CPA Marketing - Hvordan tjene penger?
 CPA - lån fra engelsk - Kostnad per handling, bokstavelig oversatt som "cost per action". CPA markedsføring var for noen år siden, og inntjeningspotensialet er en størrelsesorden i forkant av tradisjonelle vebmasterynh (etablering, utvikling, website promotion).

 CPA - for tiden den mest økonomiske arbeidsmodell av betaling for online annonsering (annonsører og bedriftseiere). Betalte ikke lenger visninger og klikk - som det var før, og de konkrete handlingene til brukerne. Tidligere Webmaster betalt selv av potensielle kunder, men rett og slett for sitt potensial engasjement. Dette er selvfølgelig ingen var gunstig, bortsett fra webmaster.


 I CPA-markedet annonsør får spesifikke forbruksvarer, som en utøver (webmaster) - en sum penger. En CPA Network - prosent. Dannet en rekke "tillit" og gjensidig nytte.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 Operasjoner bruker som heter nyttig og delt inn i to grupper:

 * PPL (payperlead) - PPA. Listen (webmaster) klient begår en handling som kreves annonsøren (registrering, laste ned et program eller fil, fylle ut spørreskjemaet, abonnement, ring kommisjonen, bestiller varer, etc.). For hver handling begått av webmaster mottar et fast beløp utpekt av annonsøren.

 * PPS (paypersale) - vederlag for salg. Kundeordrer og kjøper et bestemt produkt - og du får en prosentandel av salget eller en fast avgift.

 CPA inntjening krever en - for å bringe kunden til kundens lokaler og få den til å utføre (krever annonsører) nyttig effekt. For å gjøre dette må du generere mest trafikk mulig, av alle mulige ressurser.

 Hvor mye kan du tjene? Inntjeningen i prinsippet ubegrenset. Noen nettsteder CPA-nettverk publisert maksimumsbeløp opptjent per dag en webmaster, ofte de overskrider grensen på hundre tusen, som ved første øyekast virker urealistisk. Men vi må innse at slike inntekter er vist ikke ny, og eneste master.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 Kanskje mange av dere er spørsmålet: hvis det er lønnsomt, hvorfor CPA markedsføring ikke er involvert i alle meningsmålingene? To grunner:

 * CPA forretninger i Russland dukket opp nylig. Utenlands for tiden svært vanskelig å "starte" fra scratch (uten penger, kunnskap, erfaring).

 * Frykt for inntjening på internett i det hele tatt. Mange mennesker er redde eller "brenne", eller kaste bort tid, så ikke handle.

 Ordningen CPA

 CPA markedsføring kjeden omfatter fire enheter:

 * CPA nettverk. Kontroller og Enforcement partner Selskapet er et visst innslag av tillit, ved å motta sin egen interesse.
 * Company (= annonsøren). Får målet (konvertert til ekte kunder) trafikk med et minimum investering av tid og økonomi.
 * Partner (= webmaster). Drive trafikk til nettsiden til måten vi kan (basert på sine evner og kunnskap).
 * Bruker (= besøkende potensiell kunde). Besøk nettstedet via en unik kobling webmaster, utfører de nødvendige tiltak for som er det kjøpt.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 Hvem har nytte av? Alle. Selskapet ikke bruke penger på tradisjonell reklame ofte unødvendig, og betaler kun for bestemte handlinger, mens de får kun reelle kunder. Partner fortjeneste for sitt arbeid, uten juks, starter skrevet experience "over". CPA nettverk tjener en megler. Du kjøper det rette produktet / tjenesten.

