Hvordan å få en uttalelse fra EHRYUL?
 Nesten alle mennesker av og til møtt med behovet for å gi til ulike myndigheter noen dokumenter. Blant de mest populære tjenestemenn synes kopi av pass, kopi av fødselsattest, snils, TIN, sykeforsikring. Men dokumentene tilbyr ikke bare innbyggerne, men også organisasjonen, som er en nødvendig uttalelse av EHRYUL. Hun bekrefter eksistensen av et bestemt selskap / firma / organisasjon, og derfor er nødvendig og viktig dokument. Hvor og hvordan du kan hente fra EHRYUL?
 Hva EHRYUL?
Til å begynne med, EHRYUL - en Unified Aa-registeret Enhetsregisteret, som i hovedsak er basen, som inneholder informasjon om alle registrert i vårt land organisasjoner og virksomheter (juridiske personer). Holder registret Revenue Service, de ansatte som registreringen av den nye organisasjonen har gjort det til basen. Resultatet er en alt-informasjon system der det er tegn på alle enheter.
 Hva slags informasjon som finnes i den uttalelsen?
I et utdrag fra registeret med full informasjon om den juridiske enheten, for eksempel:
full, forkortet firmanavn og navnet på et fremmed språk, ofte opptak selskaper som opererer med utenlandske partnere (hvis noen);
personlige data entreprenør (i tilfelle av IP);
Den juridiske form av selskapet - LTD, JSC, og måten den ble etablert;
TIN selskap (eller IP) og dato for skatt registrering;
av nasjonale klassifisering koder;
juridiske adresse er angitt ved registrering (for FE - bosted);
telefon kontrakt (i tilfelle hvis det ble angitt ved registrering);
date en juridisk enhet;
Om charter kapital (det kan være nyttig å långivere);
Om grunnleggerne (antall grunnleggere, deres personlige data, på størrelse med eierandeler i nominell verdi av hver, og hvis grunnlegger er en annen enhet - informasjon om det);
informasjon om verdien av eiendeler ved utgangen av forrige rapporteringsperioden;
Om den autoriserte personen til å handle på vegne av organisasjonen uten autorisasjon (personlige data, posisjon);
Informasjon om aktiviteter utført av selskapet;
informasjon om mulige etterfølgere (den informasjon som er angitt for de enhetene som ble opprettet som følge av omorganisering);
Om en mulig måte oppsigelse av en juridisk enhet (for eksempel etter konkurs, etter overbevisning, etc.);
informasjon om at selskapet er avviklet, omorganisert, redusere aksjekapitalen;
informasjon innhentet lisens;
Om Kontorer (hvis noen);
Om endrings EHRYUL som noensinne var.
Dersom registeret ikke vil ha data på det aktuelle selskapet, vil skattemyndigheten utstede et sertifikat av mangel på informasjon.
 Hva er den uttalelsen?
Siden ekstrakt fra registeret bekrefter informasjon om organisasjonene ofte trenger det:
for åpning / lukking av bankkonto;
i forretningsmessige transaksjoner;
for et lån eller kreditt for næringsutvikling;
om nødvendig, notarius sertifisering av alle dokumenter som noe relatert til virksomheten i selskapet;
organisasjoner til å delta i anbud, auksjoner og anbud;
om nødvendig, bekreftelse eller tiltredelse avvikling av selskapet til en annen enhet.
I tillegg kan den uttalelsen ikke invitere selskapet selv, som for eksempel til en potensiell partner som ønsker sjekke nøyaktigheten av informasjonen, og evnen til firmaet.
 Hva er utsagnene?
Utdrag fra EHRYUL kan ha:
formatere et dokument som ikke bare inneholder all nødvendig informasjon om den juridiske enheten, men også sertifisert stempel skattemyndighet som utsteder erklæringen; for å få et slikt dokument vil måtte betale dokumentavgift (unntatt bare de tilfellene når et firma gjør en uttalelse i seg selv), og vent i ett til fem virkedager (som er hvor mye tid loven kan ta for å forberede uttalelser);
elektronisk uttalelse format informasjon, som ikke vil skrive ut, og det kan ikke anses som et offisielt dokument, men det vil inneholde all informasjon om organisasjonen.
