Hvordan be om lønnsforhøyelse

 De fleste av oss vokste opp i en ånd av "hvor mye vilje, så mange får." I dag, gå gjennom gradene og bruker stort sett vestlig erfaring, vi fortsatt taus om lønn, fortsatt drømmer at hun "plutselig" vil øke ved et uhell eller barmhjertighet sjefen.
 Hvis du ikke er fornøyd med hvordan dine hardt arbeid belønnes, det er ingenting galt med det be om en økning til lønn. Tross alt, du er ærlig, gjør betydelig arbeid hver dag, tilbringe din styrke, tid Det er sant, er det ikke?
 Så tilbyr vi deg tips om hvordan du kan be om en økning i lønn?

 På teppet til sjefen


 For å logge inn til myndighetene var effektive, må du forberede den nøye. En detaljert redegjørelse for dine aktiviteter for siste gang (hell utførte prosjekter og oppgaver, planer for den nærmeste fremtid, aktiv deltakelse i team, etc.) vil produsere mye mer imponerende enn en spontan samtale om penger, noe som er sannsynlig å bli oppfattet som en følelsesmessig plask. I din beste interesse å vise konkrete eksempler på hvorfor du verdifull medarbeider
 1. I en samtale med sjefen snakker bare om seg selv, og i alle fall ikke et nikk til en kollega som, etter din mening, "gjør ingenting og blir over."
 2. Ikke utpressing lede et lite barn, og ved vedlikeholdsbehandling som du ikke har nok penger, hjelpeløse eldre foreldre eller innenlandske problemer.
 3. Ikke skriv her på kontoret, resignasjon, utpressing lederskap (som det kan signere!).

 Hvordan kle?


 Før du går til kontoret til sjefen tenke nøye over din drakt og tilbehør.
 Ingen gjennomsiktige bluser, blonder, rysjer og skinnende belte - fordi du går på en business samtale, ikke moro! Det beste valget - bedrift dress mørk grå, mørk - blå, brun eller svart. Psykologer hevder at disse fargene gir seriøsitet og profesjonalitet. Sko bør være usynlig og alltid lukket.
 Som for tilbehør, ikke bære en gullklokke eller diamantringer - det vil være enig i, ikke passer med bildet av en ydmyk og hardt arbeidende ansatte (smykker generelt bør være så liten som mulig).
 Og, selvfølgelig, må du være velstelte hender (Peeling maling på negler - Taboo) og gjort lett makeover i pastellfarger. Leppestift er også bedre å velge en kjedelig, ingenting å distrahere med kolleger fra forretnings samtale.

 Flere argumenter og argumenter


 Ta deg tid til å lære om pre-pay liste og plikter ansatte i selskaper som ligner på din konto for, og publisere denne informasjonen i et intervju.
 Hvis du er sikker på at selskapet ikke ønsker å miste deg som en profesjonell, Hint, for eksempel, du klar til å lage et tilbud til et annet selskap, men ønsker du å bo og jobbe på samme sted. Eller sette din søknad på forhånd til nettsteder Jobber - Human Resources offiser må se din CV og rapportere det til myndighetene.
 Et annet alternativ som kan oppmuntre arbeidsgivere til å øke din lønn - forslaget ditt for å øke mengden av arbeid eller utvidelse av plikter. Forresten, den mest vinnende trekk!

 På jakt etter et kompromiss


 Noen ganger svaret på en forespørsel om å endre lønns oppover er negativ. Hvis du ikke kan akseptere dette, bedre å se etter et annet selskap. Vel, hvis du fortsatt ikke er klar til å håndtere er å finne en ny jobb, i tilfelle det er nødvendig for å fremme for å sikre nederlag. For eksempel be deg om å oppmuntre andre veien - å erstatte en gammel datamaskin til en laptop; organisere arbeidsplassen mer komfortable rom; gi ekstra fridag i løpet av uken eller legge dager til å forlate; betale din snakker på en mobiltelefon og så videre. d.
 Og tror ikke de som sier at forespørselen en høyning forgjeves. Alt i hendene, du bare ringe den reelle prisen på sitt arbeid!
 Samtalen med sjefen bedre plan ved enden av arbeidsuken - for eksempel på fredag. Da sjefen vil være minst i helgen å rolig vurdere er dine argumenter.
 Forfatter: Anna Vetlynskaya  
Job Search. Hvordan unngå å bli et offer for svindel i arbeidsmarkedet