 Sentrale begreper CPA

 * Trafikk - Besøkende av noen nettsteder.
 * Støpt trafikk - omdirigere strømmen av besøkende fra kilden nettstedet til annonsørens nettsted, at offera.
 * Ice - den samme gunstige effekten.
 * Landing - selger annonsør ("landing" side)
 * Resultat - innhentet overskudd webmaster - minus annonseringskostnader (netto).
 * Tid Hold'em - sjekker annonsør "renhet" av å selge produktet / tjenesten gjennom programvare verktøy CPA nettverk.
 * Trafikk Arbitrage - kjøp og videresalg av besøkende lukrative løsepenger dem på ett sted, og omdirigere til en bestemt side offera CPA nettverk, for å forlate et pluss.
 * Tilbudet - selskap annonsør CPA affiliate nettverk.
 * CPA Network - arrangør av partnerskapet, mekler mellom partene (du, at webmaster) og selskapet (dvs. annonsører).
 * Teaser - reklame med grell overskrift og attraktivt bilde kringkasting på mange områder samtidig.
 * Banner - Annonser med grafikk.
 * Kontekst - tekst annonsering i søkemotorer og deres nettsteder.
 * Affiliate - samarbeid mellom selskapet (for eksempel, de fleste CPA nettverk) og partner (webmaster, dvs. du), som innebærer åsted for nye brukere (webmastere og annonsører) for personlig henvisningskobling og motta ekstra for det. inntekt.

 CPA nettverk

 CPA nettverk er veldig mye til stede du den mest populære og bevist:

 * Admitad. Min beløp for uttak -. 300 g Affiliate - 5%. Siden sosiale nettverk. I utgangspunktet var at nettverket fungerer bare med spill nå utvidet arbeidsfelt. Brorparten tilhører butikker. Den har sitt eget forum, gjennomfører konkurranser, webinarer og så videre.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Ad1. Den har et intuitivt grensesnitt som spiller en stor rolle i å velge nettverks nybegynnere. Dette CPA nettverk - en trendsetter i den russiske CPA markedsføring: det var hennes idé omfavner mange andre nettverk. Min mengde utgang - 800.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Actionads. Min utbetaling -. 300 g Affiliate - 5%. Et bredt nettverk, som arbeider både nybegynnere og erfarne brukere.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Myragon. Blant partnerne ett nivå. 5% - en belønning for å følge henvisninger.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Mastertarget. Min mengde utgang -. 300 g, er Betalingen gjøres to ganger i måneden. Det er mulig å tjene ekstra penger gjennom henvisninger fradrag i sin godtgjørelse - 30%.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Mixmarket. Gunstig med andre CPA nettverk rekke annonsører fra smale profiler til masse. Den har en innebygd statistikk, men grensesnittet er dårlig: dette nettverket skal venne seg til å begynne med, kan du bare gå seg vill.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * CityADS. Hoved spesialisering - online spill, mens andre offerы også til stede. Ulempe: lang svare teknisk støtte.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 Hvordan velge en lukrativ tilbudet?

 Vær oppmerksom på følgende punkter:

 * Det første kriteriet for valg - en posisjon i rangeringen. Jo høyere, mer pålitelig, billigere og mer lønnsomt. Men offeramy rangeringen har et stort antall partnere og dermed øke konkurransen.

 * Dato for lanseringspartner. Hvis programmet kjører nylig, men har allerede blitt populær, så det er veldig lovende.

 * Kostnaden for et enkelt klikk (ECPC). Når du setter opp din kampanje kostnads ​​klikken bør sette mindre enn den foreskrevne ECPC, ellers vil du gå inn i negative.

 * Konvertering Index (CR). I programmet vises det som en prosentandel og mener holdning av ordinære overganger til mengden av nyttig handling. For eksempel: CR = 05% - det vil si at et gjennomsnitt på 200 oppført likevel bare en utfører den nødvendige effekt.

 * Tid aktivitet coockie (den "konsolidering" i ovennevnte guide deg). Hva det er lengre, jo bedre. For eksempel: en mann forbi din unike link til annonsørens nettsted, men fikk ikke kjøpe noe; en uke senere kom han tilbake og gjorde kjøpet. Hvis tiden coockie ikke over, vil du fortsatt bli belønnet.

