Startkapital - et første og viktig steg i starten av enhver bedrift. Men i realiteten posen med papir regninger ingen vil bli arving til en velstående utenlandsk slektning ikke skinner, og bankene foretrekker å ha en fungerende virksomhet. Men til tross for dette, det er nok måter å få de nødvendige økonomi til å opprette og kjøre sin egen virksomhet:
 Låne penger fra venner eller slektninger
 Få et banklån
 Selge løsøre eller fast eiendom
 Få en jobb og bruke den som en kilde til penger for business
 Vinn en pengepremie i konkurranse
 Finn investor

Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Låne penger fra venner eller slektninger
 Får en bank lån er en komplisert byråkratisk prosess som ikke alltid ender i favør av klageren. En annen ting - folk er folk alltid klar til å hjelpe, så lån fra slektninger eller gode venner er ofte eneste mulighet til å gjennomføre planen sin. Selv om den nødvendige mengden lånt pårørende, er en maksimal seriøst til deres tillit. Gjelden er gitt for en lang tid, og ofte uten tyngende prosent, og hvis du vil ha en kvittering, ikke bli fornærmet av en enkel gest av legalisering personlig avtale.
 Bedre å tilby opptak muntlig avtale skriftlig at det var en relativ trygghet, og du - ansvaret for retur av finans. Fordelene inkluderer hastigheten på penger, fordi etter forespørsel og med oppriktig ønske om å hjelpe, vil beløpet være spesiell for et par dager. Nøyaktig timing er også mangler, og månedlig nedbetaling av gjeld med ingen umiddelbare omgivelser svikter.
 Men på de fleste ulemper regnbuens ting har også et sted å være. Fremtiden forretnings eksplisitt og tydelig forestille seg hva som vil være hans reisebyrå eller butikk. Det er derfor det ikke trenger ekstra veiledning, som begynner snart etter lån synd slektninger, venner og noen enda ikke er begrenset utelukkende tips ber om å være tilfelle.
 Hendelser kan utvikle et annet scenario når en slektning eller mindre oversvømmelser alvorlige forespørsler. Nekt ubehagelig, så har stadig forstyrret av utenforliggende forhold som ikke er knyttet til å fremme begynt. Pengene ble gitt uten restriksjoner på tid og uten interesse, men familie og vennskap hadde blitt avskaffet, som noen ganger er verre klare rammer.
 Hyppig situasjon der penger betyr noe bortskjemt slektskap og gamle godt forhold, eller bli en negativ faktor for utvikling og støtte videre vennskap. Og slektninger og venner - alltid villig til å hjelpe, men med lynets hastighet, og kan endre utseende, hvis "administrere pengene sine riktig. For breakup ganske skarp tvist eller uenighet fordi mellom frykt for å miste virksomhet eller å miste en elsket en bør gjøre et valg for å søke om økonomisk bistand.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Få et banklån
 Den tilsynelatende positive utviklingen vil være skjønn i styre virksomheten, fordi ingen bank har ingen virksomhet før du går i oppoverbakke klient eller ikke - å raskt betalt lånet. Men ikke alle banker besluttet å utstede beløp fra null entreprenør, selv om han er full av entusiasme og kreative ideer. Men fortsatt trenger å ta risikoen.
 Det første du må bestemme mengden av kreditt som er lett å beregne, basert på gjennomsnittlig forventet månedlig inntekt. Beløpet multipliseres med lånets løpetid (tatt måneder) og en fast rente lik 07. Fra dette beløpet, og må være basert på en samtale med banken.
 Enhver bank ønsker å fremme trygg ikke å lide tap i tilfelle av brennende din bedrift. En vanlig element er boliglån forsikring i form av eiendom. Tilgjengeligheten av slike ganger høyere sjanse for å få kreditt.
 Når du velger et lån program vanskelig å gi konkrete råd, som hver har sin egen bank institusjon, og tilnærming til kunden er alltid individuelle. Hvis programmet tidligere hadde valgt en låntaker, bør du ikke gi stemme dramatisk "i pannen" bankansatte. Samtalen bedre forberede seg nøye for å unngå fallgruvene.
 Med presisjon kreves for å svare på spørsmål knyttet til samme gjeld, men skjule dem gir ikke mening hvis de var i fortiden kreditt historie. Bankene studerte ikke bare informasjon gitt av kunden, men seg selv, fordi utseende må oppfylle høye inntekter, angitt i spørreskjemaet.
 Ikke verve tredjeparts garantister, selv om venner, slektninger eller vellykkede forretningsmenn. Jo mindre folk involvert, jo bedre, siden tidenes morgen sin virksomhet mer ansvar og engasjement for noe.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Selge løsøre eller fast eiendom
 Hvis du velger å gå inn bank salgsopsjon anses som sikkerhet leilighet, hus eller bil, kan du se på eiendommen og på den andre siden. Det eneste huset å slippe ut er ikke nødvendig, men hvis du har et hus som er arvet, er det nødvendig å rette det i virksomheten.
 Som for boliger, er det alltid en mulighet for at betingelsene for bolig. For eksempel kan store leiligheten byttes mot en mer beskjeden med en ekstra kostnad, som i virkeligheten, kan du sette det inn i en lønnsom virksomhet. Slike endringer vil ikke vare evig, fordi før eller senere virksomheten vil gå opp, og kjøp av nye boliger vil være ekte.