 Først av alt, vil det ha å snakke om det. I dag er arbeidsmarkedet florerer med jobbtilbud. Selv erfarne fagfolk i å finne en jobb noen ganger overfor det faktum at de må nøye sile ut tvilsomme jobber, tilbringer mye tid og krefter.
 På den ene side er det livet. Hver av deres arbeidsforhold, ulike ansvarsområder, nyanser og quirks, så valget og vurdering av en potensiell arbeidsgiver - den tiden som kreves for å finne arbeid. Det er et faktum, og ikke bli nervøs hver skuffelse. Bedre å tune at ikke alle forslag vil bli stående per definisjon.
 På den annen side vil alle kommunikasjonsprosessen med den "venstre" arbeidsgiver minimert. Er dette en slags effektive oppskrifter?
 Først av alt, må du være klar over hva du ønsker å finne. Du kan skrive en liste over obligatoriske arbeidsvilkår og for å diskutere det mer i en telefonsamtale med HR. Etter nøye på detaljer vanligvis blir klart om det er nødvendig å gå for et intervju.
 Andre, for å bedre håp om et mirakel overs for andre områder av livet. Verkene av arbeidsforholdet ikke sett. Hvis utgangspunktet er det noen tvil om tilstrekkeligheten av arbeidsgiver og representant på telefonen selskapet ikke tydelig forklart - kan du trygt slette den ledige stillingen.
 Tredje, kan analysen av stillingsannonser på nettet eller papir på den første etappen luke ut tvilsomme forslag og ikke kaste bort tid forgjeves å gå gjennom intervjuer.

 Utlysningen av stillinger for å være deler:


