Hvordan svare på ropene fra sinne og Chief

 Dersom daglig liker pokrichat i dette tilfellet liker å handle?
 Hvor mye enklere det ville være våre liv dersom alle ledere var folk rolige og balanserte! Men i organisasjoner og bedrifter av alle former for eierskap temperament ikke er vurdert i tilsetting i ledende stillinger. Mye viktigere er profesjonalitet og lojalitet, og noen ganger - sycophancy og personlige relasjoner. Så hvorfor skriker hodet?
 Noen ledere mener at ansatte ikke kan bli tvunget til å jobbe noe, men gråte. Denne stilen av forvaltnings veiledere og på - ulike relasjoner med sine underordnede er på - ett hundre er ikke.
 Uttrykkes ofte klager til innlegget og ikke til mannen. Noen stillinger tilsynelatende designet "piske". For eksempel, sekretær, som alltid sitter ved siden døren til sjefen, og dermed tar det første slaget over.
 Noen ganger Chief roper på deg fordi du bare nå - "syndebukk". Deretter på hver planleggingsmøte han søker "syndebukk" og "off" hennes (eller henne) i sin helhet. Hva fikk ikke høre om denne mannen, som i forrige uke sjefen alle sette et eksempel, og ikke fungerer, og i de verste resultatene avdeling, og kledd ikke, og bilen han er for dyrt for den ansatte av hans rang, og altfor mye kaffe n ' er på jobb. Heldigvis for dagens "syndebukk" for fremtidig planleggingsmøte i stedet vil være en helt annen ansatt.
 Svare å gråte myndigheter kan være annerledes.
 Du kan prøve å forstå hva de ønsker fra deg. Under gråte leder alltid prøver å formidle til deg noen "melding". Bare veldig ofte på grunn av de negative følelsene som oppstår fra denne samme gråte, du ofte ikke klarer å forstå de spesifikke ønskene til sjefen din. Kort sagt, bør du prøve å forstå hva de ønsker fra deg. Et rop prøve å snu det døve øret som "informasjon nesoderzhatelnuyu."
 Hvis du lærer å ignorere gråte av hodet, og deretter vurdere selv en lykkelig mann. Svært få er i stand til abstrakt og rolig gjør sitt arbeid etter sjefen skriker. Vanlige folk etter "slik" nødvendig "recovery". De drikker Corvalol eller vendelrot te eller kaffe, arrangerer lang røyk pause og klager over lignende urettferdighet til andre (kollega, venn eller kone).
 De sier at i dag synes en tragedie, vil i morgen være en bagatell. Tror at alt i livet er midlertidig. Kanskje endre sjefen din. Du kan endre seg ganske snart fungere. En sjef roper om en uke du kan ikke huske i det hele tatt. Spesielt i livet så mange interessante og spennende som virkelig trenger å huske på.
 Arbeidet - det er ikke hele livet, men bare en del av det. Hvis det ikke gir deg moralsk tilfredsstillelse, behandle det som et middel for å tjene til livets opphold. Nadyhaytesya fremtidig lønn og forhånd. Tenk på hva ting du bruker, hvor du skal dra på ferie. I alle yrker og har hver arbeidsplass sine kostnader. Leder Creek - en av dem. Hvis du er fornøyd med alt annet (inkludert lønn) føler om arbeidet enklere.
 Det er en morsom, men ganske effektiv måte å overvinne slike stress. Husk hvordan Harry Potter og andre unge trollmennene ble lært ikke å frykte noen onde ånder? Du må presenteres på latterlig! Og hvis du er veldig følsom å gråte, må du også avtale med auto-trening. For eksempel, i dag leder og alle ansatte i maskerade. Noen kler kostyme sol, forestille seg noen som en sandwich. Frykt vil passere, og du kan behandle sjefen som en vanlig person, ikke den øverste dommer. Bare prøv å ikke le dine kolleger i ansiktet, vil det bli enda verre.
 Til slutt, den siste tingen du kan gjøre - det er gratis. Det er siste utvei resort folk er spesielt følsomme og med en høy følelse av rettferdighet. Sensitive - fordi de gråter i prinsippet ikke kan tolerere, og ikke bare fra hodet, men også fra en annen person. Dette gjelder spesielt med hensyn til ansatte kunstnere. Mennesker med høy rettferdighetssans mener at det er ingenting å rope på meg hvis jeg ikke klandre. Fornærmelse av urettferdig behandling av ledelsen tvinger dem til å søke sannheten, dvs. pensjonere seg og finne en ny jobb der hodet mer rettferdig.
 Hoved - Husk at vi har lenge vært avskaffet livegenskapet og ingen har rett til å kjefte på deg. Bortsett fra når du tillater det.  
Hvordan tjene penger magnet

