Hvordan å be om høyere lønn?
 Penger er nødvendig av alle, og vanligvis i en mengde litt eller mye mer enn det som er i dag. Den viktigste kilden til penger for de fleste av oss, arbeidere folk - lønn. Derfor, for å øke antall tilgjengelige ressurser til rådighet, må vi øke størrelsen på våre lønninger. Hvordan kan jeg gjøre? Den mest lovende alternativet er i endring lavtlønnet eller ikke betalt arbeid en jobb med anstendig lønn. Men det finnes andre. For eksempel, karriere. Et høyt respektfull og ansvarsfull stilling ledsaget av en fin inntekt. Og du kan prøve å oppnå en økning i å betale arbeidet ditt, uten å gå utenfor kontoret. Begge er gode, så vi vil vurdere dem i parallell.
Hvordan du skal be om høyere lønn? Selvfølgelig, må du tenke over taktikk og utvikle en strategi. Slike viktige hendelser som påvirker hvorvidt vi kan i neste måned for å kjøpe nye sko eller endre dekkene på en bil bør være nøye planlagt. Vurdere de viktigste fasene av prosessen.
 Intelligens
Lær hvordan du kan øke lønn oppstår vanligvis i selskapet eller bedriften du jobber. Hvis du finner, for eksempel at lønnsøkning hvert tredje år eller tjue prosent ved overgangen til en høyere stilling, og ingen andre økninger hadde ikke noen gang i løpet av eksistensen av selskapet, vil avgjørelsen bli klar. Eller vente tre år, eller til å sikte høyere. Å lage en ny versjon vil trenge noen forberedelser. Kanskje er det fornuftig å gå gjennom kurs eller andre kurs som kan hjelpe deg å arbeide og forbedre sine resultater.
En annen retning av din intelligens - overvåking lønn til andre selskaper og organisasjoner som utfører samme jobb som deg. Hvis du finner ut at du undervurderer økonomisk, vil det være et sterkt argument i fremtiden samtale med hodet.
 Bakromsspill eller treningsfeltet
La noen prise ordnede. Når du zamыslyvat spennende funn frivillige som kunne gå til myndighetene og som om forresten, fortell hva du er god, nødvendig og effektiv medlem av teamet, men legg merke til én ting: det må være en grunn for ros. Real, noe som kan være representert i form av rapporter, diagrammer, prøver eller andre visuelle hjelpemidler.
Dersom det i lyd resonnement, innser du at du ikke er spesielt ros for det, men likevel ønsker penger, gjøre noe heroisk. I feltet av arbeidet ditt, selvfølgelig. Noe for alle at din kollega ønsker å prise deg. For eksempel, tidlig ferdig årsrapporten. Eller skape ny, original, effektiv og praktisk måte å oppnå det du vanligvis gjør på arbeidsplassen. Så kanskje du roser og fortelle deg om Übergeordnete uten dine forespørsler. Og du vil ikke gå glipp av et øyeblikk å antyde eller direkte informere deg om at ditt engasjement og progressive arbeid fortjener høye tollsatser.
Hvordan å be om høyere lønn?
 Tegning verdig liste
Hvis du ikke klarte å rekruttere frivillige trenger å rose seg selv. Tenk på alle mulige og den sannsynlige årsaken til at du og godt utført er prisverdig, både verbal og fysisk. Disse grunnene må være registrert og utforske. Og når du går til hodet ber om å sette det uten å nøle.
Aspekter som det er ønskelig å vurdere en rosverdig liste:
Som dine kvalifikasjoner økte fra det øyeblikket du kom til selskapet. Fortell oss hva du har lært hvordan du tempoet og økt produktiviteten i ditt arbeid.
Hvilke resultater har du oppnådd. På dette punktet må detaljer. Foretok noen reklamekampanje. Utviklet et prosjekt. Implementert i produksjonen av en slik og en slik modell.
