Hvordan oppføre seg på intervju?
 Finne en jobb som ville bringe glede gi nivået på inntekten som du trenger, og med muligheten til å realisere sine talenter, ikke så lett. Og hvis et slikt møte, og du er i fantasien male en vellykket karriere i selskapet og "obzhyvayetes" for en ny desk - det er kjempebra! Men oftere enn ikke være en stor ekspert og lovende "scener" for å få det, bør du likevel være i stand til å skikkelig presentere seg selv.
Som mellom deg og drømmejobben er siste hinder - intervju - knærne begynner å skjelve forrædersk. Selv om det er en tro på at du er en perfekt kandidat for dette stedet, det er tvil om overbevise fremtidige sjef eller ansatt personell tjeneste? Hvordan oppføre seg på intervju? Hva skal man si, og hva som bør forbli taus? Vi tilbyr flere anbefalinger for å hjelpe du passerer streng "ansikt kontroll" og ta ønsket posisjon.
Selv om standarden intervju og varer 15-20 minutter, er ofte oppleves HR i de første 2-3 minutter en mening om kandidaten, og deretter endre det vil være svært vanskelig. Så for en start du trenger å gjøre vårt ytterste for å bryte opp den tre minutters ledelse. Her er hva det vil ta.
 1.  Forberede fem eksemplarer av korrekt foldet CV. Å lære å skrive en CV vi nevnte på sidene av dette nettstedet. Hvorfor fem? Hvis du er å intervjue flere personer, er det sterkt ønskelig å gi hver av dem din CV. Vanligvis yntervyuyrov antallet ikke overstige tre.
  Riktig kledd. Vi vil ikke gjenta det banale sannheten om hvordan å møte og se av begge. Det synes de perfekte klærne for et intervju - en klassisk dress for menn og et skjørt med en bluse for kvinner. Vi vil ikke argumentere, et godt alternativ, men det er bedre å finne ut kleskoden på stedet der du planlegger å arbeide kledd ifølge ham. Hvis du trenger en programmerer stilling eller, designer, er skreddersydd klær ikke alltid det beste valget.
  Hvordan oppføre seg på intervju?

  Hår og makeup. Det er ikke nødvendig å prøve å tilbringe hele morgenen i kabinen å gå i oppfyllelse stjerne. Det kan ikke gjøre inntrykk på hva du kan forvente. Håret bør være ryddig og makeup for kvinner - behersket.
  Pass opp for spøkelser. Den maksimale som du har råd til - litt eau de toilette med en diskret frisk smak.
  Vitaysya vennlig og rolig. Når du tilby å sitte ned, hvis en slik mulighet - ikke vlashtovuysya motsatt motstykke, og ved siden av ham. Så han vil heller akseptere deg som en alliert, mens tabellen mellom deg skape en barriere. Men hvis du tilby å sitte på den eneste mulige stedet zasmuchuysya ikke - det er bare en av faktorene. Andre kandidater var i samme posisjon som deg.
  Ditt sinn må være åpen og ikke anstrengt ut. Se din følgesvenn med øynene åpne utseende. Hvis du er i en samtale krympe eller nervøst kjøre dem, vil det gi en grunn til å tro at du nedohovoryuyete noe, eller prøver å skjule. Hvis du ser inn i øynene psykologisk vanskelig, prøv å fokusere med dem, for eksempel nesen av den personen du snakker i øyeblikket.
  Ingenting å vri i hendene eller trekke klær. Rett til å oppføre seg på intervju - så viser interesse og effektivitet, snarere enn frykt.
  Ekstra poeng du kan tjene hvis demonstrere bevissthet om selskapets arbeid og også uttrykke stor entusiasme og ønske om å få den ønskede posisjonen. Kanskje disse punktene og vil vinne deg over andre kandidater som er bare i stand til å gi inntrykk av at de er på jakt etter et nytt sted bare for å tjene penger.
