Affirmasjoner for tillitenFor å oppnå suksess i ulike områder av våre liv, er det viktig i enhver situasjon har tillit. Det er bare å tro på kommer oss ikke alt. Årsakene til dette er mange - fra barndommen komplekser, svikt i skolehverdagen, dårlig ytelse, mangel av en kjær. Hvor mange feil etter få tillit? Det er enkelt - bruke loven om tiltrekning.

Hvordan affirmasjoner

Tyngdeloven trekker hver av oss bare hva han tenker og føler. Når ditt forhold til deg selv består av usikkerhet, tvil, dårlig humør eller til og med følelser av depresjon, så du ødelegge deg selv alle de mulighetene som løfter din skjebne, og genererer en negativ virkelighet. Du tror du er ute av lykken som foreldre, kjære eller arbeid? I stedet for å lykkes, vil du alltid forholde seg til fiasko! Men han som er i godt humør og positiv tenkning, positive programmer scenariet i livet ditt, finne tillit.
Når negative tanker i hodet mitt, bare gjøre dem positive som hadde oppnådd. Det er nødvendig for denne aksept. Denne setningen, som bærer en overbevisning. Affirmasjoner krever konstant og hardt arbeid. Og det spiller ingen rolle at du først så langt fra som leverer. Det viktigste - sikkert og klart foreskrevet eller leverer alle affirmasjoner flere ganger.
Til tillit dukket opp i livet ditt heller uttale slike positive holdninger i speilet. Du kan bruke ferdig-godkjenning eller sende dem videre til sine egne. Bare gjør det riktig! Først gir arbeidet minst 10 minutter om dagen. Og for det andre, affirmasjoner må være ekte. Tømme setningen "jeg får en masse penger" definitivt ikke fikk. Du må sette spesifikke oppnåelig mål i affirmasjoner som "jeg er i denne måneden tjene $ 1,000."
Og glem om partikkel "nei" og ordet "nei" og "aldri" i affyrmatsyyah i fortrolighet. Negativ stemning blir ikke oppfattet universet, og du vil bare forverre deres situasjon, sier hver dag "Jeg er aldri i dårlig humør."
Før du er klar til å bruke affirmasjoner eller passere setninger for å tiltrekke din tillit, må gjennomføre en analyse av hans liv. Skjønner hva du mangler, og deretter begynne å jobbe med positiv affyrmatsyey. Gjenta alt oppsett er nødvendig.

Eksempler på affirmasjoner for selvtilliten


Å utvikle tillit dress korte affirmasjoner. For eksempel følgende:

Jeg aksepterer med stor takknemlighet sin unikhet.
I meg selv jeg liker alt.
Jeg elsker min vakre og sjel og hver eneste del av kroppen hans.
Jeg lot meg få ut av livet bedre.
Jeg har bare la den beste.
Jeg gjør min drøm.
Jeg er alltid trygg.
Jeg har sine gode sider og forsterke dem.
Jeg lett aksepterer bare en riktig beslutning i enhver situasjon.
Jeg bærer på sin misjon.
Jeg er fri i vedtaket.
Jeg domahayusya alt som har å gjøre.
Jeg liker alltid å utvide komfortsonen.
Jeg er ikke redd for nye ting i livet mitt.
Enhver endring til det bedre, så jeg aksepterer det med takknemlighet og grenseløs glede.
Jeg ser over hele korn suksess.
Jeg - en mester i hans vakre fremtid.
Jeg setter pris på alle ferdighetsnivåer.
På jobb og hjemme er jeg sikker på.
Jeg kommuniserer godt med ulike mennesker.
Jeg er sikker på at for egne formål.
Universet kan ta vare på meg.
Jeg kan trygt opine.
Jeg har en enorm mengde av livskraft.
Jeg - en anstendig person.
Jeg har mye potensial.
Jeg - en harmonisk person.
Jeg for seg selv den beste læreren og venn.
Jeg - en sterk og flinke folk.
Jeg kan sette pris på deg selv.
Jeg liker min unike utseende.
Jeg kjøper bare de tingene som uttrykker all min kjærlighet til deg.
Jeg lett gi slipp på skyldfølelse.
Min daglige opplevelse bare gjør meg klokere og sterkere.
Jeg flytter stadig mot suksess.
Jeg manifesterer vennlighet og overbærenhet for deg selv når feil.
I - legemliggjørelsen av optimisme.
Jeg bor alene.
Jeg snakker selvsikkert.
I - positiv person.
Jeg selv velge de beste ideene.
Jeg fokuserer bare på den gode siden av folk rundt meg, jeg merker bare vakre steder og ting.
Nå føler jeg meg bra.
Jeg utstråle selvtillit.
Folk fange min tillit.
Hver av min morgen fylt med glede og vitalitet.
Dagens dag bedre enn i går.
Hver dag jeg overvinne usikkerhet i styrkene.
Jeg eier det riktige valget.

