Hvordan selge et håndtak på intervjuet?
 Vi alle jevnlig å kjøpe noe, og bare noen få - for å selge. På samme tid, selgere, som i alle andre felt, er det mer eller mindre kvalifisert. De virkelige proffene i stand til å selge alt og alle - selv den beryktede elefant med en spøk. Og selvfølgelig, ønsker enhver entreprenør til å jobbe med det slike mennesker. Men for å finne og gjenkjenne dem - ingen enkel oppgave. For å løse bemanningsbyrå oppfunnet mange teknologier og teknikker som brukes i å intervjue kandidater til en jobb. Spesielt for å teste sikkerhet for salg fagfolk, og tilbyr ham utføre liten, men bestemt oppgave: å selge noe her og nå, uten å reise deg fra bordet i forhandlingene. Formålet med avtalen i dette tilfellet er et objekt som kom for hånden: pad, cup og kulepenn. Blant leverandørene og «dusørjegere" uttrykket "sell knott" fikk omtrent den samme følelsen som "selge elefant" i markedsføring. Det ble en ironisk tone beskrivelse forgjeves, men moderne måte å bevise sin høye nivå av faglige kvalifikasjoner. Nesten alle som har å gjøre en jobb innen aktivt salg, på jakt etter en jobb eller ansette medarbeidere på dette området er vel klar over denne metoden, men fortsette å bruke det og nekte det ikke kommer. Minst som er den enkleste og raskeste måten å simulere "feltet" forhold og oppførselen til markedsrelasjoner. 
 Hvorfor selge håndtere intervjuet
 Spillet entourage og den tilsynelatende enkle prosessen med å selge kulepenn arbeidsgiver bør ikke forvirre deg. Faktisk bare 20% av kandidatene klarer å passere denne testen, at bare to mennesker av 10. Det er fordi de fleste salgssjefer, selv talentfull og har stort potensial, umiddelbart tiltrukket av den praktiske delen av problemet, mens personal offiserer satt i hodet vinkel implikasjon . Vet om det, kan du enkelt overvinne denne hindringen til den gjeve innlegget.
 Essensen av problemet faktisk ligger ikke så mye i markedsføringen av et bestemt emne, men i å forstå mekanismene for salg og spaker som påvirker en kjøper, noe som fikk ham til å ta beslutningen om å kjøpe. Å ha en idé om dem, kan du selge noen produkter, engros og detaljhandel, nesten uavhengig av årstid og markedsføringsaktiviteter. Fordi du kan se den grunnleggende prinsippet om vellykkede salg, er produktet ikke solgt, og dens egenskaper. Kjøper søker ikke protestere, og dens fordeler. Når du lærer å legemliggjøre dette prinsippet i sitt arbeid, kan du selge en håndtere ikke bare hans arbeidsgiver, men eieren av fabrikken saker.
 Ved første øyekast, er konseptet enkelt og logisk. I varierende formulering er det åpenbart for alle, uten unntak, leverandører og salgsrepresentanter. Mange av dem har mer enn et dusin trening og erfaring står bak mange lukrative avtaler. Fortsatt ikke er fornøyd håndtere intervjuet fortsetter å henge over sjelen som et sverd Damocles. Bli kvitt panikk før det kan bare være én måte: slutte å prøve å finne og rozhvalyty-eksisterende fordeler vanlig objekt, men i stedet finne en person som sitter foran deg mann av kjøperen, som er sårt tiltrengt i denne pennen.
 Hvordan å tvinge en arbeidsgiver å kjøpe en penn
 På den ene side er det vanskelig å selge en penn. Penner i verden, og mange av dem har alt. Dessuten vet motstanderen din om dine intensjoner og søker å gjendrive dem. På den annen side, det er ikke noe lettere hvis du kjenner og bruker følgende tilnærming til salgsprosessen:
 1.  Møte med klienter i vid forstand. Forstå at det er for den personen og hva deres interesser. Hobby - er nøkkelen til behovene som du er avhengige, som den siste finpussen Leder i salgsprosessen. Ikke rush å angripe hans forslag - start med et spørsmål. Hva gjør motstykke ditt mesteparten av tiden av livet ditt, hva er hans plikter som han hviler, hvor han tilbrakte sin fritid og med hvem de kommuniserer. Tegne et bilde i hodet av denne mannen. Dette er nødvendig for ikke å bli fanget ved å tilby en person ikke vet hvordan du skal skrive eller allergisk mot blekk penn som en nødvendighet. Dette eksempelet er selvfølgelig overdrevet, men det illustrerer godt malignitet rush i salg.
