Det synes som kan være lettere å bankinnskudd. Han tok pengene, tok til banken og sette et innskudd. Kunden fornøyd og tilfreds bank penger opptjent. Så det ser ut ved første øyekast. Faktisk, for ikke å bli fanget og faktisk øke inntekten, må du ha et helhetlig syn på innskudd. Først må du forstå at banken er en struktur som tar sikte på profitt. Banken er interessert i profitt, og innskudd bare et middel for å oppnå det.
 Arbeide med kunder av banker.

Bankinnskudd eller hvor du skal begynne.
 Den sier om redningen av drukning kjent for alle. I tilfelle av samarbeid med banken, vil det være meget nyttig. Mekanikken er svært enkel og interessant. Gjøre et innskudd, som banken disponerer pengene. Ved utløpet av innskuddet kunden mottar, for eksempel, 12% som en prosentandel. I løpet av denne tiden, vil banken returnere pengene til lån på 20%. Har dermed 8% av netto inntekt. Som et resultat, en interessant bilde avtegner - jo lavere rente til innskyter, banken tjener mer og vice versa.
 Et eksempel er gitt for å illustrere hvor forsiktig man må være når du foretar et innskudd. All informasjon skal samles på forhånd. Selv gå til banken, investor må være sikker på at han gjorde det riktige valget. Dermed har tilstrekkelig kunnskap som vil tillate ham å inngå en avtale. Ikke bli brikker i det store spillet. Selvfølgelig, er opplysninger om innskudd mye forvirret og ikke vanskelig.
 Det viktigste er ikke å skynde og å demontere alt er stille. Penger liker ikke å jag og ikke flykte med mindre de er tilpasset. Forhastede beslutninger kan ikke bare redusere nivået på inntekten. Men svekker selve eksistensen av økonomisk sikkerhet bidragsyter. I denne forbindelse er det nødvendig å gjenta - en avgjørelse tas nøye og omhu.
 Hva er innskuddet?
 I enkle ord, innskudd - penger som kunden sender banken for en bestemt periode med visse betingelser. Under betingelsene er forstått å interessere seg selv og sin beregningsformel. Ta hensyn bare til renten er ikke bare den største, men også den vanligste feilen. Måten disse rentebetalinger vil spille en større, om ikke den viktigste - rolle.
 Innskudd er presserende og etterspørsel. Sistnevnte er meget lik den første, men renten er vanligvis mye lavere. Og underlagt et depositum tilbake kan være annerledes. Hvilken kategori av innskudd å velge avhenger av personlige preferanser, tidsramme og andre forhold. Som for de mer tradisjonelle, innskudd, de er vanligvis delt inn i tre kategorier:
 • kortsiktige innskudd - kontrakten er vanligvis inngått for en periode på 1 til 3 måneder;
 • mellomlang sikt innskudd - i dette tilfellet begrepet øker fra 3 til 9 måneder;
 • Langsiktige innskudd - disse antas det at alle innskudd i en periode på ni måneder.
 Det er viktig å forstå at gebyrene for term innskudd kan fås kun etter utløpet av innskuddet.
 Hvordan interessen er beregnet?
Bankinnskudd eller hvor du skal begynne.

 Avhengig av type innskudd og mål bidragsyter vesentlig forskjellige måter og påløper renter. Du kan bli belastet:
 • modenhet av innskuddet,
 • med jevne mellomrom (månedlig, kvartalsvis, etc.);
 • kapitalisering av interesse;
 • uten interesse kapitalisering.
 Den største forskjellen er mest praktisk illustrert. Renter på innskudd påløpt på slutten, bare lagt til rektor. Så å sette et innskudd på $ 100 12% per år, vil kunden etter fristen får en hånd 112 USD En lignende situasjon med interesse ved regelmessige intervaller. Hvis interessen er belastet, sier, en gang i måneden, men i beregningen utført som følger:
 (100 * 012) / 12 = 1
 Der til $ 100 - Mengde innskudd, 012-12%, 1 cu - En månedspris. Rentebetaling lar investorer å skaffe stabil månedlig inntekt. Ved slutten av perioden innskuddet, vil de motta $ 100
 Mirakel kapitalisering av interesse!

 Etter å ha bestemt seg for å sette penger på innskudd, investor må være sikker på at pengene han ikke trengte den perioden av kontrakten. Dersom denne troen er, er det svært lønnsom drift kan betraktes innskudd med interesse kapitalisering. Metoden for beregning av interesse i denne kategorien av avleiringer er meget lik den ovenfor beskrevne. Med en betydelig forskjell. Renten på en månedlig eller kvartalsvis bli med i totalbeløpet for innskudd. Og følgende beregning skjer på grunnlag av interesse. Eksempel:
 1 måned: (500 * 012) / 12 = 505 USD ved slutten av den første måneden;
 2 mnd: (505 * 012) / 12 = 51 005 USD ved slutten av den annen måned, etc.
 Det er ikke vanskelig å gjette at på slutten av innskuddet langsiktig investor få hendene på en ganske anstendig beløp. Forskjellen er enda mer uttalt når sammenlignet med et innskudd uten interesse kapitalisering. Det er også forekomster, som tillater når som helst å legge penger til hovedkonto. I dette tilfellet er det enkelt - interesse vil bli belastet basert på den ekstra beløp. Jo høyere beløp, jo mer profitt.
 Hvordan velge den valutaen du vil sette inn?
Bankinnskudd eller hvor du skal begynne.


