Evnen til å si "nei"


 Samtidig, alle har sine egne drømmer, mål og behov. Så kjøre til den andre ytterligheten, for farlig - å utsette sitt liv andres vilje, risikerer vi å miste deg selv! Psykologer sier: "Det er viktig å være villig, hvis de ikke gjør det - før eller senere nødt til å gjøre hva han vil en annen."
 Likevel noen ganger vi tillater folk å krenke våre planer, gjøre hva du ikke ønsker å gjøre. Hvorfor?
 Det meste av øya ikke liker det, glemme at som du trenger først og fremst for seg selv. Resultatet - dårlig humør, depresjon, fysisk sykdom. Hvordan lære å beskytte grensene av hans "I"? Dette kan hjelpe noen enkle teknikker.

 •  Enkel avvisning.


 •  De sier at en enkel fornektelse - den mest overbevisende. I dette tilfellet, kan ikke bli enklere. "Nei" eller "Takk, nei" - dette er hva du trenger å si.

 •  Soft nektet.


 •  Passiv unnlatelse mindre kategoriske og består av tre trinn.
   Vær oppmerksom på den som spør. Takk for at du kontaktet klargjøre hva han ønsker. Finn ut om du kan og ønsker å oppfylle forespørselen. Hvis ikke, erklærer den, for eksempel slik: "Beklager, men jeg gjør ikke dette" eller "Det er ikke i min kompetanse." Til slutt, si "nei".

 •  Permanent avslag.


 •  Her bruker vi de samme tre trinn, men å si "nei", lytte til argumentene til samtalepartner. Det er viktig å vise medfølelse, ikke å engasjere seg i problemløsning, "Ja, jeg forstår at du er i en vanskelig situasjon." Deretter gjenta disse argumentene til motstanderen visste at du hører. Igjen utter avslag.
  Evnen til å si "nei"

   Selvfølgelig, er det viktig ikke bare det, men som vi snakker. For mer informasjon om halvparten er vi omgitt av leser verbale signaler - en positur, ansiktsuttrykk, gester. Hvis du er sikker på kroppsspråk bekrefter dine ord. Så ærlig samtalepartner avslag kan se mye mer attraktiv enn en falsk aksept.
   Se øyet, og vise ro, høflighet og fasthet. Ikke be om unnskyldning, lage unnskyldninger og bli med forklaring. Du er ikke å skylde på når frafalle at du ikke er fornøyd.
   Forsiktig Asyl noen ganger veldig vedvarende. De kan ringe deg å tilbe, for å legge press på medlidenhet "på grunn av dere jeg vil ha problemer" eller "Du kan ikke la meg i en vanskelig situasjon." Begrunnelsen i dette tilfellet vil bare fortsette å kjøre manipulasjon. Hva gjør jeg?
   Gjenta svikt som brutt rekord inntil meldingen er lært. Ikke la deg distrahere av utenforliggende emner. Takk Hør, medfølelse og fortsette å lede sin linje. For ikke å falle i fellen arm, bare følg planen - det vil ta oppmerksomheten bort fra følelser.
   Og husk at å si "nei", trenger du ikke avvise den andre personen, men bare utøve sin rett til intern frihet, retten til å være seg selv.
  Nytt arbeid. Hvordan de skal overleve den første dagen?


