig enn du nærmer deg å velge ansatte for butikken din, jo mer vil du ha lojale kunder.
Hvordan åpne en klesbutikk?

 Annonsering
 Jada, er reklame et nødvendig verktøy for business markedsføring, så det er spesielt du skjerpe sitt fokus. Viktigst, bør annonseringen ikke bare fortelle dine potensielle kunder om butikken din, men også oppmuntre dem til å handle med deg i stedet for konkurranse. På et minimum, bør potensielle kjøpere se din annonse og ha et ønske om å vite mer om deg.
 Det er viktig å forstå at reklame - en måte å forbedre fortjenesten, så du må godta kostnadene. Det er viktig hvor annonsen vil bli plassert, og må være lett gjenkjennelig og knytte det til butikken. Det kan inneholde informasjon om deg selv som butikk og presenterte det til området, samt tilleggstjenester og kampanjer. Annonsering bør være forståelig, interessant og meningsfylt.
Hvordan åpne en klesbutikk?
 Før du velger den beste for din type reklame, må du svare for deg selv følgende spørsmål: Hva er fordelene med butikken din til konkurrenter; som spenner butikken din; hvordan du vil plassere din butikk blant sine kunder; du kan tilby tilleggstjenester; og at omtrentlig bilde av dine potensielle kunder og hvorfor de kommer bare for deg.  
Яндекс.Метрика