Forfatter: Eugene Delchenko
Hvordan ta æren i Agricultural Bank? Velge en kreditt program
 De fleste av våre andre penger er ikke alltid nok, så hvis det er noen "umiddelbare behov", folk ofte lurer på hvordan å ta æren i Agricultural Bank? Vurdere dette spørsmålet nærmere.
 Velge en kreditt program
 Det første du må gjøre er å bestemme kreditt program. Tross alt, tilbyr Agricultural Bank sine kunder mange interessante alternativer. Spesielt, kan du velge den klassiske kreditt "forbruker", hvor du kan by på litt redusert med pre-spesifisere formålet du trenger penger, og også bekrefte deres riktig bruk.
 I tillegg kan kunder av banktjenester institusjoner gis følgende typer lån, for eksempel "Communication Engineering", "gartner", "Credit for gassifisering bolig", "Mortgage" - så bestemme på forhånd hvor du ønsker å bruke pengene ta et lån fra banken, og deretter velge den mest hensiktsmessige lån programmet.
 Consumer credit: natur og fordeler
 Praksis viser at de fleste kundene velger Agricultural Bank of sine mål er svaret "forbruker" - et lån som er gitt for å oppnå noe formål, uten at det kreves bekreftelse av target innflytelse. De viktigste fordelene med dette programmet er:
 - Muligheten for tilbakebetaling differensiert betaling som gjør at den som låner for å betydelig redusere sine vedlikeholdskostnader på lånet;
 - Ingen avgifter;
 - Mulighet for tidlig nedbetaling uten noen restriksjoner;
 - Muligheten til å bruke midler fra banken for ethvert formål;
 - Muligheten for bekreftelse av sin inntekt på bank offisielle skjema.
 Det er derfor "forbrukerkreditt" Agricultural Bank er alltid etterspurt blant våre landsmenn. Så, er det om det, skal vi snakke først.
 Hvilke mål gitt "forbruker kreditt"?
 Denne kreditten kan gis til Agricultural Bank:
 - Reparasjon av enhver eiendom;
 - Kjøp av biler;
 - Kjøp av legemidler i apotek;
 - Behandling og helse spa-tjenester;
 - Haster behov (dette begrepet omfatter alle andre alternativer).
 De viktigste kravene for den som låner
 Tatt i betraktning de grunnleggende krav som stilles til en asyl Agricultural Bank "forbruker kreditt", bør det bemerkes at de er nesten umulig å skille fra de kravene som gjelder for den som låner under noen andre lån program. Men i hvert enkelt tilfelle, kan det være noen nyanser, så fascinert av dette, eller at programmet Agricultural Bank, absolutt konsultere sine tjenestemenn.
 Følgelig søkeren, som hevder å "forbruker kreditt" bør være:
 - Voksen;
 - Citizen i Russland;
 - Ansatt (med arbeidserfaring på minst seks måneder)
 I tillegg må på tidspunktet for tilbakebetaling under kontrakt Søkere være minst 65 år.
 Som for de dokumentene som skal gi søkeren, er det nødvendig å sette et minimum:
 1. Et pass eller annet dokument som beviser identiteten;
 2. Søknadsskjema;
 3. Dokumenter som bekrefter hvor mye inntekt;
 4. Tilleggs dokumenter som du kaller inspektøren, som arbeider med å løse problemet (faktisk, kan de ikke være nødvendig).
Hvordan ta æren i Sparebank: en praktisk guide
 Penger kan kreve en person til enhver tid. Det haster med å skaffe noen viktigste er å sikre barnet mulighet til å få en god utdanning, ønsker jeg å dra på ferie Og det er ikke alle grunnene til at forbrukeren kan begynne å lete etter svaret på spørsmålet om hvordan å ta æren i Savings Bank. Hvilke dokumenter er nødvendig for å behandle lånet, og hvordan pidstupyty å løse dette problemet?
 Hvilke dokumenter må gi søkeren bank
 Av ansatte
 For å kvalifisere må den potensielle låntakeren gi følgende dokumenter Besparelser:
 - Søknaden fylt ut et spørreskjema;
 - Passport (i de fleste tilfeller, passet til den som låner, men noen ganger kan også trenge et pass garantist eller pledgor);
 - Dokumenter reflektere den økonomiske tilstanden til den som låner (eller garantist). Vanligvis er det arbeidende folk fylt med 2-PIT sertifikat fra selskapet hvor personen arbeider for de siste seks månedene, eller et sertifikat, fylt i form av Sberbank (i samme periode).
 Pensjonist
 Hvis en person som ønsker å gjøre et lån på pensjoner, må det sende til Savings Bank sertifikat som sier at det er verdt det mottar på kontoret av pensjonsfondet i Russland. Og i tilfeller der pensjonen beregnes gjennom samme bank, er til stede slik attest nødvendig.
