Hvordan å rydde opp på kontoret og på kontoret

 Egen finansmann
 La de bankutskrifter komme til deg hjemme. En gang i måneden, ta deg tid til å sammenligne regninger med sjekker og mengder brukt. Holde en oversikt over utgifter og inntekter. Så du vil alltid være klar over deres økonomiske situasjon.
 Hvordan rengjøre et tastatur?
 Med jevne mellomrom slår tastaturet for å riste ut av hennes smuler og støv. Snu tastaturet til normal posisjon, rengjør tastene litt børste med myk bust. Hvis det ikke fungerer, kan du bruke en boks med komprimert luft.
 Alltid for hånden
 Hold garantikortet på alle enheter, kontoutskrifter, kansellert kreditt (datert), boliglån kontrakter og andre papirer i en egen mappe. Så du kan når som helst finne dokumentet.
 Hvordan du lagrer skjemaer og fakturaer?
 Hele måneden for å motta regninger opp for dem i en plast-fil og venter på lønn, betale tilbake sammen og gjemme seg. Alternativt kan systemet bruke direkte betaling, dvs. automatiske regningen betalings konstanter. Så du unngår månedlige kvitteringer studie oppvarming og telefon.
 Mappe for avisutklipp
 I journalene inneholdt mye nyttig informasjon. Vedta en spesiell mappe av utklipp og utskrifter fra Internett som kan være nødvendig. For convenience separatorer.
 Hvordan fjerne blekk flekker og spor av markører for å dekke bordet?
 Blekk flekker og spor av markører produksjon av lakkert eller laminert trebord universal vaskemiddel uten slipeeffekt.
 Spor av lim, gummi-basert vask med såpe skum, men ikke gni, vente til flekken er oppløst. Lim løsemiddelbasert otskrebyte slikkepott og permanent fjerne neglelakk remover verktøyet.
 Rotterace
 Til mus løp fortere regelmessig fjerne ballen og rengjør den et stykke vatt dyppet i alkohol.
 Hvordan lage en komfortabel hjemmekontoret?
 Omgi deg med pene ting og skrivesaker, og du vil merke at det å jobbe hjemme er veldig hyggelig. Å sette stemningen ofte endre skrivebordsbakgrunn på datamaskinen, eller velg et bilde behage øyet, for eksempel sjø eller lyse løv, som skjermsparer.
 Hvordan plassere datamaskinen på arbeidsplassen?
 Plasser datamaskinen slik at luften sirkulerer fritt rundt, vekk fra direkte sollys og varme kilder. Mest Tørk av tastaturet og knappene med en myk klut og en syntetisk pensel.
 Ozonlaget
 Prøve arbeid i et godt ventilert område og av datamaskiner og skrivere når hviler, fordi strålingen fra dem, ødelegger ozonlaget i atmosfæren. Gir et godt lys, setter en bord ved vinduet, slik at datamaskinen ble sirkulert i rett vinkel.
 Balansering
 Sørg for at din kontorstol riktig justert for din størrelse, ønsket setehøyde, ryggstøtte gir en sikker base. Justerbar stol på rullene gir deg bevegelsesfrihet. Hvis du er bekymret spin kjøp "sveitsisk ball" - en stor oppblåsbar gummiball. Det vil gi sliten kropp mest komfortable posisjonen.
 Rutetabell
 Adopter en kalender som lar deg organisere og holde orden på virksomheten til hele familien. Noen papir kalendere selv delt på antall kolonner i husholdningen. I stedet for den tradisjonelle dagboken kan du bruke kalenderen på datamaskinen eller mobiltelefonen, PDA og andre enheter som iPod og USB-dunk-stasjon (lagringsmedium).
 Du har m @ il!
 Opprette en e-post i innboksen, slippe inn det adresser, telefonnumre og viktige datoer, noe som gjør det til et online adressebok. Nå, selv om noe skjer med datamaskinen din, ingen data vil gå tapt. Underveis kvitte seg med unødvendig informasjon.  
Hvordan organisere din arbeidsplass basert på Feng Shui

 Organisere og utstyre arbeidsplassen og en studie om Feng Shui
 Mesteparten av tiden vi er engasjert i arbeid, kan jobben vår være plassert både på kontoret og hjemme. Hvis du vil at arbeidet fortsatte suksess, dere alle kom ut raskt og effektivt, og dine kreative prosjekter og rapporter fornøyd manuell? Deretter se på arbeidsmiljøet på skrivebordet og analysere med prinsippene i Feng Shui er du så.
 Hvis over skrivebordet hyller er rettet direkte mot deg alle typer møbler hjørner og dør rett bak ham - alt dette er bra å tape ved å gjøre endringer i arbeidsområdet. La oss ta vare på at arbeidstiden var den mest fruktbare og bringe glede og tilfredshet. Det tar svært liten tid, omorganisere tabellen få orden på skrivebordet henge på veggene nødvendig maleri, billig tilbehør legge gnisten og livet i andre farger.