 Den ledige stillingen som du vil kandidaten.
 Den ledige stillingen må være klart definert. Hvis posisjonen involverer flere spesialiseringer, arbeidsgivere har en tendens til å raffinere produktet / gruppe av produkter / industri, og dermed understreker at søkere med lignende erfaring vil ha en fordel fremfor andre kandidater.
 Navn og beskrivelse av arbeidsgiver som postet jobben. Jobber kan også plasseres i navnet på vikarbyrå dersom arbeidsgiver måtte skifte den primære funksjonen til valg av kandidater til agenten. I tilfelle at navnene på organisasjoner som publiserer ledige stillinger på jobb søkesider, ikke "høring" før du sender din CV, bør du søke på Internett territorium (i ulike samfunn, blogger, kommentarer til artiklene) som vurderer effekten av arbeid, så ikke bli skuffet i valget gjort. Som regel sammen med firmanavnet indikerer en link til et nettsted der du kan lese de siste nyhetene i livet "arbeidsgiver få en ide om bedriftskultur og en detaljert beskrivelse av selskapet. Dette vil hjelpe deg å forstå miljøet der det vil være din jobb med samtykke fra begge parter. I sjeldne tilfeller, store selskaper anonymt poste jobbene sine for å unngå "rush" og organisere rekruttering konfidensiell. 
 Grunnleggende krav til kandidatene.
 Denne delen skal inneholde de viktigste kriteriene for utvelgelse av kandidater vil være på jobb. Normalt er dette:
? utdanning (høyere ufullstendig høyere videregående). Noen ganger arbeidsgivere uttrykt ønsker om profilen oppnådd i skolen av spesialisering og tilgjengelighet av kandidater sertifikater;
? erfaring. I de fleste tilfeller, indikerer den ønskede erfaring for denne posisjon (ett år, 1-3 år, mer enn 3 år). Hvis du ønsker å begrense spesialiserte stillinger i beskrivelsen vil bli gitt strengere kriterier;
? kunnskaper i fremmedspråk hvis elementet er ansett som et vestlig selskap og / eller Stillingen krever kunnskap om fremmedspråk;
? nivå av dataprogrammer, tilgjengeligheten av sertifikater som bekrefter spesialisering av kandidaten;
? førerkort og egen bil, hvis Stillingen innebærer et stort antall turer;
? vilje til å reise. Det er ofte angitt prosentandel, som for eksempel reise kan ta opptil 40% av tiden;
? i de fleste tilfeller viser de personlige egenskaper som skal ha den potensielle arbeidstakere.
 Beskrivelse av potensielle fremtidige funksjonelle ansvar ansatte og arbeidsvilkår
? Vanligvis avtalt arbeidstid (9: 0010: 0011: 00 2/2 dag, 1/3 dag) eller fremtidig sysselsetting Type: heltid, deltid (som viser antall arbeidstimer i løpet av en periode), fjernarbeid freelance, kontrakt, midlertidig eller engangs prosjektarbeid.
? I de fleste tilfeller, under "inntekt" stater "Lønns" eller uttrykket "lønn på intervjuet." Fastsetter også prinsippet som vil påløpe lønn (fastlønn muligens pluss renter "for performance"), ulike bonuser i form av såkalte "kompensasjonspakke" eller "permanent Award" for hvor mye arbeid som er utført på grunn av sosial og pakke omfatter helse forsikring og andre metoder for å motivere ansatte.
? Vanligvis, når muligheten for forhandlet samarbeidstrening, betaling av løpende utgifter (mobil tanking med bensin), yte service kjøretøy for personlig bruk, og så videre. P.
 Kontakt oss for å sende din CV og kommunikasjon med arbeidsgiver. Noen nettsteder søkere med arbeidsgivere kommunikasjon skjer utelukkende gjennom nettstedet, i dette tilfellet kontakt selskaper tilgjengelig til kandidater. Å sende CV til en interessant jobb, må du bruke systemmeldinger og svare gjennom mekanismen av nettstedet. Hvis tekst stillinger oppført kontaktinformasjon arbeidsgiver skal sende til den angitte e-CV og følgebrev, som rettferdiggjør deres interesse i den aktuelle jobben, og etter 3-5 dager, kan du ringe selskapet og be resultatet.
