Forfremmelse. Hvordan bli forfremmet til å fungere?

 Hvordan oppnå opprykk? Hvordan du effektivt presentere deg selv og ditt arbeid? Nyttige tips og råd for kvinner.

 Secrets å flytte opp på karrierestigen


 Noen kvinner klager ofte på at lenge og hardt arbeid, men i løpet av årene som sitter på samme sted uten håp om å forbedre og øke lønningene. Dette vanligvis oppfører seg roligere vann under gresset, aldri argumentere i teamet stille og ikke tenke på hvor travelt sjef noen gang kan gjette sine eksepsjonelle evner hvis de vedvarende ikke vil vise? Det er ikke rart de sier: talent trenger hjelp, middelmådighet prob'yutsya seg.

 EXPERT RÅD


 Handlinger produsert sitt eget talent, hvis følelsen undervurdert. Slippe unødvendig beskjedenhet - og mer, viser god ansikt, som vil gjøre alt for å se deg sjefen underordne sine drømmer.
 Varsle sjefen bare gode nyheter. Det koster tre ganger på rad overvelde ham noen ubehagelige nyheter som han vil utvikle en refleks: "Igjen kom hun! Så har vi et annet problem "Prøv å ikke ødelegge sitt rykte slike uheldige assosiasjoner. Tross alt, alle er sjef sekretær, som direkte plikter - for å informere ham om alt som skjedde på kontoret. Og ikke gå glipp av sjansen til å kunngjøre den første sjefen noe godt - slik at du blir for ham en "stråle av lys i mørket." Like før du kjører til kontoret hans med gode nyheter, sjekke nøyaktigheten av informasjonen ikke å være en dum posisjon.
 Være synlig. Delta aktivt i alle profesjonelle diskusjoner, møter og sammenkomster. Sitte ned slik at sjefen så deg (helst foran det). Still spørsmål, kommentarer sette inn, lage tilbud, veie fordeler og ulemper høyt analysere arbeidssituasjonen generelt, oppfører seg som et fullverdig medlem av teamet som har sine egne meninger. Dette ansatt er vanskelig å gå glipp av, og ikke setter pris på.
 Ikke glem å kompliment kokk. Spesielt når det er en grunn. Han er også en mann og må dens vellykket prosjekt eller avtale godkjent ikke bare "ovenfor er kamerater", men deres underordnede. Det viktigste - ikke kompliment riktig og flytte linjen mellom ekte ros og smiger (selv i tilslørt form).
 Bli venner med resepsjonisten. Hun - høyre hånd og på anledningen sjefen kan både hjelp og skade. Hvis du etablere kontakt med det, vil du være i pole position: det advarer når sjefen bedre ikke å se; operative rapporten, hvis du snarest trenger et publikum sjefen; i et gunstig lys eller presentere ditt initiativ rapport om fremtidig omorganisering av avdelingen. Og ikke glem at mange høvdinger (spesielt hvis de blir ledet av et godt team) se det gjennom øynene til sine ansatte sekretær. Det er en del av det avhenger av ditt omdømme!
 Lær å vurdere situasjonen. Ikke press sjefen din sine problemer (ekstraordinær ferie, en høyning) når du er i selskap med Abraham eller privat. På denne tiden plaget det hennes personlige forhold i beste fall ubrukelig, i verste fall - farlig. En som i et kritisk øyeblikk engasjert i å redde felles sak, og ta vare på deg selv, en kjær, kan lett ta turen for å frigjøre (hjerter, selvfølgelig, men er dette enklere?).
 Prøv å ikke ta sykefravær. Tanken er at det er bedre å ikke bli syk. Men hvis du likevel plukket opp noen SARS, truer med å treffe alle ansatte, ikke prøv å flytte innvielsen sykdom i bena. Selvfølgelig, det er naive hjerteløs høvdinger som ser på en slik heltemot bevis engasjement av ansatte er villige til å ofre interessene til selskapet for sin egen helse. Heldigvis, slik minoritet. Smart sjef bør ta vare på de ansattes helse, og på egenhånd og være lydhør for din tvunget fravær fra jobb. Men ikke misbruke dette: signering endeløs sykefravær, er sjefen neppe å ta deg en pålitelig ramme, som du kan alltid stole på. Så styrker immunforsvaret og alltid være i form.
 Tjene bare strålende idé. Ideer står og intetsigende. Et personale som de legger frem er delt inn i to tilsvarende kategorier. Hvis du bestemmer deg for å bli en generator av ideer, ikke på noen måte antyder at sjefen fikk bare for moro skyld noe å tilby. Imidlertid må også ideen om forvaring være i stand til å nå. Det er viktig ikke bare kvitre noe merkelig ved neste diskusjon av firmaet og klar og detaljert mening. Forresten, det vil spare deg fra plagiat av politimesteren, hvis han liker å "stjele" ideer underordnede og gi dem sin egen. Selvfølgelig, de ansatte som tilfeldig leverer gode ideer sjefer selv setter pris på, men det betyr ikke prise høyt i gradene og ikke flytte.
