idnosyny mellom forretningspartnere i begynnelsen av forrige århundre var veldig enkelt - et par håndtrykk, en enkel "du", som faktisk, i det engelske språket er lett erstattes vår respekt "du" en liten bløff, smiler, middag på slutten av forrige århundre i virksomheten oppførte seg mer avslappet, og hele psykologien i forretningsforhold bygget på å sitte i en restaurant og en tur i badstuen av "jenter".
 Imidlertid tilsier new age reglene, og nå i virksomheten av yrkesetikk er gitt stor betydning. Noen ganger, er dette aspektet avgjørende for kontrakten, slik at alle som ønsker å lykkes i business (som eier eller ansatt) skal innbetales til studiet av etikk av virksomheten kommunikasjon mye oppmerksomhet, etter å ha studert utenat alle detaljer om å bygge relasjoner i dette området.
Hvordan bygge et forretningssamarbeid?

 Først må du kjenne til allment aksepterte regler for etikette og god smak, fordi en feil flytte, spesielt innrømmet å møte internasjonalt nivå, kan være et skritt i avgrunnen der rømming umulig. Forresten, dette gjelder ikke bare for senior rang, men også for vanlige ledere, som ofte denne faktoren forme bildet av organisasjonen og bidrar til å skape et omdømme.
 Men psykologien i forretningsforhold inneholder flere elementer som er nødvendige for å utføre hver deltaker virksomhet - med bud til konsernsjef. Disse inkluderer:
 •  punktlighet. Det er uakseptabelt å bli sent og gjøre partnere og kolleger forventer ham. Forsinkelsen av én person påvirker arbeidet til hele laget, så du bør forvente 10-15 minutters margin.

 •  nøyaktighet og klarhet i tale. Det er uakseptabelt i næringsvirksomhet og skravling "off topic". Under denne samtalen "om ingenting" forklarende HR kan trekke mye verdifull informasjon for seg selv, og hvis denne personen representerer konkurransen?

 •  fremmed mening har rett til å eksistere. Vi kan ikke lytte til andres meninger, er det nødvendig å lytte, takke den personen, og deretter bestemme hvordan det skal brukes i arbeidet.

 •  status og etterlevelse av det. Ansatte bør ikke bare være i stand til å nøyaktig artikulere sine tanker og til å snakke, men den rette kjolen. Streng kleskode gjelder ikke i alle organisasjoner, men følger i hvert fall omtrent det nødvendig, og utseendet på kontoret i sommer T-skjorte og korte skjørt stranden er en grov krenkelse av bedriftens etikk.

 • Hvordan bygge et forretningssamarbeid?

   Som du kan se, psykologi forretningsforbindelser spiller en nøkkelrolle i aktivitetene til hvert enkelt selskap. For å lykkes, i tillegg til faglig kunnskap, må være punktlig, behersket, kunne lytte, kjole riktig og uttrykke sine meninger, også trenger å vite de grunnleggende kravene til generell og profesjonell etikette. Hvis hele laget jobbet som en sammenhengende kropp og fester seg til bedriftens etikk, er suksess mye enklere.  
  Hvordan å spare penger

   Hvordan redde familien budsjettet? Hva kan spare. Hvordan å kjøpe alt du trenger og hva kan du spare?

