Hvordan oppføre seg på den første dagen på jobb

 Så du har passert intervju og de første dagene er et nytt team. Få litt arbeid, er det viktig å opprettholde prøveperioden. Det virker bare som tre måneder - en liten bit hver dag bringer nye overraskelser. Og spesielt rik på opplevelser den første uken.
 Å starte et annet intervju og ved avslutningen av arbeidsforholdet må ta hensyn til følgende elementer:
 1. Prøv å huske alle navnene og ansiktene til dem som du allerede kommunisere. Om zoriyentuytesya de i kontorer og avdelinger som administrerer disse.
 2. Hvis kontoret eller rom tapt i en kompleks labyrint av korridorer stort forretningssenter, husker veien. Om nødvendig, skrive, male eller gå gjennom det igjen. Det som teller er at du ikke blir forvirret og ikke for sent for første gang. Det vil være en skam hvis du ville ha å ringe personalavdelingen og spørre om veien.
 3. Prostudiyuyte bedriftens nettsted - huske alle ledelse aktiviteter, adresser siste utviklingen.
 4. Observer hvordan iført dine fremtidige kolleger, noen sett kleskode spesielle regler, som lange skjørt og skjæredybde.
 5. Advance bygge en liste og sjekke orhpytan alle som vil kommunisere med personalavdelingen. Den første dagen - han er kjent for å være den vanskeligste.
 Det er loven. Gjør deg klar for alle slags problemer, slappe av og svømme med strømmen. Merkelige mennesker, sideblikk, ubehag i alt fra penner på bordet og slutter utsikten fra vinduet. Lurer på absolutt ingenting. Men for å redusere mulige negative forhånd nøye utforske hvordan du passerer bygningen der det vil være jobben din, og som om noe vil hjelpe.
 Og klart definere hva du har å gjøre: arbeid - den beste motgift til denne situasjonen. Og mindre ta hensyn til hvordan du ser ut. Ubehagelige og fiendtlige ansiktsuttrykk - ikke uvanlig i det hele tatt, og i den nye - ansatte og ukjent miljø - dessverre - helt naturlig.
 Men ikke rush til konklusjoner om mennesker i samfunnet hvor du var. I alle fall er det bedre å være forsiktig med dem. Du vet ikke hvor noen matchmaker-bror, som protesjé som vises så det er best å opprettholde nøytralitet i forhold. Til å begynne, må du forstå den vertikale forholdet hele laget. Observere som har sosiale roller som er "godt" og "ondt" som er som "venner" og "konflikt". Som myndighetene henviser til en eller annen underordnet som slu, og som kan være klarert. Basert på alt dette, kan du mer intelligent bygge sin posisjon i laget.
 Fra kolleger for å gi bistand kan ikke, og bør selv ber om det - slik at du raskt sette kontakten og samtidig forstå hvem som kan gi reell faglig støtte og som forstår svært lite eller dårlig forklart. Det er neppe et selskap der alt - proffene.
 Snarere, den aller første dagen du vil ikke bli særlig lastet med arbeid, er det mulig at han vil selv være en familiarisering. Du vil bli kjent med kolleger, ulike tjenester viser hvor alt er. Du blir fortalt hvordan du bruker intern kommunikasjon (internett, intranett, telefon brytere, etc.), søknader om arbeid og kanskje til og med en kaffemaskin, kopimaskin og faks.
 Enten du kommer med deg selv eller noen ledelse vil forvalte et lite team, være sikker på å gjøre en plan for i morgen. Hvis du har en direkte veileder eller eldre kolleger, kommer og spør hva du skal gjøre i morgen, til hvilken tid starte, hvordan, hvor og hva de skal være (hvis du reiser verket). Hvis ditt bidrag nå mennesker og bli kjent med dem og publisere et lite møte for i morgen tidlig, og om planer for dagen.
 Deretter går den første uken av arbeidskraft og den første måneden av sysselsetting. De er ikke lett: på den ene siden, må du nøye og effektivt kjøre, og den andre - for å absorbere store mengder ny informasjon, forstår alle og i alle. Så zapasaytesya spesiell notisbok og registrere alt som omgir deg.
 I løpet av denne tiden bør du være mulig å bli med i arbeidsflyten og passe inn i teamet. Du er nødt til å vise ikke bare en anstendig fyr og en god arbeidstaker, men også som en tilstrekkelig sosial enhet. Derfor, i løpet av den første måneden legge så mye krefter å tilstrekkelig passere en prøveperiode.
 Dette er tiden da du bør være hvis du vil ha en supermann: Lær å deaktivere følelser vinne latskap og gjør bare hva du har å gjøre. Så vær ikke noen overdreven initiativ og ikke tillater noen avvik fra kurset, sa - å gjøre det, må vi gjøre. Og ikke prøve å argumentere med ledelsen og bevise for ham at det er du feil formulert problem. I prøve sjef er alltid rett.
