Hvordan skrive en kort uttalelse?
 Relativt fersk utdanningsreform har brakt til liv i dag elever og deres foreldre en masse innovasjoner. En av de mest betydningsfulle og tidkrevende - Slutt state sertifisering og lignende typer kunnskap test, utført i gradsstudier, og for å melde deg på skolene. De omhandler også utmerket, som har sine egne særtrekk og nyanser med som compliance - en forutsetning for vellykket eksamen. Spesielt gjelder det en av de viktigste fasene av sertifisering, eksamen i russisk språk. En av to nødvendige eksamener, den inneholder en oppsummering av. Selv Utmerket runde, vant til å sette på skoletimer og undersøkelser kan støte på problemer med å møte dette målet. Som beskrevet vesensforskjellig fra den standard klassen og hjemme arbeid. Så ikke trygt stole utelukkende på personlig erfaring og generell lærdom. Ved å skrive en kort uttalelse til bedre forberede seg på forhånd og har en idé om hva som venter deg under eksamen. Snarere vil læreren av russisk språk gi sine spillere muligheten til å ha leksjoner. 
 Oppsummering av funksjoner
 Uttalelse er forskjellige: beskrivende, detaljert, med elementer av resonnement. Hver type har sin egen hensikt og presenterer relevante krav til gjennomføring. Som for kort, er det designet for å trene og teste studentens evne til å skille meningsinnholdet i teksten fra videregående, nedslitt omriss komponere dine egne ord for å gjenfortelle handlingen. I motsetning til den nærmere presentasjon, ikke en kort uttalelse krever ikke rikelig uttrykk for språk og overføring egenskaper av forfatterens stil, men alltid ta hensyn til hendelsesforløpet postet og den rette balansen av vekt på viktige punkter i historien.
 Sensor vil gi en mulighet til å høre teksten to ganger, men det vil ikke lese sin egen stemme, og vil inkludere et lydspor som sendes fra Kunnskapsdepartementet, sammen med andre oppgaver vurdering. Å spørre eller klargjøre at overhodet på innhold du ikke kan, så prøv så godt som mulig for å huske alt du hører. Men vi kan og må ta notater, og på deres kvalitet vil i stor grad avhenge av hvor nøyaktig uttalelse vil, og hvordan du selv Forenkle oppgave.
 På jobben vil du bli gitt en til en og en halv time, at med den rette tilnærmingen og foreløpige organisasjons forberedelse bør du ha nok tid og utkast, og omskriving Behandling sin presentasjon. Men det er bedre å igjen være sikker på at pennen skriver godt og ta en backup på å fikse abstracts forkorte ord for å spare tid og skape maksimalt antall notater. Ikke prøv å stole på din egen hukommelse pidstrahuytesya poster. Hvis du sender inn opplysningene i forklaringen er ikke nok for minst 70 ord, vil oppgaven ikke telles. Den optimale mengden av komprimert presentasjon - ca 90-100 ord. Det er svært viktig at denne lille mengden ut kortfattet, men ikke dårlig fra et språklig synspunkt.
 Lytt til teksten presentasjon
 Det er, i flertall - lytt til teksten er utformet for presentasjon, dobler du mellom som er en liten pause for rask forståelse, ta notater og innstillinger for gjentatt lytting. For å gjøre denne prosessen har vært produktiv, følger ordningen med oppfatningen følger:
 1.  Når du tar opp lyd tekst først, ikke rush å bli distrahert av post, konsentrere seg om å lytte og forstå hva han hørte. Nå må du lære slike viktige parametere som et tema og ide av teksten, spesielt sin arkitektur og stil på tale. Mentalt dele de viktigste delene som utgjør historien: utredning, utvikling, klimaks, denouement, konklusjon. Dermed er basert på den vanlige arkitektur, vil du bli lettere senere å huske rekkefølgen av historien. Snarere vil teksten være mer av en historie, og din oppgave - å mentalt fikse hver og en eller to eller tre tasten. Fra kontoen din bør ikke skli som individuelle funksjoner historier, som kan være opphavsretts argumenter og konklusjoner faktiske kurs av hans argumenter.
