Hvorfor alltid for lite penger?

 Hva kostnadene er alltid større enn inntektene? Hvordan lære å gjennomføre hjem regnskap?
 "Lønn bare nylig oppnådd, og det er ingen penger"; "Hvor alle pengene gikk, vil jeg aldri vite"; "Jeg kan ikke redde - som om vi får mye, men forsinkelsen fortsatt ikke fungerer" slik setning du hører ofte, og (Innrøm) Selv i seg selv. Fortvil ikke: du er ikke alene. Med så mange problemer overfor både single og familie damer.
 Penger er ikke nok, ikke bare de med under gjennomsnittlig lønn, men de som har mye høyere. Rike mennesker kan meget fort bli dårlig, hvis det begynner å bruke mer penger enn de tjener. Det dreper noen overflødig kostnadene budsjett uavhengig av størrelse, enn si tid.
 Årsakene til at folk bruker mer enn tjent noen få:
? Folk vet ikke hvor mye de betaler for ting hverdagslige nødvendigheter (bolig, energi, transport, etc.). Mange behandler disse kostnader som et nødvendig onde og bruke penger uten middel. I tillegg til dette er det faktum at de samme menneskene ikke vet hvor mye de er sine sosiale forpliktelser -. Gaver til fødselsdager, turer til restauranter og så videre N. Men gå til en dyr restaurant, men som alle vellykkede mennesker gå dit, og deretter invitert venner der - ikke en demonstrasjon av sine evner, og en annen par spader jord "gravde med sin egen økonomiske grav.
? Folk vet at de overskytende kostnadene overstiger deres økonomiske evner, men mener de fortjener denne lille gledene i livet "(størrelse" litt glede "kan være hva som helst), slik at de bare fortelle meg selv at" her, er dette absolutt en avfall siste ". Og selvfølgelig, uten ekstern innblanding, er det ikke den siste noensinne
? Folk tror at de snart vil tjene mer penger til å betale av tidligere gjeld. De ofte utter fraser som "ingen grunn til å bruke mindre, må du tjene mer" Samtidig enhver mann mer eller mindre bevandret i økonomisk planlegging eller ha en vellykket bedrift, umiddelbart si at du ikke kan dele huden av bjørn og ikke kastet bruke alle pengene i dag, avhengig av fremtidige overskudd.
 Og det er bare økonomisk analyse av situasjonen! Men det er også de psykologiske aspektene av mangel på penger.
 Det skjer slik at man beløpet du tjener lett å få glede av prosessen med penger investere lønnsomt og kjøpte ting tjene deg trofast i mange år. Og noen ganger det motsatte: arbeidet er ikke en glede, betalingen går til arbeidskraft, og pengene kom og gikk. Og pengene her i det hele tatt å gjøre med det er viktig at du selv føler eller tenker når du tar penger. Hvis du vet at penger tjent, ta ikke mer og ikke mindre, det vil si med god samvittighet - de vil bare dra nytte. Men hvis dypt ned du vet som ikke har tjent som fikk shalturyly, shytruvaly, ba fått mye eller lite urettferdig fordi skamfull for å si hvor mye jobb, det er da vanligvis begynne slags problemer med penger. Kanskje du ikke føler sitt arbeid eller skam for hva du har så mye penger eller for lite. Noe er galt i metode og kilde til penger, og uklok utgifter - bare signaliserer. Da pengene tapt, "gå ned i avløp," en utrolig måte et sted uenig. Dette krever din underbevissthet kvitte seg uverdige inntjening. 
 Spør deg selv, kanskje du liker å være fri? Uten penger? Har du generelt negative bias mot penger og rikdom? I så fall vil dette forstyrre deg. Tross alt, penger - det betyr bare som du kan gjøre mange nyttige ting og gode ting! Sant nok, det store antallet av dem forbundet med noen vanskeligheter
 Videre penger - det er din fremtid! Fremtiden som må være engasjert og planlegger akkurat nå. Så det du ser og se det hele tatt? Du har en underbevisst frykt for fremtiden gjør? Tross alt, vil i morgen fortsatt komme fra ham ikke slippe unna heller skjule, og ville være mye bedre hvis du gjør ditt beste for å gjøre det akkurat slik du vil!
 Shopynhomanyya - favoritt sykdom av dette århundret. Men hvorfor sykdom, spør du? Hva er galt? Bare penger og varer i handle er langt fra første omgang. Stående på kassaapparat, føler deg trygg på å kjøpe strøm og fange øyeblikk: "Jeg kan gjøre hva som helst! Jeg rozporyadzhayusya penger! "Det er ingenting galt med det ville ikke ha skjedd dersom kjøp og fortsett videre. Men et par minutter senere interesse for ting helt forsvinner, og tilbyr emosjonelle handle føles hoven som en ballong. Flertallet av slaget kjøpe mange unødvendige ting eller ting av dårlig kvalitet. De er som magpies som grip alt som glitrer. Psykologer mener at slike mennesker ikke har kjærlighet. Som et barn, de manglet vanligvis foreldrenes hengivenhet og oppmerksomhet, ga ingen dem føler deres betydning og nødvendighet.
 Hvis familien avviklet spender, se nøye: hva som mangler denne personen? Hva han spør og deretter venter på? Kanskje erkjenner hans talent og evner. Kanskje ømhet. Eller kanskje han bare ikke har noen å dele sine tanker.
 Hvis spender - du ærlig innrømme for deg selv at du kjøpe for pengene? Kanskje du mangler kjærlighet og respekt for deg selv? Før du trekker avløpet annet beløp Hold i noen sekunder og tenker, og hva du egentlig vil? Kjøpe denne tingen eller bare få noe bra? Kanskje burde komme seg ut av butikken uten å kjøpe og bare kjøre rundt i byen, beundrer sin arkitektur? Ring parken og poshurshat blader? Eller ring beste venn og bare snakke?
 Kanskje nå du er ensom og trist, og du tror at den tingen du trøste. Det er usannsynlig, og det er ikke økonomien. Det er hvis du forlater butikken, og gå til en skjønnhetssalong hvor for de samme pengene vil du gjøre en utsøkt massasje eller spa-behandling, så vil du føle full glede av livet.
 Å, dette er penger ikke er nok? Det kan være lurt å vente og utsette penger. I morgen du legge til det litt mer, deretter en annen og en annen og snart vil være i stand til å kjøpe en kvalitet ting eller råd til en fin ferie. Endre kvantitet til kvalitet! Lær å vente. Og resultatet vil bli belønnet forbedre kvaliteten på livet ditt!  
Hvordan du planlegger en familie budsjett