 Oppfyller forventningene sjef. Mange herskere kan ikke uttrykke hva de forventer fra ansatte, og håper for deres zdohadlyvist. Den mest korrekte taktikk i denne situasjonen - se og trekke konklusjoner. Sjefen liker ikke det bry for middag? Z'yavlyaytesya ikke på kontoret hans tre timer av dagen. Han mister hodet når han avbrutt? Gjør en innsats, vente til slutten av sin monolog og trygt sette ditt ord. Det gjør ikke rødt? Kyst sin lilla dress for en annen sak. Og viktigst av alt, aldri uttale setningen "Jeg forstår ikke hva du ønsker fra meg! ". Chief umiddelbart mistanke om at du henspille på sin manglende evne til å tildele oppgaver, og som hevn kan belaste deg en mangel på profesjonalitet.
 Ikke unngå vanskelige og ubehagelige oppgaver. Den ansatte, som var i stand til å "trekke" et mislykket prosjekt, enn si gjøre det lønnsomt, vil sette pris på sin vekt i gull. Slik at du bare vinne hvis det samme tilbudet sitt kandidatur sjefen tenker hvem du skal skjenke deres tillit. Bare ikke love mer enn du kan gjøre. Utestående forpliktelser i stand til å slette alle tidligere prestasjoner og gjenopprette omdømmet - det er ganske tyngende. Noen ganger, nøkternt vurdere sine evner, bedre å forlate den tvilsomme triumf enn til risiko og lider en fullstendig fiasko.
 Prøv å fullføre alle oppgaver sjefen. Selv de mest vanskelig. Glem slike argumenter som "det er umulig", "det er ikke en del av mine plikter," uttaler peremptory tone. Dermed du rozpysuyetesya i sin egen hjelpeløshet og risikere å miste all plass. Og så må du ikke gi opp med en gang! Ta deg tid og tenk "uvirkelig" rekkefølge. Kanskje det er fortsatt mulig? Hvis ikke, rolig stemme forteller sjefen, ringer de spesifikke grunner til å bruke formuleringen mest korrekte og gyldige argumenter. Og best av alt - tilby en alternativ løsning.
 Setter pris på din og andres tid. Ikke konstant kjører i området av ledelsen. Først, kan sjefen tror at du ikke gjør noe, og for det andre, kan bli varmt under ledelse hånd, dukket opp på kontoret sitt på feil tidspunkt. Selv om du har registrert deg for en avtale, og komme til saken, være svært kortfattet, holder det rett til poenget og samtidig ikke prøver å løse alle problemene du spennende.
 Lære å akseptere kritikk. Rykter om en manisk trang til å organisere alle hoder som pisker slave uten grunn sterkt overdrevet. Enhver normal hodet bare kan drømme om å bli gjentatt punkteringer ansatte, og måtte indikere feilen derfor. Dette kalles konstruktiv kritikk. Ikke gjør unnskyldninger, ta boksing stabil eller, Gud forby, å bli truffet i tårer! Bare innrømme sin skyld og løfte som vil være oppmerksomme på sine plikter i fremtiden.
 Ikke tving sjefen til å evaluere arbeidet ditt. Bare for å ikke bli skuffet - hvem vet hva du hører på svar? Hvis sjefen er i dårlig humør, kan du enkelt si noe skarpt, for eksempel: "Har du noen gang tenkt på å skifte yrke? "Dette er ikke en overraskelse for svak til hjertet. Og ikke naproshuvatysya ros, selv om du gjorde en god jobb. Det faktum at mange sjefer ikke liker ros underordner at de ikke bør avslappet. Så la sjefen bestemmer hvem de skal straffe og hvem du skal tilgi. Til rett tid for deg selv vil vite score på "teknikk" og "artistry". Hvis vennlig med en sekretær, kan du fortsette.
 Ingen oppstyr. Mange ansatte, fast bestemt på å behage sjefen liksom umerkelig beveger seg noen etiske grenser og begynner å smigre, krype, kan du kort, fullt revet, uvitende om hvor latterlig og dumt de ser ut. Først av alt - i øynene til sjefen. For en erfaren person umiddelbart merke hykleri og neppe glede seg.  
Hvordan å etablere et godt forhold i arbeidsgruppen

 Hvordan forbedre relasjoner i kvinnenes team, hvordan å etablere relasjoner i herrelaget, hvordan å etablere relasjoner i et blandet lag. Hvor herlig å prate med en kvinnelig veileder.

