Hvordan kjøpe en leilighet uten et boliglån
 Alle drømmer om sine egne hjem, men ikke alle klarer å kjøpe den. For de som velger å gjøre et slikt kjøp, må du huske at det er vanskelig og krevende. Det er flere måter å gjennomføre en så viktig kjøp. En av de vanligste alternativene, men samtidig fører til terror, er en "boliglån". Dette er en forferdelig ord gjør folk holde seg våken om natten, jobber utrettelig, ser den hvite verden. I tillegg kan uforutsette omstendigheter føre til en mangel på penger til å betale, og det truer domstol og en beskrivelse av eiendommen.

 Hvordan kjøpe en leilighet uten et boliglån


 Kan det beste alternativet anses tilgjengelig for kjøp på selvkost.

 Du må plassere annonsene dine på nettsteder med kravene for din drøm leilighet og vente på selgere svare. Du kan ta kontakt med etaten engasjert i eiendom, men du må betale for eksperter. Hvis du har ledig tid og lyst, kan du uavhengig utforske alle tilgjengelige alternativer tilbud og salg av leiligheter å velge den som tilsvarer den tilgjengelige mengden og krav.
 Hvordan kjøpe en leilighet uten et boliglån - prosessen med å kjøpe en leilighet
 Prosessen med å kjøpe en leilighet involverer flere stadier: søking, visningsalternativer, overføre innskudd, utarbeidelse av nødvendige dokumenter, transaksjon, registrering kontrakt for salg av BTI.
 Hvordan kjøpe en leilighet uten et boliglån - den virkelige måten
 Det er en annen måte å kjøpe en leilighet. Det krever tålmodighet, innsats, og tidsbegrensninger. Over halvparten til to år, avhengig av inntekt og antall personer støtter disse initiativene. Slik ordning, sparer du penger på rommet, kjøpe den og deretter satt av leiligheten. Rommet kan tas, og leie penger satt til side. Det er vanskelig å forestille seg at i noen år den etterlengtede leiligheten vil være din eiendom, men det er ekte.  

Leilighet i kreditt renter og programmer, betaling og lån tilbakebetaling

 Å kjøpe et hus på kreditt, må du først forstå om du faktisk kan betale tilbake lånet, selv om det er noen midlertidige økonomiske vanskeligheter. Vi må vite nøyaktig på hvilken pris du skal kjøpe en leilighet, hvor mye penger er på forskuddsbetaling, beregne stabil del av familiens samlede inntekt, gjennomsnittlig månedlige utgifter, hvor mye som er igjen til pensjonsalder. Å vite alt dette, kan vi beregne om tilgjengelige boliglån.
 Totale boliglån betaling bør ikke overstige 30-40% av totalomsetningen. I tillegg, når et boliglån er det alltid ekstra kostnader.
 Hva om forskuddsbetaling penger er ikke nok?
 Når forskuddet penger er åpenbart ikke nok, kan du tilby følgende alternativer:
 - For å spare penger er å dem et par år mangler som ville gjøre den første betalingen, og til slutt kjøpe en leilighet på kreditt;
 - For å finne deltidsjobber og bedre betalte jobber;
 - Kjøp en billig hjem lån og deretter rozrahuvavshys, selge den og kjøpe en bedre stue.
 Hvis du etter alle nødvendige beregninger viste at banken skal låne ikke veldig stor sum, er det fornuftig å ta plassen til boliglån forbruker kreditt. Hastigheten på forbrukernes kreditt, selvfølgelig, ovenfor, men vil være i stand til å spare på sin design, samt obligatorisk i tilfelle av komplekse boliglån forsikring.
 Renter og boliglån programmer
 Dersom beregningen viser at for å ha råd til boliglån, den neste tingen å gjøre, velge et boliglån program. Du må være veldig forsiktig med renter! Når de sier "9%", betyr det at lånet med rente på 9% vil ta bare hvor de tøffe forholdene som banken insisterer.
 For eksempel kan det være svært stor ned betaling, bør inntektene være eneste offisielle, etc. For mer informasjon om priser trenger å vite detaljert program beskrivelse av bank (på sin hjemmeside, for eksempel). Det finnes andre alternativer lån. For mer detaljert studie av problemet og unngå feil, ta kontakt med en ekspert på emnet, som er best å velge et boliglån program. Generelt anbefales det å studere programmer av ulike banker og deretter velge det beste.
Leilighet i kreditt renter og programmer, betaling og lån tilbakebetaling