 Kjører hjem regnskap. Planlegg din familie budsjett
 Penger, penger, penger de liker sand som strømmer gjennom fingrene, og som vannet går i bakken. Man kan spekulere om det nytteløse rikdom, penger kalt "ussel vinnings skyld" og snakke om høy. Men hvis Penger ikke, må gjøre det naken i den åpne og på tom mage. Grådig, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Alle pengene er fortsatt ikke tjene. Men du kan lære hvordan du effektivt bruke penger faktisk er tilgjengelig i familien budsjett. Business folk si at du bør være i stand til å tjene penger. Så, ikke krangle. Men det er like viktig å kunne ordentlig bruke penger tjent. La oss lære sammen.

 Hjem regnskap


 I videste forstand av budsjettet - en liste over alle inntekter og kostnader for perioden. Vanligvis består budsjettet på en måned, så det vil fortsette begrepet er spesifisert i teksten. Du kan imidlertid velge hvor lang tid som er praktisk for din familie.
 I faglitteratur kan man finne mange tips for å holde ditt hjem regnskap og ulike strategier for å planlegge familiens budsjett. Noen av disse komplementære, noen polemic mellom dem.
 For eksempel har noen forfattere mener at for å kunne kjøre et hjem regnskap må nøyaktig registrere alle kostnader, andre hevder at en slik overdreven og unyttig pedanteri. Informert noen tøffe budsjettplanlegging og fra noen mener at mer praktisk notat kontroversielle elementer, for eksempel underholdning eller søtsaker.
 Tilhengere av moderne teknologi for å aktivt fremme spesielle dataprogrammer som er laget for effektiv drift av hjemmet regnskap.
 Deres motstandere, uten å nekte fordelene av automatiserte regnskap, insistere på at ingenting bedre penner og notatbøker er fortsatt ikke ennå oppfunnet.
 Faktisk ingen strenge og nøyaktige regnskapsregler i hjemmet finnes ikke. Bare du kan finne ut hvordan å gjøre mer praktisk for deg.