   Selv som en erfaren fagperson med en høy grad av selvtillit, for første gang kan føle stress.
   Hvordan overleve den første dagen, og er den mest vellykket?
   Ofte nøkkelen til vår suksess er, merkelig nok, stemningen. Derfor må du komme til å fungere ganske sov med god (ikke i en hast) make-up og hensiktsmessig for selskapet kleskode. Dette er et minimum før du besøker den nye arbeidsgiveren.
   Gå til kontoret, kan du selv bli ledet til å tåle ti spørrende øyne. Tross alt, alle er veldig interessant hvem og hva du spiser.
   Det kan være to scenarier: Enten den nye ledelsen er offisielt den nye deg, eller du har satt deg.
   Den første versjonen av hendelsene kunne vennlige smilte litt om seg selv og ta opp sine plikter. Men det andre alternativet er litt mer komplisert. Du må slå din sjarm og bli kjent med hver enkelt person, huske eller du har sett på det siste onkel, eller ingen!
   Du trenger ikke å overbelaste fremmede ekstra informasjon (for eksempel hvor lenge du ikke kunne bestemme på en hårklipp i morges) gir minimum første mengde informasjon om deg selv: hvor studerer og jobber, eller har en familie og barn.
   Etter den første nettverk, har du sannsynligvis vil være mange spørsmål. Ikke vær redd for å spørre dem, men uten mye prylypchyvosty og grundighet. På den første dagen må du finne ut så mye om livet i kampanjen. Ved lunsjtid, middag ansatte eller alle sammen? Hvor er toalettet, toalett, hvor du skal sette nøklene til kontoret etter å ha forlatt etc.
   Ofte staff "oldies" negative forhåndsinnstilt til ankomsten av nye medarbeidere. Årsakene kan være frykt for sin plass i solen ", en dårlig karakter eller personlige problemer. Konkurranse sies å være en alvorlig ting. I dette tilfellet, ikke bekymre deg. Ikke fall for provokasjon og ikke engasjere seg i trefning, vil det bare styrke din posisjon. Etter en periode du bevise din profesjonalitet.
   Prøv å arrangere den nye jobben komfortabelt. Finn ut hvor mye arbeid som skal begynne umiddelbart. Det er ikke tilrådelig å spørre igjen flere ganger, innspilling i det minste noen av innhentet informasjon. Ikke forvent at takle alene med deg kollapset informasjonsflyt.
   Hvis den første arbeidsdagen var ikke helt slik du har planlagt, fortvil ikke, det er bare den første gangen. Du vil fortsatt være på tide å avsløre alle sine fordeler. Vel, hvis alt går "som smurt", "keep it up". Fremfor alt, alltid holde seg, og deretter være sikker på å lykkes!  
  Hvordan å passe hele dagen 36 timer


   Svaret her:
 •  Først av alt, trenger du en god søvn. Men de ferdige modellene slumrer og våkenhet du ikke finner noe annet sted, fordi de er forskjellig for hver av oss. Bare gå til sengs når du vil sove, og prøve å våkne opp på samme tid i morgen - det hjelper kroppen din til å inngå en spesiell naturlig rytme. Du trenger ikke å binde deg selv - hvor mange timer du bør nødvendigvis sove. Det er viktig at du hviler og plukket styrker.

 •  Være "lark". Nyere studier viser at vi jobber bedre hvis stå opp tidlig. Aristoteles sa om dette: "For en mann godt opp til lunsj, fordi en slik god vane fører til helse, rikdom og visdom."

 •  Gjøre det som er nødvendig og viktig å jobbe i morgen. Sprek morgen rutine vil hjelpe deg å holde deg aktiv for lange dager. Det hjelper også optimalisere og fritiden din.

 •  Spise riktig. Prøv å følge en bestemt diett. Frokost, rik på fiber vil hjelpe deg å holde "flytende" neste dag. Og hvis middag vil bli ivaretatt av frukt, grønnsaker, hele korn og nøtter, vil dette bidra til å unngå ettermiddag lur.

 •  Multyzadanyya bare legge timer til en travel hverdag. Hva multyzadanyya? Og nesten alle som er involvert i dette i dag, men ikke betaler mye oppmerksomhet til det: vi kjøre mens du snakker i telefonen. Du må gruppen sin daglige aktivitet til noe sammenhengende at det ikke tiltrekke oppmerksomhet. Prøv for eksempel både stryke og snakke med kjæresten sin på telefonen, eller hvorfor ikke kjøre på tredemølle i 30 minutter og samtidig lytte til lydbok?

 •  Organiseres. Hvis du er i dette stedet, vil det hjelpe deg å spare tid og redusere stress.