 Hvordan er betalingene?
 Noen banker overført midler til selger leiligheten. Da mengden av forskuddsbetaling kjøperen disponerer selv etter avtale med selger. Henhold til vilkårene i boliglån kontrakter og salg, overfører banken beløpet på et boliglån som er angitt av den som solgte leiligheten. Alle bilag skal utføre veldig nøye!
 Spesielt når stole på en eiendom skattemessig fradrag for kjøpt leilighet. Dersom dokumenter går tapt eller vil de feil, skattetrekk ikke produsere.
 Etter at lånet nedbetaling
 Hvis du vil, kan du finne en bank som ga tidlig tilbakebetaling eller refinansiering for å gjøre endelige betale for mye mindre. Men vi bør ikke glemme om inflasjon.
 For et fast beløp betalinger leilighet på kreditt fordel at i dette tilfellet, er den som låner. Etter nedbetaling av lånet må fjernes fra leiligheten belastningen på tidspunktet for statlig registrering av salg. Du må ta hjelp fra banken om at lånet nedbetales, og for å sende inn en registrerings kammer en uttalelse.
Kreditt for kjøp av land, typer lån, registrering og dokumentliste

 Når det er et ønske om å kjøpe land og penger for kjøpet er ikke nok, du kan, slik tilfellet er med leiligheter for å lande et boliglån. I Russland, fenomenet boliglån lån til kjøp av land begynte å skyte fart i slutten av 90-tallet da ideen ble populært på private gårder. Men ikke alt var så glatt i praksis, og kjøpe land på kreditt på den tiden var praktisk talt umulig.
 Boliglån land er av interesse i dag. Mange mennesker ønsker å kjøpe land, til tross for de relativt stramme kredittforhold. Bare en drøm hus folk ønsker å bygge en brønn i en vakker beliggenhet. Foruten å investere i landet har alltid vært lønnsomt - en god måte å spare penger.
 Som Realtors ta pant tomten der det ikke finnes bygninger, ønsker om en femtedel av alle kjøpere av forstads markedet. I utgangspunktet, folk ønsker å kjøpe en tomt fra jordbruksarealer. Forresten, er bankene sikret i disse tomter.
 Typer lån til land
 Å kjøpe pant land, kan du ta et lån mot en eiendom kjøpt land eller målrette lån for bygging. I dag, vil ikke alle banker gi et boliglån for kjøp av land. Noen banker kan få forbruker kreditt, og er for disse midlene til å kjøpe land. Andre banker er bare utlån sikret land.
 For å kjøpe en tomt på kreditt, krever ofte en større forskuddsbetaling enn når du kjøper en flat (30-40%) er betalt for landet - 50-70%, men noen ganger hender det og 10-20%. Nesten hver bank som gir lån til å kjøpe land, administrert med en liten første avdrag høyere priser. Du kan ikke ta æren området, hvis det er i statlig eller kommunal eiendom. Det er også et minimum areal på land tildeling, som tillot å ta et boliglån.
 Som lånet er gjort for å lande?
 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe land i boliglån, vet at de valgte delen først undersøker kreditt spesialist. Banken vil hjelpe presisere land verdi og setter pris på det mer attraktive i forhold til investeringen. Vanligvis reiser de bankansatte objekt med medarbeider selskapet, som er akkreditert av banken. Gjør deg klar for hva som vil også være betydelige merkostnader. For et boliglån lån er tatt - 099-2% av sin verdi. Sørg for å trenge forsikring, vil det koste - 03-1% av lånet. Når låntakeren betaler notarius feltbesøk bank offiser, takstmann og andre tjenester.
Kreditt for kjøp av land, typer lån, registrering og dokumentliste