 Hvis tid ikke gir endeløse turer bør tenke på å selge bilen. I tillegg til offentlig transport reise noen ganger mye billigere enn å fylle og vedlikehold av sine egne maskiner. Du kan se på situasjonen fra dette perspektivet at salget av biler vil bli en ytterligere bidrag til kjøp av en ny.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Få en jobb og bruke den som en kilde til penger for business
 Ideen om å skape sin egen virksomhet ofte oppstå på personer eller annen grunn mistet jobbene sine. Iver er meget prisverdig, spesielt hvis det er tillit og muligheter som er støttet av motvilje mot å fortsette å arbeide "på onkel." I denne situasjonen bedre forstå deg selv, sørg for at ønsket om uavhengighet ikke er motivert av følelser og bilder.
 Lidenskap til slutt vil, følelser gå ut, og gjelden vil være med deg. Uansett hvor du får penger til å starte en bedrift, eller nær til banken - de har til å returnere. Likevel nåværende humør virke trivielt i forhold til de problemene som oppstår i nær fremtid.
 Før du går inn i gjeld, kan du finne en anstendig og godt lønnet arbeid for å føre en liten forsinkelse på en del av en bedrift. Det er verdt å søke etter ytterligere innkjørings og å fremskynde prosessen. Alle vellykkede bedrifter er ikke avkjølt og ikke hviler på sofaen, og er i konstant bevegelse, så du bør begynne å bli vant til at tempoet nå. Men etter en stund en følelse av stolthet for arbeidet og for hans avgjørelse. Faktisk, i dette tilfellet, ingen hjalp, og lønnsom virksomhet, er du ikke alene startet helt fra start.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Vinn en pengepremie i konkurranse
 Hvis du har noen ideer få frø penger gjennom å vinne i lotto, bør du satse på det så langt som mulig og raskere. Siden denne fantasien er en kategori av arv fra utlandet bestefar. En reell sjanse vises kun når du deltar i en av konkurransene.
 Hvert år mange forskere, studenter, utviklere og entreprenører av alle striper får penger til å realisere sine lønnsomme ideer. Det er mange organisasjoner som gir viktige evner. I tillegg er deltakelse i slike hendelser i seg selv anses uunnværlig praksis med å selge sitt eget konsept til andre mennesker.
 Noen av prosjektene gir en rekke fordeler, og gir et gunstig virksomhet utdanning, i tillegg til oppgitt kapital. Det faktum at de fleste av grunnleggerne selv er gründere og opplevde ikke bare endringer med oppstart av virksomheten, men også betydningen av såkornkapital.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?

 Finn investor
 På behovet for å tiltrekke seg investorer tror 90% av start-ups, men få forestille hans "portrett". Før å finne søkere som er villige til å investere i virksomheten din økonomi - du trenger å bestemme seg for en gruppe av mottakere som er interessert i det. Alle, uten unntak, investorer reagerer ulikt på forslag fra om å investere penger i selskapet, avhengig av stadium i utviklingen er en bedrift.
 Det er absurd å forvente at etter å ha utforsket forretningsplan investor "delte" fordi utgangspunktet i origo eller Enterprise Asset fremtidig forretningsmann i ingenting, men storslåtte ideer og patenter. Mye sjeldnere representanter med en enkelt produktprøver. I det planlagte prosjektet er initiativtaker, men mangler eller ikke fullt dannet ledelse rekkene. I tillegg, forretningsprosesser eller ikke etablert i det hele tatt, eller i tåke under utvikling.
 Er det noe rart at blant utenlandske investorer bør se etter bare de som er tilbøyelig til å våge kapitalinvesteringer i fare. Før søknad om økonomisk bistand er nødvendig for å gjøre en oppsummering og en detaljert forretningsplan for å være tilbake opp dokumenter. Investoren må se og forstå at prosjektet er ikke bare ambisiøs, men ganske realistisk, og til slutt lønnsom.
 Oppsummering av den beste innlegget med konkrete forslag at brevet ikke ble sett på som adware, som myldrer av Internett. Ikke rush til det ekstreme, venter på et svar fra en person eller sende ut hundrevis av igjen. Svikt vil ikke bringe det ønskede resultat, og masseutsendelse seriøs investor reagere med grad av tvil.
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?
 Middelvei vil velge ikke mer enn ti investorer som investerer økonomi i dette området, som er planlagt å starte en bedrift. Etter sammendraget sendt, må du vente en uke og ringe hver person for å finne ut om de er interessert i prosjektet. Hvis svaret er positivt, feilaktig falle i euforisk tilstand ved å male et rosenrødt bilde av fremtidig samarbeid. Counter kan være radikalt forskjellig fra eksisterende planer, så du bør vente på svar fra andre investorer.
 Hvis målene er de samme, så forhandlinger og møte bedre ikke å utsette. I en samtale ikke trenger temnyty prøver velychatysya ikke avsløre til slutten av alle kortene. Tro meg, investor konkurrent og assistent, så mer tydelig og nøyaktig bilde av virksomheten prosjektet vil gi en mye bedre sjanse enn å spille en hemmelig agent (selvfølgelig forutsatt at investor anstendig, ærlig og profesjonell i sitt håndverk).
Hvor å få penger for utvikling av virksomheten?
 Før mottak venture kapital investeringer, er det anbefalt å utsette forretningsmodell av gransking og lage mini-presentasjon for familie eller venner. Og hvis de ikke har et ønske om å investere i selskapet minst rubelen av investeringer parti ikke kunne drømme om.  
Яндекс.Метрика