 Individuelle entreprenører
 Dersom søkeren er selvstendig næringsdrivende, som arbeider i markedet uten juridisk enhet, eller hvis han mottar inntekter fra andre kilder ikke er forbudt ved lov, så er det å få kreditt i Savings Bank må levere følgende dokumenter:
 - Uinkorporert forretningsdokument, noe som indikerer registrering i EHRIP (Unified Aa-registeret individuelle entreprenører);
 - Hvis virksomheten til søkeren er konsesjonspliktig i henhold til gjeldende rett, må det også gi en offisiell lisens (original eller attestert kopi);
 - Selvangivelse;
 - Sertifikat skjema 2-PIT (i tilfelle at betaling av skatter for søkeren gir en skatt agent);
 - Book of inntekter og utgifter.
 Og selvfølgelig, i tilfeller hvor søkeren ønsker kontanter kausjon, må han gi dokumenter som beviser eierskap av dette løftet.
 Også, i tilfelle av nødvendighet, kan Loan Officer be om ytterligere dokumenter.
 Hva om du ønsker å få et lån?
 Sberbank er den største ikke for ingenting at den moderne bankinstitusjoner som opererer i Russland - han utgir daglige kontanter lån stort antall låntakere.
 Dette er gjort mulig først og fremst takket være de mange banken kontorer og avdelinger, slik at den personen som ønsker å få kreditt må rett og slett gå til nærmeste Sberbank (det kan gjøres i noen del av landet). Videre få lån er ganske enkelt - du trenger for å velge riktig lån programmet klart opptre under ordningen søke om et lån. Og hvis du har spørsmål eller problemer du til enhver tid kan konsultere de ansatte ved institusjonen - de vil fortelle deg den mest passende type lån programmet vil bli fortalt hvordan de skal handle for å få et positivt svar på forespørselen.
Hvordan analysere jeg skille forslag?
 Tegnsetting analyse gir de beste tilbud elevene mestre reglene for tegnsetting. Den er basert på tre etterfølgende handlinger som fører til slutt til å forklare vilkårene for et utvalg av tegnsetting. For punktuatsyonnoho analyseringen av språket å vite, for å kunne finne i setningen grammatisk fundament og sekundære medlemmer og hører tonen med som det uttales. Riktig tegnsetting boksene sikre nøyaktigheten og klarhet i uttrykket. Prosedyren for parsing punktuatsyonnoho
 Den grunnleggende tegnsetting, studerte ved skolen og brukes til å analysere punktuatsyonnoho er punkt (det er fra det latinske navnet «punctum», og det var ordet "tegnsetting"), komma, punktum av koma, enkelt og mark, kolon, bindestrek, parenteser, anførselstegn og tre poeng.
 Tegnsetting analyse starter med å definere innholdet i forslagene som kan være både enkle og komplekse. Deretter sette en eller flere skilleregler i kraft i razbyraemom setning. Hver av dem gjenstand for en egen bevilgning. Resultatet punktuatsyonnoho parsing er et flytdiagram av en setning.
 Hvordan analysere jeg en enkel setning tegnsetting?
 Et enkelt forslag på ordningen påvirker braketter behandler en av fem tegnsetting: Full stopp, spørsmålstegn, utropstegn, eller en kombinasjon av prikkene markerer og utropstegn.
 Det indre av ordningen viser kompleksiteten i en enkel setning. Den grammatiske grunnlag spesifisert som standard.
 1.  Homogen setningen representeres i diagrammet som en sirkel innenfor hvilken inneholder piktogram av setningen. Homogen være alt setningen: motivet (en rett linje), skazuemыe (to rette linjer), tillegg (en stiplet linje), bestemme (en bølget linje) og tilstander (stiplet linje med en prikk mellom streker). Sammen med dem er indikert i diagrammet refererer til dem tegnsetting og konjunksjoner (sammenhengende, protystavni, sammenlignbare).
   Homogene stater kan anvendes i en setning med ordet sammendraget. I diagrammet er det angitt med en sirkel med en prikk i fett.
   Innledende ord og uttrykk er representert i fem små kors, som er plassert på toppen av ordene "vv.sl.", der "ff." Betegner både "ord" og "setning". Over de viktigste forslagene skrevet "vv.pr .."
   Adressen diagrammet gjengitt i en bølget linje som sier "o"..
   Utrop foreskrevet i den nevnte ordningen ("beklager", "s", "Skål!", Etc.).
   Å forklare innstillingen dash mellom subjekt og predikat av en grafisk fremstilling av de spesifiserte grammatiske grunnlaget for språk og sin grammatisk form "substantiv., I." "JEG ER. + Substantiv. »« Neopr.f.hl. »« Number. »« Substantiv. + Nummer. "Osv Peker ordet "er", "her", "betyr" foreskrevet i ordningen helt.
   Mangel dash mellom subjekt og predikat må også forklares i punktuatsyonnom parsing setninger. I dette tilfellet tilstrekkelig skille grammatisk grunnlag og reglene som faller Dash: tilgjengelighet mellom subjekt og predikat negativ partikkel "nei" eller komparative fagforeninger "som", "hvis", "som om".
