Bedrift dress. Hvordan skal det være?

 Det er ingen hemmelighet at skjemaet må følge generelt aksepterte standarder organisasjon der du jobber. Hvert kontor har sine egne regler og det primære målet er å ikke gå utover de standarder for å prøve å bevare sin individualitet, snu drakten sin til noe minneverdig.
 Utseende, klær, farge, stil - disse enkle tingene vil hjelpe deg å tjene poeng i deres favør når du arbeider med en partner. Spesiell oppmerksomhet bør gis til en bedrift dress der du vil vises før hans fremtidige sjef for første gang. Hvis din daglige antrekk kan være tilfeldig, så valget av klær i som du vil bli intervjuet, må du komme opp med et stort ansvar. Her overbevist om riktigheten av det gamle ordtaket "ny sjanse til å gjøre et førsteinntrykk vil ikke." I de fleste tilfeller, for det meste velge klassiskMen ikke ultra-moderne stil.
 Samtidig, hvis du er pålagt å overholde bedriftens identitet, det betyr ikke at du skal gi opp din individualitet og stoppe iført klær som du liker. Snakk med dine kolleger, ta kontakt med profesjonelle stylister og spesifisere at absolutt ikke akseptabelt på kontoret. Ditt mål - å se stilig, men innenfor tillatt. Unge ugifte jenter blir ofte forvekslet med jobb disco bar eller vinkjeller og må jobbe kledd som en dato.
 For ikke å se ut som en svart sau i det nye teamet, ta en titt på hvordan du skal kle dine kolleger, spesielt sjefen. Noen selskaper er velkomne hvis de ansatte kler bedre og dyrere enn potensielle kunder, og mener at den klassiske stilen av klær hovedsakelig på jobb. Kunder som er interessert i mer, hvis de blir tatt på alvor, og klær - en av de viktigste komponentene. Når de ser en velkledd mann, er de sannsynligvis til å tro deg. Klærne bør reflektere den posisjonen du opptar i selskapet. Finpusset fra topp til tå - en del av din profesjonalitet.
 Kleskode i stor grad avhenger av om du jobber i en stor metropolitan bedrift eller en liten by. Vanligvis virksomhet stil i store grupper er mindre konservativ. Også folk kunstnere (skuespillere, kunstnere, musikere, journalister, etc.) kle seg mer fritt enn kontorarbeidere, de har strenge krav til klær.
 Arbeidsplassen er uunngåelig konkurranse mellom menn og kvinner, slik at kvinner er kledd i business dresser bukser som skjuler sin femininitet. Strenge pantsuits, lav hæl sko virkelig er noe som ligner på menns klær. Men ingen plager kvinner i formelle miljø å være elegant og feminin.
 Når du føler deg feminin, føler deg sterk. Når du ser bra ut, uttrykke sin individualitet gjennom klær, føler du deg trygg.
 Hva kan gjøres for å se etter arbeid feminin og elegant, uten å bryte bedriftens retningslinjer?
 Her er noen tips når du velger en bedrift dress, etter som du alltid vil være på sitt beste:
? Hvis du ønsker å flytte opp på karrierestigen, så se deg rundt og ta en titt på hvordan du skal kle dine kolleger. Du trenger ikke å følge dem rundt, du trenger bare å forstå den generelle stilen.
? Din personlige stil bør ikke gå seg vill i bedrifts, sørg for å legge til tilbehør - fin perlerad eller et skjerf rundt halsen.
? Unngå klær som er lett knust. Ellers vil den midterste dagen av drakten din mister sin presentabel.
? Hvis du ikke er sikker på riktig valg, la din stil er konservative. Hvis du for et intervju, eller du nettopp begynt å jobbe, kjole konservativt før du lærer som de ser ut på kontoret.
? Klær bør velges for sesongen: ingen mohair eller ull og bomull i sommer eller vinter lin.
? Multi-slitasje mini skjørt, pins, jeans, skjorter, tøfler, sandaler, shorts - glem om det på jobb på kontoret, er det absolutt ikke akseptabelt.
? Selv om kjolen med silke eller satin og er motet (disse stoffene er mer egnet for kvelden kjoler), kan du bære en silke eller satin bluse under streng jakke.