 Hvordan tjene penger maskot? Hvordan lykkes i en karriere?
 Hva er den moderne kvinnen i vesken hennes? Speil, leppestift, telefon og sørg for å sjarm som tiltrekker suksess i næringslivet. Slik som våre kategorien.
 Du kan ikke ønsker å gjøre en fantastisk karriere. Men sannsynligvis ønsker å jobbe på favoritt arbeid og motta en anstendig lønn. Vår maskot kategorien skaper en spesiell gravitasjonsfelt. Hvert element representerer et bestemt område av livet. Penger (i dette tilfellet en kopi notater) - økonomisk suksess, firmalogo - favoritt arbeid.
 Av særlig betydning er kodeordet som du bør skrive til klistremerket. Denne slags personlig mantra som du programmert for å lykkes.
 Du vil trenge:
? papp (25x8 cm)
? dekorative papir (25x8 cm)
? liten mynt
? ark dagbok
? Sticker
? lim

 Tjene penger Mascot


 Trinn én
 Til bokmerke var din personlige økonomi magnet til å feste papp ukentlig side tilsvarer bursdagen din. Like nedenfor - "dvuhdollarovuyu" bill.
Hvordan tjene penger magnet

 Trinn to
 Gulv regninger stikke et visittkort eller logoen til selskapet der du drømmer arbeid. Neste - små fargerike klistremerke, vil det trenger å skrive et kodeord.
Hvordan tjene penger magnet

 Trinn tre
 I tilfeldig pinne små mynter, fortrinnsvis av ulike fordeler. De - symbolet på kontantstrøm, der du bor.
Hvordan tjene penger magnet

 Fjerde trinn
 På baksiden lim dekorative papir. Slå bokmerke og klistremerke skrive kodeord. Den aktiverer energi maskot. Ordet bør være lyse, kort og for å oppmuntre deg til handling.
Hvordan tjene penger magnet

? Dvuhdollarovaya regningen i verden er glad, fordi lokke flaks.
 Forfatter: Peter Dean  
Endring av

 Endre arbeid - hint og tips for kvinner.
 Årsaker til endring. Neste skritt etter endringsarbeidet. Sammen skal vi diskutere og
 Alle av oss fra tid til annen besøkt ideen om at endringen ikke fungerer, hvis ikke omfanget av?! Årsaken kan være forskjellig: arbeidet er ikke alt kollapser med det, ikke liker relasjoner i laget, lønn, dårlige arbeidsforhold, konstant stress eller normal tretthet. Noen ganger, selv etter å ha nådd et visst nivå av tilfredshet med materielle ting, er noen mennesker begynner å tenke på ikke pretvorennыh de drømmene. En ny hobby - det er alltid en utfordring, hisser blodet. Og hvis den emosjonelle stagnasjon betale gode penger, er det ingen grunn til å begrave seg i live.
 I psykologiske termer endre yrke - det er alltid avskjed med noe som allerede er kjent og også et skritt mot noe nytt og putayuschemu. Jeg må begynne med å prøve å forstå seg selv. Det viktigste i dette tilfellet - retten til å analysere årsakene til at du ønsker å skifte jobb, vurdere om disse grunnene er gyldig og objektiv. Det er også viktig å aldri ta forhastede beslutninger som kan føre til irreversible konsekvenser.