Den positive dynamikken: økt salg, nye kunder, øke inntektene selskap, etc. Vel, hvis du vil gi konkrete tall.
 Valget av det øyeblikk
Rett til å be om høyere lønn - det betyr å velge det rette øyeblikket. Her igjen, trenger du etterretning. Vel, hvis du har din egen spion, som bedre - sjefen sekretær.
På slutten av samtalen hodet må være oppfylt (men ikke drukket: ønskene uttrykk og selv godkjent sluttfasen av en bedrifts fest, vanligvis morgen void), fornøyd med seg selv og andre, og enkelt. Det bør være tilfreds følelser bør ikke forhaste hvor som helst, spesielt på viktige eller ubehagelig for ham vest, ideelt sett - bare at det var noe hyggelig. Men det ideelle er kjent trudnodostyzhym fordi nok ovenfor, uten at den sistnevnte.
Det neste tipset er kjempebra og blottet for sunn fornuft, men, i den oppfatning av nasjonale statistikkarbeidet. Og det er dette: be om høyere lønn beste på onsdag ettermiddag. Hvorfor? Vi kan anta at miljøet - er midt i uken når alle de viktige og presserende saker har blitt løst mandag og mas den siste dagen før helgen ennå ikke hadde kommet. Etter lunsj - enda mer tydelig. Cm. Point of metthetsfølelse.
 Gjennomføring prosedyrer
Spør lønnsvekst - ikke å oppføre seg feil eller gjøre noe verdiløs. Dette er den normale arbeidstiden. Hode veldig opptatt, har han ansvarlig titalls, hundrevis, tusenvis av ansatte (understreking). Han hadde bare å følge karrieren vekst og lønn på hver ansatt, ellers ville han for lengst har lagt merke til deg og din innsats og belønnet på riktig måte. Du bare hjelpe ham gjøre det. Som hjelper ham i hans arbeid.
Bare du har til å tenke, for å oppnå det ønskede nivået av ro og tillit. Du lovende og verdifulle prøven. Firmaet heldig at du fikk dem. Hvis de ikke forstår dem det verre. Så du tenker om deg selv, men tilsynelatende oppfører seg med tilbakeholdenhet og som beskjedne. Men tillit. Uten oppmuntring, stamming og vag bormotanyy.
Gå til kontoret til sjefen. På forsiden - et smil. Snakker om arbeidet som er gjort (kort) og tilbud om å gjøre noe annet. Dette er et viktig punkt. En av de gode muligheter til å få høyere lønn - for å ta på seg ekstra ansvar. Eller for å formulere en gamle oppgaver på en måte slik at den ser ny og lovende. Hodet skal forstå at det er ikke nok. Så han må være enig. Og med dine nye ansvarsområder (og, kanskje, med en navneendring stillinger), og den nye lønnen.
Mulige lønnstillegg uten økning i kapasitet eller ta på seg ekstra arbeid. Hvis du kompetent gjort verdig liste trygt viste alle sine poeng og beviste at arbeidet ditt fortjener mer takknemlighet, da har du alle muligheter til å lykkes.
 Resultater
Resultatet kan være både positive og negative, og ikke nødvendigvis stole på deg. Grunner til ikke å øke lønnen din kan variere: mangel på penger i bedriften, økonomiske nedgangstider, administrasjon av retningslinjer, noe som eliminerer ekstra insentiver for arbeid, personlig misliker, etc.
Hvis du ikke har hevet lønn en gang, betyr det ikke at din nøye planlagt hendelse var ubrukelig. Hvis du var trygg og plantet noen frø i sjelen av myndighetene, kan det forventes at disse frøene spire i fremtiden. Og du vil bli den første kandidat til opprykk.
 Neste trinn
Hvis du lykkes - feire, men ikke la seg rive med.