 PSYKOLOGI arbeid i team


 Uansett hva vår posisjon, yrke og erfaring, jobber vi, vanligvis i en gruppe. Og de som jobber hjemme eller på annen måte kommunisere med arbeidsgiver, i stor grad avhenge av det, og noen ganger av andre kolleger, selv om de ikke er kjent med dem personlig. Rollen til disse forholdene er kritiske. De påvirker karriere vekst og psykologiske komfort arbeidsflyt, og til syvende og sist om du vil fortsette å arbeide i dette selskapet, eller et presserende behov for å lete etter et nytt sted.
 Teamet som du linket yrke eller saken kan være alt - stor eller liten, homogen på denne eller andre parametere eller usammenhengende. Men i alle fall er det sammensatt av menn og kvinner. Noen ganger er dette et rent mannlig eller rent kvinnelig lag, hver med unike egenskaper og arbeid der oh så lett. En blandede grupper (som fortsatt er de fleste) fortsatt består av små grupper av kvinner og menn. Se sine funksjoner, vil det være lettere å modellere sitt eget atferdsmønster.
 Fra fødselen av guttene er veldig forskjellig fra jenter. Aktive gutter, ofte skriker og lettere utforske verden.
 Du spør, hva er forholdet mellom gull til en barndom karriere? Det er direkte. Tross alt, barneleker - en modell av det samme arbeidet. I spill gutter alltid til stede konflikt og motstandere prinsipp. De lærer å slåss med motstandere og sette opp med dem. Og de beste: gutter pleier å spille på et forhåndsdefinerte regler. De prøver å følge brev av reglene, men sikkert argumentere sterkt om fordelene ved hverandre.
 Jenter spiller ofte et spill uten regler, for eksempel mor-datter. Det viktigste - ikke en seier, og opprettholde gode relasjoner. Så konflikter er sjeldne, og i babyer har bare ikke ferdighetene ut av vanskelige situasjoner. Og en gruppe jenter vanligvis ikke strengt hierarki iboende i de fleste gutte lagene.
 Når gutter og jenter er sammen, guttene vanligvis ta makt. Det samme skjer i tjenesten - kvinner er alltid på sidelinjen.
 På grunn av de rådende tradisjoner kvinne i samfunnet har lenge blitt brakt opp i ånden av underordning og bevissthet om seg selv som det svake kjønn, barndom fordøye referanse til verdien av hardt arbeid og ydmykhet vil av mannen. Funksjonen kan betraktes som en nasjonal mental passivitet og tilbaketrekning fra konflikten. I moderne termer, også kvinner har en tendens til å unngå direkte konfrontasjon og, i motsetning til menn, viser mer tilbakeholdenhet og takt.
 Riktignok næringslivet skapt av menn og kontrollert av dem. Menn er å jobbe med den samme ånd som går til idrettsarrangementer. Spill, sport, business styrt av uskrevne regler kjent for de fleste menn, men, dessverre, knapt utforsket kvinner. Så hvis du ønsker å få menn til å lytte til dine tanker og anser deg som en likeverdig partner med, må du lære noen viktige punkter.
 Men først vurdere motsatte situasjonen, når på jobb er du omgitt av kolleger bare én etasje med deg.