Ikke vær redd for å snakke med deg selv ved hjelp av noen affirmasjoner. Tro meg, du og så gjør hver dag, det er bare i stedet for positive tilbakemeldinger om deg selv du tenker ofte negativt om sine talenter, evne til å gjøre noe. Hvis du synes det er vanskelig gis umiddelbart restrukturere sin tenkning og krysse ut den vanlige dårlig installasjon, lage en collage av afirmatsiy. Print ut din favoritt fraser og feste et iøynefallende sted. Du kan utvanne sine vakre bilder. Når du begynner å arbeide på deg selv, ikke kommer til speilet, og denne personlige standpunkt. Fokus på skriftlig, sier flere ganger alle affirmasjoner, snakke høyt og tydelig. Så bli med i intern dialog, mumler for seg selv.  
Slik lykkes passere et intervju for en jobb? Nyttige tips og råd
 Intervju - dette er en viktig test og å passere det lykkes, må du vite visse regler. Selvfølgelig, det er ingen universell strategi for å bidra til å nå ut til enhver arbeidsgiver. Men det er visse regler som bidrar til å passere et intervju.
 Første etappe: en telefonsamtale
 Det første trinnet i enhver intervju - en telefonsamtale med en potensiell arbeidsgiver eller HR-ledere. Det er viktig å holde en gunstig inntrykk. Husk å oppgi detaljer om den ledige stillingen du søker på, om hvem som skal gjennomføre intervjuet. Finn kontor adresse og kontaktinformasjon for personalavdelingen ansatt, som kan kontaktes ved behov. Hvis du har et spørsmål relatert til hvordan intervjuet vil finne sted, gjerne spørre dem. Det er i alle fall ikke ødelegge inntrykket av deg.
 Andre trinn: forbereder intervjuet
 For å svare på spørsmålet om hvordan å passere et intervju for en jobb, må du vite hvordan du skal forberede seg på det. Ikke glem å ta med CV (fortrinnsvis i flere kopier), kopi av pass og vitnemål. Bringe og sertifikater for gjennomføring av kurs som er relevante for stillingen du søker. En god bokstaver inntrykk. Hvis arbeidet ditt er forbundet med, si, design, foto og andre lignende områder, er det nødvendig å ta med en portefølje av utførte prosjekter.
 Det er verdt å finne ut informasjon om selskapet der du går for et intervju. Du kan sjekke ut det offisielle nettstedet, som vanligvis er plassert data på sin kjernevirksomhet, historie og prestasjoner. Jo mer informasjon du vet, jo bedre din arbeidsgiver kan demonstrere bevissthet og interesse for å arbeide i dette selskapet.
 Pre-tenke over problemer som må spørre arbeidsgiveren om betingelsene for ansvar for denne stillingen, lønn, spesielle arbeidsforhold. Hvis du vet at intervjuet vil være profesjonelle tester, bedre forberedt på forhånd for å oppdatere sin kunnskap.
 Hva du må vurdere på forhånd?
 Pre-tenke over svar på spørsmål som trolig vil be arbeidsgiver. For eksempel, hvorfor du forlot den forrige jobben (eller hvorfor kommer til å forlate)? Ikke i noe tilfelle skal ikke lyve, men ønsker ikke å gi negative evalueringer fra ledere og kolleger. Det er bedre å nevne mangel på karrieremuligheter, avstand fra hjemmet, ubekvemme arbeidsplaner, etc. Dessuten kan en arbeidsgiver å stille spørsmål om de mest fremragende faglige prestasjoner. Uten falsk beskjedenhet og skryt tenke på din verdighet, vise selvkritikk mot ulemper, men husker ikke de fleste av dine feil. Det er bedre å understreke at du alltid er alene løse sine egne feil.
 Tredje etappe: intervjuet
 Hovedregelen - er punktlig, så prøv å komme til et intervju for et par minutter før avtalt tid. Hvis for noe grunn du gjør zatrymuyetesya, sørg for å ringe og informere arbeidsgiver om det. Før intervjuet slå av mobiltelefonen til å forstyrre samtalen. I en samtale ute ved kilden, lytte nøye spørsmålet, og hvis du ikke forstår, ikke nøl med å spørre. Ikke gi for lange svar, men husk at monosyllabic "ja" og "nei" og ikke produsere det beste inntrykket, fordi å snakke om din usikkerhet. Vitser og vitser er ikke alltid riktig, men vennlig smil virksomhet samtale skader ikke - Husk dette.
Intervjuteknikk for en jobbSøke etter en ny jobb - det er alltid en veldig viktig sak, suksessen som avhenger i stor grad på deg. Du ønsker å stille med nominasjoner arbeidsgiver valgte deg, men for ett møte kan ikke vise alle sine faglige ferdigheter, så utseendet ditt, bør slags kommunikasjon skal plasseres før deg. Selvfølgelig, vil du begynne en prøveperiode der du er zarekomenduyete seg som en verdifull medarbeider, menNå er din oppgave er verdig til å bli intervjuet.
I intervjuet kan være en stor hver detalj som du kommuniserer selv betalt oppmerksomhet til, men tro meg, ser arbeidsgiver alt, og hvis han smilende og vennlig med deg betyr ikke at han har valgt. Spesielt vanskelig i å ansette kvinner er når de begynner å spørre vanskelige spørsmål: "Planlegger du å barn i nær fremtid? "" Ja, du er nå bare fødselspermisjon? ". Hvordan å svare på følgende spørsmål?
Forbered deg til intervjuet på forhånd
- Ikke gå for et intervju for en grunn, bør du forstå at du forventer fra dette arbeidet som jobb og lønn du ønsker å være?Gjør et endelig svar på hva du tidligere har jobbet i Hva er ditt ansvar og ferdigheter er ervervet. Hvis du er en ung profesjonell, så du har til å vise sin aktivitet og engasjement. Folk uten erfaring liker ikke å fordi de er for lange til å fordype deg i detaljene i deres plikter og, men hvis du viser som er lett å lære og mobil, ikke mangel på erfaring ikke bli din ulempe.
Intervjuteknikk for en jobb