   Spør oppklarende spørsmål. Etter første kontakt med kunden og justert utarbeidet en oversikt over sitt liv, kan begrense omfanget av hans interesser og flytte til mer konkrete spørsmål. For eksempel, for å finne ut hvor ofte han har til å skrive for hånd i stedet for å bruke en datamaskin tastatur. Hva er det praktisk å bruke en penn, kulepenn, gel blekk, automatisk, med en lue, svart, blå, grønn, etc. Finn ut hvilke andre parametre i betraktning når du velger en klient håndtak: navnet på produsenten, dyre materialer og ekstra funksjoner. Og hele denne tiden, ikke prøv å vise ham pennen, som er gjenstand for direkte salg.
   Bo litt av Sokrates. Bruk denne genial metode for psykologisk felle. Den består i det faktum at noen sette en rad med lukkede spørsmål, og gir en positiv respons. Formulere dem så enkelt som mulig til kilden avslappet og svarte "ja" er treghet. Da er det sannsynlig automatisk svare på samme måte å krone dine spørsmål om å kjøpe penner.
   Drive situasjonen rundt. Overbevise følges det øyeblikket hans liv er forbundet med mange vanskeligheter. I farger beskrive ham under hvilke omstendigheter en penn er nesten en garanti for hans liv (en viktig eksamen, intervju på konsulatet, etc.) og er funnet defekt. Zmalyuyte alle de tragiske konsekvensene av slike feil, og ikke gi deg tid til å komme seg, i stedet tilby en virkelig pålitelig, har blitt testet flere ganger testet håndtaket.
   Sikte så nøyaktig som mulig. Å vite alle detaljer preferanser og kjøpevaner, be dem om å kjøpe deg håndtere som passer dem til de minste nyanser. Som de sier, "favoritt farge, favoritt størrelse." Og all denne klienten fortalt deg selv, så han ikke fikk ut og ikke gi opp sine ord. Før det - håndtaket på sin drøm, nettopp slik at det vil gjøre livet enklere og morsommere.
   Fremskynde prosessen. Det er sannsynligvis den eneste gangen når salget må skynde. Gjøre tilbudet begrenset i tid og / eller volum. La denne utrolige behovet pennen er nå solgt til halvparten av vanlig pris. Eller er det bare to stykker igjen, og den neste batch vil ikke snart, og en ny, høyere, pris. Kunden bør være redd for å miste det rette øyeblikket. Du bløffer inntil nylig, spesielt siden alt er et spill.
   Hvordan ikke å selge håndtere intervjuet
   Intervju sysselsetting - er stressende, selv for erfarne og mentalt stabil kandidat. Det er mulig sannsynligheten for at i det avgjørende øyeblikket rozhubytesya du litt, og alle pre-pre-setninger vil fly ut av hodet mitt. I dette tilfellet må du lære minst de grunnleggende regler som vil beskytte deg mot alvorlige feil:
  1.  Ikke prøv aldri å prise og foredle entusiastisk til himmelen fortjeneste av pennen før høre klient. Før du har mottatt fra ham den informasjonen du trenger, ikke åpne kortet foran ham.
    God prodazhnyk ikke bare snakker godt, men lytter. Føl deg fri til å stille ledende spørsmål som vil føre deg snakke til riktig retning. Kunne stenge i tide til å gi samtalepartner muligheten til å dele sine ønsker.
    Tillat deg selv å være engasjerende, og klient - bukke til din sjarm. Ikke hold for offisielt - tvert imot, moderat artisteri, avslappet smil og vitser svært relevante gunstige effekter på atmosfæren av dialog mellom partene. En avslappet kunde er alltid bedre klient irritabel. Dette redning deg selv når du ikke er veldig godt ha bestemt. Improvisere tuller, kanskje enda litt bløff - du ønsker å skape et hyggelig og attraktivt humør.
    Men vitser er gode i moderering. Sales Representative som oppfører seg som en klovn, er ønsket om å kjøpe et produkt, men heller for å bli kvitt hans selskap. Så tilbringe selge penner med stil og verdighet, som du vet, og være uten skyld.