 Damelaget. Problemer og kompleksiteten av arbeidet i damelaget


 I damenes reserver mot et bakteppe av vennlige teselskaper, endeløse samtaler på "haster" og langt fra produksjon trenger emner vokser vanligvis skyter giftige sladder og intriger. Og hvis situasjonen i kvinnenes team består gunstig rozhorayutsya real kamp tegn og ambisjoner. Så når skjebnen førte deg til ren wiener selskap og du kommer til å lykkes i en karriere, og fred i sinnet til å holde - det første bør være å se på de grunnleggende former som bestemmer løpet av spillet.
 La oss starte med leder av selskapet for ledende ansatte, spesielt kvinnelige ledere bestemme alt.
 Samodurka Dersom leder av damelaget bør hysterisk gal person av karakter, det zativayutsya spesielt brutal spill uten regler. Beslutningen om å oppnevne, bonus og andre ytelser hun mottar, guidet bare forbigående stemning. Den har en gretten disposisjon og voldsom ambisjon. Den bruker sin makt over forsvarsløse samarbeidspartnere og hevde seg selv, ydmykende underordnede. Hun elsker komplimenter, alltid krav på økt oppmerksomhet og tolererer ikke at noen andre enn det var i midten av handlingen. Han liker å ta med noen plattheter som åpenbaringer og er veldig overrasket hvis noen mener noe annet. Det viktigste - å lære sine svakheter og ikke berøre dem i alle fall. Mål å kompliment hennes nye frisyre, nye sko og hudfarge. Gjennomføre sine planer i livet kan bare overbevise henne om at alt hun unnfanget, og du bare uttrykte sine briljante ideer. I noen tilfelle kan det vise sin misnøye. Men fra tid til annen kan du poryumsaty og klage for å oppnå høyere lønn. Dermed vil hun være en ekstra grunn til å hevde seg og føler filantrop. 
 Kommissær Vedvarende sjefen vanligvis voldsom feminist som kjenner saken og herskende i kvinnenes lag med jernhånd. Ikke tolerere innblanding utenfra, kategoriske og veldig tøff, spesielt med de som er liksom avviker fra sine krav. Bøter reprimande - hennes favoritt måter å administrere. En sjelden type sjef som neppe gir vekt på relasjoner. Så vente på henne nedlatenhet om hans fravær fra arbeidet på grunn av sykdom av en slektning - en tom klasse. Det er sant arbeidsnarkoman, dnyuye og sover på jobb, noe som for henne er meningen med livet. Og du prøver å late som jobben for deg - alt. Demonstrere en jern helse, mangel på innenlandske og familieproblemer av engasjement og tro på den strategiske linje trukket kommando. Med den, kan du ta kontakt, men å argumentere - i alle fall. Ta initiativ, men det gjorde ikke pålegge. Hun setter pris på profesjonalitet og fremfor alt det oppfordrer gode fagfolk. Så heve din kompetanse, delta på ulike kurs og bruke all god mulighet til å vise sine ferdigheter. Da verden av shefyney, karriere og, forresten, forbønn henne er garantert. 
 Kjære. Prinsippet om ledelse - en fullstendig ikke-innblanding i saker av selskapet. Det kan med rette mener at voldelige aktiviteter ikke hjelper, kan du bare ødelegge alt. Ansvarlig klok, mest alle vet. Og hvis du ikke vet - de kan trygt slippes. Det er da det aktivt utfolder kamp for makt og profitt rivalisering "grupper" for uformelle lederskap. I saker og relasjoner - kaos, som i kvinnenes lag ingen løse konflikter kontrollere disiplin - alle omstendigheter og bestemmer seg for å kreve aktivt til makten rival.
 Ikke i noe tilfelle skal ikke legge press på denne sjefen, doshkulyayuchy forespørsel. Alt ansvar ligger hos deg, og du bestemmer deg. I utgangspunktet trenger du ikke gjøre noe spesielt, bortsett fra at stadig skildre intens aktivitet. Minst psykologisk klima som ikke lider. I beste fall du raskt gå til å øke (om ikke altfor aktiv), i verste fall - det går på å øke. Det viktigste - ikke bli et offer for damelaget etterfølgende rundt intriger. Så for all del avstå fra å delta i konspirasjonen og andre arrangementer, inspirert særlig aktive samarbeidspartnere.
 Sekretær. Et meget viktig person. Fra det avhenger i stor grad av hvor dypt pesten intriger kan streiken team. Hvis sekretær - selvsikker ung jente som innrømmer fem stavefeil på rad og snakker i telefonen, "du kaller" - naviger ikke altfor vanskelig. I fine triks og intriger hennes er ikke nok enten utdanning eller convolutions eller oppfinnsomhet. Snakk det krever mye tålmodighet og mot. Prøv å ikke oppdage irritasjon selv i respons til frank tull, som renner av og til plage deg. Ellers ville hun bli fornærmet, og da vil du måtte forholde seg til ledelsen, som denne "morsomme jenta", mest sannsynlig, er datter eller barnebarn av noen av presidentene i selskapet.
