Hvilket yrke er best å velge en jente? En svært aktuell problemstilling i dag.
 I gamle dager, alumni foreldre sa: "Det er alle gode gjerninger, slik at du kan velge hvilken som helst og da kan du ikke angre på noe." Men i vår moderne tid en idé om hva yrket til unge mennesker veldig mye endret. For den yngre generasjonen de viktigste kriteriene når de velger å jobbe er det høy lønn og prestisje.
Hva yrke velge en jente?

 Selv om de fleste unge jenter drømmer og ønsker å bli en berømt modell og skuespiller, mange av dem der gjennomsnittlig formue er urealistisk å mestre disse yrkene. På grunn av dette, de fleste kvinner velger yrker med mer tilgjengelig som gjør det mulig å få en god inntekt og tilfredshet fra selve arbeidet. Men det er viktig å velge et yrke, hun var konstant i etterspørselen. De fleste yrker for kvinner er svært vanskelig å velge en som vil bli etterspurt, både i dag og i morgen og i morgen.
 I dag kan unge jenter velger absolutt ethvert yrke som hun liker best. Og velge det i moderne tid, en kvinne kan ikke man kunne stole.
 Det er svært sjelden å finne en kvinne med en spesialitet byggmester eller ingeniør. I de fleste tilfeller er kvinner gjør store fremskritt i yrker er for rettferdig sex. Pros slike yrker, selvfølgelig, åpenbare, fordi disse yrkene er ofte forbundet med ulike verdslig visdom, samt psykologi. De fleste kvinner trenger i slike yrker som en mann - en mann, som er svært viktig for å kommunisere med folk. Blant yrker som er knyttet til kvinner, menn er mer viktige yrker. Her er åtte av de vanligste feilene som gjør at kvinner når du velger et yrke.
 •  Ingen grunn til å behandle fremtidige yrke som om det vil bare fungere i livet ditt. Betyr ethvert yrke er det noen endringer. Disse endringene inkluderer skiftarbeid, yrke, aktivitet, kanskje til og med legge inn (men i dette tilfellet alt avhenger av ferdighet vekst)

 •  Det er viktig å huske regelen, som ikke må forveksles yrke, stilling og yrke. For eksempel politimesteren lege - en posisjon, tannlegen - en spesialitet lege - et yrke.

 •  Det er viktig ikke å se ytre tegn på yrker i sitt utvalg, og lære og gå dypere inn i selve kjernen av yrket. Hvis du ikke gjør det, så vil det være den største feilen i å velge et yrke.

 •  Du trenger ikke å betale stor oppmerksomhet til prestisje av yrket, som er mulig i ett land yrke svært etterspurt, og den andre veien rundt. Mote for yrket er i stadig endring, og det er umulig å vite hva som vil skje i morgen prestisjetunge yrke

 •  Det trenger ikke å bære et personlig forhold til den personen som representerer en slags yrke, yrket selv. Fordi de fleste av de sympatiske eller usympatiske egenskaper er svært viktig for yrket.

 •  En av de store feilene når du velger en karriere er et valg "for selskapet med sin kjæreste." Du kan gi et eksempel på hvilke klær du selv velge størrelsen, ikke størrelsen på kjærester. Det er akkurat hva du trenger å gjøre med valg av yrke.

 •  Det er viktig å forstå deres interesser, tilbøyeligheter og evner. Så ingen grunn til å velge et yrke ikke forståelse i deres personlige egenskaper og kvaliteter.

 •  I alt som har blitt sagt ovenfor, uten å ta fysiske egenskaper og svakhetene i yrket, er ikke å velge den, fordi i fremtiden kan det påvirke din fremtidige suksess.