 Typer familiebudsjett


 Det er tre typer av familiebudsjett : Joint, delvis og separert.
 1. Den felles budsjett inntekter til alle familiemedlemmer er i en "felles pott" og også delt sammen. Dette budsjettet er de mest praktiske både økonomiske og psykologiske og moralske perspektiver. Men dessverre er dette alternativet ikke er egnet for alle familier, som fastsatt maksimal åpenhet familiens økonomi, mangel på ektefeller eller partnere hemmeligheter om størrelsen på individuelle inntekt.
 2. Delvis budsjett: alle familiens utgifter delt likt mellom familiemedlemmer med inntekt. Ikke på overskudd individuelle inntekt hvert medlem av familien styrer etter eget forgodtbefinnende. Denne metoden fører til mye konflikt og overgrep. Først, er det ikke alltid lett å avgjøre hvilken del av "generell" penger brukt på hvert familiemedlem. For eksempel, er min kone som sitter på en diett usannsynlig å nyte, det gir mat så mye penger som folk og ikke hengi seg til mange lunsj og middag. I tillegg begrenser dette budsjettet rettighetene til et familiemedlem med en lavere individuell inntekt, fordi det er mindre penger for personlige utgifter.
 3. Separat budsjett: familiemedlemmer selv administrere deres individuelle inntekt og betale sine regninger. Generelt familiens utgifter (barnas utdanning, verktøy, felles lån) er betalt en veske. Denne modellen er utbredt i Vest-Europa.

 Doing hjem regnskap


 Bestemme formen på kjøring hjem regnskap. Du kan ta opp alt en normal bærbar PC, lage et regneark dataprogram Excel, kan du bruke en av de mange spesielle programmer som er laget for å holde familien budsjett.
 1. Spesial dataprogrammer. I tilbyr dagens marked en rekke programmer, både betalte og gratis. Husk at ikke alle av dem oversatt til russisk. Hvis du er opp til merket snakker fremmede språk er ikke et problem. Hvis ikke, er det lurt å velge et russisk program. Bokføring - er komplisert sak som krever oppmerksomhet og konsentrasjon. Ikke komplisere sin oppgave og bruke obskure språkprogram.
 Blant de spesialiserte programmer kan telles X-Crash «Family Budget" AseMopeu Lite, «merk Station 1.2. Regnskap for hjem. "
 Tabell 2. dataprogram Microsoft Office Excel. Dette er en av de mest kjente programmene for å jobbe med regneark. Det kan brukes ikke bare til å gjennomføre hjem regnskap, men også for alle andre oppgaver knyttet til utarbeidelse av tabeller. Faktisk en elektronisk analog av papirnotatbøker i boksen, foret i rader og kolonner. Fordelen med Excel som automatiserer de fleste av handlingsprogrammet forbundet med å gjøre budsjettet for beregning enklere.
 I spesielle programmer og Excel generelle fordeler og ulemper, slik at deres score vil bli redusert.
 Fordeler med elektroniske metoder for regnskap:
? automatisering av de fleste operasjoner (beregninger, bestilling): Du trenger ikke å stole på sin kunnskap om aritmetikk, vil maskinen telle alle dere;
? muligheten til å jobbe med en mal, en gang gjort mal, du trenger ikke å tegne det hver måned, kan du bare kopiere den;
? evne til å lagre og overføre data til flyttbare medier, og ekstern arbeid med data, kan du kopiere din e-bok regnskap "på CD-ROM, USB flash-stasjon eller andre medier, og jobbe med det på en annen datamaskin.
 Ulemper med elektroniske metoder for regnskap:
? behovet for eierskap datakyndige. Det er neppe rimelig å jag for å utvikle en datamaskin bare for å gjøre programmet sine inntekter og utgifter. Hvis du er ny til en verden av datamaskiner, prøv å tilstrekkelig vurdere sine ferdigheter, eller du kan lære programmene og arbeide med dem eller om du fortsatt praktisk å spille inn sine inntekter og utgifter på papir;
? utilgjengelighet av data til brukeren: Hvis datamaskinen din er tilgjengelig, problemet eksisterer ikke. Du kan til enhver tid til å sitte ved datamaskinen, raskt åpne et program og data registrert i det. Ellers vil du måtte bruke ekstra tid til å slå på datamaskinen og vent til den er lastet. Bare da kan du lage en oppføring. Mest sannsynlig, etter en stund du ikke ønsker å inkludere datamaskinen bare å legge One - Two sifre. Du vil forsinke etableringskostnadene i den gjeldende tabellen blir glemme dem og ditt hjem sto rett og slett kollapse. Tenk ikke bare lage en vanlig bærbar PC, som alltid er for hånden;
? risikoen for tap eller tyveri av data: datamaskin, som enhver mekanisme kan bryte; Hvis harddisken går dårlig, vil du mest sannsynlig ikke være i stand til å gjenopprette tapte data; Hvis datamaskinen er koblet til Internett, er det alltid en risiko for å pådra seg virus eller hacking av data.
 3. Normal bærbare. For å opprettholde generelle bærbare i boksen. I innenlandsk regnskap tilnærming som du vil trenge en linjal og kulepenner, gjerne flere farger slik at du kan skille klart balanse eller reservere noen spesifikke kostnadsposter. Ulempen med det er at du må manuelt hver måned rozkreslyuvaty og fylle et bord og gjøre alle beregningene selv. Fordelen med denne formen for bokføring allerede vektlagt, vil den bærbare alltid være for hånden, og du kan raskt fange opp informasjon om selv den minste kostnaden.