 I noen tilfeller bør du ikke skifte jobb


? Ikke skifte jobb på grunn av det faktum at du bare lei. Mange tar beslutninger om å forlate jobben eller endre omfanget av det er fra akkumulert utmattelse. Bedre ta en annen ferie og hvordan å slappe av. Vanligvis, etter en pause alle synes ikke så ille. Ikke skifte jobb på grunn av hva som gikk kolleger med hvem du kommuniserer godt. Det er ingen tvil miste tilhengere og venner er ikke lett, men i denne situasjonen, kan du bare prøve å bygge gode relasjoner med andre kolleger.
? Ikke gå på jobb for å "plage" noen viser at uten deg vil det være svært vanskelig å lykkes med implementering av prosjektet, gjøre noe arbeid. Har du denne barnlig noen kan bevise, og sannsynligvis skade deg selv.
? Ikke skifte jobb på grunn av det faktum at i dette innlegget et annet sted kan du tjene mer. Selvfølgelig, er den økonomiske siden svært viktig, men analysere andre arbeidsvilkår, karrieremuligheter i fremtiden, er det noen bonuser.
? Ikke skifte jobb på grunn av tanker om venner og familie at du fortjener noe bedre. Tross alt, er du ikke for dem og for meg selv, og bare du vet hva som er bra for deg og hva som ikke virker. Ja, de gir råd håper det hjelper deg, men guidet utelukkende med sin erfaring. Hans, yours ikke. Så ikke glem fra tid til annen for å minne oss om at å leve ditt eget liv tilhører deg, ikke mange rådgivere.
? Ikke nødvendigvis skifte jobb på grunn av det faktum at ledelse ikke kan stå. Du trenger ikke og ikke har noen å elske eller ikke elske, men å bygge forretningsrelasjoner og opprettholde grunnleggende regler for etikette fortsatt står. Prøv å feilfritt utføre dine plikter, og dette vil redusere kommunikasjon med ledelsen.
? Ikke blindt omfanget av endringen. Du har brukt mye tid og innsats for å oppnå visse høyder i sitt yrke, og selv en masse penger investert i utdanning, men nylig føler seg utmattet, med hensyn til yrket ble noen avsky Men synd alt materiale og moralsk investeringer som i alle disse årene du investert i å opprettholde og utvikle sine faglige ferdigheter? Det bør listen over igjen og innse at dyre: Past investeringer eller nåtid og fremtid følelsesmessig tap?
 Før du tenker på en fullstendig endring av karriere, må du gjøre noen innsats for å bedre arbeidsforholdene. For å starte, lage en liste over forhold som arbeidet du liker og ikke liker. Dersom skriftlig innebærer at du ikke kan stå sjefen din, eller du hatet regime av 9-18 "eller arbeidssted er ikke fornøyd, så problemet vil bli løst raskt når du endre disse vilkårene. Med andre ord, du trenger ikke en karriere endring, nemlig jobb.
 Men hvis du tror at alle dine problemer stammer fra naturen av yrket ditt, så bør følgende hjelpe deg på veien til en karriere endring.

 Hva gjør jeg?


 Først av alt, trenger du en skikkelig psykologisk innstilling. Du bør ikke føle at du kjører ut av en karriere som du ikke liker. Din viktigste motivasjon bør ikke ønske å forlate snart slitne av saken, og ideen om å flytte til et høyt mål, for å oppfylle de lyster som det er på tide å begynne å løpe. Ellers med feil visning, kan du gjøre interessant ny virksomhet, som til slutt begynne å hate det samme som den forrige.
 Prøv å passere tester for sikkerhet og holdning til den aktuelle tjenesten. Slike tester kan lett bli funnet på nettet, i aviser og spesialblader. Husk at elementer du elsker på skolen, hvilke områder som interesserer deg og holde interessen som interesserer deg lar ikke mange år. Merk at magasiner og aviser tiltrekke oppmerksomhet: teknisk, økonomisk, psykologisk? Hva Internet nettstedene du besøker oftest? Alle disse små detaljene - gode tips for å finne den egentlige årsaken.
 Lag en liste over kjerneverdier valgt yrke. I deler er det ikke nødvendig å ty spesifisere bare hva du ønsker å gjøre, slik som litterære noe vokse eller gjerninger. Markere papiret hvor du ønsker å jobbe: hjemme, institusjon eller andre steder. Sørg for å spesifisere hvilke betingelser du helt uakseptabelt. For eksempel, papirarbeid, mange timer sitter ved en datamaskin, en streng tidsplan og så videre. D.
 Nå har alt du definerte verdier ubehagelig øyeblikk, interesser, ferdigheter, koble til. Prøv å se den eneste sanne måten som passer deg.
 Utforske alle aspekter av din fremtidige karriere. Tenk deg at du elsker keramikk og tror det vil reise verden på jakt etter pyntegjenstander og deretter selge dem i sin butikk. Men det faktum at du kan hente en party ideer og andre problemer knyttet til å gjøre dette kan være ganske ille.
 Du kan ha til å håndtere regnskap, fordi du er, faktisk, og ønsker å gå med sitt arbeid. Kanskje flere vil ha til å kommunisere med folk i uniform ", dvs. tjenestemenn. Og i din nåværende jobb og så den mangler i halsen.
 Utenlandsk erfaring
 Ifølge forskning utført av psykologer, tre fjerdedeler av europeere ivrige endre yrke. Ikke skifte jobb og gå full nyorientering. For den gjennomsnittlige eller Hans Louis er normalt å gjøre etter journalistikk, for eksempel avl storfe. Også i Europa lange opphold på ett selskap noen ganger karakteriserer den ansatte som håpløs og lat.
 Det er mulig at du må gå tilbake på pulten. Når folk ønsker å endre sin karriere, de trenger ofte ny kunnskap. Gå til korrespondanse avdelingen av universitetet eller kveldskurs ment for dem som ikke kan gjennomgå full opplæring. Alle krefter får den nødvendige erfaringen til nye aktiviteter. Du har en vital bak bagasjen.
 Og tror ikke at tiden er ute. Lurer: "Er det for sent å endre min jobb? "Lytt til deg selv - fordi du fortsatt puster!