  Ofte kandidater innrømme tabber, svare på spørsmål. Og noen ganger vert bevisst reiser spørsmålet om "dobbel bunn". La oss se på disse spissfindigheter er at per time X vet nøyaktig hvordan de skal oppføre seg på intervju.
  1.  "Du knapt funnet (funnet)", "ble valgt (dobyralasya) en time" - du trenger ikke å starte denne samtalen. Helt ubrukelig hint om at selskapet er intet på djevelen. Så du nesten krysser seg fra listen over kandidater. Hvis du vil søke etter en adresse ikke ende forsinkelse, sjekke veien og gå ut av huset før.
   "Hva forventer du av oss? "Til din arbeidsgiver vil være viktig at du flytter motiver. Selv ved første øyekast svaret er "en god lønn og kontor ved siden av huset" synes oppriktig, potensiell sjef er usannsynlig å nyte. Tenk på forhånd. Dette kan være kreativ gjennomføring, stabilitet eller evnen til å uttrykke seg.
   Hvordan oppføre seg på intervju?

   "Fortell oss om deg selv." Dette spørsmålet er sannsynlig å bli hørt. Spesifiserer ikke "Hva er det? "- Forbered en kort tale, som består av de store milepælene i din profesjonelle karriere, utdanning, og sørg for å liste opp de største suksesser. Fullføre en kort (2-3 minutt) presentasjon anbefalt liste over egenskaper som vil hjelpe deg i dette arbeidet. Men å gjøre det riktige valget flid og grundighet perfekt karakter regnskapsfører eller bankmann, og mot, kreativitet og kreativ tilnærming nødvendig reporter.
   "Hvorfor har du forlatt den forrige jobben? ". Ubehagelig spørsmål, men det er nødt til å svare. Og selv om alt var forferdelig og tidligere sjef - en ekte tyrann og tyrann, ikke tid til å snakke om det. Uansett årsak, hold den i en fordelaktig måte. Hvis du går alene, fordi du har noe ustayvalo, uttrykte bare de faktorer som ikke er på det nye stedet. Ellers vil du tvinge dem til å tro at også her, at du ikke liker det.
   Noen yntervyuyrы vel vitende om at dette problemet vil være forberedt, gå på den andre siden og spurte: «Under hvilke omstendigheter ville du være villig til å vende tilbake til sin tidligere jobb? ". I dette tilfellet vil din oppgave være å å forvandle hjemmet arbeidsstykket som svar på dette spørsmålet. Det er ganske enkelt. Hvis det direkte spørsmålet "hvorfor du forlot den forrige jobben" du skulle si "som ikke ser muligheter for faglig vekst", så er spørsmålet "Under hvilke betingelser vil du tilbake" svaret "hvis han så muligheter for faglig vekst i selskapet" . Det viktigste er ikke å gå seg vill og raskt skifte at bare understreke fleksibilitet og hastigheten på ditt sinn tenker i uvanlige situasjoner.
   Nå som du vet hvordan de skal oppføre seg under intervjuet, er det bare bli enige om en tid for å komme inn og få den jobben du absolutt fortjener.  
Hvordan kan jeg bruke den overordnede kapital?
 Betaling av den overordnede kapital er styrt av "Lov om fødselspermisjon kapital". Ifølge denne loven, rett til å motta penger med familier som kom andre og hvert påfølgende barn født eller adoptert etter 01012007 år. Imidlertid er begrepet "fødselspermisjon kapital" ikke helt riktig. Tross alt, kan det regne og foreldre-foresatte. Derfor en mer korrekt å kalle dette hjelpe "familien kapital".
"Loven om fødselspermisjon kapital" er en hyggelig unntak for mange syke og ærlig svake lovene i landet vårt. Han gjennomgår nesten årlig endringer, men alltid i retning av å beskytte interessene til familien.