 Instruksjoner for å skaffe ekstrakter
Hvis du vil trekke fra EHRYUL (offisielt), må du ta kontakt med skattemyndighet og gjør følgende:
 1.  Forespørsel Gjør en anmodning om en uttalelse, som angir navnet på selskapet, detaljer som du er interessert, det TIN og BIN. Spesielle former for ber ikke, er det skrevet på en vilkårlig måte, men å overføre alle data som du må ikke nødvendigvis. Inspektører standardskjemaet ekstrakt maksimal informasjon (liste med informasjon som må være inneholdt i ekstraktet, er vedlagt Rules of №2 EHRYUL godkjent av regjeringen i Den russiske føderasjonen). Denne informasjonen er kun stengt pass detaljer og bankkontonummer. Men hvis du trenger et løft for registrering av avtaler, og du er redd for at på grunn av feilinformasjonen kan ikke være komplett, kan du føre all den informasjonen du ønsker å se i setningen. Forespørselen må spesifisere antall kopier og ekstrakter, og noen ganger sitt mål om å skaffe. Og selvfølgelig, ikke glem å skrive inn adressen til å sende dokumentet (det skal bli anerkjent at uttalelsen du ønsker å plukke seg med skattemyndighet).
   Betaling. Dersom selskapet inviterer uttalelse om deg selv, vil dokumentet bli mottatt gratis. I alle andre tilfeller vil måtte betale en avgift for hvert dokument (200 rubler per setning). Betaling skjer i den territoriale skattemyndighet der den forespurte uttalelse. Detaljer for betaling er tilgjengelig på NRF. Plikten kan betales i kontanter gjennom en bank, og du kan - fra sperret konto (den andre måten er ifølge skatte mer å foretrekke som en uttalelse fra selskapet skal betale, ikke den enkelte).
   Forespørsel til NSF. Når forespørselen er gjort, og det som skal betales, kan du bruke til skattemyndighet. Dette gjøres ganske enkelt ved å henvise til papir inspeksjon, eller sende dem rekommandert med varsling.
   Får uttalelse. Senest kontoutskrift - fem dager etter innlevering. Men den umiddelbare utslipp (betalt for sin dobbel jobb) er tilgjengelig neste dag. Forresten, samt søke om og motta utsagn må CEO eller autorisert offiser, som skal utstede arrestordre.
   Får uoffisielle uttalelser via Internett
  Få et utdrag fra EHRYUL kan bruke tjenesten på nettstedet FNS. Rekkefølgen av informasjon tydelig frem i Order of the Federal Tax nummer MM-7-6 / 148 @. Men det kan bare gjøre selskapet som har betalt for tilgang til tjenesten. Access er 50.000 rubler. For de pengene selskapet vil motta en engangs sertifikat ved å aktivere det på nettstedet innen seks måneder etter mottak vil være i stand til å bruke basen for året. Men denne tilgangen vil bli åpnet en gang, dvs. vil oppdateringer være tilgjengelig. For å aktivere oppdateringene må betale ytterligere 5.000 rubler eller kjøpe tilgang til basisåret med ukentlige oppdateringer for 150.000 rubler (da det kan videreføres).
  For denne tjenesten, må du søke til Federal Tax Service, og betale det nødvendige beløpet innen ti dager for å aktivere et sertifikat med et eget passord. Online uttalelsen er ikke et offisielt dokument, men for selskaper med aktiv virksomhet, er et nyttig verktøy sjekker for potensielle partnere.
  Så, når det kommer til viktige avtalen, er det kun egnet offisiell uttalelse fra pressen, og hvis du ønsker å være i stand til å kontrollere ethvert selskap, er det lettere å kjøpe et sertifikat med oppdateringer og holde seg orientert om sin virksomhet.  
Hvordan å åpne en virksomhet fra grunnen av?