 Dokumenter
 For kjøp av land i boliglån trenger å samle noen dokumenter. Vannes standard dokumenter som kreves: state sertifikat av tittelen til land, rapporten fra den uavhengige ekspert på prisen på land og hjelpe sin standard kostnader, et sertifikat av BTI, som sier at den delen ikke har noen bygninger. Fortsatt trenger et sertifikat av ingen gjeld på land skatt og restriksjoner på bruk av land.
 Kredittvilkår
 Lånet ikke kjøpe land pantsatt gitt for en periode på 5 år til 33h. Vanligvis 10 til 30% av nettstedene krever bankene til å betale sine egne. Lånet med null forskuddsbetaling for å lykkes bare hvis kredittinstitusjonen en ekstra sikkerhet. På gjennomsnittlig effektiv rente på slike lån i utenlandsk valuta er 13-15%.  
Oppsigelse på prøvetid på vilje
 I dag, mange bedrifter er ansatte i vilkårene for prøvetid. I begrunnelsen, alle med én stemme hevde at denne form for beskyttelse fra skruppelløse ansatte. Faktisk er bedrifter i håp om at i tilfelle av "inkompetent" ny medarbeider kan det lett bli løslatt, om ikke stått testen.
 Hva er prøvetid
 Prøvetiden - er en valgfri betingelse for sysselsetting, snarere er det en valgfri element og bør gjøres betinget av begge parter før signering av arbeidsavtalen. Men ofte slik avtale muntlig tilgjengelig, og søker for et innlegg seg kjent med klar-typisk kontrakt og signere det, akseptere vilkårene i avtalen, slår ny medarbeider i en valgfri tilstand er nødvendig.
 Hvem løslatt fra prøvetid
 Ifølge Arbeiderpartiet Code of Russland er det noen mennesker som ikke bør gis prøvetid. Den kategorien av borgere inkluderer:
 • Personer under 18 år;
 • Personer som ble valgt i form av konkurranse (holdt på den måten som følger av lov);
 • Kvinner i posisjon og mødre til barn under 15 år;
 • Personer som er ansatt for ikke mer enn to måneder;
 • Personer som har blitt invitert til å arbeide for å overføre fra ett selskap til et annet ved avtale mellom arbeidsgiver;
 • Personer som har blitt utdannet i høyere, sekundær og primær yrkesrettet utdanning og mottatt i løpet av året forut for året etter jobber i sitt felt.
 Oppsigelse på prøvetid på vilje: viktigste nyansene
 Selv om søker til stillingen samtykker til prøvetid, vil han ikke ha noen rettskraft og på å forlate arbeideren ikke stå testen av rettferdighet vil være på hans side, og gjenopprette rettighetene i arbeidslivet.
 Snakker om begrepet test, vi oppmerksom på at når du søker om arbeid for en periode på 2 til 6 måneder, kan det ikke overstige 2 uker. Hvis det antas plikter som mer enn seks måneder, deretter testperioden skal ikke overstige tre måneder. Når utsatt for testpersonen hevder stillingen som direktør, nestleder regnskapssjef, avdelingsleder, er perioden økte til seks måneder.
 Brudd på arbeidsrett er gjenstand for beregning av lønn med en hastighet mindre enn de ansatte som holder samme posisjon. Er feil premie på forsikring under sykdom, samt betaling for overtid eller overskredet planen også ulovlige handlinger fra arbeidsgivere.
 Dagen etter utløpet av prøvetiden den ansatte blir et offisielt medlem av teamet, og kunne ikke stå testen forlater kontoret. Releasing arbeidsgiver må passere før slutten av prøvetiden. Hans oppgave er å informere den ansatte som kommer til å slippe skriftlig innen tre dager. Da unntaket vil bli betraktet som legitime.
 Utmeldinger på prøvetid som mulig. Hovedvilkåret som må oppfylle testet, varsle arbeidsgiver er at for noen grunn arbeid for selskapet betyr det ikke passer minst tre dager. Arbeidsgiver skal gjennomføre en full beregning av den ansatte og ikke å hindre utgivelsen.
Яндекс.Метрика