Hvis du er i denne vanskelige saken uheldig deg, ikke bekymre deg. Bedre tenke på hva du skal gjøre i fremtiden. Du tenker kanskje det hensiktsmessig å finne en annen jobb med høyere lønn. Og kan beslutte å øke sine ferdigheter på den gamle plassen og prøve å bryte topper senere. I alle fall, har du fått erfaring, som alltid er verdifull.  
Hvordan koble til et nytt lag?
 Den psykologiske stemningen i laget er viktig. Det påvirker den generelle tilstanden til folket, deres nivå av interaksjon. Ofte ansatte forlate en god jobb nettopp på grunn av det faktum at det var ingen relasjoner med kolleger, og elevene gå til en annen skole fordi ikke klarer å ta kontakt med klassekamerater. Mest bli det nye teamet er ikke lett, siden den fremmede er skeptiske, og han har til å passe inn i den allerede eksisterende situasjon. Dette er et problem som møter de som begynte å jobbe på et nytt sted å studere eller gjøre jobben. Hvordan å etablere gode relasjoner med kolleger, klassekamerater, løse opp spenninger? Det er viktig å vite noen nye funksjoner med på laget, husker tips og målbevisst etablere følelsesmessig kontakt med andre.
 Tilfører oss inn i en ny klasse. Noen funksjoner i å etablere kontakt
 1.  Først av alt trenger du å tilpasse seg nye arbeidsforhold, opplæring. Start ved å installere den nødvendige psykologisk atmosfære av arbeid på meg selv. Selv om du ble tvunget til å arbeide eller studere i et bestemt sted, men føler ikke et ønske om å endre situasjonen, prøve å utvikle en positiv holdning til alt rundt. Du må overbevise deg selv du gjør begrunnelsen, fordelene med de nye kollektive verdighet endringer. Når du klarer å positivt se deg rundt, viser ekte godhet, vil du ha den indre trygghet, og folk vil føle humøret og gunstig svar i retur.
  Til din positive holdning var virkelig oppriktig, vil du trenger for å underbygge det. Analysere situasjonen nøye. Ta en penn, et stykke papir og skrive ned alle poengene pluss nytt sted, kolleger, ledelse, innlegget ditt. Selv om du kan få opp en halv time senere, bruker du 10 minutter mindre reise, skolekorridorer stort lys - dette er en fordel. Enhver fin detalj må ta sin plass i din analyse. Pass på å merke de positive karaktertrekk, utseende av hvert medlem i det nye konsernet. Tror de vil bli funnet.
  Etter den første dagen i et nytt sted, tenk hvor godt du snakket med kolleger som helhet var din bekjent. Ta opp alt som er der ute, markere dine feil. Skissere en plan for hvordan man skal oppføre seg bedre, noe som er nødvendig for å nærme bestemte personer som du trenger for å fikse noe å jobbe med.
  Pre bestemme at du vil svare hvis du spør om tidligere arbeidstrening. Det skal bemerkes at det er viktig å avstå fra negative egenskapene for førstnevnte gruppe, myndigheter, situasjonen generelt. Det kan nevnes noen ytre årsak, for eksempel et ønske om å redusere tiden det tar å reise, eller ønske om å utvide horisonten min, ta en bedre jobb, begynne å jobbe i en mer lovende retning. Prøv å finne og markere de positive grunner for flytting til et nytt sted.
  Bli med det nye teamet vil hjelpe samarbeidende holdning til andre, oppriktig interesse i saker av et selskap, universitet eller skolen, interne bedriftsrelasjoner. Alltid hilse med kolleger, smilende på møtet. Unngå konflikter ikke ta del i tvisten, selv om det emnet du er interessert, har du en mening om det. Tar ikke noens side i krangler, prøve å holde seg til nøytral. Flott hvis du kan finne en kompromissløsning og forsiktig foreslå det.
  Identifisere composure, være forsiktig og punktlig. Husk at din jobb nivå, trening også påvirke forholdet med laget. Prøv å holde opp, ikke redusere den generelle ytelsen.
