Tror du at ditt yrke er merkelig, dårlig og ubrukelig? Forgjeves! Det er en merkelig og uvanlig yrke. Finn ut hvilke som er mest latterlig.
Topp 10 mest bisarre handler

 Det mest uvanlige yrke


Topp 10 mest bisarre handler

 Her lærer du de 10 merkeligste yrker i verden:
 •  Perevertach pingviner. Ja, disse menneskene er. Det faktum at en kilometer tykt nord fugler uten vinger svært vanskelig og noen ganger vanskelig å flytte. Og pingviner som bor i nærheten av polarstasjoner er ofte omvendt. Når stasjonen flyet flyr, fugler reagerer på lyd, prøver å skru opp hodet, men på grunn av den korte halsen kan ikke se objektet på himmelen og falt på ryggen. Et tips over bakover klosset pingvin, dessverre, kan ikke, på grunn av det som kan være utsatt for et rovdyr. Men perevertach kommer alltid til å hjelpe de fattige karer og, faktisk, redder livet hans.

 •  Kondom tester. Selv i produksjon av gummiprodukter er så mange kontroller og tester for å vurdere holdbarhet og pålitelighet, men at analysere annet som en fabrikk eller laboratoriemiljø er ikke så lett som den spesielle rollen spilt av den menneskelige faktor. Og deretter ansatt kondom testere som bruker produkter innen 6-12 måneder og vurdere disse gummiprodukter "i tilfelle". Arbeidet er absolutt enkel, men ganske ansvarlig. Tross alt, påvirker ideen om testen sluttegenskapene varene inn i butikkene.

 •  Doylschyk giftige slanger. Oh, og et yrke, det viser seg det er. Slangegift absolutt farlig, men det blir brukt for å lage motgifter og ulike medikamenter. Å forgifte slanger, må du ha en viss kunnskap og ferdigheter. Doylschyk rolig og bestemt ta slange klikker på visse steder, hever et glass til munnen til slange prokusyla tynn film og gitt ut giften. Simulering giftige kjertler gjør det mulig å samle inn mer giftig væske. Jobben er meget farlig, men lønningene er høye nok.

 •  Catcher maur. Maur - ikke bare denne slogger, men også våre venner. De gir god kvalitet jord og selv bidra til å rense den. Også i dag, populær kunstig maur gården, hvor du kan se hjemme. Og best av gårder samplet andre enn den beste ytelsen individer. Utvalg og fangst av maur bare engasjert catcher. Denne personen bør kjenne egenskapene til disse insektene og være i stand til å fange dem trygt og forsiktig.

 •  Zapahoved. Disse menneskene er i mange store selskaper. De bør ha en sterk følelse av lukt og skille lukt. Noen "nyuhalnyky" vurdere kvaliteten og friskhet av pusten tyggis, andre analyser duft. Og noen kan si, uten hell. De lukter armhulene etter bruk deodorant hele dagen. Ikke den mest behagelige jobb, men er kjent for alle yrker er viktige.

 •  Mourner. Dette yrket eksisterer i enkelte asiatiske land. Det faktum at asiatiske land varierer i moderasjon og brukte sine følelser, for å skjule fra fremmede. Men sørger over døde i begravelser trenger. Hva gjør du hvis tårene strømme? Komme til unnsetning en gråtekone, som for øvrig burde vite tradisjoner og skikker, for å være i stand til å gråte naturlig og noen ganger dramatisk, men umiddelbart roe ned. Noen tjenester plakalschyka: enkel gråte, gråte med podvыvanyem og shlypamy, gråt med shlypamy og faller på kne, hulkende med alle dens konsekvenser (kjøring på gulvet, slo hodet mot veggen og så videre). Jeg ønsker å se på det.