   Mens den første lytte til teksten og betraktet bevisstgjøring, vil være i stand til, uten å avvike fra oppfatningen, finne og legge til minst et par stikkord som det vil være lettere å utfylle betydningen av bistand mer detaljerte setninger. De la hullene i utkastet, som deretter fyller minnet. Ikke skimp papir, men spare tid. For dette forkorte ord, slik at du kan analysere disse kuttene. Hvis du kan bruke en assosiativ egne notater eller annen alternativ teknologi optimalisering informasjon - fine, men ikke over komplisere fortsatt nødvendig. I en stressende situasjon, og selvfølgelig eksamen kan være så karakteriserte avskrift egne symboler kan være en problemfri og ta dyrebar tid.
   Pause etter første lytting tekst - ingen tid til hvile, og for hardt arbeid. Til dette trenger du et par minutter til å lese disse grunnleggende ord du har skrevet et utkast, for å gjenopprette ham semantiske sammenhenger mellom hendelsene i plottet og komponenter til tekst og basert på denne informasjonen til å lage en plan for fremtidig presentasjon. Hvis du lyttet nøye, bør du nå lett forstå hovedtema for teksten, og underordnet mykrotemы (ekstra historien linjer). Et viktig poeng som ikke kan la ned, fordi det må ta hensyn til når du sjekker ditt eksamensarbeid. Selv nå, med en plan og fantasifull tenkning, må du forestille Jamaican deres fremtidige essays.
   Den andre audition - bestemme, i løpet av det du har å fylle hullene som har oppstått innenfor betydningen av teksten i den siste tid, og svare på viktige spørsmål for skriftlig presentasjon. Først av alt, ting som kan og i alle fall ikke bli savnet på overføringen. Betydelig lett identifiseres av viktigheten av å bevare tomten disposisjon. Minor - er at når du sletter teksten ikke påvirker plottet. Forstå som avgrenset og forent seg imellom mykrotemы. Til slutt bestemmer hvilken metode for å redusere teksten du bruker. Ideelt for gode evalueringer må bruke alle tre metodene: forenkling, generaliserings og eksklusjons. Men tillatelig velge ønsket teknologi, utvide sin andre to. Det viktigste at du lagt merke til og skikkelig redusert rot ord, syntese og pronomen i teksten.
   Oppsummering av Writing
  Hvordan skrive en kort uttalelse?
   Direkte presentasjon prosessen bør ta deg en halvtime gi eller ta. I løpet av denne tiden, kan du bruke din synopsis og på dette grunnlaget for å lage ditt eget arbeid, prøver å korte, men rommelig formidle forfatterens hovedideen.
  1.  Erklærer ikke bare innholdet, men også ideen om teksten. For å gjøre dette, må du sørge for at ingen viktige mykrotem ikke glemt, og hendelsene i historien utvikle seg i en logisk rekkefølge.
    Lese egen essay, tegning oppmerksomhet til mulige repetisjon og mindre poeng. Fjerne dem fra teksten og / eller erstatte mer hensiktsmessig i innhold og form, ord og setninger.
    Kritisk godbit tekst presentasjon, ærlig innrømme selv, lese på en gang, eller gjør zapynatysya og lese noen forslag. Prøv å kombinere det meste av innholdet.
    Hvis avsnitt kan reduseres i volum uten at den samlede innhold - sørg for å gjøre det. Ikke glem om måter å redusere - dette er tiden når du ønsker å bruke dem så nøye.
    Beundre sjekken presentasjon logikk, ikke glem om hans leseferdighet. Staving, stil, tegnsetting - alle strengt kontrollert sensorer og påvirke resultatet. Slozhnosochinennyh tilbyr lett å bryte, slik at du slå to fluer: unngå mulige feil i konstruksjonen av teksten og i tillegg steder å klippe det.