 For det første, kan du selv spørre personalavdelingen eller kolleger som foretrekker stilguide sjefen din, demokratisk, autoritative, vennlig, praktisk og autoritative. Avhengig av dette, vil du trenger for å være i samsvar med det samme. Hvis en bestemt stil ikke er sett, og alt han snakker annerledes, til din metode start - en alvorlig og rolig selv tone. Ikke zayskyvayte ikke zadavaytesya. Selv om hodet er ikke akkurat behagelig for deg, tenker på det bare som en virksomhet alliert.
 I de tidlige dager av arbeid som ikke bare måtte tåle en ung ansatt, løpe til første etasje for å bringe hovmodig nabo rundt på kontoret kaffe, bære tunge bunker med papirer, reisedokumenter i den andre enden av byen, fordi et sted mistet valgfri kurer, en halv time å forklare til vakten at du jobber, men i en hast glemte passere Ofte stedet for å hjelpe uerfarne arbeidstakere, kolleger betjene dem. Det er fristende, selvfølgelig, pass på noen av sine oppgaver nybegynner og fortsatt gå hjem. Er det en spøk for å få til å gjøre noe latterlig (selv om jeg må innrømme at denne form for moro - en ekte skam). Noen ganger dumpe de alt det skitne arbeidet. Og, dessverre, skjer i mange organisasjoner. Selv i den veldig godt lag kan møte cad.
 Kort sagt, bør nybegynnere alltid være årvåken og gjøre vårt ytterste for å sikre at fortjener respekt. På grunn av usikker atferd ofte provoserer diskriminering.
 Det er en gyllen regel: å bli en mester av sine båter, prøve å nå nivå kolleger i å utføre sine oppgaver. I alle tilfelle bør produktet være ikke mindre. Men ikke late som du er kjent rundt og jobbe på egenhånd i strid med regler vedtatt. Selv om du objektivt se at noen eller noe er galt, ikke rush å gjøre sine innovative ideer. Kanskje sannheten på din side og innovasjon vil gagne selskapet, men de bør tilby nøye, ellers anser du cocky oppkomling. Fordi potensielle knapt hatt tid til å vurdere og friske ideer kan se ut som et ønske om å tiltrekke seg ekstra oppmerksomhet. Jeg misforstått ønske om å bevise seg selv kan føre til problemer. Kolleger kan være du misliker, og de går glipp av muligheten du skaffe nyttig kunnskap og ferdigheter. I mellomtiden, er det ingenting skammelig å be Rådet, som utviklingen av enhver bedrift krever hardt arbeid og lange. 
 I tillegg vil din hardt arbeid sikkert respektere folk. Jeg har akkurat lært å perfekt takle arbeidet, kan du foreslå dine egne ideer. Nå, vel vitende om du oppfatter rundt dem på alvor. Så skriver du i det minste en liten vekt i firmaet og deretter frimodig gå med sine forslag og med kolleger, selv til hodet.
 De første månedene bør være perfekt disiplinert. Ikke start aktivitet med stadige forsinkelser og reise bedre i første omgang kjøper et rykte obligatorisk. Må gå ganske så lenge du kan i tilfelle behov for å ta fri uten problemer for et par dager.
 Hvis du virkelig setter pris på det nye stedet og ønsker å vise gode resultater, ikke lagre personlig tid. Hold en halv etter jobb ekstra time, og komme litt tidligere, ta noe hjem. Det viktigste for deg så snart som mulig og i stand til å navigere rundt figuren, og din innsats vil bli verdsatt.
 Ikke bli båret bort på jobb korrespondanse og instant messaging typen ICQ, spesielt i løpet av prøvetiden. Tross alt, du vet ikke hvor alvorlig selskapet overvåke handlingene til nettverket, så ikke skade deg selv kommunikativ aktivitet. Så den eneste virkelige grense til behovet for forretningskommunikasjon.
 De som begynte sin karriere bør ta hensyn til riktig utseende. Ønsket om å skille seg ut fra mengden bedre vil gi i løpet av ferien eller møte venner. Ikke stress tilhørighet til ulike uformelle grupper. Enig, er det umulig å forestille seg en bankansatt, kledd som en rocker i skinnjakke med metallkjeder. Selv om han er veldig talentfull, han vil tilby veiledning dress eller skifte jobb.
 Ser nødvendig for at ansatte og, viktigst av alt, de ansattes seniorer hadde ikke den minste tvil i alvorlighetsgrad. Utseende, må følge generelt akseptert regler for klær - perfekt vыhlazhena, sko - rene og velutstyrte, manikyr - ryddig. Ikke misbruk parfyme, plutselig i rommet der du må jobbe, ingen air condition? Et vennlig smil vil bidra til å skape bildet av en hyggelig mann.
 I tillegg er det bedre å fjerne hodetelefonene spiller, ikke holde på dataskjermen et dusin vinduer ICQ, ikke bruk den offisielle telefonen for å snakke med venner. Disse friheter irritere mer erfarne kolleger, og noe slikt kan skade ditt rykte, hvis ikke du spare plass. Spesielt all utenlandsk okkupasjon virkelig ta oppmerksomheten bort fra saken og er usannsynlig å bidra til gode resultater.