- Lær hva selskapet hvor lenge den på markedet, og hvorfor du ønsker å jobbe i det. Kanskje du og ikke gir særlige fordeler i å velge selskapet sendte ut min CV og dusinvis av den samme jobben, men spørsmålet om firmaet intervjuere spør ofte innsiktsfull, og du bør være forberedt på dem.
- Sørg for å tenke over sine klær for intervjuet. Silly vil komme i mini skjørt eller bluse med kutt hvis den ledige stillingen er absolutt ikke telefon sex. Nesten hvert intervju dress kontor stil klær - det kan være harde skjørt, hvit bluse med en jakke eller svarte bukser. Hvis det ikke er kontorarbeid, kan du bruke en hvilken som helst annen casual wear, men uten skriking og intrikate detaljer. Samme med sminke, oppmuntret vanlig hverdag sminke, er det fortsatt ikke en skjønnhetskonkurranse.
- Forbered deg til intervjuet alle nødvendige dokumenter - Passport, arbeid bok, sertifikat for utdanning, bilde av ham hvis du spurte på forhånd. Arbeidsgiver kan be deg om å ta med CV allerede fylt, eller spørre direkte fylle intervjuet. I sammendraget, sørg for å inkludere alle sine styrker, kurs du noensinne har holdt, språkkunnskaper, alt som du vil være et pluss.
Kommer til intervjuet og være vennlig
Ideelt sett, for ikke å kjøre inn med oppblåst person for et intervju bør ankomme 15 minutter før starten av minutter, men hvis det skjer, slik at du er sent, så ta deg tid til å ringe og varsle om det.
Hvilke spørsmål ville ikke spørre, svarer alltid vennlig og imøtekommende. Intervjuere kan spesifikt indusere deg til uventede spørsmål for å se hvordan du oppførte seg i en gitt situasjon. Etter endt intervju, være sikker på å høflig si farvel og smil. Ingen ønsker å ta sitt arbeid mørk og ond mann, selv om han er en ekte profesjonell, så prøv å vise sin omgjengelighet.
Peke å intervjue hans ambisjon
Intervju - ikke en gang når du viker. Vis at du definitivt ønsker å oppnå dette arbeidet, har du mange planer som du ønsker å implementere og aldri gi etter for vanskelighetene. På spørsmål om hva som tiltrakk deg til denne jobben, ikke oppfyller lønn eller få erfaring,bedre samsvarer med hva den posisjonen du ønsker å gjennomføre alle sine ambisjoner på feltet og oppnå maksimale resultater.
Det bør sies om kandidatene uten erfaring. Selvfølgelig ønsker du alt på en gang, men nå ingen vil tilby deg en høy posisjon, så det er best å finne en lavere jobb, men med karrieremuligheter.