   Skilles ut setningen skriftlig skilletegn og er delt inn i fem kategorier:
   Separert definisjonen vist i diagrammet i form av en bølgelinje er innenfor to skrå slag "/ ~~~ /".
   Dersom egen definisjon refererer til pronomen, den siste i diagrammet viser skiltet «x», som er skrevet "LM". Alle andre deler av talen er indikert i diagrammet enkel «x».
   Over definisjoner uttrykt omsetning involvert, sette ord "bp".
   To eller flere separate definisjoner avsatt til ordningen som homogen (bølget linje i sirkel). Fra ord forårsaket dem trekt pil.
   Over forskjellige definisjoner av ustupytelnыm og årsaks verdi angir "ust.zn." og "prych.zn" hhv. I diagrammet, er de følgende definisjoner er representert ved to linjer: bunnen - omstendigheter topp - bestemmelse.
   Koordinert og ukoordinert definisjon i diagrammet er skilt fra hverandre og undertegnet som "Sohl.» «Nesohl.".
   Separate programmer er vist i figuren, så vel som separate definisjon. De kan søke om å pronomen ("LM") narytsatelnomu substantiv ("naryts".) Eller deres egen ("sobstv."). Separate søknader med foreningen "som" stå på bunnlinjen krets forhold og topp - ". Zn.kach" besluttsomhet som er skrevet ". Prych.zn" eller.
   Separert tillegg indikert i diagrammet som vanlige applikasjoner forholde seg til dem ordene "unntatt", "i stedet for", "inkludert", "unntatt" og andre.
   Separert omstendigheter avbildet i diagrammet som en stiplet linje med poeng vedlagt i skråstreker. Over dem indikere hvordan de er uttrykt: deeprychastyem ("d") eller deeprychastnыm sirkulasjon ("DO"). For å skille tilstander forårsaket av håndholdt ord.
   Omstendigheter uttrykt frazeolohycheskym menneskehandel signert som "frazeol.". Skilletegn på brevet de står.
   Ovenfor grunnene uttrykt av substantiver med preposisjoner, preposisjoner og syntaktisk foreskrevet kombinasjon ("til tross for", "underlagt", osv).
   Avklare setning indikeres av diagrammet i form av visse deler av setningen - definisjoner, vilkår, filer, etc. Over hver av dem reiser spørsmålet, som de svarte: "Når? "" Hva? "" Hva? "Etc. I tillegg til ordningen indikerte disse er konjunksjoner som forklarer ord og uttrykk.

   Komparativ viser seg i ordningen samt separate forhold. Over dem sette ordene "sravn.ob.".
   Hvordan du utfører analyser av komplekse setning tegnsetting?
   Komplekse setning indikeres i diagrammet i form av enkle setninger, avbildet ved hjelp av kvadratiske og runde parentes.
  1.  I sammensatte setninger utenfor hakeparentesene betegner lik hverandre svært enkle setninger, sammen med skilletegn indikerer forbinder konjunksjoner og tegnsetting. Vanlig sekundær medlem eller innledning også sendt brakettene og høydepunkter eller en omstendighet som sier "Society." Eller som en innledende ord.
    Sette strek mellom enkle setninger forklarte ordene "resultatet", "rez.sm.d." (brå endring handling), etc.
    I hoved sammensatte setninger enkel setning angitt med parentes, avhengig (underordnet) - runde. Når parsing diagrammet punktuatsyonnom foreskrevet og spesifiserte fagforeninger ("Union"), union ("soyuzn.sl.") Og indeks ord ("ukaz.sl"). Allierte ord i underordnede og indeks - de viktigste høydepunktene eller at setningen.
    Med flere underordnede forslag til hver pil plasseres ukazatelnaya forslaget, som de er underlagt.
    I bessoyuznыh levere over tegnsetting, sammenhengende enkel setning i parentes er det omstendigheter Union.
    Som direkte tale gjort på punktuatsyonnom parsing?
    Diagrammet direkte tale er representert bokstavene "P" (direkte tale, står i begynnelsen av en setning eller et eget forslag) og "P" (direkte tale, stående på slutten av en setning). Ifølge forfatteren betegnet med bokstavene "A" og "a".
    I brevet og i punktuatsyonnom parsing, henholdsvis, er det flere varianter av direkte tale:
   1.  Direkte tale følges av forfatteren:
     "P" - en.
     "P! "- A.
     "P? "- A.

     Direkte tale er etter ordene av forfatteren:
     En "P".
     En "P! »
     En "P? »

     Direkte tale avbrytes til forfatteren:
     "P - og - n."
     "P - Ja. - P ".
     "P? - A. - P ".
     "P! - A. - P ".

     Denne artikkelen var punktuatsyonnoho det grunnleggende parsing setninger. Anbefale å supplere sine kunnskaper om emnet gjennom bøker O. Ushakova bruker samme navn "tegnsetting analyse av forslag." I denne lille samling, skrevet i en klar, tilgjengelig måte, er mange eksempler punktuatsyonnoho parsing setninger til ulike nivåer av kompleksitet.  
Яндекс.Метрика