Kvinner er vanskelig å tilfredsstille. Vi har alltid klager over at menn ikke forstår oss. Vi fornærmende, når vi er forutinntatt, for eksempel, å tro at en kvinne ikke kan kjøre, arbeid, tror. Men, hvis du ser i øynene, i noen situasjoner, gutta er rett, rettferdig sex er ikke så ideelt, og menn noen ganger ikke engang vet hva vi går lumske. Spesielt hvis vi er mange.

 Funksjoner gruppe kvinner


Farene ved kvinnelige ansatte

 For menn, sannsynligvis ikke noe mer frustrerende enn å jobbe i kvinnenes team. Og alt på grunn av det faktum at vi kvinner ikke kan leve uten mange "dårlige" ting.
 - Gossip (ekte kvinne må diskutere alt sett, hørt, sett mens gjenta det flere ganger). Gutten jeg alltid si at jenter ikke sladder, men bare utveksle informasjon med oss ​​det litt mer enn menn. Men sladder - er en del av en kvinne;
 - Envy. Vi er sosiale skapninger, men at mange jenter kommunisere med det smukke kjønn, betyr ikke at vi er alle godt. Snarere tvert imot. En kvinne vil alltid finne det misunnelse: en ny kjole kolleger arrangert private liv, lønns manikyr. Objekter "sjø", avhengig av art og utdanning zavyduyuschey;
 - Genererer misunne sjalusi. Selv om det er damelaget og menn noen, betyr det ikke at det er ingen sjalusi. Spesielt hvis hodet mann. Det er verdt det til noen smile med jenter flere ganger så kjapt på "heldig" å angripe mye sjalusi og sladder. Vi elsker oppmerksomhet og bør få den i sin helhet.
Farene ved kvinnelige ansatte

 - Nervøsitet. Uten å gå i detaljer, kan vi si at en kvinne kan bli sint og nervøs på enkelte punkter i livet, uansett. Jeg kjefte på henne i et slikt tilfelle er ubrukelig. Når dusinvis av kvinner som jobber sammen kan ikke unngå skandaler.
 Uerfaren hode mann skulle tro at det å jobbe i kvinnenes team, som i blomsterbedet av roser. Vi absolutt vakre blomster, men med torner.
 Blant kvinner er det alltid en kamp for lederskap fordi konkurransen i damelaget når sitt høydepunkt. Hvis menn er å spille etter reglene i kampen om de beste stedene, kvinner veve intriger.
 Kvinner kan ikke overmanne ham. Når hennes kollega ærlig irriterende, det kan ikke få meg til å utføre med dame hatet felles prosjekt. Som et resultat av lidelse arbeid, og det er dårlig for både de ansatte.
 Damelaget - en truende kraft. Det kan bare sterk personlighet som for sin egen karriere klar for mye.
 Administrere kvinnelige ansatte vanskelig. Vi må sette opp med noen nyanser, sene, lange telefonsamtaler, uformelle antrekk. Vi må vise tålmodighet og fasthet.
 Selv om damelaget - er ikke det mareritt. Spesielt hvis du er en jente. Vi glemmer fort fornærmelser og den konstante skravling vi ikke har hodepine. Så vi bedre menn forhandle. Kvinner er i stand til å gjøre flere ting på en gang, og hvis alt er å organisere, head-mann har denne stor tjeneste. I gruppen som består av kvinner ser fin, fordi vi alle ønsker å se ditt beste. Kvinner er mer ansvarsfull jobb. Så muligheten til å flørte, kan være nyttig ved inngåelse av avtaler med samarbeidspartnere.
 Hvis kvinner arbeider sammen i lang tid, til tross for alle disse ulempene, er det en mer helhetlig organisasjon. Vi har prinsippet la folk tror at alt er greit. Bestiller og utfører prosjekter på tid og nåtid, og at hver av disse hundre kranglet, bør forbli innenfor damelaget.
 Den splitter nye "slå seg ned" på et sted hvor noen kvinner er vanskelig, men mulig. Hvordan overleve i kvinnenes lag vil vi dekke i den neste artikkelen.  
Engineering jobbsøkingDet bør være klart forstått at jobbsøking kan ta opp all din tid, og hvis du jobber og ønsker å jobbe parallelt med sin nye funn, vil det være mer vanskelig, krever mer tålmodighet, men ikke så ille som det virker ved første se.

Det viktigste du trenger å gjøre er å sette inn foran mål, og velg deretter et middel for å oppnå dette målet, og til å handle for passivitet skapte ikke noe i dette livet.

