Hvordan skrive en søknad om fratredelse? Grunnleggende regler
 Hver arbeidsdag person vet at det å jobbe for et bestemt selskap eller firmaet vil det ikke alltid denne interessante prospekter andre steder, bedre lønn, behovet for å endre byen du bor i, og mange andre faktorer er grunnen til at tabellen vises i Director søknad om dispensasjon ansatt på vilje. Arbeidsloven er merket som "opphør av ansettelsesavtalen med den ansatte." Innen 2002, forholdet mellom arbeidstakere og arbeidsgivere regulere Arbeiderpartiet Code, som fra 1. februar samme år trådte i kraft en ny kode - Arbeiderpartiet Code of Russland.
 I LC gir for en egen artikkel №80 på dette problemet. Den diskuterer rettighetene til den ansatte i løpet av utgivelsen og rekkefølgen av operasjoner. Så:
 • Ved opphør av arbeidsavtalen arbeidstaker må sette skriftlig til seg oppmerksomheten til arbeidsgiver senest to uker: nedtellingen av begrepet begynner dagen etter søknadsdato;
 • Med samtykke fra arbeidstaker og arbeidsgiver kan si opp kontrakten før slutten av perioden;
 • I noen tilfeller (f.eks hvor årsaken til frigjøring på eget initiativ blir pensjonering eller manglende evne til å arbeide på grunn av helse og brudd på arbeidskraft lover av arbeidsgivere) Arbeidsgiver plikter å signere et brev av resignasjon og å si opp kontrakten på den tiden som arbeideren påpekt i sin uttalelse;
 • Arbeidstakeren har all rett til å trekke sin søknad før utløpet av varsel for oppsigelse. Hvis det i løpet av denne tiden til å arbeide skriftlig vedtatt ny ansatt, gjør utgivelsen ikke oppstå;
 • Etter to uker, skal arbeidsgiver foreta en full beregning av den ansatte, lage en plate i arbeidsboken og (etter skriftlig anmodning) for å gi ham en hånd i dokumenter knyttet til arbeidet;
 • Utførelse av arbeidsavtalen ikke sies opp, hvis begrepet advarsel oppsigelse fra kontoret utløpt, og han insisterer ikke på utgivelsen.
 Som du kan se, ved søknad om fritak standard prøve, den ansatte hadde to uker til å jobbe i selskapet. Kan jeg ha min oppsigelse uten å jobbe og hvordan du gjør dette?
 Hvordan skrive en søknad om fratredelse: forklaring
 Eksempel søknad om fratredelse standard og enkel. Det viktige poenget er å skrive det på et stykke A4 med hånden, som i tilfelle noen kontroversielle saker identifisering av håndskrift hjelp til å løse dem.
 Dermed i øvre høyre hjørne du trenger å spesifisere detaljene i mottaker og avsender. Vanligvis den første spell av ledere, firmanavn, navn, navnet på mottakeren i "Til". Deretter, i "Fra" foreskrevet posisjon, navn, navnet på avsenderen. Nå videre til hovedteksten, skrevet i midten av ordet "statement", som er teksten som begynner med setningen "Vennligst løslate meg." Deretter skrive den grunnen som du søker, skriver "ikke fungerer." Dette vil tillate deg å bli kvitt det nødvendige antall, ikke allment aksepterte regler. Men merk uttalt grunn bør du være ganske betydelig, ellers vil vi måtte trekke seg fra å praktisere, som, som nevnt ovenfor, vil være fjorten dager.
 Endelig program, sette nederst til høyre på signatur tyde det i parentes, og den nederst til venstre på dato. Hvis grunnlaget er ikke nok overbevisende erkjenner at du slipper det samme tallet, så dato angitt i programmet, startpunktet vil bli tildelt to uker. Merk at forbeholdet, dette dokumentet må nødvendigvis zavizuvaty sekretær, som nedtellingen starter fra datoen for meldingen avtale om å fratre på eget initiativ.
Hvordan ta æren dersom den offisielle ikke fungerer? Ekspertråd
 I moderne termer lån er ofte den eneste måten å løse økonomiske problemer og kjøpe ting. Men for å få et lån, må du samle mange forskjellige dokumenter som beviser soliditet, herunder ansettelsesbevis og resultatregnskap. Hvordan ta æren dersom den offisielle ikke fungerer? Det er flere forskjellige måter.
 Er det mulig å jukse banken?
 Det bare nevne at du ikke kan jukse banken. Det er teknisk mulig, men i tilfelle av avsløring av svindel vil føre til svært ubehagelige konsekvenser. Det faktum at bankene er alltid gjennomfører gransking av dokumenter. Og mest av alt, vil Loan Officer ringe deg på jobb for å sjekke nøyaktigheten av disse data i sertifikatet. Hvis bedrag avslørt, det negativt påvirke din kreditt historie. I sin tur vil en dårlig kreditt historie ikke få et lån med en annen bank.
 Det eneste alternativet som i dette tilfellet kan ty - det er offisielt be en venn eller venninne ordne et lån for deg. Men husk at dette kan gjøres bare hvis du er sikker på at du kan betale seg et lån, og renten på det i tide. Ellers er du setter ditt vennskap i fare. Økonomiske problemer kan ødelegge selv de varmeste relasjoner.