 Når vi leter etter arbeid bør ikke ignoreres ekkel sannsynlig å bli lurt av svindlere, hvis viktigste mål - å trekke deg penger. Spesial håp de kobles sammen med unge mødre som jobber etter fødselspermisjon mest nødvendig.
 Noen jukse oftere - en god psykolog. Det helt forestille seg hva som skjer med en kvinne torturert lang leting etter drømmer og normalt tjener. Hvor dekret arbeid - redusert i et annet firma - nektet bare hørt om barn i tredje - prøven lovet å huske på, men for tredje måned ikke kalle Og så er det "ideelle arbeidsgiver". Åtte barn? Ikke et problem. Hvis du ønsker å få en deltid? Du bare lese våre sinn! Plikter? Og tom, deretter snakke. Lønn? Tre tusen dollar er nok for første gang? Det er klart at zdobuvachka overfor urettferdig arbeidsgiver. Spørsmålet er om det er å forstå og ikke falle i fellen. Sannsynligheten for at alle disse løftene bevise sant, er praktisk talt null. I mellomtiden fristende kunngjøring - det første trinnet i å velge potensielle svindelofre.
 FORSIKTIG: THE LIE
 Lignende annonser for en jobb kan ses på vegger og søyler i aviser og på Internett. Det foreslåtte beløpet de helt urealistisk. "Fra $ 1000 per uke eller måned! Lovlig og lovlig; Det er nok å bare en time om dagen! "Og aller viktigst - ikke trenger noen spesialitet og erfaring. Svindlere stole på evig venter på et mirakel: lage rask og enkel magi!
 I disse annonsene fraværende noen detaljer. Ingenting er sagt minst minimumskravene for søkere. Lover en stor lønn. Så, før du starter ditt jobbsøking, sørg for å finne ut hvordan "er" spesialister som deg. "Prøv på" over kravene til arbeidsgivere. Hvis du tilbyr vesentlig mer, og kravene er mye mindre - det er noe urent.
 Og det er ganske unødvendig å si at et stort selskap ikke ville henge trykt på kontorskriver eller en håndskrevet kunngjøring. Ikke ment for seriøse tilbud og gjerder, telefonstolper, lys og transformator messe.
 Disse punktene bør varsles og telefonsamtaler. I begynnelsen av en kort telefonsamtale ofte følger vanlige problemer og bestemte seg for å be om en jobb. Dette psykologisk felle da spiller rogue. Forhåpentligvis alle fristende løfter: lønn, alltid bare beregnet i tusenvis av dollar, karrieremuligheter til president i selskapet, som arbeider på kontoret med ansatte, med korrespondanse, besøkende, etc.. Seksjon. Men det betyr ingen spesifikk informasjon om arbeidet telefonen ikke vises. Noen ganger skjule informasjon om selskapet, siterer forretningshemmeligheter, om generell sa: "trenger Collegiate Assistant", "ledere trenger". Jeg kan legge til: "På telefonen bare ikke fortelle". Du har sannsynligvis kalle for et intervju eller bedt om å sende en CV. I dette tilfellet, være på vakt og stille så mange spørsmål. Hvordan er firmaet? Hvor er kontoret? Hvem er sjef?
 I ærlige selskaper å intervjue alle ikke kalles. Vanligvis telefonintervjuer - den første fasen av utvalget. For selskaper, med mindre de har satt mål for alle som ikke vil være fornuftig å bruke tid til å utforske de klart upassende søkere.
 I seriøst selskap telefonsamtale du nøyaktig hvor mye lønn eller tydelig beskrive system for betaling og angi dine plikter. Også, kan du enkelt finne ut sin detaljert adresse, telefon mottagelse og Internett-adresse.
 En ting til: noen ganger i attraktive erklære det regulerte tid for samtaler, for eksempel, 10:00 til 12:00. Grunnen er enkel: selv om annonsen uttalt "kontorarbeid" telefondata det vanligvis hjemme. Og snakker av leiligheten er også en konkurrent i samme kontor avtaler. Og kjeltringer med noen selskaper denne typen leie kontor en dag eller to, og deretter har en tendens til å forsvinne, mens andre virkelig snakke til kontoret, men telefonene det distribuert strengt i henhold til planen med å rekruttere agenter som har til oppgave er faktisk ikke at du faktisk ansette.