 •  Estimator Dice. Det er ingen hemmelighet at noen ganger terninger og terning avgjøre skjebnen til mennesker og utfallet av spillet i kasinoet. Etter å utsette svindel som brukes "krapleni" kuber besluttet å ansette spesielle personer som har testet kvaliteten på terningen og forhindre svindel under spill. Godt betalt yrke, men krever litt kunnskap. Appraiser bør ha overfølsomhets fingre og uklanderlig øyet. Disse kvalitetene vil sikre lik sannsynlighet for tremannsrom, firemannsrom og andre tall på terningen.

 •  Toalett guide. Kina har en befolkning så høyt og så fort tempoet i livet at en person kan tilbringe hele dagen utenfor hjemmet. Hva om behovet for å holde? I noen byer og regioner Celestial lett å gå seg vill og finne et toalett dessuten svært vanskelig. Men du kan alltids slå til toalettet guide, som for en symbolsk sum, og vil fortelle deg hvor nærmeste "garderoben", og hvordan du får det. Og at noen ganger denne informasjonen er svært viktig og nødvendig, slik at yrket er veldig populært.

 •  Vyymach hjernen. Nei, den mannen ville "gjøre hjernen" i overført betydning, gjør den det i en svært reell forstand. På disseksjon av likene i dette yrket til felles, er at personen på kjøtt planter eller slakterier. I alle kjøttproduksjon ansvar fordelt: ett dyr slaktet annen sløying tredje kjøttstykker. Nylig ledningen av storfe ble brukt til å forberede delikatesser, så et nytt yrke - vyymach hjernen. Denne personen har en kul hodeskallen splitt og få ut hjernen, som deretter går til restauranter.

 •  Master ku pedikyr. Hvorfor ku pedikyr? Det faktum at staten dyre hover kan påvirke hans trivsel, helse og selv reproduktive funksjon. Og det er grunnen til omsorgs bønder USA og enkelte europeiske land følger høvene til sine avdelinger, slik at de i sin tur, formere seg og gi melk, øke inntekten til eieren. Noen store gårder er hele personalet som gjør Korovka pedikyr. Arbeid er ikke veldig hyggelig, men så viste det seg, veldig nødvendig.

 • Topp 10 mest bisarre handler

   Dette er ikke rart yrke. Det er også verdt å merke seg plukke golfballer, sko razhlazhyvatelya rynker tester møbelpoleringsgolfklubber (i elite golfklubber generelt, mange ansatte), vente (en mann som vil stå i kø for deg), kilden, definisjonen sex kyllinger og andre.
   Likevel synes det merkelig yrke?  
   Tap av pass - en svært ubehagelig situasjon som, dessverre, ingen er trygge. Og tro meg, dette er ikke en unik sak å komme til passkontoret, være sikker på å finne minst et par folk som kom bare for å gjenopprette tapte eller det er ikke uvanlig stjålne dokumenter.
   Livet uten pass i dagens samfunn heller ubehagelige ting, fordi uten det vanskelig å få noen hjelp, til bank og primitive - for å bevise at du er deg, og ikke noe helt annet person.
  Passport mistet hva du skal gjøre?

   Første gang, etter tapet av pass, en person kan være i sjokk, han venter, og plutselig det er dokumenter, kanskje gode mennesker oppdage og bringe den for en avgift eller pass vil i noen tapt og funnet.
   Ja, det kan og vil skje, men ting kan bli verre og du uforvarende, finne deg selv i en veldig ubehagelig situasjon. Morsomme og svindlere kan bruke passet til å bruke den til å få et lån, det er tilfeller der ett pass mottatt 5 eller 10 studiepoeng totalt beløp er rett og slett fantastisk.
   Også med hjelp arrangere falske pass flyktige firmaer som deretter blir gjenstand for etterforskning. Og, selv om over tid du tilbake passet, er dette ikke å si at noe som dette har skjedd med deg, og for å bevise det samme og motsatt sin uskyld i denne saken er svært vanskelig.
   Og så finner du at passet er tapt, hva du skal gjøre? Det absolutt ikke ønsker å komme over et lignende problem, men i praksis, med et pass, og leiligheten eierne selger, som arbeider med det ulovlige aktivitet selv vært tilfeller der mistet passet plantet på åstedet.
   Selvfølgelig, hvis eieren er en jern alibi, blir det klart at et pass hadde blitt plantet, men hvis det ikke er noe alibi? Starter en rekke prøvelser og utfordringer du trenger det? Sannsynligvis ikke, det viktigste spørsmålet i vår befolkning - en mangel på kunnskap om sine rettigheter og grunnleggende lover, så det er å tilbringe et par minutter av din tid, lese nyzheyzlozhennuyu informasjon, er det mulig at denne kunnskapen du får ikke bare fra en ubehagelig situasjon.