 Så, hvordan å organisere din arbeidsplass basert på Feng Shui


 Selv om du jobber på et kontor og arbeidsplass for valg spesielt ikke klart, du har alltid muligheten til å endre litt arbeidsområdet.
 Her er de viktigste prinsippene for arbeidsplassen Feng Shui:
 1. Inngangsdøren bør plasseres foran deg, men diagonalt på skrivebordet ditt. Intuitivt, sitter med ryggen til døren, minst, ubehagelig. Unngå denne ordningen, når døren foran deg.
 2. Ikke sitte ansikt til en lang korridor. Skyv skrivebordet litt til siden.
 3. Fortrinnsvis bak ryggen din er de viktigste vegger, bord offiser eller vindu med utsikt over bank eller bygge en massiv avrundet ås. Alt dette, i henhold til kanonene av Feng Shui, og gir deg støtte. Hvis ryggen er de viktigste vegger, kan du styrke din posisjon og selv store plakater med slake bakke, en stor skilpadde (bringer lykke i business) eller kalender med bildebanken. Fjellandskap i hovedsak velge uten vannområder.
 4. positiv effekt på karrieren og økonomiske situasjonen i bordet med en lukket frontpanel og behagelig stol med høy rygg og armlener. Det antas at de som bare starte en karriere, er en stol med armlener og rygg trengs.
 5. Ingen foran deg eller bak bør ikke være noen skarpe hjørner som tar sikte på din side (møbler, kantete søyler, vegghjørner). Hvis du blir kvitt dem er ikke mulig, shladte dem, sette dem rund vase med blomster eller planter.
 6.Prøv å sette skrivebordet slik at før du var selv en liten plass. Favoriserte ligger foran dere blomster (spesielt bringe lykke peoner, krysantemum, orkideer), bilder av blomster og vannlandskap. Ikke fremme effektivitet og godt humør malerier og veggmaleri skildrer ville dyr og abstraksjon med massevis av rette linjer og vinkler. Som allerede nevnt, bør skjermen på skrivebordet plasseres direkte i alle fall ikke diagonalt. Men dette er i strid med prinsippene i Feng Shui, som lukker plass foran deg. Hva gjør jeg? Ut av denne situasjonen er enkel: velg et bilde på skrivebordet ditt med åpen plass. La det være hva du foretrekker: felt av tusenfryd, lave åser, fjernt bybildet eller en vakker innsjø (i alle fall fjellene). Forresten, symboliserer vann arbeidsplassen gratis penger for deg. Derfor, hvis du velge mellom bildet av en foss og fontene, mer egnet fontene, symboliserer bevegelse oppover inntjening. 
 7. Det er ikke anbefalt å sitte foran toalett døren vendt trappa og under trappen og tilbake til vinduet.
 8. Hold på skrivebordet orden og ren. Fjellene korrespondanse eller forretnings mapper påvirke ditt humør og helse. Hengende over pulten hylle oppveier bedre eller litt push i retning av selve bordet.
 9. Klikk for å vise gunstig boksen bare når du blikket hviler i haugen er nabohusene, og spesielt hjørnene av bygninger. I dette tilfellet er det bedre å henge gardiner, persienner eller sette på høye vinduskarmen planter. Det antas at nordsiden av huset (eller kontor) - Zone karriere, er så rikt og karriere suksess til nordveggen er bedre å sette på skrivebordet, bokhyllen og andre arbeids tilbehør.