   Hvordan spare på produkter


   Spare på mat - for ikke å sulte. Hver måned vil vi miste en pen sum som irrasjonelt bruke penger, kjøpe noe, hva gjør egentlig ikke trenger, gå for dagligvarer på feil tidspunkt, ikke ser hvor du vil. Å være i trelldom i sine vaner, vi kjøper dyrere produkter, mens vi har mulighet til å spare ved å klikke på dem billigere, men ikke mindre kvalitet kolleger.
   Følge en rekke enkle regler ved kjøp og valg av produkter, og du vil unngå unødvendige kostnader.
   1. Se etter butikker hvor du trenger varer er billigere.
   2. Ikke gå for dagligvarer på tom mage. En sulten mann bare ønsker å kjøpe hele butikken, og sinnet er ikke alltid i stand til å holde oss fra unødvendige kjøp. Før du går til butikken må snack, for ikke å bli ledet av sult.
   3. Nøye planlegge kjøpet. Se hvilke produkter du allerede eier. De er fjernet fra dagsorden, og du trenger ikke å bevilge penger for kjøpet. Lag en detaljert liste over produkter i henhold til dine behov og kosthold.
   4. Kom å handle bare fra en forhåndsdefinert liste og holde seg til det strengt. Dagligvarebutikkene er fulle av fristelser. Hver trading gulvet er mer velsmakende og ikke altfor dyre bagateller. Men med disse planlagte innkjøp resulterer i en pen sum. Vanligvis forstår kjøperen dette bare når du returnerer varen er ubehagelig. Hvis du er et skritt vil ikke avvike fra listen, etter å ha gått til butikken lommeboken ikke være tom. Det bør også huske at flertallet av daglig nødvendighet plassert langs de ytre perimeter trading floors. Prøv å følge denne trenden.
   5. Gå på shopping uten barna. Som allerede nevnt, butikkene er fulle av "feller" - unødvendige, men relativt billige og attraktive produkter. Hvis du nekter å kjøpe produkter Uforutsette seg relativt enkel, de sier "nei" til barnet er nesten umulig.
   6. Prøv å redusere antall handleturer. Bedre kjøpe alle produkter hver måned enn fem ganger i måneden. Hver "ekstra" tur til butikken øker risikoen for at du avstår fra å kjøpe unødvendige uplanlagte varer.
   7. Rozplachuytesya kontanter. Making kjøp på et kredittkort, betaler du bankgebyrer, og dette - er det ikke nødvendig tap, noe som kan unngås.
   8. les forsiktig i listen av ingredienser på etiketten, er de i rekkefølge av nummeret på den totale masse av produktet. For eksempel, hvis du tar hermetiske erter, bør den første plass på listen over ingredienser være ert, ikke salt eller vann. Gjennom denne tilnærmingen, du får størst mulig verdi for pengene sine.
   9. Finn ut om butikken som du besøker ofte, rabatt system av rabatter. Hvis ja, må du huske å ta et rabattkort og ikke glem å bruke den.
   10. Noen supermarkeder tilbyr spesielle kuponger, som du kan få en rabatt. Oftest dette skal oppfylle visse vilkår, for eksempel å gjøre et kjøp for et visst beløp eller kjøpe bestemt kategori av produkter. Følg disse bestandene og bruke kuponger.
   11. Vær oppmerksom på nederste hylle. De dyreste produktene er vanligvis plassert i øyehøyde, og billigere å rense den nederste hylle i håp om at forbrukerne ikke vil merke dem. Disse produktene er ofte umulig å skille fra disse merkene. Den eneste forskjell i pris og emballasje.
   12. Kjøp en sesongbasert mat. På dette tidspunkt, er prisen vanligvis / moderat, mens i løpet av resten av året kan de koster mye dyrere.
   13. Ta med en hjemmelaget lunsj på jobb. Først, du spiser riktig. For det andre vil det spare på å kjøpe mat i spisesalen, kafé eller fast-food. I catering mat er vanligvis ikke den beste kvaliteten, men prisene er ganske høy.