En start er nødvendig for å avgjøre spesialitet som du kommer til å se etter en jobb i fremtiden, og ikke minst, et felt der du ønsker å jobbe, du må ikke bare være basert på eksisterende utdanning, men også på deres kunnskap, preferanser og viktigst - erfaring .
Engineering jobbsøking


Del dine sterke

Du må velge en sterk side, fordi arbeidsgiver deg - ikke en venn eller til og med en tilskuer, er du som "god", vil han ta av sokkelen, for å vurdere, spør prisen. Forestill deg selv i supermarkedet, du ser ut som en pakke med melk, her kommer du til sokkelen på det, som i alle supermarkeder, er produkter av forskjellige produsenter etiketter - noen i hans eget beste, som er dårlig, smak og farge av venner der, men hver trolig begynne å velge et produkt basert på forholdet pris - høy kvalitet. Dette er hvordan du vil evaluere potensielle arbeidsgiver på grunnlag av samme verdi, tilbyr gjennomsnittlig lønn for høyt kvalifiserte spesialister.
Engineering jobbsøking

Din oppgave vil være å ikke overvurdere deg selv, men undervurdere selv også umulig. En velkjent dag administrerende direktør i et stort selskap, sa: "Vi verdsetter våre ansatte ikke bare for sine faglige ferdigheter, men også moralsk." Ingen av arbeidsgiverne ikke setter pris på din strid natur eller høye ambisjoner må først vise frem din beste interesse.
Oppsummering av et visittkort
Som du vet, må produktet være av personen for søkeren i dette tilfellet en person er hans CV.Jobbsøking starter alltid med en CVSiden det er gjennom sammendraget arbeidsgiver vil være interessert i deg som en potensiell arbeidstaker. Mange arbeidsgivere vil be gjenoppta selv uten å se deg, er det visittkortet ditt, og er best hvis den vil vise fullstendig informasjon om deg og dine ferdigheter.
Engineering jobbsøking

Fortsette å skrive - en meget delikat øyeblikk, er det viktig ikke å "overdrive", men minst den informasjonen, og vil ikke fortelle arbeidsgiveren om du absolutt ingenting.
La oss starte i rekkefølge:noen sammendrag kompositt "perfekt" må inneholde:

- Bildet (i noe tilfelle bør det ikke være en amatør, egnet for passbilder, bilder eller annen virksomhet natur).
- På toppen av dokumentet skal være hans navn, så din personlige data: navn, fødselsdato, kontaktdetaljer.
- Må ha en oppsummering skjerm informasjon om arbeidet før, noe som indikerer sysselsetting, posisjoner og verv du utført følgende informasjon vises på utdanning.
- Det viktigste elementet i sammendraget informasjon er kunnskap og ferdigheter, og det var da nødvendig å skrive alt du vet hvordan å synge også, slik som flytende i et fremmed språk, dataferdigheter på en profesjonell guide, førerkort, kjøreopplevelse, tilgjengeligheten av kjøretøyet.
- Dessuten kan arbeidsgiver være interessert i dine personlige opplysninger som for eksempel ekteskapelig status, fødested (hvor du kommer fra).
Til tross for at sammendraget bør inneholde mest mulig informasjon, bør det være klart, meningsfull, unik og passer på ett A4-ark. Arbeidsgiver - travel mann, og han har ikke tid til å lese om deg for mye informasjon - det er sliten og han sende din CV til en fjern skuff i skrivebordet hans.
Hvis du har en CV - mener at du har en femti prosent suksess i lommen.
Mindfulness - nøkkelen til suksess i jobbsøkingen
Husk at når vi leter etter arbeid vil du vente en rekke fallgruver, som for eksempel bedrifter - flyktige uærlige arbeidsgivere eller arbeidsgivere som vil love deg månen som en meget høy lønn på en relativt liten mengde arbeid. Være oppmerksomme på hva arbeidsgiver sier ikke å falle for slike eventyr, vet du atfinne arbeid du ber om almisser, som i de fleste tilfeller arbeidsgivere finne og selge sitt arbeid, der du har investert kunnskap, ferdigheter, erfaring, tid, og du fortsetter å forbedre, du står stille, og utvikling.
Engineering jobbsøking

Det er flere konkrete saker som ikke bare er mulig, men trenger også å spørre arbeidsgiver i løpet av en jobb søk, her er noen av dem:
- Hva er den lønn løftene leder?
- Hva er den modusen av dagen?
- Hvordan utforme du en ansatt, og det skjer i det hele tatt? (Det viktigste spørsmålet)
- Hva statlige ansatte i organisasjonen?
- Praktiseres i å organisere overtid?
Etter svar på spørsmålene som er nevnt ovenfor, vil du være tydelig på hvor lederen sa tydelig, og hva hans svar var vag, er det dette øyeblikket, og skulle vise seg å være mistenksom, som en stor organisasjoner slike øyeblikk blir brukt, og tristhet ' vuet oppstå kan ikke og ikke burde.Plukke opp bare til de organisasjonene som ikke får deg til å mistenke ellers kan det ende med ny jobbsøking.
Først etter at du veie alle "for" og "mot", bruke tid og krefter, må du gjøre et valg, ikke vær redd!
Følg våre anbefalinger. Vær trygg, og lykkes!
Яндекс.Метрика