Feilene nybegynnere forretningsmenn
 Hva virksomheten - og en lunsj
 Alle sikkert spurt deg selv spørsmålet "Hvor lenge du kan jobbe fra morgen til kveld på en onkel, tjene ham en masse penger og få en krone for det, som er knapt nok bare for å ha for å få endene til å møtes, kort av den neste lønnsslipp! "Når du innser dette, betyr det at allerede gjort det første skrittet mot ansvar for sine liv og få frihet. Dessverre, for det meste av det forbli misfornøyd brummende og beskyldninger alt og alle, og så frem til pensjonsalder.
 Stå opp fra sofaen, ikke sove! Du, en mann i sin beste alder - alt i dine hender! Gjør din drøm - en realitet!
 Så, for de som ønsker å starte egen virksomhet, gir VseTut gode råd. (De som blir liggende igjen på sofaen -. Øl i kjøleskapet, kona på kjøkkenet, fjernkontrollen til TV hendig Jeg vil prøve å ikke forstyrre deg og snakke sakte -. Avtalt)

 Feil 1
 Mange tror at det å være en forretningsmann, bare for å få en utdannelse, æresbevisninger og mer. Og likevel - du kan gå for å registrere selskapet, ta opp et lån, komme inn gjeld med tillit til at det vil gå og alt er vel.

 Nå ser rundt. Hvor mange av dere kjente forretningsmenn var laud i skole eller uteksaminert fra universitetet med en grad i hvilken tjene de pengene sine - UNIT! De fleste av dem er ikke engang videregående opplæring, men det er vellykkede forretningsmenn og forretningsmessige ferdigheter.
 Feil 2
 Vanligvis starter sin virksomhet i dette området, noe som har fungert før, og tror de allerede vet om det nesten alt. Så du (kommer på "du", vi gjorde ikke iverk edle jomfruer) kan være en god lege eller en sertifisert advokat, snekker eller rørlegger høyere nivå - men ubrukelig forretningsmann, hvis du ikke kan tilby og selge markedsføre sine tjenester eller produkter.
 Lære, lære og studere igjen!
 Her vår Iljitsj helt rett, og hans kommunistiske slagord noensinne passende for en vellykket forretningsmann. Vi må alltid lære ved å lese virksomheten bøker, delta på seminarer, nøye se nøye til de vellykkede og velstående mennesker, lære sine oppturer og nedturer. Hver dag jobber med deg selv, kjenne deg selv og slåss med min mor-latskap, utvikler du en vellykket forretningsmann som ekte og rik mann.
 Lykke til og lykke til deg!
 Denis Bobkov  
Grunner for å nekte å ansette
 Intervjuteknikk for en jobb - en slags test av mannen, har vedkommende mottar eller ønsket posisjon, eller avslag, eller noen dager venter på den lovede samtale på resultatene av møtet. Hva er de viktigste grunnene for å nekte å ansette?
 Begrunnelse for avslaget til arbeid kan omfatte:
 1. En mann kom til intervjuet rotete, dens utseende er upassende. "Møt på klær, og eskortert til sinnet", men noen ganger inntrykk av søkeren har en negativ innvirkning på arbeidsgiver og personen blir avvist. Tips: Finn ut før intervjuet kleskode av selskapet eller slitasje nøytrale klær (farge).
 2. Avslag på en person får i tilfeller der intervjuet ikke kan forklare tydelig hva han forventer av sin karriere, kan ikke beskrive hans arbeid tydelig kjenner sitt ansvar og viser økt interesse bare til mengden av utbetalt lønn . Tips: tsikavtesya nytt arbeid, deres ansvar, team, dele sine planer for fremtiden som er knyttet til denne organisasjonen.
 3. Ved å være arrogant holdning til arbeidsgiver mangel på respekt for ham, kan du ikke forvente å få en posisjon i organisasjonen, vegring for å få posisjoner budgiver vil motta 100%.


 4. Ikke i stand til å tenke raskt forberede seg til intervjuet og zavchyly alle standard svar på spørsmålet personell manager, så igjen, har du liten sjanse for å få den ønskede posisjonen og fortsette å se etter en jobb i en annen organisasjon.
 5. Også en av grunnene til fornektelse av post - skyhet og lav selvfølelse søkeren. Arbeidsgivere liker ikke vanlige utøvere som har lav selvfølelse og gir preferanse til de som arbeider hele tiden på sine faglige prestasjoner og strever for å lykkes.
 Hvis du blir innkalt til intervju, og du ikke ønsker å bli nektet for sysselsetting, må forberede seg på et jobbintervju, lære om selskapet, dets kultur, kleskode, da møtet vil være effektiv - få ønsket posisjon.  
Hvordan oppføre seg på intervju for en jobb?
 Tap av alltid slår ut av balanse. Lange og kjedelige søk etter en ny jobb - enda verre. Men uansett sinnstilstand nødvendig å briljant passere alle intervjuene. Siden dette er nøkkelen som gjør det mulig for oss å starte livet fra scratch. Men hvordan å få intervjuet for en jobb? Det er viktig å ta hensyn til en rekke nyanser - demonstrere profesjonalitet og kompetanse, vise tillit og vennlighet til slutt, akkurat som et menneske. Så, her er de viktigste aspektene som skal følges i et intervju.
 Advance forberedelse
 1.  Forberede dokumenter. Som for intervjuet, er det på tide å begynne å forberede for samtalen. Til å begynne å samle alle nødvendige dokumenter - CV i dupliserte originaler og kopier av pass, vitnemål, sertifikater av videregående opplæring. Dersom dokumentene er irrelevant for den nye stillingen, så ta dem valgfritt.