? Sørg for å kutte blusen var ikke altfor frittalende og skjørt var for kort eller lang, eller femininitet sammenhengende med fristelser, og dette, selvfølgelig, på arbeidsplassen er ikke oppmuntret. Som for farge, alt er enkel: prøv ikke å kle for lyst, kan fargen være reservert.
? Ikke glem at en dress ikke behøver å være den bukse. Bære et skjørt i stedet for bukser. Det er alltid elegant, stilig og fremfor alt feminine.
 Morgenen av hver arbeidsdag setter vanligvis kvinner foran hovedproblemet: hva du skal gå på jobb? I skapet for mange klær og ingenting å ha alltid. Faktisk trenger du mye mindre enn du tror. Med riktig valgt noen ting du vil alltid være riktig kledd. Vurdere detaljene i din toalett mer.
 Undertøy. Det er viktig at fint undertøy sitter på en kvinne. Siden nesten hver kvinne er en figur feil, kan de bli maskert bruker riktig montert undertøy.
 Seng i noe tilfelle bør ikke strekkes eller pozhovtilym. Å simulere tallene er belter, bukser, tettere i magen, så magen virker mer visuelt flat. Kvinner med store bryster bør bruke BH som støtter bånd under brystet, fordi det holder bedre stoff. Hvis mulig vaskeri bør velges i fargen på klærne: at bære en svart bh under en hvit bluse, ikke utelukket. Ikke bære en bra i det hele tatt kan bare fritiden. Ta hensyn til kvaliteten på materialet. Det anbefales å velge ting egyptisk bomull eller bomull blander Mikrofiber.
 Sokker. Vi vet at bare noen kvinner liker å bruke strømper eller tights fordi de hindrer bevegelse. Men i næringslivet, strømper og strømpebukser - en integrert del av garderoben som kjole, skjørt eller kjole, selv om sommeren! Ikke ha sokker eller strømper med Bonger eller tynne tights hvor sydd «ned loop." I næringslivet strømper bør alltid være hudfarget. Avhengig av fargen på huden din, kan du velge riktig farge. Hvis du har grå eller blå dress, kan du bære beskjeden grå eller sølvfargede tights. Sorte tights får lov til å bære med en liten sort kjole for en formell middag.
 Bluser. Som i tilfellet av en hvit skjorte, hvit bluse må være i garderoben av enhver kvinne. Du må velge bluse stoff som ikke er krøllete. Pass på at hun hadde et tilsvarende kutt. Det er ingenting mer skjemmende enn en uformelig bluse er for stor eller for lang bluse, kan du ikke fylle et skjørt eller bukser. Ikke ha altfor lyse bluser eller bluser med blanke stoffer: de bør stå for kvelden.
 Gensere. Med et skjørt eller dress kan brukes tynne gensere i bomull, silke, kashmir og blandingsstoffer. Imidlertid bør preferanse gis under gensere med kuttet strupe. Krage sport er ikke alltid passer inn i virksomheten stil. Med skjørt og bukser samt med en set-brikke. Genser kan være dekorert med en enkel perlerad eller et skjerf.
 Costume. Hvis du er ute etter en enkel garderobe element, denne drakten. Stoppe valget på mørk - blå, grå eller sort dress, vil du aldri angre på det. Når du velger en stil, ta hensyn til andelen. Høye og slanke kvinner dressjakke med langstrakte lommer, små og skjøre - forkortet.
 Skjørtet skal være klassisk kutt på hånden hans over kneet. Kjøpe foret skjørt, ellers vil det alltid holde seg til tights kan zamyatsya eller glede mannlige kolleger vil skinne i lyset.
 Classic vurderes litt montert enkeltspent jakke to knapper. Alternativt kan det ha tre eller fire knapper, noe som gjør slankere figur. Jakken skal kneppes. Du kan bare angre den nederste knappen. Sørg for at ingen knapper ble alle hengt på plass.
 Buksene skal være komfortabel og god passform. Hvis du har smale hofter, ser rette bukser tilstøtende skjema. Hvis brede hofter - kjøpe bukser med legg i midjen, en gratis kutt. Yngre kvinner bør forlate buksene på kanten av jakkeslaget, de vil gjøre deg enda mindre.