 Alle ansatte, fra kontorfullmektig til zootechny gård og til tenke hvor flott det ville være å vinke farvel hånden hans overordnede og gå flyte. Være herre over seg selv og ingen kunne avhenge samme plan sin tid, gjøre deg store og små beslutninger og, selvfølgelig, sin egen profitt - det er ikke en drøm, de ønsker å gjøre veldig, veldig mye? Men faktum vedtatt å åpne sin virksomhet fra grunnen av, en. Dette er åpenbare drømmen drømmer og virkelige problemer og vanskeligheter er i roten av ruin ethvert foretak.
La oss se på hva som gjør opp noen virksomhet, og forretningsinitiativ at produksjonen har kommet for å bringe moralsk tilfredsstillelse og dens grunnlegger.
 Ide
Hva vil du gjøre? Dette er en av de viktigste spørsmålene som du må svare for seg selv. Hva er din utdanning, talenter og evner som du kan gjøre som yrke bringer deg glede og aldri blir lei? Når du er informert svaret, vil du forstå hvilken retning bør flytte.
Kanskje du elsker katter eller hunder og er villig til å rote med dem i timevis. Deretter din bedrift kan være en dyrebutikk, frisør eller hund opplæring på skolen. Og ikke nødvendigvis være slik som trener for å åpne en skole. Din rett - til å organisere alt og plukke opp de ansatte.
Eller har du alltid viste seg godt organisere og gjennomføre ferie for deres familie og venner. Kanskje du bør prøve å organisere en festlig byrå?
Hvis du liker å grave i hagen, vet du alt om planter og vet hvordan å få vakker høst, kan omfanget av dine evner være agri-business, fra dyrking av sopp og urter hjemme for å lage et sett av drivhusene med en stab av ansatte.
 Markedsføring forskning
Før du åpner en virksomhet fra grunnen av eller selv starte opp en forretningsplan, må du speide ut situasjonen.
Hvordan å åpne en virksomhet fra grunnen av?
 Ja, du ønsker å åpne en dyrebutikk. Men hvis din lille byen har allerede ti stykker, så mest sannsynlig vil du være vanskelig å bryte og finne en kjøper. På den annen side, lese, kanskje alle samme type butikker som selger mat og fyllstoff, men ingen gjør alene akvariefisk, og dette er bare din hest. Deretter kan du åpne en spesialitet butikken for fans og elskere av fisk akvarier i interiøret og sin nisje.
Hvordan å gjøre forskning? Besøk selskapet arbeider i feltet som interesserer deg, ta en titt, sosialisere, stille spørsmål kunder. Et godt sted å samle informasjon - online. Besøk diskusjonsfora i byen din, finne ut hvorfor folk ikke har. Dette kan gi deg en god idé for virksomheten.
 Realisering
Før du fortsetter med det valgte prosjektet, sørg for å skrive en forretningsplan. Hvis du har nok kunnskap til å gjøre det selv, ta kontakt med en spesialist. Ikke starte en bedrift tilfeldig. Du må være klar over hva du trenger og hvor mye det vil koste.
Kanskje etter forretningsplanen vil du innse at dette prosjektet kan du ikke krefter. Det er bedre å tilbake og begynne å lete etter noe nytt på dette stadiet, og ikke når allerede investert penger og krefter blir ikke returnert.
 Startkapital
Det finnes alternativer virksomhet der førstegangsinvestering er minimal. For eksempel, tilrettelegging av voksende urter eller blomster, eller enda noen planter. Hvis du har en hageflekk, og det er allerede et drivhus, må du bruke penger bare på plantemateriale. Selvfølgelig er den første forsterkningen ikke for stor, men hvis du investerer for utvidelse av virksomheten, deretter gradvis kommer til ønsket volum.
Det samme gjelder for eksempel helligdager. Bli den toast-master ved bryllup og jubileer til å starte sine venner kan og uformelt, og det krever ingen investering. Hvis du ønsker å utvikle denne virksomheten, etter hvert får de rette kontaktene, napratsyuyete erfaring og en viss mengde tilfalt leie et kontor, ansette personale og komme til neste nivå.