 Merkelig nok, men valutaen er ganske enkel. Bidraget ofte du trener i valutaen, som er på tidspunktet for transaksjonen. Eller som en hvor kunden ønsker å ha ved slutten av uttrykket innskudd. Konvertere unødvendig fra en valuta til en annen vil bare øke økonomisk tap. For de som åpnet et innskudd med månedlig mottak av interesse, er lønnsomt ting å gjøre i lokal valuta.
 Hva annet å ta hensyn?
 De ovennevnte faktorer er ved åpningen av hoved innskudd. Men det er en rekke av subjektive faktorer som bør også tas opp. Blant dem:
 • bankens omdømme og profesjonalitet av sine ansatte;
 • enkelhet av innskudd;
 • tilgang til informasjon om saldo, etc;
 • avgifter for service og andre.
 Disse punktene vil etablere samarbeid. Hva, alt annet vil være hyggelig og behagelig for heftet.  
Sure bidrag til banken ved interesse!
 Grunnen til at du valgte å sette penger i banken bestemmer mye lenger. Vanligvis identifisert to hovedgrunner: ønsket om å beskytte sine sparepenger fra inflasjon eller ønske om å samle et visst beløp for visse formål, for eksempel å kjøpe en bil, på ferie eller for barnas utdanning.
 Men å bestemme hva slags bidrag trenger du å begynne å avgjøre hvilke konkrete mål du trenger et bankinnskudd.
 Hvis du ønsker å spare bare litt og øke kostnadene, er det bedre å foretrekke langsiktige innskudd. Du bør ikke glemme at jo mer tid et bankinnskudd, jo større fortjeneste fra den. Investorer er villige til å overlate pengene sine til banken for et år eller mer, og få de mest gunstige renter. Et bidrag på dette begrepet kan være hva som helst - som fra dager til tiår.

 I de fleste tilfeller bankinnskudd oppdelt i:
 termininnskudd - i dette tilfellet, penger som er gjort på åremål investor og fjernes først etter ferdigstillelse. For første gang siden oppstarten mengde tidsinnskudd var uendret. Men etter en stund i kontraktene var betinget av evnen til å foreta ytterligere bidrag til kjernen innskudd;
 bankinnskudd - åpner konto der pengene lagres på ubestemt tid og returnerte on demand innskyter. Men rentene på disse forekomstene er generelt mye lavere enn i tide. Årsaken er at banken ikke kan stole på pengene dine i sin helhet.
 Hver art har sine egne særtrekk som er verdt å vite på forhånd.
 Det kan være en situasjon: innskuddet er plassert, for eksempel for ett år, men etter noen måneder du må ta alle pengene, da renten på innskudd kan reduseres. I kontrast, ble bidraget beregnet for en kort tid, men penger etterspørsel etter mer tid - da etter utløpet av innskuddet renteendring, som om bidraget var et åpent spørsmål.
 Når begrepet innskudd som du gjør det mest egnet, fast bestemt på å finne ut om det er en mulighet for å forlenge løpetiden på innskudd - dette kalles forlengelse. Ganske hendig hvis depositum kan forlenges automatisk og uten å signere en ny kontrakt.
 Vilkår fortsetter bidrag kan omfatte:
 renten vil være den samme som i bankinnskudd;
 ekte oppfølger til de opprinnelige vilkårene i kontrakten på samme vilkår og med utholdenhet av renter;
 automatisk overgang fra kortsiktig innskudd renten til frekvensen av innskudd med en lang.
 Den mest fordelaktige ting å holde besparelser i den valutaen som er det forventet å bruke da, som en ytterligere utveksling av valuta "spise" noen av beløpet. Men selvfølgelig hvis det er en overbevisning, kan du prøve å forutsi endringer i valutakursene i fremtiden. Det kan gi høyest avkastning.
 Rentene er:
 fast, at de for varigheten av deponeringen forblir uendret under noen omstendigheter. Med denne prisen kan du være sikker på at overskuddet er ikke i fare: ingen uro i finansmarkedene eller falle refinansiering rate. Men hvis prisene vil stige dobbelt så raskt som forventet, vil hastigheten være uendret;
 flytende - rente banken kan endre seg i løpet av perioden av innskuddet, innskyter av meldeplikt. Fordelen med dette er at renten er høyere enn den faste renten.
 Når du har valgt riktig rente for å ta hensyn til hvordan interessen er beregnet, som betaling vil begynne å generere inntekter allerede neste dag etter at kontrakten inntil den er lukket.
 Det er flere muligheter for opptjening av interesse:
 interesse godskrevet kontoen ved slutten av innskuddet - så lønnsomt å banken;
 Rentene beregnes med jevne mellomrom, for eksempel en gang i måneden;
 interesse bør bli kreditert umiddelbart, for eksempel et plastkort eller en vanlig bankkonto, og de kan brukes umiddelbart;
 interesse for å bli med i den opprinnelige innskuddet - dette kalles kapitalisering. Deretter innskuddet vil øke og dermed vil vokse og profitt.
 Til slutt konstaterer vi tre gylne regler bidragsyter:
 Jo høyere mengden av innskuddet, jo høyere prosentandel.
 Jo mer begrepet av innskudd, jo mer profitt.
 Jo høyere prosent hevdet av banken, kan jo flere restriksjoner etablere en bank, for eksempel, kan du ikke trekke bidrag til enhver tid, og så videre.  
Яндекс.Метрика