   14. Kjøp en enklere versjoner av dine favoritt mat som havregryn uten tilsetningsstoffer. Disse produktene er billigere.
   15. gjøre flere kjøp nettverk og databaser. En av de grunnleggende reglene i markedet: engros kjøpe alltid billigere enn retail.
   16. Kjøp produkter fra lokale produsenter. De fleste av disse produktene er billigere fordi produsenten ikke bærer merkostnadene ved transport.
   17. Ta med en kalkulator. Ikke alle er i stand til raskt å beregne i tankene kostnadene per enhet av produktet. For å unngå feil og ikke lure deg selv, bruker kalkulatoren. Ikke glem at han er i alle mobiltelefoner.
   18. Ikke frata kjøpe nødvendige produkter i siste øyeblikk. Hvis store produkter utløper, hastverk med å kjøpe dem. Denne måten du gradvis dannet lager, og du kan kjøpe grunnleggende produkter er ikke i en hast, men bare når du finne produkter til engros-pris.
   19. Flere ganger tenke før du kjøper bedervelige matvarer. Ærlig innrømme selv om du kan spise dem helt frem til utløpsdatoen.
   20. Sunn mat - nøkkelen til sparing. Ernæring lar deg kontrollere vekten, og dermed redusert porsjoner og krevde en person til ett måltid. I tillegg, høy-kalori mat er vanligvis dyrere, selv om den inneholder færre næringsstoffer. Kullsyre og aromatiserte drikker kan erstatte de som inneholder 100% frukt juice. Søt tann kan tilfredsstille sine kulinariske lidenskaper er ikke skadelige kaker og kjeks, nyttig og sesongens frukt. Til dessert kan du spise fettfattig yoghurt eller lav-fett iskrem.
   21. Kjøp frosset, hermetisert eller tørket produkter. De er billigere frisk, men ikke gi etter for dem ernæringsmessig. Frukt og grønnsaker er vanligvis frosset, hermetisk og tørket i en tilstand av full modenhet når de er spesielt rik på vitaminer. Kjøtt frosset frisk at det forble så lenge som mulig.
   Ved hjelp av frossen mat, kan du forsegle posen og ta den i fryseren. Skikkelig frossen mat, ingen avfall vil ikke.
   Canned vanligvis helle juice, sirup eller saltlake, så de trenger som regel å vaske.
   Frisk frukt kan erstatte tørket frukt. I supper, gryte retter, potetmos, kan desserter settes pulver eller kondensert melk sterilisert.
   22. Bland kjøtt og vegetariske proteinprodukter. En gang i uken eller oftere starte en "vegetariske dager". Dette er nyttig og økonomisk. Mange kilder til protein er bønner, tofu, egg, bønner.
   23. pakket, skiver, instant produktene koster alltid mer fordi deres Prisen inkluderer kostnaden av behandlingen. Kjøpe dem bare når det er absolutt nødvendig, eller når de er slått av.
   Ikke vær lat uavhengig håndtere fjærkre og fisk. For eksempel kan du kjøpe en hel kylling og klippe det selv i stykker, ikke betaler for mye for allerede hakket i biter. Du kan kjøpe en billigere "familiepakke", og deretter selv rozfasovuvaty det med lufttette poser og lagrer i fryseren.
   24. Gi opp flaskevann. Hvis du ikke liker å drikke vann fra springen, kjøpe et vannfilter. Dette ene store investeringer vil fortsette å spare deg, fordi du ikke lenger trenger å bruke penger for å kjøpe flaskevann.
   25. Prøv å minimere mengden av matavfall. Restene av grønnsaker, fjærkre eller kjøtt kan sendes til suppe, tushenya, salater, i potter.
   26. Forbered store deler. Dette vil ikke bare spare penger, men også tid brukt på komfyren. For eksempel, gjør en stor bunke med tomatsaus billigere enn å kjøpe flere små krukker i butikken.
   27. Grow grønnsaker og frukt selv. Selvfølgelig har ikke alle et land nettsted. Men dette er ikke nødvendig. Å vokse greener, tomater og noen andre grønnsaker perfekt balkong eller loggia av en byleilighet, og under visse forhold - og terskler.