 Hva Mascot arbeidsplassen tiltrekke seg penger og karriere suksess
 Tegner penger Jade anlegg (eller noe lignende plante med tykke saftige blader avrundet) - også kjent som "penger tree". Det anbefales å plassere sørøst stue.
 Karriere suksess symboliserer fisk. Få akvarium med åtte gullfisk og en svart, gullfisk vil bidra til velstand, og svart - for å beskytte mot dårlig energi. I stedet akvarium kan kjøpe et bilde, bilder, vegg spor, veggplate eller en plakat som viser fisk.
Hvordan organisere din arbeidsplass basert på Feng Shui
 Ikke glem om skilpadden - et symbol på velstand og materielle velferd. I plakat av skilpadden bak ryggen din, anbefales det skilpadde figur i den nordlige hjørneskap eller kontor.
 Den røde fargen er et symbol på lidenskap og rikdom. Fordi rød bordlampe vil være en god maskot som kontanter og kjærlighetsforhold.
 Nå litt om de forskjellige charms som arbeider med Feng Shui velkommen. Selv om skrivebordet er ofte ikke mye rom for "ikke-arbeidende" småting, men her er en vei ut. Velg gjenstander blå eller svart for å tiltrekke suksess i næringslivet. For eksempel kan det være blå mappe, svart tastatur eller mørk blå kolonne. Ting rød bilde av solsikker og valmuer og hjelpe deg å flytte opp på karrierestigen. For eksempel, røde stand til penner, kalender over podsolnuhovыm feltet stå for plater, malte valmuer. Hvis du lærer, jo mer å velge elementer av glass eller gjennomsiktig plast - pen stands, bokser, bindemiddel og så videre D..
 Å tiltrekke seg økonomisk lykke hold på arbeidsplassen ulike sedler. Plasser en eller flere mynter på en skriftlig instrument, noen notater av ulike fordeler i hver boks på skrivebordet eller sette på bordet litt penger treet (hvis du har en plass og anlegget vil ikke forstyrre deg). Minn deg selv at du er rik, og pengene vil huske deg.
 Og husker riktig organisert arbeidsplass må først være komfortabel og glede deg. Så ikke overvelde skrivebordet har lenge vært unødvendige papirer, ulike pyntegjenstander og poser med fast food. Forresten, er dette et svært viktig prinsipp for feng shui - nøyaktighet. I blandet falt måte energi er stillestående og ser ikke ut til nye muligheter.
 Hvordan organisere en arbeidsplass hjemme. Tips out-worker
 Å organisere arbeidsplassen er ikke bare viktig for de som jobber på kontor, men også de som arbeider hjemme. Fra arbeidet på sofaen blir lei fort tilbake og wont arbeid i en badekåpe sikkert vil ikke bidra til fremveksten av nye ideer og ekstraordinær arbeidskraft humør.

 Noen tips for de som arbeider hjemme:


? Hvis det er mulig, velger du et eget rom til å arbeide eller i det minste en del av rommet vidhorodit under skap dekorativ vegg eller skjerm til din familie og uferdige lekser vil ikke distrahere deg fra jobb.
Hvordan organisere din arbeidsplass basert på Feng Shui

? Få komfortabel PC-bord og stol med armlener. Ergonomisk organisert arbeidsplass der alt nødvendig utstyr for hånden og ikke trenger å dra det spare deg for tid og bidra til å forhindre ryggsmerter på slutten av dagen. Sørg for riktig belysning jobb.
? Selv om du har timeplanen din, er det bedre å tenke på den daglige rutinen og prøve å feste med det, for eksempel arbeid 09:00 til 18:00 med en lunsjpause på to timer. Ellers en høy sannsynlighet for at et utbrudd av arbeidskraft du glemmer lunsj, spise riktig ved skrivebordet søtsaker og kjeks, eller, otluchyvshys "et øyeblikk" å ta oppvasken, sjekk nehlazhenoho fjell av klær og gå tilbake til å jobbe mye senere enn forventet.
? Introduser ditt hjem og venner med timeplanen din og som svar på alle forespørsler av typen "gjøre en liten vårrengjøring" eller "gå til butikken på tvers av byen," sier han, "du er fortsatt hjemme! "Forklar at selv om du er hjemme, at du jobber og ikke se serien.
? Ta korte pauser annenhver time. Ikke glem å gå ut hver dag for en stund å puste luften ut og slappe av litt.
? Når du sitter lekser (ved datamaskinen, for eksempel) prøve å finne tid til fitness eller i det minste gjøre jogging og trening. Lagre på din helse er strengt forbudt!  
Яндекс.Метрика