 Hvis sekretær - en strålende representant for stamme kadre sovjetisk stil, denne onde raseri, klarer med sitt ansvar, så er det bedre å holde seg borte. Vanligvis er det forpliktet til å samle opp skitt på alle ansatte. Mistenkelig og mistenksom, kan det ses selv i kriminelle form av ansiktet ditt, enten alvorlig eller du smiler. Behandle det skal være perfekt høflig og kalt ved navn og patronymikon, mens du holder en avstand - de beste tre eller fire meter.
 Den farligste typen sekretærer - uchastlyvaya katt som er av natur hemmelig forkjærlighet for veving nettverk. Det er vennlig, omsorgsfull, spør alltid om familie og personlige problemer og prøver å etablere tillit tone. Men pass opp! Din åpenhet i morgen kan godt vise seg med mindre fritak, den bemerkelsesverdige forverringen av forholdet til kolleger. Og alle detaljene i ditt personlige liv - med noen forvrengning, selvfølgelig, vil være provinsen alle kvinnelige team. Holde det vennlig, men snakker bare om nøytrale emner. Ingen informasjon om deg selv eller noen andre.
 I hvert selskap må ha sin "Angry", "bøk" og "vorchuny." De kan holde på kontoret til direktør og revisor til enda renere. Redd de ikke trenger (fordi de bare forvente det), å krangle med dem er dårlig, minst, til helse, for å overbevise disse - forgjeves. Bo hos dem mest nøytral, mindre snakk, mer arbeid. Det er bedre å gjenta 20 ganger rolig og vennlig tone: "Det er nødvendig å signere" eller "Du må gjøre dette for fremtidig arbeid" enn å hengi seg til forklaring og debatt. Og et annet våpen - beskjedenhet og sjenanse. Vanligvis mot slik de er ingen argumenter.
 En av de viktigste temaene i kvinnenes team - utseende og klær. Det er viktig å opprettholde ønsket tone. Ikke tiltrekker seg unødvendig oppmerksomhet understreket dyre toaletter og tilbehør. Kontor - ikke et sted for show. Men den andre ytterlig fall for ikke bør være. Derfor zanoshenyy dress, tights og en krok jeans med knærne strukket bedre donere til de fattige.
 En favoritt historie og samtidig føre til misunnelse Zhenka - elsker svingene. Hvis du er alt rett på denne fronten, kan historien om de lykkelige øyeblikkene i armene på en partner forårsake uventede reaksjoner hos de ansatte som er berøvet mannlig oppmerksomhet. Så ikke gi gave til detaljene dine kolleger svimlende affære med Superman eller bilder av familien lykke med omsorg og hengiven ektemann. Prøv å skåne følelsene til de som ikke er så heldige i livet som deg.
 Veldig farlig, men ganske vanlig i den kvinnelige teamet tema - "på hvilken side du er" og "mot hvem er venner." Hvis du prøver å provosere eller forvirre, for å pålegge den rollen du ønsker å spille, finne detaljer og omstendigheter. Hvem advart - bevæpnet. Og aller viktigst - Hold deg unna alle intrigene.
 Fare utseende som en mann i kvinnenes team - dette kan være en alvorlig sak for strid. Selv om noen ganger tilstedeværelsen av noen av de sterkere sex er kun for damene, slitne av hans nære og tett samfunn. For eksempel, hvis en mann og en galant oppmerksomme, mens du holder avstand og ingen finner fordeler - det er veldig forfriskende produktiv atmosfære. Men det er nesten uvirkelig karakter.
 En mann som var i "blomsterbedet" eller prøver å holde klart, trist håper på soldat eller frivillig eller ufrivillig begynner å oppføre seg som damenes mann. Føler deres etterspørsel i full, flørter det med alle vekselvis dyktige damer. Hvis han ikke er gift og utad attraktiv, rundt antennes alvorlige lidenskaper.
 Ansatt individuelt fanget hans oppmerksomhet, har et vanskelig liv. Dens begynnelse tabu i hennes arbeid er utrolig mange "tabber" og conductress kan godt avviser henne inhabil. Så Gjør det til en regel at du har slike menn eksisterer.
 Men selv om du velger å starte en romanse på jobben omgitt av "oppvarmede dobrozhelatelnyts" være forberedt på å tappert tåle mange småflikking og angrep. Etter misunnelse og sjalusi skjule og ekstremt vanskelig å inneholde. Og disse følelsene - det mest gunstig miljø for utvikling av intriger og krangler. Så selv om du har "valgt" for rollen som kjæresten sin foran de innfødte kvinnegruppe, flytter hovedscenen backstage. Det er fint, selvfølgelig, de alle gni nesen, men fred og ro innenfor murene til kontoret der du tilbringer mesteparten av sitt liv, er dyre.