 Hvordan å skifte jobb? Gå, gå


 Så du er fast bestemt på å skifte jobb. Videre allerede funnet et nytt sted der venter på deg, og du er full av gledelig forventning om en ny lys fremtid. Men selv om det tidligere er ikke den beste service igjen en rest i dusjen, ikke verdt å gå, høyt smelle døren. Hvem vet hva som vil utvikle liv? Hvis nøkternt vurdere situasjonen, mest sannsynlig var det ikke så ille. Derfor, hvis du endelig og ugjenkallelig bestemt seg for å gå, ikke glem noen viktige detaljer.
 Den første nyheten om utgivelsen din bør lære sjef. Og som om de var motvillig til å fortelle henne venn fra en naboavdelingen om hva du har gjort gode tilbud i et annet selskap, og at du allerede har samtykket til det - ikke vær! Lederen må lære alt av deg personlig, og ikke fra sekretæren, som hørte venn på rolig fortalte nyheten sin kollega.
 Ikke nødvendig kritikk. På spørsmål om hvorfor du valgte å forlate selskapet ikke trenger å si at myndighetene ikke setter pris på din lojalitet å nevne konflikter med kolleger og andre negative. Tenk på dette som en svært viktig at du fikk erfaring og positive punkter må ha vært mye mer enn negative. Bare ring de virkelige grunnene (høyere lønn, ny interessant post, etc.).
 Ta med å avslutte alle prosjekter tildelt deg. Ingen måte å forlate selskapet så lenge ikke passere alle sine saker. Ikke kast den på det, fordi dermed vil du lage sine kolleger er fortsatt mange problemer, og neppe så vil de huske den hyggelige tilbakemeldingen. Tro meg, gå med god samvittighet, mye bedre enn å flykte, og etterlater en haug med uferdige saker. Diskuter på forhånd med hodet av den tidligere maksimale perioden som du kan somle å overføre saken og forklare alt du trenger hans etterfølger. Ledelsen i det nye selskapet refererer vanligvis til følgende punkter av forståelse i tillegg (veldig viktig!), Vil de se at du er en person som kan brukes som grunnlag.
 Alle materielle verdier som du noterte, inntil det siste klippet, dra på jobb. Først starter du et nytt liv med gamle ting, og du trenger ikke arbeid. For det andre er virksomhetens omdømme mer flere mapper og selv kontorstol, ikke det?
 Arrangere en avskjedsfest med snacks, som inviterer alle kolleger, selv de som har utviklet kjølig forhold. Ingen siste podavaytesya fristelsen til å uttrykke hva du synes om dem. Vær vennlig og samtidig som behersket. Takke alle for de øyeblikkene når du jobbet side om side. Tillit: verden nær. Det kan godt være at det i fremtiden vil du har å jobbe med disse menneskene eller gjøre forretninger med organisasjonen. Inspirerende toasts vil være overflødig. Alt er bra i moderate mengder. La ønskelig vest for det første, og må til slutt igjen takke hans nå tidligere kolleger.
 Fremfor alt, hvis du er fast i sin intensjon om å bytte jobb, kan ingenting stoppe deg! Prøv det, spille det trygt og tviler ikke - du må være heldig.
Яндекс.Метрика