Hvis du ønsker å skifte jobb, men skummelt?


 Ting forandrer seg i livet vi ikke lar frykten for å komme ut av den vanlige sirkelen av liv - "comfort zone". Men en sunn psyke og rikt følelsesmessig liv er bare mulig når du av og til går ut av sin "comfort zone" og prøve noe nytt. Det er som å åpne en ny dør, venter på henne? Ukjent. Bedre eller verre vil skje som blir nødt til å gjøre, for å lære, for å overvinne den frykten at usikkerhet og stopper. Og kjempe det kan bare riktige og aktive handlinger.
 Lær arbeidsmarkedet - som du "stå", som må ha ferdigheter. Undersøke gjeldende krav til CV skriving og intervju, spør en spesialist rekrutteringsbyrå (der utvalgte ansatte for bedrifter med penger) rate du snakke om situasjonen på arbeidsmarkedet og om hvilken jobb og hvilken lønn du kan forvente. Og etter en slik grundig forberedelse - kampen!
 Vilkår uvurderlig ansattes:
 •  Med reduksjon sparken først "ballast" - den minst nyttige og lojal til de ansatte i selskapet. Så du må være den mest nyttige.

 •  Ta det fulle ansvar. En gang var det spørsmålet henge i luften - og be dem om å ta kontroll over det.

 •  På jobb, du jobber, trenger du ikke kaste bort tid på endeløse røyk pauser og sosialt samvær over en kopp kaffe.

 •  Elsker arbeidet ditt og forbedrer profesjonalitet. Tsikavtesya sitt yrke og bringe nye ideer til selskapet. La ledelse forstår at du - i motoren på selskapet.

 •  Arbeid på resultatet. Forklar at du ikke bare zaymetesya prosjekt og garanterer gode resultater. Bare gå til saker av sinn - en plan for å gjøre det.

 •  Og deretter hver dag vil du bli mer verdifull medarbeider. Og velkommen endring arbeidsplassen truer deg bare hvis kampanjer!  
  Hvordan å kle for et intervju?

   Kommende intervju folk bør se vellykket, fordi uansett hva de kvalifikasjoner og profesjonalitet besatt søkeren, dens utseende - det første du vil legge merke til en potensiell arbeidsgiver eller hans hode of Personnel. Kanskje gitt tips vil tillate noen tvil hvordan å kle for et intervju.
   Det viktigste er ikke å velge noe ekstravagant, lyse, selv om stilen er svært tett og kjærlighet: å opprettholde bildet av en solid organisasjon, bedrift eller firma absolutt det er en kleskode, som en kandidat for alle posisjoner bedre tenke på usynlige, men ganske respektable klær.
   En mann for et intervju fit dress med jakke og bukse bør være romslig å forme konturene minner torget. På grunn av persepsjon, er dette utseendet samtalepartner tanker om lederskap kandidat, hans selvtillit, besluttsomhet og pålitelighet. På vår side er det en artikkel om "Hvordan velge menns skjorte? »
   Kvinner finner umiskjennelig hint for å skape sitt eget bilde i henhold til reglene fastsatt i organisasjonen, betaler oppmerksomhet til hvordan den ansatte kledd, hva deres hår og makeup.
  Hvordan å kle for et intervju?

   Ikke understreke seksualitet, kan til og med mannlige sjefer tror at dårlig kvalitet kombinert med alvor og ansvar på arbeidsplassen, og en sjelden kvinnelig sjef ønsker å se hver dag sammen med en vakker, kjærlig verdensomspennende oppmerksomhet til verdighet hans forførende skikkelse.
   Folk som ikke opplever økonomiske problemer, ikke bære smykker for å intervjue den dyreste og den mest representative av kostymene de eier. Årsaken er at en person, som bestemmer sysselsettingen, men har en så høy status, kunne nekte på ingen nød, etter hans mening, kandidat.
   Som kan velges dekorasjoner stilige smykker eller en fancy smykker, kombinere godt med klær og utseende funksjoner. Classic ser litt perlekjede og øredobber med perler. Man må huske at personen valgte avlange øredobber runde, personen tapering haken, ser øredobber perfekt runde og ovale og runde ansikt pryder øredobber i form av dråper eller trekantet.
  Hvordan å kle for et intervju?

   Klærne bør råde rolig, kompatible med hverandre og tone farge. Menns dresser bedre være mørk blå, mørk grå eller svart. Det bør settes på henholdsvis blått, beige eller rosa skjorte og hvit dress til ethvert kostyme. Knytte dette tilfellet må dimme. I næringslivet passer kvinner ser samme farge, men du kan velge en dress med strenge striper eller grønne kaffe farger. Sko med fem centimeter hæl gjennomsnittlig tykkelse er fra kvinners klær virksomhet stil mye bedre enn sko med svært høye eller bisarre hæler.
   Flere alternativer lyse klær, sko og smykker er hensiktsmessig, for eksempel i organisasjoner med kreative orienteringsaktiviteter, publisering og turisme virksomhet, vikarbyrå.
   Håret bør være rent og godt vedlikeholdt, med kort eller mellomlangt hår av noe slag krøller er ikke ønskelig. Ikke gjør en prakt nachis, dekorere kanten av hår, fancy pinner eller rhinestones.
  Hvordan å kle for et intervju?

   Det bør vise tilbakeholdenhet i sminke og manikyr, kan kosmetikk være nesten usynlig, og leppene blir understreket bare klart eller karamell farge glans; uakseptabelt at øyevipper og negler ser unaturlig.
   Går seriøst deres utseende, kan søkere legitimt forvente at det første inntrykket av dem vil være bra. Oppføre seg naturlig, pre-forberedt svar på forventede spørsmål.

