De viktigste tingene du må følge for en vellykket karriere premierer
 Mange kvinner drømmer om en vellykket karriere. Men noen bare kan drømme om det, og hvordan du gjør det, vet ikke. På den meget vellykkede karriere strategi, vil vi snakke. Og nå - noen punkter som er svært viktig for din karriere vekst.
 1. Oppnå støtte fra kolleger. Faktisk individualister sjelden nå en høy posisjon. Derfor er det viktig å ha den holdningen til kolleger. For å støtte gode relasjoner vil, hvis du vil:

 A) lagspiller.
 Hold kolleger. Uttrykket "Angivelig, vil mitt råd være hensiktsmessig," "Jeg er fornøyd med å dele opp arbeidet", "Jeg er sikker på at vi sammen skal gjøre det bedre og raskere" for å hjelpe deg. Og også inntrykk om deg som en sympatisk person.
 Separate suksesser. I stedet for "jeg" sier "vi". For eksempel: "Hva vi har gjort svært lik vår ledelse", "Vi var i stand til", "på grunn av vår kjærlighet" og så videre. Være vedvarende fristelsen til å sette sine tjenester. Dette kan ha råd til i enkelte andre tilfeller, som vi vil snakke.
 Koble humor. Hvis du åpner (eller skjult) misunnelse kan gjøre narr av seg selv (deres utseende, navn). Du kan også overføre feil kolleger spøkefullt, for eksempel "Min venn er også der. Ingenting, du som en mann sterk, overvinne den."
 B) Spør råd.
 La du vil ikke være skamfull for å spørre rådet kolleger. Så du vise din respekt for ham og satte den til henne. Det vil bli verdsatt.
 B) For å vise interesse.
 Det vil være nyttig å spørre noen ganger situasjonen i kolleger. Det enkle spørsmålet "Hvordan er du på jobb", "Som din baby", "Ikke gå til konserten" skape inntrykk av sann interesse i motstykker.
 D) Bruk komplimenter.
 Ros kolleger finner grunn til å berømme dem. La det være nye klær ("excellent stil" utmerket cut "," flott farge som går veldig, "" du har god smak ") eller en ny bok, eller gå til konsert (matchspill)
 D) være en av dem.
 Settle (minst verbalt) med de innflytelsesrike. Hvis du sier at din bedrift jobber hardt, er enig. Prisene er høy - gjør du enig. De går til sengs sent og ikke nok søvn? Så du også! Og så videre.
 Generelt vil disse teknikkene hjelpe deg "heve rating" blant kolleger. Og for en vellykket karriere og må bruke andre midler. På dem vil vi snakke. Lykke til!  
Hvordan bli vellykket? - 10 hos de vellykkede mennesker
 Vi spør oss selv ofte om hvordan å bli en vellykket person. Selv om suksess avhenger også av menneskets natur. For eksempel, kan hver av oss å utvikle en vane å våkne opp tidlig, men ikke alle er klar for dette, og spesielt hvis du gjør det regelmessig.
 Vi har identifisert viktige egenskaper som bør være til stede i en vellykket person.
 Uavhengighet
 Dersom du tar for mye omsorg at folk rundt deg var godt og sette sine interesser foran sine egne, er sjansene for å lykkes er veldig slank. Dette betyr at vi absolutt trenger å ta omsorg og hjelpe sine slektninger og venner, men husk sin fordel. På en måte, til konstant ønske hjelpe alle sammenlignbare med den mannen trekker hans ansvar. Det vil si, hvis du gi til andre mer oppmerksomhet enn deg selv, må du også kreve av dem. Men alle vil ikke behage
 Tillit
 Har noen beslutning som du vil motta, vil bli vist i ditt fremtidige liv. Hvis du gjør et valg etter mye overveielse, for det meste i dette tilfellet er ikke noe godt forventet. Du må lære å stole på magefølelsen din og sies å lytte til ditt hjerte. Hvis du gjør en feil, bør du ta det som en opplevelse, ikke som en grunn til å tvile.
 Utholdenhet
 I dag, i mange vellykkede mennesker blir sett på som et objekt av respekt, rollemodell, og i verste fall - misunnelse. Men de var alltid slik. Selvfølgelig - er alle fra noe i gang, var svarte og hvite striper, ønsket om å gå gjennom, men veien til gulvet droppet hendene, men bare den som har overvunnet fortvilelse og iherdig jobber med sitt prosjekt, som trodde på sin suksess, nå stolt kan si at det er en vellykket mann og hans liv han levde ikke forgjeves.
 Fantasi
 Det betyr at evnen til å skape og implementere ideen din. Kanskje du oppfinne noe eller fikse noen idé om en mer perfekt. Bare forestille å være en vellykket person, det vil si bruk visualisering teknikk.
 Evnen til ikke å fortvile
 Lær å ikke ta alt til hjertet. All kritikk og beskyldninger fra siden vil slå ut av deg vei. Så ikke bli avhørt. Husk at suksess er umulig uten kritikk.
 Forstå deg selv
 Du bør vite nøyaktig hvem du er, kjenner alle sine styrker og svakheter. Hvis du ikke forstår, du vet ikke hva du kan, hva er ditt talent. Dette svikt truer deg og stor skuffelse. For å forstå noe, må du først forstå deg selv.