 Strategi oppførsel hjem regnskap


 1. Teoretisk planlegging inntekter og kostnader. Du trenger for å lage en tabell som viser den månedlige familiens inntekt og sannsynlige kostnader og deretter sammenligne de to beløpene. Hvis artikkelen "inntekt" enn sex "kostnader" skal bestemme hvordan du vil kvitte deg med resten. Du kan utsette hele beløpet av reservatet, "reserve fond familie." Du kan distribuere den blant annet utgifter, og dermed øke grensen på dem. Til slutt kan du gå gjennom et kompromiss, dele resten av to eller flere deler av en forsinkelse i bestemmelsen, og den andre til å bruke.
 Dersom beløpet i "utgifter" skredet artikkelen "inntekt" vil justere budsjettet. Du kan gå på to måter.
 Hvis du ikke vil eller kan ikke redusere planlagte utgifter, må du finne ekstra penger, som vil dekke differansen dannet. Det er ikke nødvendig å endre sine liv dramatisk og få en andre (tredje) jobb. Dette kan være et enkelt podrabotka, betaling for noe som vil tilfredsstille dine behov i inneværende måned. Men i dette tilfellet må du gjøre noen innsats for å endre den vanlige rutinen som finnes i hans plan for å kjøre-tid. Ikke alle folk kommer denne måten å balansere inntekter og utgifter.
 Den andre måten - se Kolonnen "Kostnader" og kutte beløpet allokert til noen av sine posisjoner. Du har lagt for stor sum for kjøp av søtsaker eller planlagt tur til restauranten. Ikke nødvendigvis slette viss posisjon helt. Det er nok til å redusere mengden overføres til dem.
 Selvfølgelig har den teoretiske planleggingen både fordeler og ulemper. Oppsiden av denne strategien er at den reduserer risikoen for å gå utover den månedlige inntekt. Du tenke gjennom på forhånd hvordan du skal bruke er til din disposisjon beløp. Forhindre disse planene kan bare force majeure eller din egen dårlig oppførsel.
 Men hvis du bare tenke på de som kjører hjem regnskap, teoretisk strategi planlegging kan ikke nærme deg. Det faktum at bruken er bare mulig hvis du i det minste vite om dine månedlige utgifter. Men ofte er det vanskelig å si uten å tenke på at pengene vi bruker på mat, som - for reise, klær, og du bare "trekker" på en helt unødvendige kjøp. Unntaket er konto: utilities, fasttelefon og mobiltelefon teleantena.
 Hvis dette gjelder deg, er det bedre å gå langs denne veien og bygge på faktiske månedlige utgifter.


 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика