For å få orden på skrivebordet

 ORGANISASJON ARBEIDSPLASS
 Arbeid opptar en stor del av våre liv, fordi vi jobber fem eller seks dager i uken. Så, selvfølgelig, bør arbeidet være morsomt. Dette avhenger ikke bare av hvordan vi liker det eller ikke, og om riktig organisert arbeidsplass. Her er hva vi skal snakke.

 Rekkefølgen på arbeidsplassen


 Noen ganger mange av oss tror at det er umulig å jobbe i et kontor - tross alt distraherende! Lidelse på bordet, støv, hauger av dokumenter, herunder aldri finne - bare en kort liste over distraksjoner. Hvordan organisere arbeidet ditt område, slik at det hjalp deg å jobbe og ikke hindre dette?
 Det er ikke så vanskelig, du må bare gjøre noen få enkle trinn.
 1. Spør deg selv: har du virkelig tror at den kreative personen trenger en rot eller i fangenskap denne stereotypien? Er du virkelig behagelig å være i kaos? Neppe. I tillegg vil det rot på skrivebordet og ellers det ikke skape et godt inntrykk på dine kolleger. De tror kanskje at du er uorganisert, og derfor uansvarlig person. For å unngå dette, må du endre din holdning til ordre. Ikke fall for sine egne unnskyldninger som du ikke har tid til det. For ganske tid til å lage et praktisk system for å opprettholde orden, å ikke lenger bruke tid på det.
 2. Tilbring våren renhold. Demontere alle stabler av gamle dokumenter. Alt du kan kaste det som du kanskje trenger å poste. Men sørg for å finne ut hvordan du kan holde disse dokumentene slik at hvis det er nødvendig kan du raskt finne nødvendig.
 Tenk på hva du trenger for å utføre sine daglige oppgaver. Men disse tingene må være på skrivebordet. Alt annet kan komme unna rengjør om nødvendig.
 Vi må også vurdere et system for lagring av dokumenter klassifisert dem i mapper. Deretter velge plasseringen (ikke så langt fra bordet ditt, men ikke til seg selv), hvor du kan holde disse mappene. Hvis det i løpet av dagen vil du nyte noen mapper, ta det til en regel på slutten av dagen være sikker på å returnere dem til stedet.
 3. Uthev Hver dag liten periode (10-15 minutter) for å opprettholde orden. Hvis du har en tendens til å glemme små ting - sette en påminnelse på datamaskinen eller mobiltelefonen.
 4. lage lister. Liten avrivning later praktisk å legge igjen meldinger på skrivebordet med lagkameratene, men ikke for å lage lister. Planlegg en bærbar PC. Opp for to-do liste for dagen eller uken, sortere dem etter prioritet. Flagg tidsfrister, påminnelser, detaljer som for eksempel telefonnumre. Da vil du være på hånden all nødvendig informasjon som vil spare deg for tid.
 5. Gi deg selv de nødvendige materialene for hånden. Ofte kontoret kaos av at kolleger er på bordet hverandre stiftemaskiner, papir, penner og t. E. Eieren er tvunget til å bruke tid på å lete etter sine eiendeler. Prøv å gi deg selv med alt du trenger og be kolleger umiddelbart returnere elementer på plass, hvis de tar dem i tide.
 6. Hvis du arbeider på datamaskin, Lære nye programmer. For eksempel kan du planlegge dagen og effektivt administrere tid. Slike programmer er mye enklere å betjene enn vanlige pads.  
Hvordan plassere datamaskinen holder arbeidsplassen

 Det er nå umulig å forestille seg ingen arbeidsplass uten en datamaskin. Datamaskin veldig god hjelp til å løse faglige problemer. Men datamaskinen, som alle andre apparater, bjørner og skadelige effekter i form av elektromagnetisk stråling. For ganske lang tid. Hvordan du kan redusere skade på datamaskinen?
 Flertallet av de som arbeider ved datamaskinen, betaler lite oppmerksomhet til jobbene sine. Den innenlandske arbeidsgiver heller kjøpe deg en moderne prosessor enn en ny tabell eller stå til skjermen. Ofte at jobben er ordentlig organisert. Skjermen er satt lavt, dårlig om lyskilder er ubehagelig hendene på tastaturet et resultat av mange års forskerne begynner å klage over helseproblemer og tretthet. Samtidig riktig organisert arbeidsplass, komfortabel stilling mens du arbeider for å minimere skadelige effekter på helsen til datamaskinen.
 Hvordan du kan redusere de ubehagelige konsekvensene av lang arbeid ved datamaskinen?
 Her sitter du på en datamaskin med en god skjerm. Lei dine øyne? Det er viktig å overvåke plasseringen i forhold til øyet, lyskilder, høyden av stolen.
 Belysning når du arbeider med maskinen din bør ikke være for lyst, men ikke helt fraværende, perfekt - dim omgivelseslyset.
 Plasser bordet slik at vinduet ikke var der før deg. Hvis dette er uunngåelig, kjøpe tykke gardiner eller persienner som frastøter lys. Hvis vinduet side, samme løsning - gardiner, persienner. Du kan kjøpe et visir, satt på displayet (slike kalesjer fullføre noen profesjonelle monitorer, og selge dem separat) eller gjøre det selv: Ta en pappeske, klippet ut av hennes hjørne og satt på displayet. Peak skjerming lys, kontrast forbedret, er fargegjengivelsen mer naturlig, mindre trette øyne.
 Hvordan å sette skjermen på skrivebordet?
 Skjermen skal være helt rent. Hvis du er iført briller, må de også være helt klart. Tørk av skjermen minst en gang i uken (helst tøy), opphold gjennomsiktige krystallglass hver dag.
 Plasser skjermen og tastaturet direkte til skrivebordet, i alle fall ikke diagonalt.
 De fleste skjermer er for lave. Du nesten ikke legger merke til dette, men ser på skjermen var behagelig, må vi bøye hodet litt slip på en stol. Dette anstrengt nakke, hjerne verre leveres med blod, har hodepine og andre ubehagelige konsekvenser. Hvis du er "forsinket" på stolen, så anstrengt tilbake og utgifter i denne posisjonen hver dag i flere timer, da føler forskjellige plager. Justere skjermen. Midten av skjermen skal være omtrent i øyehøyde eller litt under, slik at du sitter komfortabelt i en stol uten å kue hodet uten å bøye ryggen.
 Hold hodet rett, uten å bøye seg fremover. Fra tid til å lukke øyelokkene i noen sekunder, la øyet muskler til å slappe av og stresse ned.
 Noen ganger er det anbefalinger for å bruke spesielle briller filtre. De virkelig er i stand til å heve noen av indikatorene video, men bare på bekostning av andre indikatorer. Og rimelig lønn 200 f. Ved poeng (ikke mindre god stående), i stedet kjøpe for de samme pengene en anstendig skjerm?
 Skjermen bør fjernes fra øynene til minst 50-60 centimeter. Hvis denne avstanden du se et dårlig bilde, klikk for større skrift. Hvis nærsynthet stiger 2-4 dioptrier, må du ha to par briller, for nær og avstand.
 Nivået av elektromagnetisk stråling monitor katodestrålerør side og bak er mye høyere enn foran. Sette maskinen i hjørnet eller så naboer slått siden eller baksiden av skjermen. Legg merke til at vegger og skillevegger stråling er ikke en hindring.
 Hvordan å sitte ved datamaskinen?
 Vær oppmerksom på hvordan du sitter. Riktig holdning mens du arbeider ved datamaskinen slik: tilbake vippet et par grader tilbake, hender fritt utelatt i armene på stolen, albuer og håndledd avslappet hånd med en felles akse av underarmen: ikke bøye og unbend ikke. Det er bare fingre. Hofter er ved rette vinkler i forhold til kroppen, knær - i rett vinkel på hoftene. Føttene godt på gulvet eller på en spesiell stativ. Dette gjør at du kan dumpe ut ryggraden, bedrer blodsirkulasjonen i området mellom torso og hofter.
 Få en komfortabel kontorstol som vil lett holde riktig holdning ved datamaskinen. Det er ønskelig å kunne justere setehøyde og rygg, flytte på rullene. Ideelt stolen følger kurvene i ryggraden, og tjener som en støtte for korsryggen kjærlighet. Setet vippet litt forover, noe som gir mer press på ryggraden hofter og ben. Litt buet kant av setet - det reduserer presset på lårene. Stol (leder) må være stiv eller semi-rigid, det vil forbedre blodsirkulasjonen i bekkenet.
 Plassering av andre ofte, bør ikke føre til lange forbli forvrengt holdning, mager mot, spesielt for vektløfting (vippe på en så høy sannsynlighet for skade mellomvirvelskive).
 Hvis du jobber mye med tastaturet, får spesiell håndleddsstøtte. Solgt tastatur hvor panelet er delt i to halvdeler med evnen til å rotere i forhold til hverandre og vippe. Dette tastaturet er mer, det bør bli vant til, men for de som har skrevet ut, vil det være et godt oppkjøp.
 Betydningen av ergonomi - støy på arbeidsplassen. Systemblokker merkbart støyende og harddisker, spesielt eldre modeller, "hyle". Hvis du er en lang tid med datamaskinen, vil det være en faktor i tretthet.

 Løsninger på problemet:


? kjøpe spesiell databord der systemenheten i en boks med uttrekkbare døren. Ikke glem å sikre normal ventilasjonssystem enhet, bør være nok plass foran vents (som vanligvis er små hull eller åpninger i sideveggene av systemet enheten) og viften (hullet er vanligvis plassert på baksiden);
? plassere maskinen på gulvet (under bordet);
? Støy vil gjøre skjermen som skiller arbeidsplassen fra systemet enhet;
? plassere i systemenheten lydisolerte pad.
 «Sound" arbeidsplass Mitelnoy viktig for effektiv drift. De fleste bare kan gjøre det bra sammen, og når hjernen mottar informasjon fra flere kilder (f.eks, datamaskin og radio), tretthet øker. På den annen side, avslappende musikk, kan spesielt utvalgt lyddesign forbedre effektiviteten. Hvis du jobber i et støyende kontor, prøv å bruke spilleren med hodetelefoner og lytte til din favorittmusikk eller opptak av naturlige lyder.
 Bedre forholdene for datamaskinen hjelpe mette luften med negative ioner gjennom luften ioniser (ellers kalt "Aeroionizer", "lysekrone Chizhevskogo"), som selv lærte å bygge en mus.
 Arbeide på datamaskinen, gjør hver time ti minutters pause, der ser på avstand, stå opp fra stolen, gjøre en øvelse eller gå. Ikke dårlig hver to til tre timer å bruke spesielle briller med hull, som lindrer spasmer i øyet muskler.  
Яндекс.Метрика