 Lån uten inntekt, fordeler
 Den mest levedyktige alternativet i tilfelle den som låner offisielt ikke fungerer hvor som helst, dette lånet uten dokumenter. Faktisk, betyr det ikke at den som låner ikke gi noen dokumenter som kreves. På et minimum, vil enkelte skattenummer og banken krever et pass. Du må også fylle ut et spørreskjema. Så hvis du ikke er registrert offisielt, men fortsatt arbeid i noe selskap, kan det fastslås. Lån offiserer kan ringe og sjekke på jobb i dag. Det er imidlertid ingen informasjon om inntekt og kopier av post i dette tilfellet ikke nødvendig. Dette forenkler prosedyren for lån som tar svært liten tid. Oftest trukket som et lån i kontanter, og dette er ikke mer enn en time. Dermed effektivitet og forenklet - den viktigste fordelen med slike bankapplikasjoner.
 Lån uten informasjon: mangler
 Selvfølgelig, banklån er alltid mer risikabelt fordi det er ikke mulig å sjekke kredittverdighet av låner. Kompenserer det er høyere renter (minimum er 18-19% per år og maksimalt, for eksempel, Home Credit Bank, og nådde nesten 40%).
 Banken kontrollerer fortsatt kundens kreditt historie. Og hvis det viser negativ, eller hvis det er første gang at den som låner gjelder for et lån for å innvilge et lån vil mest sannsynlig bli avvist.
 En annen ulempe med et slikt lån - det er begrenset til beløpet du kan få (i gjennomsnitt 300-500000 rubler).
 Hvordan å få et lån uten hjelp?
 I en låntaker som ønsker å få et lån, er det to alternativer. Den første - en selv plukke de mest lønnsomme bank program som er vanskelig å gjøre, spesielt når du først søke om et lån.
 Det andre alternativet - å dra nytte av lånet megleren er et spesialisert selskap som for en avgift vil ikke bare velge de mest gunstige kredittbetingelser, men vil bli ledsaget av full enighet, inkludert scenen i forhandlinger med en finansinstitusjon. I dette tilfellet er den positive respons av banken garanti.
Hvordan du får et lån med dårlig kreditt historie? Hvor skal jeg begynne?
 Effektene av den siste økonomiske krisen påvirkes forskjellig for hver enkelt av oss. Spesielt mange russere i denne perioden det var problemer med bankene om brudd på låneutbetalinger. Dette, selvfølgelig, ikke kan påvirke kreditt historie av hver låntaker og dens potensial for å få lån i fremtiden. Men fortvil ikke på forhånd - du har fortsatt mulighet til å rette opp situasjonen. Hvordan er dette mulig?
 Hvor skal jeg begynne? Sjekk din kreditt historie
 Hvis du er interessert, ta et lån med dårlig kreditt historie, husk at fremfor alt må det sjekkes. Du kan gjøre dette ved å bruke tjenestene til en hvilken som helst eksisterende kreditt byråer - ved lov, har hver borger av landet vårt rett en gang i året for å få hendene på rapporten. Og sjekk din kreditt historie kan være så offline og online.
 Gjøre endringer i din kreditt historie
 Selv om du føler at du har en dårlig kreditt historie, ikke rush å gi opp - det er mulig at du er i stand til å endre situasjonen i deres favør. Tross alt, er banker serveres i Bureau of enhver og all informasjon om brudd på låneavtaler (selv om du betaler lånet forfalt i mer enn 3 dager, kan dette være kjent representanter for organisasjonen). Analysere nøye alle brudd som du finner i rapporten - kan det godt være at du skulle betale bøter eller straffer for kort forsinkelse eller avtalt med representanter for bankinstitusjoner til omstilling. Og hvis banken som du hadde problemer, jeg glemte å informere kreditt byrå om det, kan du gjøre i din kreditthistorie noen justeringer.
 Ta vare på valg av bank
 Vanligvis fungerer hver bank institusjon med et enkelt kontor. Så sørg for å finne ut i hvilken Moskva-kontor i kreditt historie er den mest velstående, og deretter finne ut hvilke av disse institusjonene samarbeider bankene til å suite dine behov i dag. Ideelle ville være hvis du er i stand til å bruke tjenestene til banken, som arbeider med kreditt-byråer interessant.
 Søke om lån
 Så å finne ut at bankene fungerer med din valgte kreditt byråer kan gi deg er interessert i et lån uten sertifikater og på de mest gunstige vilkår for deg, begynne å søke (helst gjelde for hver av disse institusjonene). Husk at banker bruker ulike metoder for beslutningstaking: vanligvis avgjør om du lånet eller kredittkomité eller scoring system. Men husk at i alle fall er det viktig at dokumentene du sender inn er korrekt utstedt og inkludert den mest nyttig informasjon.
 Få et lån
 Hvis alle tidligere punkter er oppfylt du riktig, vil du ha en reell mulighet til å få et lån selv med en negativ historie. Men hvis du fortsatt bankens avgjørelse var ikke i din favør, kan du prøve å få hjelp av en profesjonell boliglån megler - i dette tilfellet, er sannsynligheten for å få kreditt i fremtiden økt betydelig (fordi du arbeider på å gi muligheter for et lån, kunne slippe noen punkter og spesialist vil prøve å vurdere alle ting).
 Til slutt, bør du vite at kreditt historie er lagret i Spesialenheten for bare ti år - slik at du kan fortsatt ha råd til å ta æren i noen bank.
Яндекс.Метрика