Photo Studio. De viktigste stadiene av
 Jeg vil gjerne ha en fotograf som drømmer ikke å lage din egen fotostudio. Jeg kan forsikre deg om at dette er nesten umulig å finne. Og uansett hva som har planer om å gjøre i studio fotograf, ta bilder eller dokumenter for å skyte portretter, viktigst, hva i hans studio. La oss kort skissere de viktigste trinnene som må gå alt mens du oppretter hans studio. Den første er å ta opp spørsmålet om sin hensikt, da dette avhenger av hvor mye plass og plassering.
 For studioet, som vil bli holdt med å ta bilder på ulike dokumenter, nok plass 10-12 m2 og takhøyder er ganske standard 25-3 meter. Det bør være plassert i de mest overfylte offentlige steder, ved siden av store kontorer nær undergrunnsstasjoner, kjøpesentre i lokalene.
 Hvis du bestemmer deg for å lage en ekte profesjonell studio, som vil bli avholdt skyte porteføljer for modeller, staging og skyting emnet, og rommet vil iverksette nødvendige. Med sitt utvalg tar hensyn til at takhøyden må være minst 4 meter og selve rommet på lengden må være minst 6 og helst 8 meter, så vel som for ytelses bilder i full vekst umulig å oppnå resultater av høy kvalitet i å finne en fotograf på modellen distansere mindre så.
Photo Studio. De viktigste stadiene av

 I profesjonelt studio utstyr som er nødvendig for å sørge for muligheten for tilstedeværelse av garderoben med speil og vann og helst såkalt våt sone, hvor du kan skyte mote i dag iscenesatt sammensetningen av vann.
 Den neste fasen av studio er nesten avgjørende, nemlig valg av fotoutstyr og optikk. Fra valg gjort avhenger av muligheten for å bruke tilleggsutstyr som studio lys, generatorer og ulike bakgrunner. Bare jobbet med utnevnelsen av elementer du kan lage selv en ekte profesjonell studio fotograf.
 Alt avhenger av deg. Lykke til!  
Hvordan bli en berømt sanger og produsent?
 Du er talentfull? Har dere ører? Skriver du dikt, men din venn gjør kule arrangement av en datamaskin? Ønsker du å gjennomføre dette? Så les denne artikkelen og handling, blir virkelig berømt! I dag, mye lettere å bli berømt, ser du en rekke programmer på TV, som vanlige folk filming morsomme videoer eller gutt ble berømt takket være sangen "Mamma, jeg er homofil" Snarere kom du til den konklusjonen at vi ikke bør bade på sangen. Her, som alltid, "Uansett hva, men det er viktig å holde AS"
 * I dag lønnsomt å være en produsent selv, selvfølgelig trenger investeringen du trenger:
 1. En god, pålitelig og rimelig i henhold til platestudio
 2. Høring, god poesi, god musikk
 3. Lag - arrangør, tekstforfatter, web master, sekretær.
 4. Prodyusuvaty selv være deg selv - i dag det er lønnsomt, men det er behov for å studere business i praksis (annet enn for trening), bli en vellykket produsent-gründer kan du selge ikke bare deres musikk, men også andre artister som gjør det selv lat eller er redd for "skummelt" vanskeligheter.

 * Hvis alle tekstene til sangene er skrevet av sikkerhets dem satt opp, vil du ha lært og øvd, gjerne fortsette i platestudio, spille inn sitt første album.
 Du har hendene på det første albumet, er enig med studio for å treffe dine stasjoner i rotasjon - det koster også penger mulig rotasjon på radio. Sangen er en investering og ekte og ekstraordinære inntekter vil bringe konserter og salg fra ditt nettsted til dine nye spor. Derfor prøver å lage sporene interessant, for eksempel markedsføring flytte - en sang om ubesvart kjærlighet og lidelse alltid gode kjøpt, selv humoristiske og positive spor kjøpt mindre.
 * Ta din egen video studio i en god film, publiserer det i tillegg til alle Internett-videotjenester - Yutuba, Rutube, Yandex videoer, etc., må søke om en forfremmelse «MusicBox», er overføringen at ingen utvinning fra du noen avgift prorotyruet videoklippet i sitt program "opprykk" prøve sin sjanse hvis alt er gjort kvalitativt, suksess og berømmelse er uunngåelig - det skal sendes via post eller via e-post eller fil på harddisken med sin video for den angitte å overføre e-post, lese om det på den offisielle nettsiden til kanalen MusicBox.