En viktig faktor er den årlige økningen sin størrelse. I 2007, da loven trådte i kraft og opptjent kostnader utgjorde 250 000 rubler, i 2012 beløpet økt til 3.876.000 rubler. I 2013 vil det være 408 960 rubler. En fin ny funksjon er det faktum at for å få det maksimale beløpet kan selv folk som fikk sertifikater tidligere, mindre mengder, men ikke brukt midler som tilhører dem. Hvis mengden av moderkapitalen er brukt bare delvis, er foreldre gitt en 5% indeksregulering gjenværende beløpet på kontoen.
 På kommune avgift
I noen regioner, vil unntatt den føderale familie hovedstaden i 2013 betale den såkalte "kommunale fødselspermisjon kapital". Regionene mulighet til å bestemme hvor mye de kan øke utbetalingene til familier hvor det var friskt blod. I gjennomsnitt i disse tallene varierer 50000-100000.
Noen regioner har gått videre. De har gitt en rekke fordeler for familier som er kvalifisert for den overordnede hovedstaden. Kommunale myndigheter i 2013 planer om å bevilge ekstra midler til å betale for barnet i spa-anlegg for medisinske grunner. Det antas kompensasjon fare ledsager til behandlingsstedet og tilbake.
 Hvordan kan jeg bruke foreldrekapitalen
I løpet av 2012 moder kapitalen kan brukes til å løse boligproblemer av familien:
tilbakebetaling av et boliglån;
reparere eller ombygging av huset der familien bor;
deltakelse i felles konstruksjon - kjøpe en leilighet i nytt bygg;
kjøp av byggematerialer for selv bygging eller reparasjon av en bygning;
medlemskap i borettslaget.
Parent kapitalfond kunne brukes til utdanning. De kan betales:
tjenester levert av betalt utdanningsinstitusjon;
barnebidrag i barnehager;
Overnatting i en student sovesal student.
I tillegg dette året morskapitalfond kunne vært brukt på grunn av pensjonsalder besparelser mor. I dette tilfellet kvinnen beholder retten til enhver tid å endre mening.
I 2013, for å kvitte seg med den overordnede kapital vil være nøyaktig den samme.
 Hvordan få den overordnede kapital
Få foreldrekapitalfond er bare mulig etter at barnet fyller tre år. Unntak betaler på boliglån. Å avhende penger, bør du kontakte kontoret av pensjonsfondet av bosted, og det levere følgende dokumenter:
sertifikat eller kopiere;
pensjonsforsikring sertifikatet for på vegne av sertifikatet;
pass eller andre dokumenter som bekrefter identitet og sted for registrering av på vegne av sertifikatet;
bør en juridisk representant, et dokument som bekrefter hans identitet og sted for registrering advokat.
Du må også sende inn dokumenter (kopier), som bekrefter at må rettes fødselspermisjon kapital eller av kapital. I hvert fall kan den fullstendig og nøyaktig liste over nødvendige dokumenter finnes i pensjonskassen. Innen en måned etter datoen for innlevering ansatte pensjonskassen verifisert ektheten av dokumentene innsendt beslutning om betaling eller fornektelse av) oppgitt. Beslutning PF vises skriftlig.
Hvis du trenger å få penger personen som søkte om pensjonskassen kan avbryte den og bruke pengene til et annet formål.
 Non-standard situasjoner
Dessverre skjer det som av ulike grunner barnet dør veldig tidlig. I dette tilfellet, trenger ikke foreldrene miste retten til å motta mengden av kapital til morselskapet og kan bruke den etter tre år fra datoen for fødselen.
Men dette gjelder ikke for personer som er berøvet sine foreldrenes rettigheter. Hvis fratatt foreldrenes rettigheter har foreldre kapital kan dra nytte av far til barnet, ved å nå de siste 3 årene. Hvis begge foreldrene er fratatt rettigheter, rett til å disponere foresatte penger med samtykke av vergemål. Siden 18 år, kan det resterende beløpet administrere barna selv. For dem denne retten blir lagret på ytelsen til 23 år.  
Яндекс.Метрика