Skal arbeide med sin mann


 I dag det store flertallet av kvinner tenker om en vellykket karriere, mange foretrekker å først etablere sin virksomhet liv, og bare da - en familie. På grunn av det faktum at så mye tid er gitt til arbeid, mange kvinner ser bare de som fortjener det på kontoret mitt.
 "Office-ekteskap" - et ganske vanlig fenomen, men er det mulig å bygge en sterk familiebasert arbeid?
 Fra perspektivet av arbeidsgiver, service romaner - er det dårlig, fordi kjærlighet er stadig distrahert, prøver å holde sammen lenger og utsette lunsjpause, er det mye mindre tid betalt jobb.
 I tillegg vil alle jobber, det er underordning. Hvis en kvinne på jobben har en høyere posisjon enn mennesker, er hjemmet vanligvis lederen søker å bli en mann. I denne situasjonen, vil kvinnen måtte raskt gjenoppbygge deres modell atferd ved å endre sjefen din til å passe slåbrok kjærlig kone.
 For kvinnelige ledere er et svært alvorlig problem vant til å kommandere og kontroll er så vanskelig å la den gjøre til noen andre. Og hvis du ikke lærer dette, vil den innenlandske konflikten være vanskelig å unngå.
 Hvis en mann og kone okkuperte samme posisjon, kan det bety at konkurransen mellom dem, som er i et kontormiljø ofte blir til en alvorlig kamp. Clash of damp som konkurrenter kunne legge familieliv konflikter. I denne situasjonen, eller være fullstendig isolert jobb og hjemme (hjemme - ingen ord på papir), eller prøv en av paret til å overføre i neste avsnitt.
 Imidlertid har ekteskapet kontor sine fordeler. Så mann og kone ser mye flere emner for kommunikasjon: mer vanlige bekjente, felles mål og utfordringer. Common Cause bringer folk sammen, kanskje fordi romaner og service er ikke uvanlig.
 Arbeider sammen, paret lærer mer om hverandre, om hvem og hvorfor en gang avtaler. Selvfølgelig, det er ikke full kontroll, men likevel gjør det mindre sannsynlighet for svik. Selv om det er ikke så viktig for kjærlige hjerter, stoler på hverandre.
 Selv for en arbeidsgiver kontor ekteskap kan være et meget godt poeng. Tross alt, er det trivsel for selskapet direkte reflektert i den økonomiske tilstanden til familien. Dette betyr at mann og kone begynne alvorlig om arbeid, ta vare på interessene til selskapet.
 Å arbeide eller ikke å jobbe - valget av hvert par separat. Mye avhenger av de individuelle egenskaper, natur og mål i livet mann og kone.
 Jobber sammen, kan vi raskt bli lei av hverandre, og kan tvert imot, veldig nyte hvert øyeblikk tilbrakte sammen. Fordeler og ulemper med problemet ofte motstridende (du kan begynne å forholde seg til å jobbe tilfeldig, men kan, tvert imot, mer ansvar), og dermed er vanskelig å sammenligne, uten å vite mange detaljer og detaljer.
 I alle fall de sterke familieforhold og ideelt spesielt viktig oppriktig engasjement og styrke følelsen, ikke på jobben posisjon og status for selskapet.  
Яндекс.Метрика