 En annen mulig feil i oppførsel, få et nytt team - grenseløs smiger andre. Spesielt en måte å overvinne de interne spenningene som ligger i jenter. Imidlertid må man huske på at smøret er ofte verre enn likegyldighet. Selvfølgelig, det er fans av ekstravagant ros, men de fleste fortsatt bare føler falsk og ikke tendens til å komme i kontakt med den personen munnen etter hverandre søle sukkerholdig høflighet.
 Selvfølgelig er uendelig oppriktighet ikke alltid bra, og bør ikke, kanskje, hver gang åpenlyst uttrykke sin misnøye med noens atferd. Og hvis du tenker på en kompliment, må mottakeren minst har virkelig kvalitet kan ikke verdig beundring, men respekt.
 Ikke tillat deg selv noen fortrolighet, selv om de ser ufarlig. Du bare smile merke til at sjefen din er virkelig passer ham, og han kan tolke det som enestående frekkhet (noen evaluering kan bare gi lik eller lang kjente personer). Vær forsiktig, de fleste tar tid å venne seg til det nye menneske, så er ikke ønskelig fra starten å oppføre seg på min egen måte.
 Unngå vputannыm å være noen intriger. Dersom selskapet er konflikt, nybegynnere ofte prøve å sette opp sin egen måte, og ingen vet hvordan du kan slå denne alliansen. Alle typer sammensvorne som nødvendigvis alle bedrifter og selskaper, konfidensielt og overbevisende måte fortelle deg hvordan Ivan Ivanovitsj eller annen form for Maria Petrovna hindrer all levende (eller kommuniserer ordren fjerner alle sjefer) som en slik avdeling urettferdig "kastet" og vant. Bedre å late som "naive idioter", mens den ikke forstår, og ser ikke behov for å dele noe. Du kan smette unna disse tipsene, siterer arbeidspress, ønsket om å forstå de materialer og programmer - kort sagt, "til en gang senere". Hvis du inviterer noen åpenlyst klage eller litt erstatte, og hevder at det var her at noen mennesker ødelegge hele kjærlighetslivet, ikke slå! Bare åpent og godt si at du er en ny person, og ingen andre vet, så gå "for" eller "mot" noen kan ikke bare plikt samvittighet. 
 Noen ganger mangel på underholdning, misunnelse eller stereotypier "splitter nye" for du begynner å mistenke fiksjon, historie, utrolig fakta biografi. Hvis alle de vanlige tingene, den beste måten - ikke betaler oppmerksomhet, og interessen for denne typen tiltak vil forsvinne av seg selv. Men hvis det tar en alvorlig vending, forsvare din ære - åpent og strengt snakke med "angriper" informere ledelsen, snakke med andre kolleger.
 Det er en annen feil iboende nybegynnere. Og det er de som ikke trenger alle de tidligere rådene og tilsynelatende helt uten skyld: obligatorisk, disiplinert, utdannet, hardtarbeidende. Det faktum at unge ansatt (ekstremt flittig) prøver ofte å imponere medmennesker. Attraktiv jente dette er sannsynlig å lykkes.
 Ganske snart nådd plasseringen av guttene, pleier det å stole på deres støtte, fordi de er vanligvis ledere. Men se motstand oppmerksomheten til mange herrer er ikke helt riktig. I løpet av årene med samarbeid mellom gruppemedlemmene vil uunngåelig møte sympati. Og hvis en jente som alle andre mennesker, blir det automatisk en fiende av noen kvinner. Utvilsomt, disse bedriftene hjelpe stipendiat ansatt skuffet i den nye, som sannsynligvis er en lang tid i dette kontoret er ikke forsinket. Derfor er det bedre å ikke misbruke sjarm.
 Jeg må si at uredelighet eller uaktsom holdning av nybegynnere er sjeldne, fordi de trenger å få godkjenning av gruppen, og de er ansvarlige for utførelse av ordre. Mesteparten av forvirringen skyldes forskjellen i måten synspunktene til unge og eldre mennesker. Det skjer bare i form av nyere nylig ansatt ansatt oppfører seg riktig.
 Hvis du er i denne situasjonen, fortvil ikke: en glatting slike misforståelser, vi må bare være tålmodig. Og evnen til å finne en felles plattform med erfarne kolleger vil hjelpe mye å lære av dem. Eldre mennesker har ofte stor glede å gi råd til unge og glade for å ta beskyttelse over nykommere, hvis de er villige til å takknemlig akseptere deres hjelp.
 Starter sin karriere alltid lett, fordi det er alle. Men eventuelle vanskeligheter tidlig i sin karriere, gi uvurderlig erfaring som vil i fremtiden lett overvinne hindringer. Så vær flittig, høflig og kolleger, disiplinert, ansvarlig behandle saken, og du vil snart lykkes.  
Яндекс.Метрика