   Besparelser på ulike grupper av produkter


   Det er viktig ikke bare hvor, når og hvordan du foretar et kjøp, men også hva slags mat du tar.
   Bryte alle dine forbruksvarer til gruppen og se hvordan du kan spare på hver av disse gruppene.
   1. Kjøtt. Unngå lettere mat. Selvfølgelig sparer bruken av slike produkter betydelig tid, men ikke desto mindre betydelig påvirker lommeboken. Forberede sine egne måltider mye billigere, fordi når du kjøper semi lønn ikke bare for de aller kjøtt av tvilsom kvalitet, men også i brødsmuler, ulike tilleggs tilsetningsstoffer og emballasje. Kjøpe kjøtt, du betaler bare for det. Det er lurt å kjøpe ferskt kjøtt i store mengder, og deretter behandle den og fryse. Du kan lage lapskaus, suppe sett, kjøttboller, ravioli, koteletter, noen stykker for matlaging eller baking, og så videre. D. Alle disse feltene, bortsett, kanskje, ravioli, utarbeidet svært raskt.
   Hvis du følger disse rådene, kan du spare om lag en tredjedel av prisen for kjøtt.
   Husk, fjærfe mindre kjøtt og flesk, men ikke dårligere enn dem ernæringsmessig. Mange retter kan erstatte kyllingkjøtt og kylling bein å koke suppe. Så du bruker de nyeste produkter og redusere avfall.
   2. Fisk. Ikke prøv å kjøpe dyre arter av fisk. I de fleste tilfeller er det absolutt en sløsing med penger. Erstatt "elite rasen" billigere, men dårligere i smak. Ja, fersk lyr en dyktig forberedelse ingen måte dårligere enn laks og annen fisk måte. Fisken kan skyte, men det er nyttig å bake i folie. I tillegg vil denne fremgangsmåte spare olje. Rens fisken, ta et stykke av mat folie, legg den i skrotten, fileter eller stykker av fisk, tilsett salt og sitron etter smak, cover og holde i forvarmet ovn til ferdig.
   Den billigste og deilig mat - stekt eller bakt lodde eller mer. Tenk også på at fiskefileten nesten dobbelt så mye fisk, frosset helt.
   3. Melk og melkeprodukter. Mesteparten av pengene som brukes på ost, yoghurt og desserter. For å redusere kostnadene for disse meieriprodukter, må du kjøpe yoghurt og koker dem selv. Det er en slik enhet om en tusen (og noen modeller og billigere), men det er ganske lønnsom investering. Etter å samle og bruke det samme beløpet en gang i fremtiden vil spare deg mye mer penger. Yoghurt kan tilberedes i yoghurt, ost, yoghurt, gjæret bakt melk. Besparelsene vil være ca 30-50%.
   Ost anbefales å kjøpe store biter, 1 -2 kg. Noen produkter spises umiddelbart, noen går til Baking og del fjernes for lagring i fryseren.
   4. Juice. Juice banker, spesielt i hardt tetrapaketah er dyre. Spare på å kjøpe juice er to måter å lage dem selv ved hjelp av en juicer eller erstatte kompotter, gelé, juice.
   Matlaging kompott tar svært liten tid. Koker den i kveld. Hell vann i 3-5 liter kasserolle, legg sukker der og bær eller frukt etter smak. Billig og deilig kompott innhentet, for eksempel fra en blanding av eple og solbær. Kjøp billige epler, fordi du fortsatt la ham i deres kompott. Rips bedre å bruke frosne eller syltetøy. Når vannet koke, kok i 5-7 minutter kompott, slå av, cover og la i morgen. Deretter press og hell i en krukke eller plast btыlku.
   I 3 l kompott trenger et gjennomsnitt på 200 g rips, til 2-3 liter vann og sukker etter smak. I sum kommer til 50 rubler.
   Husk at denne verdien 3 l kompott. En liter butikken juice vil koste ikke mindre 40 rubler.
   Juice - dyrere, som deres forberedelse tilbrakt flere produkter. Men kokt i sokovы zhymalke drikke i alle fall billigere kjøpt.
   5. Ost. For å forberede et ostesmørbrød buy du elsker. Du kan spare på rå, som er inkludert i andre retter, kaker, egg, kjøtt i potten. Eksteriør og ost smaker i dette tilfellet er ikke så viktig, fordi de er mindre synlig blant andre ingredienser. Derfor, i tillegg til andre retter kjøpe billig ost.
   6. Søtsaker og kaker. Du kan kjøpe færre produkter i denne gruppen, eller lære å lage sine egne, selv om det er sikkert tidkrevende.
   7. Alkohol. Alkoholholdige drikkevarer er ikke inkludert i antall produkter, uten noe som kroppen vår kan gjøre. Men dette er en av de største kostnadspostene. Pengene vi bruker på kjøp av alkohol, ikke kommer til nytte. Videre fører regelmessig alkoholforbruk til helseproblemer, og således til kostnadene av behandlingen. Den beste måten å spare på alkohol - ikke kjøpe det. Du har råd til å drikke en liten ferie. I andre dager lindrer stress kopp te og sosialt samvær med familien.
   8. Sigaretter. Røykere er vel klar over at sigaretter - en ekte penger eaters. Den eneste måten å spare på sigaretter - til å forlate dem. Bli den vilje, Slutte å røyke, og du vil føle hvordan vil redusere kostnadene. Du kan spare så mye på verktøy. Om hvordan det skjer, kan du lese artikkelen: Måter å spare offentlige ressurser.
  Яндекс.Метрика