   Hvor å gå i tyveri eller tap av pass?


   Det første du må gjøre - er å konsentrere seg, huske alt som skjedde, nemlig situasjonen der det ble tap av dokumentet. Enten mistet den på sin egen uforsiktighet, og kanskje du har stjålet, den første tingen å gjøre - er å kontakte distriktspolitistasjonen.
   Det er ikke betale oppmerksomhet til mulige forsøk på å overbevise deg om en politimann, fortsatt skrive en uttalelse om forsvinningen av dokumenter under ukjente omstendigheter. Din søknad vil bli pålagt politiet å akseptere og å sende inn og registrere, og personen som mistet sitt pass, må utstede et kort utsagnet du har mottatt.

   På dette punktet du sikret seg fra alle de ubehagelige situasjoner som vi har nevnt ovenfor, som i dette øyeblikk som skjedde med dokumentet, gjorde alt dette ikke svare deg. Du kan trygt vente noen dager, så pass virkelig kan finne en, det kan returnere eller kaste, er alt.

   Når du har erklært forsvinningen av dokumentet, dens nummer og serie umiddelbart inngått en egen database, så det mister sin gyldighet. Denne spesielle databasetilgang banker og alle offentlige etater, så etter denne prosessen, eller bruke ulovlige sveiv noen av de tapte dokumentet svindel blir ganske vanskelig.

   Hva ansikt bøter for mistet passet?


   Ifølge loven må enhver borger av Ukraina sikkert lagre dokumentet, eller forsettlig uaktsom oppbevaring av pass, noe som resulterte i hans tap av en borger av Ukraina ilegges en bot på mellom ett og tre ganger minimum, i samsvar med artikkel 198
   Code of Ukraine, i øyeblikket er det 17-51 hryvnia. Men hvis en straffesak, som indikerer tyveri av dokumentet, straffen vil bli belastet. Vanligvis fint tildelt avhengig av sosial status for pass, av sin finansielle stilling og tatt til fange under hvilke omstendigheter tapet oppstod dokumentet.

   Etter en stund, fornye passet ditt?


   Når du har brukt tap av pass til politiet og ventet noen dager, i håp om at han kom tilbake, er det nødvendig å gå til passkontoret der du skrive en uttalelse om tap av pass og gir en liste over dokumenter som kreves å utvinne dokumentet.
  Passport mistet hva du skal gjøre?

   Normalt hvis alt er i orden, og du er i samme by, hvor han mistet passet, hans nye forekomsten du vil bli gitt personlig å overlevere en måned. Dersom det er behov for ytterligere kontroll i tilfelle av tap av pass, kan dette begrepet fortsette, men ikke mer enn en måned. Dersom du på dette tidspunktet trenger du et dokument som bekrefter din identitet, pass pulten du er pålagt å utstede et midlertidig sertifikat som kan brukes innen en måned.

   Tentative liste over dokumenter på passkontoret, en uttalelse om tap av pass, fødselsattest, ekteskap eller skilsmisse, to bilder av 35x45 mm og mottak av betaling av statlige avgifter.

   Etter alle de ovennevnte instruksjonene vil ikke ta deg mye tid, men takket være dem kan du unngå mange ubehagelige situasjoner og gjenopprette dokumentet vil koste mye billigere enn å betale falske lån og forsvare sin sak i retten.  
  Яндекс.Метрика