    Etter å ha sjekket og korrigere presentasjonen, kan du sette den i en renskrevet.
    Til tross fristen, skrive leselig til din slurvete håndskrift ikke hindre inspeksjon for å sette pris på arbeidet.
    Med alt ansvar og problemer med å skrive kort, denne eksamen studenter står stort sett vellykket. Slik at sertifisering fra russisk suksess, prøv å slappe av og tune i et rolig, godt arbeid. Informasjon, og du har nok tid, så resultatet kommer helt an på din trening og flid.  
Som skrevet en selvbiografi?
 Alle er forskjellige, men ingen vet du bedre enn du mest - et kjent uttrykk? Det tar ganske bokstavelig forstand når det gjelder sysselsetting. Utarbeidelse av dokumenter for intervjuet - den vanligste, men ikke det eneste tilfellet hvor du kan kreves fra din selvbiografi. Det er nødvendig for opptak til tjenesten, sende papirer for opptak til opplæring, registrering av visum og generelt når offisielle og / eller organisasjon interessert i livet ditt, eller en viss periode. Selvbiografi er forskjellig fra CV og hva som kjennetegner skriftlig garantist - i første omgang, stilen til presentasjon av informasjon. Alle fakta om dine spesifikke prestasjoner og suksesser av arbeidskraft, kan arbeidsgiver lett komme ut av din track record og / eller andre kilder. Men din biografi, skrevet av deg selv kan reflektere livshendelser i en personlig tolkning å formidle sine meninger og holdninger. En psykologisk profil av søkeren er kjent for å være viktig ikke mindre enn hans kvalifikasjoner. 
 Hva er selvbiografi
 Selvbiografi - et dokument som inneholder detaljert informasjon om søker, personlig presentert av ham skriftlig. Faktisk er denne biografien om enhver person som han offentlig viser. Derfor selvbiografi så ofte prøver å pynte å gjøre det beste inntrykket.
 På den ene siden er det logisk tilnærming, fordi du får sjansen til å vise sitt beste, viser den attraktive siden av hans karakter og verdig livshendelser. Denne typen selvpresentasjon, som har som mål å øke sine egne sjanser til å få en god jobb. På den annen side, selvbiografi - alle de offisielle papir, og det vil sees i denne egenskap. Derfor kan den skjevhet i overføring av fakta og / eller selektiv fôring virke mot deg. Derfor, i sin selvbiografi er viktig å følge en fornuftig balanse mellom bedre og realistisk.
 På en måte, selvbiografi - et første bekjentskap med deg, og inntrykk av at du klarer å gjøre med det i stor grad avhenger ikke bare sannsynlige posisjoner, men den holdning å ha ledelse og kolleger i fremtiden. I denne vene, kan selvbiografi betraktes som et verktøy for å skape den ønskede bildet. Selvbiografi skrevet riktig, er det lurt og forstå disse spissfindigheter bli din alliert og hjelpe vinne godt omdømme. Men bare hvis du med det følelsesmessig å vinne leseren.
 Med andre ord, oppgaven med selvbiografi - vise deg i det beste lyset, som en person, som kan og bør være klarert med viktige oppgaver, og som vil være en verdifull ansatte. Å nå dette målet er umulig uten den rette tilnærmingen, lyd fra et psykologisk synspunkt. Du må indirekte formuleringer, skjult ved å spesifisere de objektive fakta for å overbevise arbeidsgiveren din eksklusivitet og pålitelighet.
 Raffinert skrive selvbiografi
 Pensum oppsummering av felles stasjon ikke bare etableringen, men det faktum at begge ikke er standardisert dokument som ikke er skrevet på mønsteret. Faktisk selvbiografi mal rett og slett ikke kan eksistere som det ikke er lignende skjebne og et sett av livshendelser. Men det er visst minimum av informasjon som bør gi hver forfatterens egen biografi:
 navn, fornavn, etternavn av forfatteren;
 hans fødselsdato og / eller alder;
 fødested og bosted;
 få en utdannelse som grunnleggende og spesiell, og trening;
 sysselsetting, karriereutvikling, og fører til en endring i arbeidssted;
 Sivil status og en oppsummering av den nærmeste familie (ektefelle, foreldre);
 hobbyer, sportslige prestasjoner, utmerkelser, etc.
