Hvordan få spa kartet?
 Reiser utenlands for fasjonable feriesteder og hoteller på "all inclusive" de siste årene nesten helt erstattet med livene til våre medborgere gang kjent ferie i spas. Men mange nei-nei, og besøk nostalgi for de gangene permisjon var ikke bare behagelig og sunn underholdning. Hvis du er blant tilhengerne av helsevesenet i fritiden, så du er i en hast kan du gå til et sanatorium, dispensary for billetten til ikke bare gjenopprette et år tilbrakte kraft, men også styrke kroppen, kan du nå. For å gjøre dette, får en spesiell spa kart. Selvfølgelig, det er mer komplisert enn bare å kjøpe en billett i et reisebyrå. Men, ser du, og dra nytte av en hvile mye mer. Dette betyr at virkelig er verdt å bruke litt mer tid og krefter på å utforme journal. Men med det, kan du være sikker på at sommerferien vil ikke bare bekymringsløse lediggang under den brennende solen, og fullstendig helbredelse av sjelen og kroppen under tilsyn av kvalifisert medisinsk personell.  Hva er et spa-kort. Form spa-kort for voksne og barn
 Henvisning til behandling i et sanatorium synes lege - en prosedyre etablert på spesialbestilling av noen få år siden og er underlagt utførelse, og for brudd på helsearbeidere truer alvorlige straffer. Så for å få spa-kort du har til å utføre noen nødvendige krav. Og at, generelt, ikke sant, fordi det er ikke en enkel toving Mr. strender og mottak av visse medisinske prosedyrer uten spesifikke indikasjoner (og fravær av kontraindikasjoner, er det viktig ikke minst!) Kan ikke bare og ikke så nyttig for helse, hvor mye skade kroppen. Derfor, utstedelse spa kart levert slik verdi. Mange, inkludert, kanskje, de fleste leger foretrekker å motta en henvisning prosedyre til feriestedet var enklere, men regler er regler. Så husk at for spa-kort må du gå gjennom følgende faser:
 1.  Velg en utvei - Kanskje dette stadiet vil virke opplagt som standard, fordi beslutningen om å gå til et sanatorium og så forutsetter at du har bestemt deg for en velkommen sted for hvile og restitusjon. Sant nok, men ikke helt. Det faktum at anlegget - det er ikke bare et sted å hvile. Den ligger i et klima har en medisinsk profil og gir en rekke hensiktsmessige behandlinger. Derfor ikke å være på grunn av feil valg der du må gjennomgå unødvendige effekter på kroppen, er det bedre å finne ut hvor du skal og hva du er der og venter.
   Kjøp (buy) billett til den valgte resort. Få gratis billett til et sanatorium også mulig hvis du har en medisinsk indikasjon for behandling og et dokument som bekrefter dette (legeattest). Utstedelse av gratis behandling i et sanatorium ansatte som er involvert i Social Security Fund og pensjonsfond - til dem og bør gjelde, i tillegg til legen. Alle andre kategorier av personer uten funksjonshemming og / eller medisinske indikasjoner for behandling i et sanatorium bilag selges for penger.
   Gå til legen din vil i alle fall, og å gjøre det på forhånd, og senest to uker før begrepet av tillatelsen til feriestedet. Det er ingen strenge krav om at det skal være en lege, kan du gå til resepsjonen av hans terapeut District Hospital (bosted / registrering) og en annen lege klinikk. Det viktigste at han forsto en sykdom som er angitt i profilen på sanatorium, og ga veibeskrivelse til bestått av tester og legeundersøkelser. Det kan også henvise deg til en mottakelse til en eller flere andre uzkoprofilnyh fagfolk.
   Liste over tester og nødvendig for å gjennomgå medisinske tester kan være forskjellig. Generelt, det inkluderer røntgen, kardiogrammet, standardtester (blod, urin, avføring), allergitester, mulige konklusjoner leger som har spesialisering tilsvarer typen valgt resort. Hvis du velger dette feriestedet er ikke på grunn av medisinsk nødvendighet, vurdere det på forhånd, og foretrekker heller obscheozdoravlyvayuschemu utvei enn en smal sykehus for å lette deres passasje medisinsk undersøkelse og skaffe testresultater.
   Dataanalyse skal samle sammen og gå tilbake til den samme legen som sendte deg på bestått medisinsk undersøkelse. Han vil samle dem sammen for å utarbeide en endelig medisinsk rapport, som vil vise din tilstand og (et must!) Mulige kontraindikasjoner. Basert på denne konklusjonen, fyller legen egen spa kartet på brevskjemanummer 072/04-in (kalt sanatorium kort for voksne) og kommer tilbake. Dokumentet bør du definitivt ta med deg, gå til feriestedet, sammen med bilag og andre dokumenter og personlige eiendeler.