   Å samle maksimal informasjon om selskapet. En person som er ansatt i det nye selskapet må demonstrere sin kunnskap om virksomheten i selskapet. Denne interessen vil vise intervjueren om et oppriktig ønske om sysselsetting. Derfor forbereder seg på å bli intervjuet, for å huske et par ting: når og hvem som grunnla selskapet, slik den har utviklet seg, som å utvikle nye produkter. Dersom selskapet har lenge vært etablert, og deretter finne denne informasjonen på internett er et blunk.

   Forhånds beregnet tid. Punktlighet er alltid høyt verdsatt. Så ikke vær for sent til et intervju bare fordi det vil være problemer med transport eller feil tid til å lønne seg. Det bør skissere reiseruten på forhånd, om kvelden for å forberede skreddersydde klær og sko nachystyty. På dagen for intervjuet skal se perfekt og være i godt humør - det er en av fordelene med en potensiell arbeidstaker.
   Tillit - trumfkort
   Selvfølgelig er det vanskelig å tenke på alle de spørsmålene som måtte be om et intervju. Likevel er det utbredt. Spesielt er interessert i årsakene til avgang av tidligere arbeidsforhold, oppnå på tidligere arbeid, fordelene som brakte selskapet til sine egne svakheter som ansatt. Spørsmål kan være om hva som helst - og eventuelle spørsmål bør være trygg og ærlig svar. Dette betyr ikke at intervjueren bør vie om trefninger med tidligere sjef. Men du bør ikke ligge. Det er bedre å si at en del av sannheten som du kan fortelle din nye jobb. For eksempel at jeg ønsker å prøve seg på en ny karriere, få til å fungere raskere, være mer praktisk timeplan. Det eneste viktige er å snakke ærlig og med tillit - det vil skape et godt inntrykk med arbeidsgiver om personen som en potensiell arbeidstaker. Og likevel - det er ikke nødvendig å vanne skitt av hans tidligere kolleger eller sjefer. Det er ikke kjent hvem som vil fungere i fremtiden, og han som er kjent. 
   Uforanderlige regler for god intervju:
   - Intervjuet Vær vennlig og åpen, ta kontakt med personen ved navn og patronymikon, umiddelbart forsøke å vinne samtalepartner;
   - Slå av mobiltelefonen på forhånd;
   - Lytt nøye til spørsmålene og svare på dem, ser inn i øynene til den andre parten;
   - Forespørselen om å snakke om seg selv, er å snakke kort og i tilfelle av: utdanning, erfaring, ferdigheter - det er mulig å investere i 2-3 minutter;
   - Du bør ikke for sjenert - en rolig stemme og gi monosyllabic svar usikker mann, ute av stand til å forsvare sine egne synspunkt;
   - Farvel, takk samtalepartner viktig, uavhengig av beslutningen tatt i selskapet.  
Nyttige tips om lån med pant iBank krever vanligvis låner en garanti for at han vil betale lånet utstedt til ham. En av disse garantiene er eiendommen boliglån låntaker.
Som sikkerhet kan handle bare verdifulle eiendeler i den som låner, som banken kan selge, og dermed slukke gjeld på lånet i tilfelle av manglende betaling. Vår side er nyttige tips vil fortelle deg mer om det.
Betydningen av sivile er den som låner kan ta opp et banklån, og dermed sikre sin betaling på to måter. Den første metoden - de faktiske kontantbidrag. Den andre metoden - ved hjelp av sikkerhet i tilfelle av svikt i betaling med kredittkort standard. Banken i sin tur gir nytte i alle fall lån til låntaker.
Den vanligste lån med sikkerhet i fast eiendom som sikkerhet er den beste løsningen. I tillegg er bankene forpliktet seg alt som kan selges på auksjon. Dette kan være en bil, verdipapirer, smykker og så videre. Mindre alle banker enige om å pantsette varene som omsettes på aksje låner.
Det bør bemerkes at realisering av sivile er bare mulig ved offentlig auksjon. Dette betyr at ditt boliglån kan kjøpe alle interesserte person. Også, hvis du ikke kan betale tilbake lånet, er boliglån rentebetalinger og straffer, men fritar deg ikke fra å betale lånet.
Collateral er målt ved samtykke fra banken og låner. Mengden av sikkerhet spesifisert i kontrakten mellom långiver og låntaker. Det eneste unntaket er land eller eiendom, som ligger i delstatshovedstaden. Anslaget for at eiendommen skal være i samsvar med lovene i landet.
Dersom pantet tvister som oppstår fra banken eller den som låner, avgjør retten sin markedsverdi, ikke den verdien som ble spesifisert i kontrakten.
Før du tar et lån mot din eiendom, må du veie fordeler og ulemper. Du bør være i stand til å tilbakebetale lån på grunn av sin inntekt, for ikke å miste den egenskapen lagt. Eiendom bank bør tilby minst, siden eiendom er at en garanti som ikke mister sin markedspris.
I tillegg, i tilfelle av tap av egen fast eiendom du må finne et nytt hjem, og at mengden av banken redde salget vil gå til å nedbetale renter og gebyr i første omgang. Rekruttere forsinket på ubestemt tid fordi renter og straffer vil øke.  
Яндекс.Метрика