 * Organisere konserter.
 Etter alle disse handlingene kjøre området der du setter en biografi om seg selv, sine tanker, turnédatoer, og sørg for å klikke "konsertarrangører for" skjer, må bruker-arrangør komme til kontaktsiden "Manager av konserter "- for å ta stilling, som jeg beskrev ovenfor - sekretær.
 * Etter to eller tre konserter i regi av dine (første - gjennom en mellommann), pokrutitsya du i dette miljøet, forstå, innse - hva og hvordan du finner en sammenheng, og er i stand til å selv organisere slike hendelser - og dette er alvor. Tenk deg at du er å arrangere konserter og andre mennesker du har en stor andel av sin inntekt, så du gjorde en god jobb, gjort en stor og "kompleks" (som noen sier) organisasjonsarbeid. Alle kommer med erfaring.
 Lykke til!  
Hvordan å kjøpe gull i Savings Bank?
 Gull siden antikken er gjenstand for investering og kapitalakkumulasjon som individuelle menneskelige motstandere, og hele nasjoner. Moderne mennesker som ønsker å lagre de mottatte midlene er også tenker om effektiviteten av gull som en investering verktøy. Vi vet at dette edelt metall prisene økt jevnlig, er det fortsatt populære produkter. Noen kjøper gull smykker, gaver, klokker. Men for å realisere ting er ikke alltid lett, og salget kan miste betydelige penger. Det beste alternativet - å investere i gullmynter, bullion. Men det har også sine "fallgruver". For eksempel er det mange banker som har konsesjon til å kjøpe, selge gull. Men hva er vel bedre å velge? Hvem kan garantere kvalitet, ektheten av gull, dens samsvar med den angitte testen? Absolutt en av de mest pålitelige banker kunne vurdere Savings. Det kjøpe og selge gullmynter, bullion. Valget er virkelig imponerende posisjon, slik at nesten alle kan investere uten problemer, identifisere det beste alternativet. Tenk hvordan du kjøper gull i Savings Bank? Husk et par nyanser viktige poeng. Deretter kan du kjøpe gull uten problemer, investere pengene dine mest lønnsomme. 
 Kjøpe gull i Savings Bank. Enkle tips
 Du vil trenge noen enkle råd. Prøv å ta hensyn til noen viktige nyanser å kjøpe gull virkelig gi deg overskudd.
 Investere eller kjøpe en suvenir? Til å begynne, tenk på hva du kjøper gull. Mange bare trekke vakkert dekorerte bullion mynter minneverdig design. Selvfølgelig kan man kjøpe for deg selv eller elsket gull som en gave. Minnemynter, bullion standard og dimensjons ser flott ut. De kan implementeres, om nødvendig. Men tilnærmingen til oppkjøpet av gull for investeringer trenger noe annet, vil du ikke bli skuffet.
 Investere i gull. Hvis du bestemmer deg for å investere i gull, er det viktig å nøyaktig bestemme mengden av investeringen, og danne. Du kan finne det fordelaktig å kjøpe bullion dimensjonale eller et godt alternativ ville være standard bullion. Du kan oppnå harmoni praktiske og estetikk, plukke minnemynter til en rimelig pris.
 Margin. Når du ser prisen på gull til kjøpere, er det viktig å huske på at salget av det edle metallet er under kostpris. Visjonær Savings Bank-kunder foretrekker å nøye overvåke frekvensen av salg gull å plukke det perfekte øyeblikket. Banken tilbyr gunstig rente salg av gull, klar til å realisere det edle metallet på de mest gunstige vilkår for kjøper? Da er det på tide å gå tilbake for ingot!
 Prospekter. Endringer i finansmarkedet provoserer ofte prisveksten på edle metaller. Nå har det blitt den mest populære gull. Han ofte investere, håper ikke bare å holde dem i valutakursen, men også øke sin kapital i fremtiden. Selvfølgelig, ikke forvent fantastisk avkastning hvis kjøpt 10-50 gram gull. Visjonære investorer vanligvis foretrekker å kjøpe gull i tilstrekkelige mengder til fortjeneste var følbar. Men enkeltpersoner ofte kjøpe gull for å spare penger i høst priser. I dette tilfellet kan det være begrenset til små dimensjonale barrer.