   Faktisk en standard prosess for spa kartet. Husk at det ikke er gyldig uten "våt" runde segl som er satt på full form i sekretariatet lege klinikker. Hvis alle de ovennevnte prosedyre vil virke altfor komplisert og langvarig, så du er mer enkel og kort vei, men som må forventes, ikke gratis. I dag ikke noe problem å få spa kartet med liten eller ingen personlig engasjement, betale et selskap som selger billetter til alpinanlegg og områder der det samme. På den ene side synes det attraktivt fordi den sparer tid og arbeid. På den annen side, krever ekstra utgifter og gi et inntrykk av den virkelige tilstanden din helse. Derfor guidet utelukkende på sine prioriteringer. Men uansett hva du velger - kjøp spa kartet eller få henne lovlig måte - du bør vite hva du får som et resultat? Minst for å unngå når du kjøper forfalskninger Hjelp. Merk at en ekte spa-kort (aka legeattest skjema nummer 072/04-in) for å bli henrettet på et enkelt ark fylt på begge sider. På skjemaet skal reflektere følgende:
  1.  Dine personlige opplysninger (personopplysninger), inkludert jobb.
    Navn Legen som ga veibeskrivelse til feriestedet (spa-kort).
    Informasjon om en sykdom som må behandles i et sanatorium. Det er vanligvis servert i kryptert form - den bruker en spesiell medisinsk terminologi og forkortelser system, lett å forstå fagfolk.
    Informasjon om kontraindikasjoner og andre detaljer som må tas i betraktning når oppnevne ansatte sanatorium du en liste over prosedyrer.
    Liste over tester og undersøkelser som du må ta og bestå før de sendes på feriestedet. Den kan også inneholde en liste over studier som trenger å gå i sanatorium etter ankomst til den eller etter under behandling for det.
    Din diagnose (initial) ved mottak av henvisning til feriestedet, en beskrivelse av helsetilstand før du går til behandling.
    Beskrivelse av tiden tilbringes i moteller, kaller de prosedyrer, etc.
    Data over feriestedet, som organisasjon, som organiserer spabehandling og relaterte prosedyrer.
    Disse reglene er standard og er generelt for de fleste voksne, opravlyayuschyhsya for behandling i et sanatorium. Men det finnes unntak og spesielle tilfeller. Spesielt gravide kvinner og kvinner som planlegger graviditet, bør kvinner under amming og andre spesifikke forhold motta ytterligere kropp og andre dokumenter som er utstedt av en kvinneklinikk. Når det gjelder barna, hvis du ønsker å sende barnet til et sanatorium eller gå med ham, så det kan trenge ytterligere tester passerer, skraper, flekker og sertifikat av ingen nylig kontakt med pasienter med smittsomme sykdommer. Men det er ikke alt. Sørg for å nøye vurdere alle mottatte dokumenter på hånden, samt sporadiske forvirring kan koste mye nerver og selv helt avspore en tur til ferie. For eksempel, en form som heter spa kortnummer 072/04-in brukes kun for henvisning til behandling av voksne pasienter og for en lignende retning nødvendig for barn sanatorium kortnummeret på tomt skjema 076/04-in. Men hvis gjennom uforsiktighet eller mangel på egnede former for tomt vil bli reversert, vil legeattesten anses ugyldig. Og uansett hva, faktisk, deres form, utseende og innhold er det samme - den eneste regelen og er alltid, spesielt når det kommer til å sende en utvei. 
    Den neste regelen er at gyldigheten av spa-kortet strengt begrenset til to måneder. I praksis betyr dette at du må starte prosessen det bør ikke være tidligere enn to måneder, og ikke senere enn 10 dager før starten av dine kjøpte kuponger. Ellers risikerer du igjen, ingen steder å gå. Disse vanskelighetene føre til irritasjon, men følgende funksjoner i det nasjonale helsevesenet. Siden behandling i et sanatorium fortsatt betraktet som en bestemt type sosiale tjenester bør gis og visse kategorier av borgere, er det uunngåelig knyttet til de byråkratiske nyansene. I slike tilfeller til meget stor fristelse finne en midlertidig løsning, og kvitt deg med å stå i køer, passerer undersøkelser og annet tap av dyrebar tid. Men for forfalskning straffes med straffeloven, og svært strenge. Og det vil dekke ikke bare og ikke så mye eieren av "lime" referanse, men profesjonell eller person utstede opp for profesjonelle og sfalsyfytsyrovavsheho dokumenter. Så tenk tre ganger og vurdere alle argumenter, kanskje det er bedre å prøve og få en ekte spa kart. Men det er et annet alternativ for å få spa kartet. Det er mindre kjent og derfor mindre populær blant allmennheten - men det betyr ikke at du ikke bør prøve det og. 