 •  Jente yrke av valget er en av de første skritt til voksenlivet og selvstendig liv. Velge riktig yrke behov slik at du ikke angre på feil trinn. Jobb må være relevant og morsomt.
   I tillegg har hver person sin plass i samfunnet - din jobb er rett og slett for å finne dette stedet og være lykkelig.  
   "Stick hodet, hva skal jeg gjøre? "- Dette spørsmålet kan finnes i mange kvinners fora. Dette emnet er ganske følsom for problemet og bør komme på alvor.
   Hver av oss ønsker å være økonomisk uavhengig. Vi får en god utdannelse, prøver å lære så mye som mulig på spesialitet og endelig få drømmejobben. Som her er det - lykke: en høy lønn, arbeid i en god kontor, og kolleger ikke press. Ikke press alle unntatt én - sjefen!
  Hva å gjøre med en sjef som stikker

   Hode - en person som kan gjøre deg forskjellige følelser: hat, respekt, sympati, irritasjon. Det hele avhenger av bestemt forekomst. Men, til tross for din personlige holdning til hodet, bør du alltid følge regelen: hodet - alltid rett. Det er ganske trist sannhet. Men fra det ikke kan unnslippe det.
   Forholdet mellom mann og kvinne var ikke alltid lett. Et forhold der en person er helt avhengig av den andre, opprinnelig forutbestemt til en konflikt.
   Sjefen din kan når som helst begynne å plage deg, spesielt hvis du er ung og pen. Det er frustrerende, spesielt i tilfelle at du ikke trenger å det ikke litt sympati. Verst av alt, når han først tok deg en jobb fordi du smidig rumpe og store bryster uten å se på din CV tidligere. I dette tilfellet vil han gjøre alt for å nå det endelige målet (for å dra deg inn i seng).
   Å se for mye oppmerksomhet til den personen av hodet, vil du føle at alle dine fantasier. Men røyk uten ild. Å bestemme pinne til hodet eller ikke, svare på følgende spørsmål:
   - Det lar din side i vulgære vitser?
   - Kommer til deg bakfra og prøver å røre (for eksempel, du sitter ved en datamaskin mus i hånden, kommer han tilbake og legger hånden på landet)?
   - Ærlig talt ser på deg (visne titt på alle dine buler)?
   - Tilbyr å bo etter arbeid (under påskudd av dammen)?
   - Avvis hånden?
   Hvis du svarte "ja" på minst ett av disse spørsmålene, "Velkommen" - sjefen din vil at du skal gjøre mer enn plikt. Hvordan svare på denne situasjonen? Har gitt noen anbefalinger.

   Anbefaling: hva du skal gjøre


  Hva å gjøre med en sjef som stikker

   Oppriktig snakke med sin mann. Det trenger ikke gå til bildene snakke strengt, selvsikker tone. Fortell meg som ikke tillater intime relasjoner på jobben. Ikke smile og ikke myamlyte eller han vil ta det som flørting på din del.
   Ikke la sjefen til å tenke på at kvinnen du er tilgjengelig. Han bør se hvor søt du flyrtuete med andre ansatte.
   Ikke legg for uformelle antrekk. Kommer til å jobbe i et åpenhjertig bluse, ikke rart at manageren ønsker deg. Foretrekker stilig, men ikke frank kjole.
   Ikke vær redd for å diskutere problemet med en venn, kollega. God idé å snakke med de som har jobbet med denne mannen i mange år. Mest sannsynlig, du første offeret, lære å operere de foregå kvinner. Sladder i kvinnenes lag spredte seg med lynets hastighet, knapt sjef ønsker å snakke om ham. Når han ville vite at halvparten av teamet i kontakt med hva du holder deg til det, hans mot lull.
   Det mest avgjørende måte å bli kvitt trakassering - en endring av arbeid. Hvis alle de måtene du har opplevd, men det fortsetter å forfølge, ikke få seg til et nervøst sammenbrudd. Bare gå, deres helse mer!
   Hvis hodet til din pinne, mens han er søt og du ikke har en fyr tror kanskje det er - din skjebne. Hvis du er komfortabel å være sammen med ham, bør du ikke fremmedgjøre folk. Bare lytte til deg selv og handle klokt!  
   Uansett kan sies menn i offentlig, de er nesten like uvøren ignorering for kvinners drømmer om en karriere som i dagene av patriarkatet.
   Noe gikk av som mange kvinner "friheter", som utdanning, kompetanse i tradisjonelt "mannlige" yrker manifestert evnen til å ta vanskelige avgjørelser, men fortsatt ikke kan stå det faktum frigjøring og feminisme. For dem, en jente og Karriere og - Et konsept som er ubehagelig å bruke en setning.
  Hadde hun kan gjøre bilen EMU?