 * Tid Hold'em. Hva det er mindre er mer praktisk for deg. Anta vente ytterligere to måneder sjekke handling CPA-nybegynner webmaster neppe er fornuftig.
 * Akseptable typer trafikk.

 Eksempel offerov på Ad1.

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 Typer trafikk CPA:

 1. E-posttrafikk. E-postlister med tilbud om å kjøpe varer på en rabatt.
 2. kontekstuell annonsering. Ifølge statistikk, til den mest effektive måten å tiltrekke seg kunder.
 3. Cachback. Potensielle kunder i forsøk på å kjøpe varer med noen refusjon. For eksempel: Book Online offera er 500 g, og for sitt salg du får $ 100 (en webmaster), du gir hver kjøper noen overraskelse 50 rubler (eller selge bok av 450r.) Med antall take -. gjøre mer salg av boken, men fikk ikke 100 og 50 rubler per salg.
 4. Trafikk fra sosiale nettverk.
 5. Popup. Pop-up vinduer.
 6. motivert trafikk. Løftet om brukeren noen bonus for visse handlinger. Populære online-spill: få til nivå 3 og få 101 diamant som en gave, for eksempel.
 7. Tizerna annonsering.
 8. Banner annonsering.
 9. Hyperkontekst. Innebærer plassering av hyperkobling i teksten. Hovering markøren på brukeren ser lite plass selv.
 10. ClickUnder - ett stort banner. Klikk på et sted annonseenhet sender klienten på stedet.

 Hvordan å behandle en helt ny offeram uten statistikk? Det er to alternativer:

 1. Du vente til programmet vil deretter statistikk og arbeid med det eller ikke fungerer.

 2. Du risikerer og vkladayetesya en kampanje. Mindre kan miste alt. Pluss: hvis uførhet system har du praktisk talt ingen konkurrenter, og pengene vil komme tilbake med en hevn.

 I tillegg tilbudet på et tidlig stadium av utviklingspartnere tilt gunstige forhold.

 Når du velger en partner, alltid lese beskrivelsen og sjekke ut sine regler. Sine overgrep i uoppmerksomhet kan føre til manglende betaling av avgifter og sperre kontoen din.

 Hvis du bestemmer deg for å velge tilby online spill, sjekk ut det populære spillet karakterer, forum, lete etter informasjon om det i søkemotorene og få den generelle ideen. Plus vil betale for registrering. Og hun registrering bør være så enkelt som mulig, slik at ovennevnte brukeren bare manglet tålmodighet til å fylle ut alle feltene og kryss stemplet. Hvis du tilbyr å betale for spillet, ikke registreringen, dette også kan finne en positiv ting: Hvis kunden er igjen i spillet, vil du regelmessig gi deg passiv inntekt.

 Trafikk CPA - hvor kan jeg få det?

 * Gjennom sosiale nettverk og mailing venner / bekjente / fremmede. Mindre: lang, kjedelig malodeystvenno, er det en risiko for å komme inn ns og slå inn spam. Pros: ingen kostnader.

 * Spesial sosialt nettverk for bloggere. Blant dem: bloggers.su, postpr.ru, grabr.ru og andre. Fordeler og ulemper med det samme.

 * Netto er spunnet av VK, klassekamerater og d. Eller blogg.

 * Plassere bannere, teasers og kontekst. Post eller de kan være på deres hjemmeside eller på andre mennesker, men du fortsatt trenger å forhandle med eierne og, selvfølgelig, ikke gratis.

 * Bruk døråpninger. Det er ikke "hvit" måte å annonsere. Det er en nettside eller et nettsted, hvis innhold er optimalisert for de vanligste søkene. Vanligvis bærer ingen nyttig informasjon til brukeren. Hvis du bytter eller kaster automatisk klienten på hotellet eller gir en kobling. Med fradrag av søkemotorer har en tendens til utelukkelse fra rangeringen av ressurser. Pluss: trafikken er virkelig.