 Det er viktig ikke bare og ikke presentere denne informasjonen som sin presentasjon på den rette måten. Vær oppmerksom på at lese din biografi blir folk satt ganske kritisk, og denne gangen de vet nesten ingenting om deg. Så kvalitativ form for selvbiografi du inntrykk av at du ønsker å gjøre. Men dette er ikke en grunn til å hengi seg til lange argumenter og bruke upassende språk og verbale stil svinger.
 Biografien til forfattere og kunstnere som gjorde historie, språk er rik og rikelig sine uttrykksmidler, slik at de selv er litterære verk. Du må opprette en fortsatt offentlig dokument og sin stil bør være hensiktsmessig. Kunstneriske bilder og figurative betydninger av ord talt vokabular i sin selvbiografi er ikke hensiktsmessig. Men på samme tid, har du mulighet til å demonstrere sin kompetanse, høyt nivå av litterære språk og et stort ordforråd. Og dette er mye å kompilere et psykologisk portrett gunstig i øynene til leseren.
 Hvis du allerede måtte gjøre en CV og CV-skriving for første gang, må du passe på at kronologi av hendelser i presentasjonen av disse dokumentene er diametralt motsatt. Oppsummering krever omvendt rekkefølge, dvs først spesifisert De nyeste og aktuelle hendelser, titler, prestasjoner, og bare etterpå - Utdanning og sysselsetting første skritt. Selvbiografi ikke gi for en slik inversjon og holder den logiske rekkefølgen på ting: fra fødsel til nåtiden.
 Regler for selvbiografi
 Som andre offisielle dokumenter, bør curriculum vitae være skrevet på en vertikalt orientert ark med hvitt papir standard A4. Prøv å få plass til all teksten på den ene side og må ledsages av sitt bilde. Hun, i motsetning til portrett i den personlige fil, CV og / eller pass kan være litt mindre formell, tillot smil, fritidsklær, kort sagt, kan velge et bilde selv som deg.
 Du kan skrive en biografi forhånd print og satt i en mappe andre dokumenter, men vær forberedt på det faktum at i løpet av intervjuet vil du bli bedt om å skrive en selvbiografi for hånd. Derfor er det bedre å tenke over innholdet, så sømløst spille det i nærvær av personalavdelingen. Du kan ikke si at kravet finnes overalt, snarere det avhenger av stillingen du søker på og type organisasjon. Men for mange selskaper det er på grunn av din biografi lære ikke bare HR manager, men også en psykolog, graphologist og offiser sikkerhet. Disse menneskene forventer selvbiografi verdig kandidat ser slik ut:
 1.  Top of the line indikerte navnet på dokumentet: Autobiography. Etter dette punktet ikke er tilsiktet, og påfølgende tekst begynner med et nytt avsnitt.
   Selvbiografi skrevet i første person entall. Det begynner med pronomenet "jeg" etterfulgt av et komma og behandler kalt fornavn og patronymikon.
   Umiddelbart etter navnet indikerer dato og sted for fødselen av forfatteren. Det er lurt å kort beskrive okkupasjonen av foreldre: en familie av ansatte / arbeidstakere / militær, etc.
   Da er det nødvendig informasjon om utdanning, og for å få det, med virkning fra grunnskolen (pre-school kan sløyfes). Angir navnet på institusjonen, år for innreise og årsslutt form for utdanning fikk kvalifisering. Tilsvarende rapporterer om høyere utdanning kurs og workshops. Pass på datoene og emner av seminarer og kurs.