Historien om deg selv på intervjuet

Noen ganger arbeidsgivere blir bedt om å fortelle om deg selv i noen form. Det vil være fint om du forberede deg på forhånd av seg selv mappen hvor du vil sette alle dine brev og anbefalinger fra tidligere jobber, gjennomførte prosjekter, Certificate of Completion, alle som vil prege dine faglige ferdigheter. Så dine ord om deg selv vil bli bekreftet ikke bare ord, men fakta.
Intervjuteknikk for en jobb

Vanskelige spørsmål under intervjuet
Og nå er spørsmålet som arbeidsgivere liker å spørre kvinner. Hvis du har barn, forklarer at de allerede går i barnehage eller overvåket, og fordi det ikke vil være vanskelig. Arbeid kan innebære reise, som tidligere Tenk på hvem du kan la barna. Gifte kvinner kan spørre hvor snart de foreslår fødselen av deres første eller andre barn. I dette tilfellet er det bedre zlukavyty, og selv om du planlegger et par år å få barn, er det bedre ikke å snakke om det og si at det er viktig for deg, karriere, og fødselen av barn du tar.
Spørsmålet om fortiden
Når du er berørt siste jobb, så må du spørre hvorfor du forlot den forrige jobben. Du kan ikke si at du gikk for en grunn, fordi du ikke har relasjoner med de ansatte eller arbeidsgiver, dette beskriver deg som en ansatt er ikke den beste delen. Også, ikke si at du ikke godtok lønnsnivået, kan arbeidsgiver tror at du har en veldig stor krav til arbeidsplassen. Det er bedre å si noe nøytralt, for eksempel i forbindelse med flytting av kontoret, eller arrangere lengre arbeidstid, lang arbeidstid.
Ikke forvent at du vil umiddelbart få en positiv respons på alle kandidatene noen ganger tar flere dager. Men hvis din kandidat er egnet på alle måter, så kan du ta umiddelbart. Det kan være sant at du nekter å poste mulig, selv om saklige grunner for dette var ikke. Ikke bekymre deg og holde utkikk etter arbeid da, følge reglene i gjennomføre intervjuet.  
Яндекс.Метрика