   Hvordan å kle for et intervju video


  Vellykket Woman


   En av de viktigste forholdene - er å være forberedt på endring og handling. Først må vi velge det området der du føler deg som en dronning. Noen føles som en dronning på kjøkkenet, så kan en liten restaurant, bare at du kan åpne. Nylig stadig mer populært feltarbeidere, og spesielt åpningen massasjesalong.
   Hvordan lykkes? Tro på deg selv og i hånden, lære å si "nei" og håndtere mennesker. Leder - vil lære av sine feil og ikke bli deprimert med ordene: Jeg vet ikke hvordan.
   Gang definert i utvalget, starte opp virksomheten - plan. Det tar hensyn til alle kostnadene ved vår virksomhet.
   Å velge riktig rom - nøkkelen til suksess. Det bør være varm, romslig og ikke dyrt å vedlikeholde. Som en hovedregel bør være flere lokaler: Gjesterom og massasjedusj.
   Ifølge undersøkelsen befolknings profiler viste at massasjeinstitutter etter folk for å nyte en pause fra sine problemer.
   En av de beste stedene du kan ringe til den sovende området, hvor det er vanligvis mye folk og husleie, relativt mindre enn i sentrum. Hvordan lykkes i det nye utstillingslokalet, vanligvis riktig rettet reklame. Potensielle kunder trenger å vite at snart åpne i sitt område.
   Kursrom. For interiøret trenger å kjøpe en massasje seng, kosmetikk og annet tilbehør. Utformingen kan gjøres i orientalsk stil, hvor de dominerende skygge lys og duft luften flygende aromomasel. Å legge til massasjetjenester kan bli solgt kosmetikk for kropp og ulike treningsapparater.
   Annonsering. For en vellykket og billig reklame kan ta elevene for en liten avgift smash flygeblad.
   Utvalget av massasjer og behandlinger prøve å lage varierte, fra klassisk til honning og sjokolade. Omfatter også rabatter, kampanjer og gaver. Annonsere online annonsering og fremst, la kundene vil sette pris på.
   Og ikke glem at du bør være optimistisk. Og tror ikke at vellykket kvinne - er den som er trikset.
   Vellykket kvinne - er den som solgte seg i livet. Det kan være en god husmor og viet seg til barn hjemme og ektemann. Kanskje det vil utdanne geni som vil gi verden en ny medisin.
   Kvinnen som befant seg i livet - idealet om en vellykket person.  
  Amazon Kontor


   Ikke vær redd for å handle på farten - livet, men vi glemmer ofte om det og fortsette å "kvekke i sin sump," forventer fly boom boom komme på alt på en gang og prinsen vil være bra.
   Du kan være svært rimelig å tro at karrieren, gjorde hodet, sterkere og mer stabil enn avslappet servilitet eller gjennom skytshelgen. Men hvis du vil ikke kreve å holdning som passer ditt nivå - og opphold enkel artist, og du øker ikke skinner.
   Du kan sikkert holde en åpen krig med hodet at du ikke merke til, men det er sannsynlig å føre bare å krasje og kan være litt smartere
   Smart sjef ser din fordel, men tyrannen, som er mer interessert i sine egne quirks enn den samlede stønads ikke vil spille etter reglene for etikette.
   Det er vår jente som arbeider på kontoret var rimelige, lovende det er bare ingen la merke til. Hvert hjul var i et stort, sammenhengende mekanisme. Chiefs endret, hver av dem ønsket å heve, men drømmene var bare drømmer.
   Deres første leder var "pen dukke" som ønsket å jobbe dag endte siden starten og arbeid ikke forsto. Og det irritert dem rent feminin. Hun kjøpte nye klær og sminke. Hennes utseende hjulpet, men bare begynnelsen fordi møtes på klær, og eskortert til sinnet.
   Men kontrakter er signert hvis bare på grunn av sjarmen hjulpet gode ideer underordnede.
   Ønsker ikke andres arbeid til alle, så vår vennlige trio levde det veldig enkelt: alt på en måte eller andre gyldige grunner ikke kunne gå på jobb. Snart avdelingen rullet inn i dette hullet, hva er nytt hurtigutløser.
   Neste sjefen var veldig sarkastisk, nysgjerrige, kritisk, "begavet" administrator tyrann. Ingen av at kreativitet kan være noen spørsmål. Alle briljante ideer zarubalys på vintreet. Og en gang favoritt arbeid slått til hennes venner, og den virkelige fengsel. Naturligvis påvirket denne forestillingen. Kunder begynte å inngå kontrakter med konkurrenter. Like skylden alle var veldig skuffende. Og her kjæreste besluttet å arbeide på ordningen forskyvning.
   Alt viste seg, men ting på plass "tyrann" plassert mer. Det gikk opp for vår treenighet at alt dette vil vare uten ende: prinsene vil komme og gå, men de er alt for "pløye" fordi det passer deres direktør og de er lett for ham arbeidshester. Våre jenter tok en dristig beslutning.
   Neste dag sammen søkt om tilbaketrekning, og deretter åpnet sitt eget firma. Ironisk nok, umåtelig takknemlig egen sjef, fordi han ikke ble hevet det ene av dem. Hvis han gjorde det på - ellers de kan krangle, aldri skape sin egen virksomhet, noe som skaffet dem en god inntekt og mye moro.  
  Яндекс.Метрика