Frykten for myndighetene
 Det er bevist at myndighetene er mest redd for mennesker med lav selvfølelse. Dersom du må jobbe noen "nyanser", de umiddelbart begynne å føle hva de er i ferd med å bli utgitt, hva de har å fortsette i flere måneder for å søke arbeid. Her tåler synet av mørke bilder forbundet med arbeidsledighet og dermed fattigdom
 Så prøv ikke å dramatisere situasjonen. Før noen arbeidspunkter bør behandles filosofisk. Og, selvfølgelig, begynner å øke deres selvtillit. Bøker og artikler om psykologi og rådgivning profesjonell vil fortelle deg hvordan du gjør det. Og kanskje din mangel på tillit er direkte relatert til det faktum at det arbeidet du utfører ikke være god nok, eller ikke gjør jobben sin?
 Lære av feilene til hver ekstrakt leksjon. Og selv om du har gjort en bommert, bedre konsentrere sine styrker og fokusere på hvordan å unngå lignende situasjoner i fremtiden. Å takle frykten også hjelpe ulike psykologiske metoder.

 Frykt noen ganger oppstår fra uvitenhet. For eksempel, en nybegynner som ikke vet hvordan de skal reagere på hodet av forsinkelse, forsinkelse i å sette personlige samtaler på jobb og så videre. D. I dette tilfellet bare begynne å stille spørsmål til sine kolleger som jobber i selskapet mye lenger du.
 En klar forståelse av hva sjefen din - en vanlig mann, ikke en gud utenomjordisk, absolutt bør hjelpe. Forstå at han er seg selv bare fordi det er et slikt mønster dannet i sinnet til politimesteren. Behandle ham som en svært vanlig person, som din venn eller kollega. Uten kjennskap, selvfølgelig.
 Noen som har noen grunn til å frykte. Å en gang for alle bli kvitt det, må du først finne ut hva som gjør deg den samme frykt, og frykten er legemliggjørelsen hvor "forferdelig" head  
Hvordan bli kvitt arbeidTrekke seg fra arbeidet vi kan ha mange årsaker. Men det ville ikke fanget opp med livets problemer, trenger å pensjonere akkurat da, i så fall, gå tilbake eller venstre av de ansatte har et godt inntrykk.
Mange ønsker å vite hvordan og når man skal overordnede og kolleger bør informeres om at de bestemte seg for å forlate jobbene sine, noe som ville eskalere situasjonen så lite som mulig i laget.
Derfor, i henhold til Arbeiderpartiet Code, kan arbeidstaker fratre ved å varsle ledelsen i å skrive om to uker. Hvis det i løpet av denne tiden arbeidstaker ombestemt seg for å fratre, kan han til enhver passende tidspunkt plukke opp et program og fri til å jobbe med. Noen ganger hender det at ved ferdigstillelse av utgivelsen av dokumentene ikke ble signert, og den ansatte ikke kommer til å slutte, at tankene, er arbeidet ikke avbrutt arbeidsloven, og alt er på plass.
For å registrere kontorsjef gå av, du trenger mot, fordi selv den mest rolig person det ikke vil være lett. Men den beste og mot til å gå til kontoret enn etter en stund hele laget er spredt forferdelige rykter om din øyeblikkelig hjelp.
Etter å ha jobbet i samme institusjon to år, bestemte hun seg for seg selv at dette arbeidet har det ingenting å gjøre, som alvorlige karrieremuligheter her hun ikke ser det sakte begynte å lete etter en ny jobb. En dag en av mine kolleger så denne jenta CV på stedet og så litt fascinert, spurte hva det er og hvor alvorlig hennes handlinger. Hun sa en spøk, men neste dag hele teamet har allerede begynt stille bak henne og hviske å avvise rykter om utgivelsen. Til slutt, etter fordelingen av årlig premie, har ledelsen hørt rykter om at denne jenta plukker en ny jobb, og myndighetene besluttet at hun ikke trenger en premie. Men det er ikke alle problemer som lå på lur for jenta. Ankomst til corporate, nesten hver ansatt kalte henne «forræder». Sluttresultatet, selvfølgelig en enkelt dag, jenta måtte bryte.
Husk at delte sine ideer med kolleger for utgivelsen bare ikke riktig. Etter "prosochenyya" informasjonen du finner deg selv i fare, at før eller senere komme til rektors kontor, men i hvilken tolkning, vet ingen. Så hva vil være reaksjonen fra myndighetene kan bare gjette. Eller, du umiddelbart finne deg selv i isolasjon av sine kjærester i går.
Hvis du er fast bestemt på å skifte jobb, være konstant på vakt og innse at informasjonen fortsatt falle i hendene på myndighetene, men fra hvem, bestemmer du selv. Det samme tilnærming og snakke, vil teamet presentere seg alle de beste "Colors". Hvis du ikke var "torn" for hele laget, og det var en aktivist, en mann med humor og så videre, tidligere kolleger umiddelbart etter at du begynner å føle deg trist eller forlatt. Og hvis du tok en av de viktigste stedene i klubben, og var i god stand, og plutselig bestemte seg for å trekke seg tilbake, hele folket vanligvis oppfatter informasjon som et nødsignal, som er i laget, skjedde det noe.
Du kan ta den riktige avgjørelsen på god kvalitet og utdanningsrettigheter. Etter beslutningen om å forlate organisasjonen til ordentlig rømme, må du fortelle hele laget på en gang, bare så du kan få ut av denne situasjonen "ren", lagre ditt navn og sluttføre de resterende dagene i en naturlig setting.
Vær spesielt oppmerksom på ledelsens respons oppsigelser. Hvordan reagere på det, ville en slik reaksjon være for hele teamet. Hvis kommandoen er negativt konfigurert, overføres det over samle humør.
Hvis du bestemmer deg for å pensjonere skikkelig - ikke nøl med å gå tilbake
Nylig, mange grupper begynne permitteringer, for eksempel på grunn av liten lønnsøkning eller gjennom gradene. Men dette trikset i et team kan gjøres bare én gang. En erfaren manager vil bestemme med en gang at det er - en reell trussel eller manipulasjon. Dersom planene av sine overordnede var din raise, så kanskje du vil bli bedt om å bo. Men i alt dette er en ulempe eller fare. Når du har godtatt de nye vilkårene for sjefer, må du rettferdiggjøre hans tillit. Men dette er ikke alltid lett og gamle håp begynner å bryte ned.