    Dermed håndterer hoved ulempe salg under intervjuet - et forsøk arbeidsgiver forvirre deg og oppdage dine evner i uvanlige situasjoner. For din oppgave - å holde fatningen og fullt vise sine ferdigheter, som er å forstå de viktigste begrepene: kjøperen å selge varer, og fullt ut oppfyller sine behov knyttet til dette produktet. Hvis du klarer å gjøre det overbevisende, så partneren din sannsynligvis gjerne kjøpe deg en penn, stiftemaskin, og en markør for en jobb som en verdifull og erfaren salgspersonale.  
Hvordan bli en Mary Kay representant?
 Mary Kay er et vellykket selskap jobber med kosmetikk markedet om 50 år. I linjen av Mary Kay produkter leveres med høy kvalitet kosmetikk kroppspleie, ansikt og hender. Selskapet hjelper moderne kvinner ikke bare forbedre ditt utseende, men gir også en mulighet til å tjene penger. Gjøre forretninger med Mary Kay du kan, bli en selvstendig konsulent. Hvordan bli en representant for selskapet.
 For å bli en offisiell representant for selskapet må oppfylle en rekke av de følgende forhold:
 1.  Ring selskapet Mary Kay. På nettsiden angitt antall én telefonlinje Mary Kay. På telefonen, må du gi sine personlige data.
   Link med Beauty Consultants. Etter en stund, vil du kontakte konsulent for skjønnhet. Det vil bli din personlige trener. Rådgiver for å lære deg det grunnleggende av selskapets forretningsskikk workshops om hudpleie, kropp og hender, og hjelpe deg med hell starte arbeidet i Mary Kay. Forhandlere av Mary Kay, hvor du kan henvende seg for råd og startet, i Moskva, St. Petersburg, Jekaterinburg, Krasnoyarsk, Tyumen, Khabarovsk.
   Å konkludere salgskontrakten med "Mary Kay. For å bli en offisiell representant for selskapet, må du signere en kontrakt med selskapet. Ved å inngå en kontrakt, du får alle de nødvendige verktøy for fremtidig arbeid. Disse inkluderer:
   Bag representant;
   Selskapet litteratur;
   grunnleggende kosmetiske produkter for workshops.
   Etter å ha mottatt startpakken du bli en offisiell representant for Mary Kay. Du kan fullt ut operere og overskudd fra første dag etter signering av kontrakten.
   De viktigste fordelene med Mary Kay representant.
  1.  Støtte for Mary Kay. Etter inngåelsen av kontrakten for salg, betyr samarbeidet med Mary Kay ikke stoppe. Selskapet støtter stadig deres representanter, gjennomføre workshops, tilbyr å kjøpe varer til rabatterte priser. Du kan bygge opp virksomheten, samtidig som mottar bistand fra selskapet.
   Hvordan bli en Mary Kay representant?

    Fleksibel timeplan. Å bli en Mary Kay representant, er du planlegger å planlegge din arbeidsdag. Du velger hvilket tidspunkt du vil at det skal fungere, og som deltar i familien. Dette punktet er spesielt viktig for unge mødre som ønsker å vie så mye tid til barn og familier.
    Ubegrenset inntjening. Verdien av lønn Representant Mary Kay kommer helt an på den ansatte. Når du planlegger arbeidet ditt hver dag, kan du organisere workshops for å tiltrekke nye konsulenter og organisere laget ditt. Du bestemmer selv hvor mye arbeid kan gjøres i alle grafikk arbeid.
    Selvtillit, evnen til å gjennomføre. Selvtillit og tillit Mary Kay representanter er som du beveger deg gjennom din karriere stigen. Du kan bygge en karriere og får betalt for det ikke bare økonomiske belønninger, men også alle slags bonuser fra Mary Kay.
    Hvem kan bli en offisiell representant.
    Den offisielle representanten for Mary Kay kan være:
    ung mor som er i fødselspermisjon;
    husmor som er ute etter et område på gjennomføring;
    en kvinne som nettopp hadde pensjonert og ønsker å ha ekstra inntekt;
    student, klar til å arbeide og tjene på fritiden.
    Mary Kay representant kan være en hvilken som helst jente som ønsker å være vellykket og å ha ekstra inntekt. Konsulenten vil være engasjert ham og hans familie, sammen tjene penger og bygge en karriere. Mary Kay ansatt jobber fleksibel arbeidstid, kan motta lønn ikke mindre enn den ansatte på fulle arbeidsdager. Det avhenger av den enkelte som en representant for Mary Kay, hans ønske og et ønske om å tjene penger og bygge din karriere med Mary Kay.  
Яндекс.Метрика