    Hvordan komme spa kartet i moteller
    Som spa kartet skal inneholde en liste over opplysninger som kreves av pasienten og helsearbeideren fyller passende kvalifisering, det er gjort i helseinstitusjoner. Dette er nødvendig for å senere opplysninger som nevnt i kortet kan være riktig lese og / eller dekodet i en hvilken som helst standard klinisk (innleggelse, poliklinisk) innstilling, og i alle land. Men noen steder har sine egne høyt nivå rammeverk og diagnose, så plasserer spa-kort kan være akkurat der kommer på plass. Hvis du er sikker på at de valgte Anlegget har en slik mulighet (bedre å avklare dette punktet i administrasjonen av ferie), kan du ta en sjanse og prøve å gjøre det. For å gjøre dette, gå på tur, ikke glem å ta med hjem:
   1.  Hans sykehus poster. Ta det på gratis klinikker i samfunnet eller direkte til behandlende lege (men i dette tilfellet, må du kanskje forklare hvorfor du trengte det utenfor klinikken i lang tid). Alternativt kan du ikke ta kortet selv, og trekke ut fra det.
     Informasjon om passering av røntgenbilder og en studie av skudd. Legg merke til at x-ray sertifikat gjort over et år siden, vil ikke fungere - det må være nyere prosedyre som må gå igjen hvis i det siste året du ikke.
     Kvinnen må også hjelp fra en gynekolog, du kan få uten spesifikk retning i sin vanlige lege. Dette er en standard sertifikat, som er utstedt etter baseline undersøkelse og analyse.
     Fra denne listen over dokumenter bør du ta kontakt med administrasjonen utvei og for de to eller tre første dagene etter ankomst, vil du utnevne og gjennomføre nødvendige undersøkelser, og deretter, på grunnlag av resultatene trekke Sanatorium kart. Men denne behandlingen ikke er mulig, så hvis du kommer til feriestedet er hensikten med behandlingen, vil disse dager være bortkastet. For å redusere ventetiden kan, hvis rasjonelt planlegge turen og ankommer feriestedet tidligere i uken når alle diagnostikk er på arbeidsplassen og klar til å komme i gang med deg. Men hvis du kommer i helgen eller til og med like før helgen, være forberedt på å vente til mandag, og først da får alle nødvendige retninger - i dette tilfellet en høy sannsynlighet for å tape eller to og ikke tre, og opp til fem dagers behandling. En annen stor risiko er sannsynlig hvis du opprinnelig valgte feil resort. I dette tilfellet kom til ham og bestått inspeksjon på plass, kan du få en avvisning av behandlingen - for eksempel hvis diagnosen ikke er bekreftet og / eller ikke samsvarer med profilen på sanatorium. Få som kjøpte en billett, penger og bortkastet tid på turen, fordi du ikke har rett til å gi behandling i dette feriestedet og kursteder. 
     Og til slutt, husk den prosedyre som må passere etter hjemkomst fra ferie. Når behandlingen er ferdig vil du få utstedt et såkalt omvendt pass annektert å bestille spa. Disse dokumentene du tar med feriestedet og er nødt til å inkludere den samme legen som du vypasav spa kartet. Omvendt kupong bok og helse omfatter vanligvis informasjon om hvilken behandling du var i et sanatorium, som har bevist sin effektivitet og anbefaler at du bruker resultatene. Det er et bevis på at anlegget ikke var forgjeves. Og helse bok, og omvendt pass vil bli lagret sammen med polikliniske pasienter i klinikken i minst de neste tre årene. Det er som form, helse-resort-kort, og hele prosedyren for utstedelse reguleres av gjeldende lov og er under deres kontroll. Derfor fremtidig behandling og opphold i moteller bedre planlegge fremover for å unngå rush og mas på den tiden, og sammen med risikoen for ikke å få ønsket muligheten til å tilbringe en ferie i sykehus og bedre helse og kommer hjem uthvilt, våken og i godt humør.  
Яндекс.Метрика