Hvis du ikke er frarådet fra et ønske om å fratre

Et slikt vedtak kan ikke påklages. Ubehagelige utseende og hvisker og "peremyvannya seed" bryr du deg ikke om. Men alt dette kan være godt humør plutselig overskygget av påvente av nye områder.
En ung mann bestemte seg for å trekke seg tilbake, og rapporterte det til sine overordnede. Etter dette arbeidet hans var slit. Nesten umiddelbart myndighetene var å gi ham noen andres arbeid, sende til resirkulering, erstatte syke kolleger til å planlegge et besøk flere endringer stadig sendt til håndtere misfornøyde besøkende og så videre. Alle disse pliktene før denne unge mannen var ikke involvert, og ikke har å gjøre med. Men på grunn av deres gode menneskelige kvaliteter, prøvde han noe overordnede ikke nekte å fortsette å opprettholde gode relasjoner. Den siste dråpen var hans tålmodighet nattevakt på terskelen til det nye året. Bare denne gangen den unge mannen skjønte at han gjorde en stor feil ved å fortelle sine overordnede for sin avgang i forrige måned. Du må gjøre dette for to uker uansett hvor du arbeider med overordnede. Konsekvensene kan være trist.
Men en normal person kan ikke fra begynnelsen for å forstå hvordan det er mulig i to uker tid til å gjøre alt, slik som du finner en god erstatning, og at du måtte vise og trene en ny medarbeider til sin tidligere virksomhet, og dermed må du fullføre prosjekter i gang eller prøvene så kan du ordentlig pensjonere. Men denne holdningen til myndighetene og tidligere arbeid ikke alltid har en positiv innvirkning på deg.
Ifølge arbeidsloven har du rett til å trekke tilbake sin avskjedssøknad. Men ikke alltid en løsning for å behage sine overordnede, i det som respekterer du ikke vil, så mange arbeidere noen uker vil hviske bak ryggen, ankler og peremyvaty. I løpet av denne tiden, er ditt omdømme null fett, og for å gjenopprette det du har å tilbringe mye tid, krefter og tålmodighet. Men det finnes også de sjeldne tilfeller hvor en ansatt, bedt om å gå tilbake og ansatte og sjefer. Derfor er det viktig å trekke seg, og samtidig opprettholde normale forbindelser.
Naturligvis har ikke hode ønsker ikke å miste en god medarbeider, og vennlig personale også ønsker ikke å miste en del av selskapet. Men med alt du trenger for å gå fint og anstendig. Huske at "faller ansikt i skitt" du kan før avreise.
Hvordan å pensjonere seg og bli varslet om oppsigelse Leder
Ja, du. Fordi du må overføre sin sak til arbeidsgiver ferdig, og bare da med fred i sinnet å få en annen jobb. Det er tider når de ansatte etter at søknaden jobbet i ca to måneder siden måtte passere et viktig dokument eller vice versa, skrev den ansatte en uttalelse om beregningen, så ikke gå, og ønsker å fortsette sitt arbeid på området.
Imidlertid kan foreløpig samtale med sjefen bidra til å avklare fremtidig ansatt i selskapet, og for å forstå om å pensjonere seg eller klokt å bo. Hvis du føler at du kan mye mer, ikke nøl med og gå og snakke med din veiledning. Administrasjonen, etter å ha hørt deg og dine nye planer på jobb, sette alt på plass, og du trenger ikke å slutte, men kan skje, og den andre enden av historien. Sjefene du høre og ikke forstå, da du sikkert har ikke søt, at du vil bli vist exit.
Synspunkt på hvordan å bli kvitt
En gang hver ansatt i ethvert selskap hadde rapportert til teamet at han bestemte seg for å trekke seg på forhånd, men ikke noe veldig god ansatt brakt disse handlingene, de bare vondt, ikke hjulpet. I dag, mange vestlige selskaper som opererer på det russiske markedet, ser ulike ubehagelige situasjoner i forbindelse med oppsigelsen av den ansatte. Den ansatte trekker vanligvis opp til endepunktet av anerkjennelse. Siden de ansattes frykt i de siste ukene bo i team. I vest er slike tilfeller regulert og jevnt og smidig, som den minst skrå visning eller lite gjennomtenkte handlinger på den delen av myndighetene eller team kan resultere i et stort antall søksmål.
Ofte negativ atferd begynner å vise myndighetene så snart de får vite at deres kamerat går. De ønsker ikke å betale flere kompensasjon premie. Og kan til og med starte rykter og dårlig, tross alt, skrive spesielt dårlig råd eller beskrivelse. Det hele avhenger av bestemte lederskap.
Ofte fremtidig liv og karriere avhenger av forrige jobb. Det er ikke rart at arbeidstakere blir tatt for å justere, manipulere intra tradisjoner utgivelse.
Så før du bestemmer deg for å pensjonere riktig, bør nøye veie alt og tenke på alle trinn til en ny du jobbe enklere og mer behagelig å jobbe med.  
Яндекс.Метрика