 Mindre reklame gjennom konvertert ett: flere mennesker tror ikke det. Noen "turer" på en lys bannere. Folk tror Rangeringer og anmeldelser faktisk eller "ekte" kunder / klienter / brukere. Denne ideen er å drive trafikk:

 * Lag en unik og kvalitet på innholdet under stramme (!) Spørringer + en link til nettstedet. Innhold - ikke bare tekst, men også lyd og video - og grafisk informasjon. Din oppgave er å gi folk hva han egentlig vil. Antall forespørsler kan sjekkes på http://wordstat.yandex.ru/. For eksempel:

CPA Marketing - Hvordan tjene penger?


 * Skrive artikler om "Rating" (butikker, filmer, universiteter, bøker, etc.).

 Det er ikke en tradisjonell utvinning metoder for trafikk:

 * Vinner løgn. For eksempel, i sosiale nettverk reklame berører som: "Bare i dag og først nå når du kjøper en ansiktskrem manikyr satt i nåtiden." Besøkende er sikkert - det er et pluss. Men hvis CPA nettverk vite om din virksomhet, "du vil ikke få en belønning min. Som max - komme inn i forbudet.

 * Lenker til utenlandske annonsering plattformer 18+:. Ero-reklame, ExoClick et al). Det er veldig billig: n reklamki anses som "avfall". Ulempe: ikke alle eiere børsene lar deg plassere annonser som ikke er korrelert med hovedtema av nettstedet. Pluss: stor trafikk.

 Velge en nisje virksomhet i CPA

 Den største pengene til slutt spinne i butikker, men starte med dem for tung: hvordan å tvinge brukeren til å kjøpe et produkt, ikke bare se på det? Mange nykommere er klør seg i hodet i lang tid, ikke får resultater og kaste CPA markedsføring. Start med de beste online spill. Og ideelle - Deltakeravgift, ikke kjøp av visse elementer, spesielle kontoer og kontanter spill enheter. Etter den første utbetalingen kommer eufori, uveryaetes deg i sitt eget valg og utvikle videre. Tenk nisje markedsføring CPA:

 * Internett-butikker. Om dem kort nevnt. Pluss en masse penger. Mindre: få noen til å kjøpe noe vanskelig. Dette arbeidet er lik som butikksjef jobb. Du bringe kunden, han kjøper en ting / tjeneste - du får en prosentandel / fast beløp.

 * Forsikring og finans. Du arbeider med banker og forsikringsselskaper. Betalte bekreftet lånesøknader, oppdagelsen av innskudd og andre. God lønn, et gjennomsnitt på ett lån -. Ca 1-3000 P. Interessant, dette området i forhold til andre konkurrenter mens unge og ikke så mye.

 * Turisme og utdanning. Dette sesong nisje. Betaling skjer ved hotellreserve / priser, kjøpe flybilletter, pedagogiske kurs, registrere seg i universiteter og andre institusjoner.

 Det er plass til å vokse?

 Omsider du av egen metode for å styre trafikk CPA reklame, velger en nisje CPA nettverk som offerov. Du vil ikke like en blind kattunge tыkatsya og der og der i håp om å tjene. Du vil bli en mester av sine båter i en tid da andre oppdage bare "store" hemmelighet: Internett - fremtiden for verden. Nesten alle kjøp og transaksjoner vil skje i nettverket. Deretter vil det ta din erfaring. Du kan:

 * Lag din egen vekst i CPA virksomhet for nybegynnere og tjene salg.
 * Lag en helt ny måte å annonsere et produkt / tjeneste CPA nettverk og andre.
 * Åpne din egen bedriftspartnere.
 * Og så videre og så videre.

 Mulighetene er ubegrensede sett, alt avhenger av din fantasi og ytelse. Først må løpe, jobbe noen ganger mindre, men kostnadene må begrunnes senere.

 Den virtuelle verden er gradvis erstatte den virkelige, og det beste stedet i fremtiden vil ta de som nå foretrekker web.  
Яндекс.Метрика