 Klarhet av intensjon
 Enhver vellykket mann skal alltid vet hva han vil og til tross for at ingen andre enn han trodde ikke på hans ide, som opptrer på sin plan. Han var overbevist om at beviser sin sak til en slutt, og det ingenting kan hindre.
 Konsentrasjon
 Men du brøt prosjektet i små oppgaver, må du huske at saken må bringes til opphør. Forstyrrende oppgaver bør løsrive seg fra tid til annen. Garanti for oppgaven - bare fokusere på det.
 Optimisme
 Positiv tenkning - en av de viktigste funksjonene i enhver vellykket person. Uten optimisme alt annet ville ha gjort forstand, og det var vanskelig å utføre. Hvis vellykkede mennesker ikke ville vurdere at glasset er halvfullt ", så ingen utholdenhet ville ikke spare dem. Så bare trenger å følge optimistisk og aldri gi opp.
 En lidenskap for business
 Suksess kan oppnå nesten hva som helst, men for å alltid opprettholde en tilstand av suksess, må du ha lidenskap til sine båter. Du kan lage en perfekt liste over planer og mål for prosjektet, men uten lidenskap er lite sannsynlig at noen vil de noen gang innse.  
Kvinne og yrke
 Det virker som verftet har lenge gått det 21. århundre. Kvinner fikk noe så lenge kjempet: frihet. Denne enorme og viktig å bestemme demokratisk stat - en fri mann. Ytringsfriheten, trykk, aktivitet, uttrykk, men innenfor loven.
 Bare tenk, fordi ikke så lenge siden hadde hun bare ett enkelt privilegium - å være noens kone (i de høyere lag av befolkningen selvfølgelig). Vi fikk ikke lov til å stemme, vi valgte menn over 30 ble ansett som gammel jomfru kvinne, og hun forlot eller gå til klosteret, eller leve under omsorg av sine foreldre og være elsket datter. Svik mann ble ansett som normalt, mens en kvinne er på merkede og brent på bålet. Som mange av dere vet fakta menn brenne på bålet? Selv ikke kjent fra der, var ikke fornøyd for menn kvinner hekser.

 Jeg velsigner deg 21. århundre.
 Mange menn fortsatt argumentere for at kvinner som får lov til makten i regjeringen, i utdanning. Hva er de redde for? Hvorfor er det irriterende kvinne bak rattet? "Det er en dårlig sjef-mann, så det er dårlig sjef-kvinne, det kommer an på den enkelte og ikke på sitt kjønn.
 Dessverre, de fleste menn er svake. Og det er grunn. De kan ikke zmirytysya at en kvinne kan gjøre virksomheten bedre menn, kan hun tjene mer, være høyere i status for å være en god spesialist, og at det er ydmykende for dem - bedre forstå de forretningsmessige problemstillinger.
 Vi invaderte deres territorium og retreats svak. Hvorfor er vi dårligere posisjon? Tross alt, hvis kvinner er dumme og ute av stand til faglige aktiviteter på alle områder, ville de ikke nå de høyder som tar, og vokser alle intrigene steder innhentet "gjennom sengen," det er bare kynisme av impotens.
 Hvis vi tar omfanget av konstruksjon, mange fortsatt bilde av arbeiderne er i en beruset tilstand, skitne og ikke hugget menn fører en tre-etasjers bygning matte. Og selvfølgelig, kan det ikke være noen tvil om at det var en kvinne. Når disse byggeplasser, og det er en kvinne med en vakker kvinne, stopper byggingen i øyeblikk av tryllestav. Tror du hvor mange prosent av menn oppfatter det som en profesjonell? Så begynner den lange prosessen med å finne ut hvem lure. Tross alt, er mannen ikke fritid til å tenke at hun tror det er noe i byggeprosessen.
 Det er styremedlemmer som er betalt en lønn mann mer enn en kvinne som er i samme posisjon, men bare fordi han er en mann. Absurd.
 Og mens denne holdning til kvinner, vil vi fortsette å forsvare sin rett til å være på samme nivå som folk.
 Jeg har lenge grublet hvorfor flere kvinner ønsker å være økonomisk uavhengig og vellykket i sitt arbeid. Fordi vi føler motstand. Og vi ønsker å bryte denne muren urettferdig undervurdert oss forholdet. Plukke opp noen avis sysselsetting. Hvis du åpne delen konstruksjon, ingeniører, i de fleste tilfeller, registrering kreves bare mennesker. En mann på livet enklere bare for å bryte fra det faktum at han ble født i en manns verden. I denne utredningen, universitetet, vekst karrierer. De spesielt ikke trenger å anstrenge seg for å bevise noe for noen. For dette voksende antall kontor fra lat sittende i årevis på plass og finger om en finger ikke treffer. Mens den kvinnelige pannen bryter sin måte og oppnår mye mer. Og så selvfølgelig menn kan bare si at vi er gitt for god snuten og over sengen.
 Jeg er for en sunn konkurranse! For samarbeid. For fruktbart og kreativt samarbeid. Men ikke for de som avgrensning smartere og sterkere. Som katten Leopold: "La de leve sammen."  
Яндекс.Метрика