   Erfaring, om noen, blir undervist fra den aller første sted, også indikerer start og slutt, og grunner for oppsigelse. Denne informasjonen er ledsaget av en beskrivelse av omfanget av oppgaver, antall ansatte, karriere. Indikerer den totale opplevelsen.
   Være sikker, hvis tilgjengelig, i henhold til vitenskapelige studier, publikasjoner rekkene. År forsvare en avhandling og dens tema.
   Etterfulgt av informasjon om flere ansvar, prestasjoner. Spesielt står det at kandidaten har lykkes fungert som leder mens han var på ferie eller sykefravær, og hva oppnådde resultater.
   Hvis tillegg av konkurrenten har en hobby, sier om dem, og de fleste av dem er på noen måte forbundet med innlegget, ønsker hun å ta.
   Konsise meldinger på personlige liv, sivilstand, antall barn, yrke kone.
   Mer kan gis i løpet av en endring av bolig, militærtjeneste og annen informasjon forfatteren anser viktig.
   Hver tematisk enhet selvbiografi begynner på en ny linje.
   Etter den siste setningen er en retrett ned venstresiden og satte datoen for å skrive en selvbiografi (dag og år skrevet i tall, måned - med andre ord), og til høyre - underskrift av forfatteren.
   Et eksempel på selvbiografi
   I fravær av en standard mal selvbiografi i sin utforming kan bruke denne generalisert modell:
   Selvbiografi
   Jeg Korney Chukovsky, ble født 15 april 1970 i Dnepropetrovsk, i familien av ansatte.
   I 1972 flyttet han sammen med sine foreldre til Kiev, der i 1977 gikk han til første klasse på skolen №15. Etter 9. klasse ikke fortsette skolegang og i 1985 begynte han på Lyceum, uteksaminert med laud og en gullmedalje.
   Siden 1988, studerte han ved Kiev National University PR Shevchenko, fysisk-matematiske fakultet, spesialitet "Matematikk og informatikk". I 1993 mottok han en høyere utdanning i dette feltet og kvalifiserte lærere i matematikk og informatikk. Alle fem års studier ved universitetet var leder av gruppen deltok i organiseringen av kreative partier og sportsarrangementer, forsvarte æren av fakultetet i OL.
   Umiddelbart etter endt utdanning begynte arbeidet ved National Technical University "KPI", hvor han tjenestegjorde som assisterende leder av fysikk. Serveres i innlegget til 1999, deretter kom inn i korrespondanse avdeling ved Fakultet for økonomi Kiev University. Shevchenko og i 2003 ble uteksaminert med laud, får en grad i økonomi (BA).
   Fra 2003 til 2013 jobbet han i private organisasjoner som leder for kundeservice. Grunn til å forlate - umuligheten av videre karriereutvikling innen bedriften. Men da jeg fikk verdifull arbeidserfaring med mennesker, konfliktløsning og inngåelse av store kontrakter.
   Gift. Min kone, Anna Chukovskaya Adamivna, født i 1980, en advokat ved å trene, men er nå i fødselspermisjon. Vi heve vår sønn Leo Chukovskogo Korneevich 2012 fødselsår.
   Jeg er glad i friidrett og vintersport, har gjentatte ganger vunnet premier i amatørkonkurranser i alpint. I løpet av sommermånedene, ofte på en sykkel tur ut av byen.
   Jeg elsker klassisk litteratur, ta del i amatør teater produksjoner, beundre kunstfotografi.
   Nå bor jeg på m. Kyiv, vul. Mate Zalki, d. 12 kvm. 5.
   29 januar 2014 Signatur

   Selvbiografi er nå inkludert i listen over de fleste krav og rekrutteringsbyråer er i økende grad søkt Human Resources selskaper, så er det viktig å vite nyansene i sin samling, og være i stand til å anvende dem i praksis. Prøv så å framstille deg til en arbeidsgiver fremtiden ved hjelp av våre råd. Lykke til og ny, uttrykksfulle og positive punkter biografi!  
Яндекс.Метрика