I noen typer virksomhet uten startkapital er uunnværlig. Dette gjelder først og fremst for å handle, vil du definitivt trenger plass, utstyr og verktøy for å kjøpe. Det samme gjelder for alle typer av produkter og tjenester.
Hvis du ikke har penger å bruke, kan du ta et banklån. Dette kan vise seg å være et ekstra insentiv for å oppnå rask suksess og fortjeneste.
 Design
For å registrere din bedrift lovlig, må du ta kontakt med rettsvesenet. De fleste små bedrifter er utformet som selvstendig næringsdrivende - er den enkleste form. Minst distribuert de et aksjeselskap. De er komfortable i, hvis du organiserer en virksomhet sammen med noen, så vil du fungere som co-sponsorer.
Det er aktiviteter som må lisensiert, og i noen tilfeller ingen lisens kreves. Det vanskeligste er registrering av selskaper for å gi medisinske tjenester og catering. I dette tilfelle er det nødvendig å samle inn et betydelig utvalg av sertifikater og tillatelser. Men det er verdt det - både bedrifter lønnsomme nok.
Det er aktiviteter, som ikke trenger juridisk registrering. For eksempel, hvis du har eid hageflekk - enkelte gårder, du kan vokse det alt du ønsker i noe beløp, og har rett til å selge den i markedet for å selge eller forhandlere. Hvis du ønsker å sende sine produkter til butikker, kafeer og restauranter, og det er mer lønnsomt, må du registrere deg som selvstendig næringsdrivende.
 Kontorplass, utstyr, personell
Hvordan å åpne en virksomhet fra grunnen av?
 Alle disse spørsmålene vil du også nødt til å bestemme seg på forhånd. For å lagre rom for seg selv pålagt krav til privat tannlege kontoret - svært forskjellige å åpne et fotostudio og skjønnhetssalong også trenger å forstå hva som bør være passende rom. Noen bedrifter krever ikke en spesiell plass, du kan kjøre ut av leiligheten hans, datamaskin og internett.
På samme måte bør du finne ut hva slags utstyr du trenger, hvordan du velger og unngå feil som det er, og hvis du kan ta den ut.
Som for de ansatte, kanskje, ved første du vil klare på egenhånd. Og kanskje du trenger hjelpere. Finn ansatte kan ved innlevering varsel i en avis eller et annet medium, med henvisning til vikarbyrå eller via Internett.
 Annonsering og Promotion
Tenk på hvordan du gjør det for deg og din lille virksomheten har lært flere mennesker og spesielt dine potensielle kunder.
Lage et nettsted for å gi ham detaljert informasjon om sine tjenester og priser. Ta vakre bilder og sted på området - det alltid tiltrekker seg oppmerksomhet. Markedsfør din bedrift på sosiale nettverk og i de aktuelle fora - dette gir resultatet.
Organisere en kampanje Gi bort flyers, vareprøver og sonder, de første løftet rabatter til kunder eller kunder. Distribuere brosjyrer og visittkort. Registrer reklame på TV eller en artikkel i lokalpressen.
Generelt, bruker du alle metoder for annonsering og din fantasi. Og husk at den beste reklame - det er høy kvalitet og tilstrekkelig pris dine produkter eller tjenester. Fornøyde kunder som forteller sine venner om deg - aerobatics reklame.
 Oppsummere
Korte svaret teser spørsmål, hvordan du åpner en bedrift fra bunnen av, kan du bruke disse poengene.
Finn en interessant idé
Forstå at etterspørselen i din by eller sted
Lag en detaljert forretningsplan
Samle frø penger eller ta et lån, eller begynne i det små og utvide sin virksomhet til å samle
Bli klar over de juridiske aspektene
Plukk plass, kjøp av utstyr og finne ansatte
Organisere reklamekampanje
På vei til din egen bedrift bør se mange hindringer og problemer som må løses. Evnen til å passere dem uten å miste troen i sitt arbeid, og dens suksess i stor grad bestemmer fremtidig suksess for enhver voksende bedrifter.  
Яндекс.Метрика