 Mva. Hvis du ønsker å få gull på hånden, må du betale moms. Dette vil øke kostnadene og redusere mengden av skatteinntekter hvis du planlegger å selge gull i fremtiden.
 Lokalsamfunnsorganisasjoner. Depersonalized metall konto kan du investere i gull, men ikke betale moms stund. I MLA pengene vil bli vurdert i gram gull. Så snart du vil, kan du "ta ut" dine gullbeholdningen og få ham opp i form av ingots. Deretter må du betale moms.
 Skatter. Mange velger å kjøpe gull, deretter selge den. Noen forventer å motta ekstra inntekt, og noen ønsker bare å holde så besparelser. På Skatter glemme. Husk at etter gjennomføring av gullbarrer, mynter, må du kanskje betale skatt på sine salg. Tenk, for hva prisen vil redusere inntjeningspotensialet. Skatten vil avhenge av hvor mye av salget, lang gullet var i din bolig.
 Lagerbygg. Det er viktig å oppbevare kjøpt gull. Hvis du bestemmer deg for å holde bullion og mynter huset du ønsker å kjøpe trygge. Ikke fortell venner, familie og venner om kjøpet. Det er lurt å vite om hennes bare familiemedlemmer som bor sammen med deg i samme leilighet. Med fare for tyveri vil avta, fordi all informasjon spres raskt når det er kjent for mange mennesker.
 Gi en Gold Vault Savings Bank. Det beste alternativet - å la dine gullbarrer i en spesiell oppbevarings Sberbank. Du må vise det gull sertifikat for det. Ingots blir sjekket for integritet, er samsvar med spesifiserte egenskaper vektet med kunden. Ektheten av gull er bekreftet gjennom undersøkelsen ikke krenker integriteten og utseendet på ingot. Deretter kan du raskt plukke opp gull ved å presentere et dokument som beviser identiteten lagerkontrakt.
 Selge gull. Merk: Hvis du Sberbank gren solgt gull, betyr det ikke at her vil du være i stand til å gjennomføre det. Spesielt akutt problem kan oppstå selge bullion mynter i små byer. Bankfilial bør være tilstrekkelig fasiliteter for studiet av gull kjøpt hos individer. Sørg for at du sømløst kan selge gull hvis du ønsker å investere i edle metaller.
 Sertifikat. Et svært viktig poeng! Husk at uten sertifikatet vil du ikke kjøpe bullion. Sberbank nekter å godta bullion, selv om deres autentisitet er ikke i tvil når en person har på hendene et sertifikat. All den informasjonen den trenger å lese. Bullion selv må også ha riktig form, nøyaktig vekt. Mindre skraper, flekker, skader ikke endre vekten og formen på støpeblokken tillates.
 Hvis du allerede er kjent med høydepunkter, er det på tide å lære om funksjonene i ferd med å kjøpe gull i Savings Bank.
 Kjøpe gull i Sberbank
 Det er viktig å merke seg at når man kjøper gull må være oppfylt alle de krav. Sørg for å lese dokumentene. Veldig røff behandling av gull og et sertifikat for det.
 1.  Det bør være et pass eller annet dokument som beviser identiteten. Uten ham gull i Savings Bank ikke vil selge.
   Alle operasjoner må utføres med gull i nærvær av kjøperen.
   Gull visuelt inspisert, veid, sammenlignet med alle som er oppgitt i sertifikatet.
   Du må se vekten. Installert feil i veiing gull - 001 gram.
   Gull salgsavtalen bekreftes av aksept sertifikat, kontanter instrumenter. Indikere lot-nummer, test ingot, navnet på edelt metall, prisen på hvert enkelt produkt og den totale mengden av kjøpesummen transaksjonstidspunktet.
   Sammen med gull sertifikat utstedes. Det må bli frelst fordi uten en Savings Bank Gold vil ikke kjøpe og ikke ta depositum.
   Velg en optimal alternativ: du kan kjøpe gullmynter i Savings Bank, eller åpne en MLA.  
Яндекс.Метрика