 Aktuell informasjon
 Hvis du er ute etter en jobb gjennom vikarbyrå umiddelbart klargjøre: søkere gratis tjenester? At samvittighet byrå arbeidsgivere som arbeider under en kontrakt som gir kompensasjon for hver foreslåtte kandidat. Derfor, hvis virksomheten krever betaling fra deg, er det best å la umiddelbart. Vanligvis gjør disse bedriftene ikke arbeider direkte med arbeidsgivere og ledige stillinger som er samlet på samme måte, som er tilgjengelig for deg - fra aviser og internett, og tilbudt jobber kan godt være opptatt i lang tid. Bør jeg betale for det? For de pengene byrået du vil ikke tilbake i alle fall.
 Og nå går du til det første møtet med en mulig arbeidsgiver til hans kontor. Hvis inntil nå du hadde noen tvil om alvoret i hans intensjoner, vil den første kontakten forstår dette helt. Derfor, den viktigste oppgaven av intervjuet - se på begge, og ikke slappe av, fordi oppfinnsomhet svindel bare kan misunne. Her er noen virkelige tilfeller.
 Kunngjøringen ble fortalt at etablerte bedrifter søker arbeidere for hjemmebasert arbeid. Folk kom i elegant kontor, kontorutstyr crammed til kapasitet. På asyl gjennomført foreløpige intervju, lovet en god lønn. Men en nødvendig betingelse - huset skal være faks, datamaskin, kopimaskin og så på E. Men hvis ikke, ikke bekymre deg.! Søkere tilbudt å kjøpe alt du trenger for kontorutstyr og lovet å arbeide belastning, men ikke umiddelbart, men etter en stund. Selvfølgelig, over tid folk forsto at arbeidet vil ikke, og forble halvdød i hendene på kontoret, som bare kan kastes.
 Ofte skruppelløse arbeidsgivere lokke folk inn i pyramiden, vitenskapelig - multilevel nettverksmarkedsføring. Farene ved dette alternativet har vi allerede diskutert. Møte med Dodgers, vil generelt bli rikt utstyrt, men fortsatt gjenstår mange uklare fordi hensikten med dette intervjuet - for å stjele penger. Med deg foreta en grundig intervju vil vise merkelige grafikk og diagrammer, og spørsmål om arten av virksomheten for å svare på det forstår noe, faktisk, ingenting er nødvendig, fordi ordningen etablert i årevis. Du må bare betale for råvarer deg hjemme lett overhalinger i godt betalt produkt, og deretter få en solid inntjening. Endelig av et slikt møte kan være to. Eller ta firmaet "ferdige produktet" nekter under noen påskudd, eller forsvinner helt.
 Ofte tilbudt "enkel jobb med brev fra hjemmet." For å få det, må du sende en abonnent box-adressert konvolutt. Da det viser seg at "arbeidsprogram" må betale en liten sum - post til en / I. Deretter bedt om å sende litt -. For "dokumentasjon" og så videre D.
 En annen måte for svindel i arbeidsmarkedet ser ut. Det begynner selvfølgelig - med en avisannonse. Dette selskapet er å få noen ansatte. Da det viser seg at lønnen vil bli overført til en bankkonto, og så må du betale en viss sum for behandling plastkort. Etter å ha mottatt penger, arbeidsgivere lover å ringe tilbake i nær fremtid
 Penger kan være nødvendig for registrering og spesielle instrumenter eller trening som du må passere før jobb, eller lage spesielle attributter ansatt (liste, ikon, mappe Manualer) eller noe annet på samme måte. Vi har lært at i dag skal betale for alt. Derfor, når en arbeidsgiver tilbyr seg å betale for undervisning, ikke rart, som vi klatre i vesken penger. En forgjeves. En ærlig selskap må jobbe, om nødvendig ved å tilby gratis utstyr, dokumentasjon og andre plastkort til å betale selskapet trekker.
 Og ikke av hensyn til store arbeidsgivere rane fremtidige ansatte. I verste fall, utgifter til opplæring, hvis du plutselig trenger det, deretter bli trukket fra lønn, men ikke på forhånd.
 Noe annet er utspekulert, involverer innbyggerne i ulike lønnssatser "med en garanti for fremtidig sysselsetting i prestisjetunge ynofyrmah." Du virkelig beæret forelesning. Etter kurset kan du faktisk ansette - dere soletes av masse munter "kolleger" som prøver å skubbe hvert sekund hver forbipasserende ting fra "selvslip" kniver invitasjon til presentasjon av moderne former for svette føtter. Du vil tape penger og tid, noe som kan - fortsatt plukke opp en virkelig god jobb.
 Alternativt tilbyr deg å passere kvalifiseringsrunde ", som egentlig ikke er en. Dermed å bevise at du jukset, nesten umulig. De lovet å lære - så etter alt povchyly.
 På det første møtet med arbeidsgiver bør være sikker på å finne ut om han kommer til å inngå en arbeidsavtale med deg, både på prøvetid også. Å uttrykke misnøye med arbeidet som er gjort under denne påskudd og ingen penger å betale, men arbeids bruk - ganske hyppig mottak av arbeidsgivere svindel. Classics av ​​sjangeren er "kvalifiserende test" for "erfarne naborschyts tekst" eller oversettere. Obrabotavshym den omfangsrike materialet kandidat tilbud om å passere den "andre runde", men kontrakten når ikke noen. Ikke av hensyn til hele historien om zativalasya tester: Salg vil definitivt bestille uten data og navnene på oversetteren.
 Den mest ubehagelige for søkeren alternativet - når det leid spesielt for å erstatte. Det er tilfeller i å ansette en regnskapsjobb uteksaminert student i økonomi like før fremtidige revisjoner. På steder hvor arbeidet er knyttet til ansvar, spesielt i detaljhandelen, noen arbeidsgivere ordner seg mangel på nye medarbeidere. Og så la gå - ingen penger - ". Si takk, gi slipp på det, og da retten vil sende inn og betale all mangel på tvang" på alle fire sider, Og folk går. Prøvetiden etter hvert blir til den perfekte måten å selge.
 Det hender at folk er uten kontrakt for en prøveperiode (fra en halv til tre måneder) på den magre penger, lovende fremtid, hvis den ansatte er fornøyd med selskapet, lønnsøkning tredelt. Når tiden utløper, arbeidstaker tilgitt uten å betale ham selv lovet smuler, kontrakten var ikke. Neste prøveperiode umiddelbart invitere nye medarbeider, den samme naive. For søkere som regel stole på fast ansettelse, underviste i beste fall.
 Derfor, selv om tilstanden er absolutt ta en prøveperiode, er arbeidsgivere pålagt å inngå en arbeidsavtale med deg. Det bør etableres klare alle elementer: prøvetid sikt anses at lønnen er gitt, og da det ikke kan betale, redusere eller øke.  
Яндекс.Метрика