   Menn og kvinner virkelig er ordnet veldig annerledes. Først nå er det ikke om overlegenhet ene kjønnet er det andre, men snarere deres komplementære egenskaper.
   For eksempel ulike mannlige og kvinnelige måter å bearbeide informasjon. Smart kvinne tar fordel av den induktive metoden ": når du tenker, basert på detaljer fortsetter å dekke hele situasjonen. I menn, det motsatte - de tror fra generelle til spesifikke. Menn ofte utviklet abstrakt logisk tenkning, for kvinner - spesielt-formet. Sårbarhet og pratsom kvinne forklarte meget velutviklet emosjonell og verbal intelligens. Men beskyldninger om kvinner på menn emosjonelle "tørr" overdrevent voldelig - fordi menn har mer avansert visuell-romlig intelligens, hva gjorde klandre dem?
   Til tross for at det er menn som er kjent for sine tekniske ferdigheter, kvinner kunne utføre tester på hastighet oppfatning av-informasjon, hastigheten på matematiske operasjoner, deres motoriske ferdigheter bedre utviklet, og de er flinke til å huske plasseringen av objekter og relative posisjoner i verdensrommet.
   På grunn av større vekt av corpus callosum - bunt av nervefibre som forbinder hjernehemisfærene - den kvinnelige hjernen er i stand til mer effektiv utveksling av informasjon mellom halvkulene. Dette forklarer den velkjente fenomenet kvinnelig intuisjon, som er bevis utviklet kvinnelige sinn.
   Menn erkjenner at kvinner er ofte i stand og intelligent, og på grunn av sin spesielle kvinnelige "enhet" kan berike arbeidsflyt originale ideer, men Men herfra kommer moroa.
   Men i tillegg at en kvinne bør være godt utdannet, kompetent, hardt arbeidende, etc. - Standard krav, "alt er bra" når det vil også være mer stille ugift, ikke seksuell, og så videre ad infinitum! Som et resultat, er de fattige kvinnens hode bygget "glasstaket" - et begrep innført spesielt for å referere til aldri formelt spesifisert terskel, som ikke er knyttet til fortjeneste kvinne, men hindrer fremme av sin karriere. Derfor bør kvinner ha ekstraordinære viljestyrke og legge til flere ganger hardere enn en mann, for å takle alle hindringene og oppnå suksess.
   Vi må alle gjøre en karriere kvinne, men hvem er at dette "kvinne"? Det er - ikke mer enn en abstraksjon, et ikke-eksisterende kollektive bilde. Faktisk er vi alle forskjellige - smart og fjollete, med og uten ambisjoner, amatør og hjem samfunnet. Og dermed resonnement på "Woman og karriere" i hver av de smukke kjønn vil være hans. Og deres funn vil også være.
   En ting er sikkert: hver kvinne bør ta vare på personlig oppfyllelse. En selvrealisering, heldigvis, ikke alltid gjør suksess i virksomheten sirkler. Noen mangler starte en blogg og glade for å observere hans økende popularitet. For andre, familie og barn - den beste arbeidsfelt. Etter alle enige om at vokse minst et par smarte, gode, moralske mennesker - uten overdrivelse arbeid for livet. Og arbeidet er verdig til dyp beundring.
   Men kvinnene er fast bestemt på å bygge en karriere, vil ikke gå unrewarded. Fordi historien er mange eksempler der kvinner ikke blir bare søkt suksess i virksomheten feltet, men ble virkelig legendariske personligheter. Så, jenter og kvinner ikke miste troen på deg selv. Og kanskje til og med hundre år, vil våre barnebarn opphøre å møte i din karriere med hindringer, både mannlige fordommer.  
  Яндекс.Метрика