 Herrelaget. Å drive med suksess i herrelaget


 Hvis du drømmer om livet være eneste rose blant tistler og forventer varig oppmerksomhet, omsorg og støtte, så ingenting. Vanligvis jobber i mannlig selskap kan sammenlignes med militær aksjon, overvinne en hindring eller klatring en høyt fjell. Forberede seg til å være at i tillegg til de grunnleggende oppgaver vil du ha en annen bekymring - å overleve i tøffe og harde miljøet, med sine regler, priser og spesielle relasjoner.
 Legg merke til at mennene i tjenesten, spesielt når mange av dem - er ikke at menn etter jobb. For noen grunn, kvinner har en tendens til å tenke at en ekte mann - er alltid høflig ridder som må fullt ut ta vare på damen, vel vitende om at det er å være svak for å beskytte henne fra alle problemer og ulykker som rammer tjenesten. Realiteten er mest sannsynlig å være annerledes. Etter å ha bestemt seg for å komme til en full herrelaget arbeid, spesialist, er du i øynene av medmennesker opphøre å være en svekling, bli som alle spillere, som vil bli arkivert på de samme strenge krav til alle andre. Disse spillereglene der du skal spille.
 Du vil ikke tilgi feil og feil bare fordi du er en kvinne. På jobb, er du den samme arbeideren, profesjonelle, fagfolk og alle som arbeider med deg. En kvinne som ikke forstår og godtar ikke denne enkle planen - taper. For å unngå dette, kan du prøve å forstå psykologien i et herrelaget.
 Dette er spesielt hard konkurranse, som ikke sparte de svake. Ved å kreve spesiell behandling, kan du få et svar irriterende, grov reaksjon fra kolleger. Ikke provosere dem til å gjøre det. Optimal linje for oppførsel - for å vise sine faglige ferdigheter til å bli en kollega og en sterk aktør. Evne til å demonstrere sine suksesser og ta spesiell holdning - en viktig ferdighet spillet. Du kan si at denne oppførselen er som selvskryt og uærlighet? Men for menn er det helt normalt kommunikasjonsstil. De elsker å vise frem.
 Derfor, for å bosette jobbe i herrelaget til intervjuet på noen måte ikke fortelle hva dine mål og interesser -. Et godt forhold i laget, firmaarrangementer og så videre D. Bare arbeid, inntekt, resultat!
 Ikke forvent at kolleger vil sette pris på dine talenter og kompetanse. Visste du må overbevise dem om sine ferdigheter. Presentere din kompetanse og handle trygg. Før du sier "Jeg vet ikke hvordan de skal" tenke på sine prestasjoner. Fordi mange ganger du takle en rekke småting! Hvis som svar på et nytt forslag eller avtale du voproshaete forvirret: "Hvordan er det gjort? "Og muntert advare:" No problem! "- Har du en sjanse til å raskt få et rykte som et energisk og potensiell ansatt.
 Ikke podstavlyaytes! Hvis du ønsker å se kompetent person, nevner sjelden sine feil. Du trenger ikke å lyve eller unnvike, bare ikke verdt det å demonstrere sine feil i det offentlige. Forresten, må glemme vane å unnskylde for eller uten. Det er ikke veldig høflig, men menn finner ekstra tilgivelse "reklame sine feil."
 Ofte yrkesaktive kvinner må velge mellom hjem og karriere. Menn vanligvis ikke liker å resirkulere, men ikke lider av dette som en kvinne. Det er forståelig, fordi de venter hjemme omsorg kone med et varmt måltid og rene, nystrøkne skjorter. Du venter hjemme plate og jern, sultne barn og folk som uten du kan ikke engang råd til et pålegg. Å gjøre en karriere i en bedrift hvor din tid er ikke normalisert, må du jobbe lenge. Dette betyr at du er nødt til å velge mellom arbeid og ansvar hjemme. Mennene i denne situasjonen vanligvis redusere tid brukt hjemme, og kvinner - arbeidstid. Hvis du ikke liker disse reglene - se etter en annen jobb.
 Et annet problem er at kvinner ofte ikke vet hvordan å opprettholde kontakt med forretningspartnere eller kunder.
 
   . . . . . . . . . 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 . . . . . . . . . . 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


   
Яндекс.Метрика