  Avstå fra å demonstrere sine fordeler evner. Hvis du bare skiller seg ut kraftig, om enn i en positiv forstand, er det ikke som dine kolleger. Når noe du ikke kan, har du ferdigheter som ikke er medlemmer av den nye gruppen, prøve å hjelpe kolleger i tide til å gi råd, korrigere og forbedre tilgjengelig for å forklare det uforklarlige. I dette tilfellet vil din støtte sikkert føre til en positiv reaksjon, den omkringliggende virkelig setter pris på din evne og de vil være fornøyd.
  Selv om du ikke liker støyende selskaper, underholdning, trenger partene ikke trenger i den første fasen av trening eller nekte å delta i firmaarrangementer. Dette kan ses som en manifestasjon av din negative holdning. Senere, når du lærer bedre kolleger kan uttrykke seg og gradvis litt om dine preferanser, du kan godt være i stand til å forklare hvorfor ikke strebe etter å bli medlem av partiet. Det er viktig å gjøre alt sakte, forsiktig.
  Arbeidsplass - din type telefonkort. Husk at det bør gjenspeile din composure, ansvar, evne til å holde orden. Arbeidsplassen må holde ren, ikke la unødvendige ting, holde alt i streng orden. Det er ikke tilrådelig å plassere første gang på bordet bilder, ulike suvenirer, personlige varer. Så, også, understreker menneskelig isolasjon. Så kan du gradvis legge til din arbeidsplass "individ" bilde, men ta deg tid med dette.
  Hvordan koble til et nytt lag?

  Sitt beste, passer inn i et nytt miljø, jobber eller læringsprosess. Husk, først må du jobbe hardere for å prøve å unngå feil og holde tritt med kolleger til å bli det nye teamet. Selvfølgelig, den første gangen du blir ikke lett, fordi du må ikke bare vise alle sine evner, men også for å venne seg til de nye miljøkrav. Men i nær fremtid vil du se at din innsats bærer frukt: Du vil omhandle arbeidet, huske mer informasjon om ytelse gradvis tilnærming til erfarne kolleger. Mens du bør bestrebe seg på å skape den nødvendige rammene for oppfølgingen til den nye plasseringen.
  Forretningsforhold i klubben som ikke må forveksles med den personlige. Du er viktig for å etablere forretningsforbindelser, fordi prøver å ignorere den enkelte som folk som ikke kan være veldig hyggelig. Hold en liten avstand, spesielt i begynnelsen. Hvis du bare zblyzytesya kraftig med noen, vil du være mye vanskeligere å opprettholde relasjoner med andre nivåer.
   Hvordan bli med på laget? Enkle metoder og teknikker for nybegynnere
  Når et nytt team, er det viktig å virkelig føle en del av det, for å handle klokt, følge reglene for høflighet og etikette, oppmerksomme på folket. Da vil du lykkes.
  Vær høflig, vennlig, følsom.
  Etablerer relasjoner gradvis, ikke press andre, oppfører seg naturlig.
  Behandle med en oppriktig interesse for alt som skjer rundt.
  Installere den samme forretningssamarbeid, prøv å oversette dem til personlig minst første gang. Du må kommunisere godt med alle kolleger.
  Hold dine aktiviteter på det nye stedet. Ikke faller bak fra kolleger.
  Unngå kritikk, overdreven demonstrere sine fordeler.
  Ikke diskuter kolleger og deltar ikke i debatten.
  Om nødvendig, bør det søkes råd. Om nødvendig, hjelpe kolleger, men gjør det forsiktig uten å stresse sin overlegenhet.
  Tenk over din oppførsel i det nye teamet, analysere første gang hver dag, notater om hva du fortsatt trenger å jobbe hardt for å utvikle det kvalitet, hva du skal betale oppmerksomhet. Positiv holdning til andre, være oppriktig, godt du kan bli med i det nye teamet.  
Яндекс.Метрика