 Kjøpe en en-to dresser, men god kvalitet. Trekker drakter av ull. Du kan velge å passe blandede tekstiler med lagt kasjmir eller silke og microfiber.
 Frakk eller regnfrakk. I off season kan du bære et lys frakk eller vanntett jakke med dlynnopolыy poplin, bomull, mikrofiber eller blandingsstoffer. Disse strøk, jakker er veldig lett og ikke tar opp mye plass. De nesten ikke krøller. De var lett å ta vare på. Velg frakk krem, grå, mørk blå eller svart - de beste fargene for business-stil. Du kan velge og sofistikert stil, høy kvalitet skinnjakke. I høst og vinter kan du bære et klassisk snitt frakk dobbeltspent blazer med zip mørk blå, grå, krem, karamell eller svart.
 Sko. Som for sko, i næringslivet, er det to viktige generelle regler. Sko bør alltid matche veske. I de fleste tilfeller er dette den vanskeligste testen for kvinner. Vanligvis vi alle besatt med sko og det koster mye hjemme. Men veske til å plukke det fungerer ikke alltid. Den enkleste måten i dette tilfellet å sette til å arbeide de sorte sko som er egnet for nesten alt, og ta en svart bag som aldri går ut av stilen.
 Merk at i posen var så lite gull eller sølv finish og slott. Ikke bruke sko med høye hæler, ben virke enda mye lengre og slankere, men samtidig vil du se veldig sexy. Kanskje vil du ha å gjøre store anstrengelser for å overbevise forretningspartnere i sin sanne kompetanse. Klassiske anses sort båt, enkel og beskjeden, med hælen på ikke mer enn 7-8 cm.
 Se etter kvalitet sko. Såle må være skinn. Følg sko! Aldri gå i skitne sko med hæler og revet stoptannыmy hæler. Kommer til et forretningsmøte, glemme sommersko på stropper eller sandaler med åpne fingre. Sko med flate hæler kan være slitt med bukser og med et skjørt.
 Tilbehør. For å understreke sin egen stil, sørg for å bruke tilbehør, men ikke la seg rive med. Ikke pynte seg med alle de siste nyvinningene, er du ikke et juletre. Alt er bra i moderate mengder.
 Sjal. I alle skap må være vakker, fargen på utvalgte basisgarderoben silke lommetørkle. Bredt utvalg tilbudet Joop, Hermes, Ferragamo, Gucci og mange andre designere. Av dette lommetørkle noen genser enkelt konverteres til en trendy ting. Det kan være slitt med en frakk eller jakke. Dersom slipset på hodet hans, ble han helt beskytte deg mot vind og vær. For konvertible fit "amerikansk" stil - krysset bakenden festet foran. Størrelsen varierer fra 40 cm til 40 x 160 x 160 cm. Sjal kan minimere eller passere diagonalt. Fine utseende og top coat.
 Belte. Hvis bukser har beltehemper, så det må være. Belte plukke fargen på skoene.
 Bag. Best bag for business kvinner - svart. Formen på vesken skal være enkel med rette linjer kutt, uten glitter og pyntegjenstander. Avhengig av lidenskaper kjøpe en pose med en lang stropp over skulderen vesken med en liten penn eller elegant skinn ryggsekk.
 Dekorasjon. Klassisk grense for å se god kvalitet øredobber, to (ingen flere) ringer.
 Kombinere. Hvis du ikke trenger næringslivet alltid hodet til tå kjole formelt, du kan kombinere for eksempel blå jeans med en hvit bluse og jakke og lav hæl sko. Godt med svarte bukser med rett binære, perlerad, mørke strømper. For å legge til denne domstol sko og jakker. Eller et annet sett: skjørt med en bluse og skjerf, sko, sko, og skinnjakke. Avhengig av situasjonen kombinere individuelle elementer av klær. Tenk på din fargetype. Bære en rekke tilbehør som endrer din stil eller holde dem alltid på skrivebordet eller i bilen. Dette er fornuftig: i morgen kan du ha et uformelt møte, og midt på dagen - lunsj med forretningspartnere.
 Stige i gradene til kvinner er alltid vanskeligere enn for menn. Og hvordan du ser på jobben kan avhenge av din karriere, så prøv å ikke gjøre feil og ikke bryter bedriftens kleskode.  
Яндекс.Метрика