 •  Gjør bare det arbeidet som du kan trekke. Ikke engang prøve å passe inn i timeplanen verkene blir bedt om å gjøre resten av dine kolleger. Lær å snakke bare ett ord for slike tilfeller, rommelig ord.
 •  Hvordan imponere sjefen? Spørsmålet alle spurt meg selv mange ganger. For arbeidsgiver - en person fra hvem avhenger til en viss grad vår skjebne. Etter å ha søkt etter en ny jobb enn en måned, vi endelig finne det du leter etter så lang: en høy lønn, karrieremuligheter. Det synes dette er det - drømmejobben, men for å få det er ikke så lett. For å bli en kjær posisjon av ditt behov for å passere den vanskeligste scenen - som arbeidsgiver.
  Hvordan man best skal håndtere hodet

   Arbeidsgiver - en person som vil betale deg en lønn, så du må forstå at dette vakre øyne han vil gjøre. Jo mer konkurranse har ikke blitt kansellert, sannsynligvis for denne stillingen søker du ikke bare. Så hvis du virkelig ønsker å få ønsket jobb, få deg sammen og i alle fall ikke til side.

   Hvordan imponere en arbeidsgiver


   1. Forstå tillit. Beware du virkelig ønsker å få denne stillingen? Det vil være dumt å bruke makt og frustrasjon i å få en jobb som du vil hotitysya "klatre veggen." Veie fordeler og ulemper.
   2. Samle informasjon. Hvis du virkelig ønsker å jobbe for dette selskapet, kan du prøve å samle så mye av sin informasjon. Først av alt, må du vite den fulle navnet på arbeidsgiver, den viktigste type virksomhet, tydelig hermed at du må jobbe for å gjøre. Arbeidsgiver vil være glad for å vite at du ikke bare ønsker å få betalt, og interesserte selskaper. Å finne nødvendig informasjon, bruke internett, media, kan du gå til byens arkiver.
   3. God oppsummering. Selv om du tidligere har sendt min CV til arbeidsgiver, være forberedt på hva han ber deg om å gi ham en annen kopi. Din CV må være i samsvar med de grunnleggende kravene. Det vil være fint hvis du spesifiserer det i de kvaliteter og ferdigheter som trengs for å jobbe i denne bransjen.
   4. Utseende. Psykologer sier at de første tretti sekundene av kommunikasjon i vår samtalepartner dannet grunnleggende ideen om oss, så denne endringen er svært vanskelig. I løpet av denne korte tiden vil du sannsynligvis bare har tid til å presentere meg selv, slik at du vil utvikle ideen om avhengig av hvordan du vil se ut. Klærne bør være, fremfor alt, ryddig og rent. Ingen årsak deler av garderoben, mini-skjørt, cleavage, fishnet strømper i, massive smykker, fargerike ting. Bildet må være streng, men stilig. Vær oppmerksom på at du trenger å føle deg komfortabel i klærne, ikke konstant distrahert av skjørtet, som presser.
  Hvordan man best skal håndtere hodet

   5. Forbered problemet. Arbeidsgiveren må spørre deg det spørsmålet er ikke klart. Svar: "Jeg er alt klart" er ikke riktig. Vurdere å bygge et par spørsmål, og husk å spørre. Bare ikke overdriv det, ønsker ikke å overvelde menneskelige dusinvis av problemer det kan føre til irritasjon.
   6. Forbered et svar. Ansette - en standard prosedyre, siden det er en rekke problemer som du må stilles. De forholder seg til dine tidligere jobber, lønn, dine synspunkter på sin virksomhet. Bygningene forberede alle svarene, så du ikke blir borte før arbeidsgiver.
  Hvordan man best skal håndtere hodet

   7. Snakk riktig. Når du arbeider med en potensiell arbeidsgiver, du snakker, spesielt med en fremmed. Ditt fokus bør være literate, følger kommandokjeden, ikke gå på "du", vyslovlyuytesya klart, selv når de er bekymret.
   8. Følg holdning. Ryggen skal være rett, så du trenger ikke horbytes vil fortelle arbeidsgiveren at du er sterk og viljesterk person. Ikke zhestykulyruyte ikke klaff etappe uten å vri i hendene på en blyant eller et annet objekt. Men det betyr ikke at du må sitte som en robot. I stedet bør du vise den typen som du helt rolig, men ikke stramt.
   Gjør et godt inntrykk på arbeidsgiver kan være tilfelle hvis du er deg selv. Selv fra dette arbeidet avhenger veldig mye, prøver å ikke tenke på det. Ikke bekymre deg alt du får!  
  Яндекс.Метрика