Funksjoner av familien budsjett


 Vær ærlig fra begynnelsen


 Prøv å starte åpent diskutere temaet penger tidlig forhold - eller økonomiske spørsmål risikerer å bli et tabu brudd som angivelig avlaste deg av romantikk. Ikke drøm om hvordan når du kjøper et hus eller gå rundt i verden turen - bedre diskutere den grad mulig, i hvilken tidsramme og hva du skal gjøre for å få ønsket. Selv om nå målene synes lite sannsynlig i nær fremtid, vil du innse hvor fornuftig og seriøst sette partneren din om penger. Umiddelbart diskutere spørsmålet om hvor du skal ta æren i tilfelle av mangel på penger - dette er et privat lån, bank lån eller et lån fra slektninger.

 Åpne poengsum


 Når du er sikker på stabiliteten i forholdet ", sikre sin avtale med banken - i henhold til noen," ed "demonstrerer intensjonen bevisende enn det som gis til registraren. Psykologer tror at hvis du begynte å leve sammen, er det nødvendig at det finnes en felles konto. Det er to måter å gjøre det: du forsinke eller noen del av sin lønn (den som tjener mer, henholdsvis, og legger mer) for å spare deg for en ferie eller en stor kjøper eller flytte penger til kontoen i sin helhet, med to kort, og ved å administrere generell finans etter eget skjønn (nivået for avanserte brukere!).

 Statistikk:
 73% ender i skilsmisse på grunn av problemer knyttet til mangel på penger.  
Hvordan å investere i innskuddInnskudd er et oppbevaringssted for noen kontanter bedrifter og enkeltpersoner. Banken har rett til innskytere, noe som gir ham en prosentandel for bruken av midlene.
Renten per år for innskudd på et definert program og bankforhold. Vår side er nyttige tips vil fortelle deg mer om det.
Innskudd er ikke bare et sted å oppbevare kontanter bidragsyter, men også en form for inntekt. I tillegg, når sette inn penger i banken, tar banken hensyn til inflasjon og andre markedstrender. Holde penger i banken, får du fordelen lagre dine egne penger under madrassen du ikke bringe. Innskudd kan gi deg noen penger, avhengig av størrelsen på innskuddet. Dermed forekomster av enkeltpersoner - pengene jobbe for din gevinst.
Hvordan velge en bank for innskudd?
 Det er best å ta hensyn til flere banker. Du kan dele dine penger inn i flere deler og sette dem i noen banker. Så du kan sikre seg selv en garanti for at pengene vil komme tilbake til deg, multiplisert med en viss mengde. Det bør bemerkes at i tilfelle av bank svikt vil du ikke få pengene sine. Men returnerer Deposit sikringsfond du noen kompensasjon. Prøv å dele pengene dine slik at summen av delene ikke overstige en betaling som garanterer deg ovenfor er utpekt fond.
Avhengig av hvilken type innskudd kan du velge begrepet innskudd eller innskudd med mulighet for uttak av penger på etterspørsel. I sistnevnte tilfelle, vil banken overføre din interesse og betale pengene. I det første tilfellet kan du ikke ta ut penger fra kontoen før slutten av den perioden du har signert en kontrakt med banken.
Den beste måten - å sette pengene sine i en forekomst der du fritt kan bruke den årlige renter på innskudd. I dette tilfellet, kan du ikke bruke egne midler, men klarer interesse ham. Prosentandelen av depositum kan gjøres til hovedkonto, og dermed øke hans eller bruke på deres behov.
Depositumet er en god løsning for ethvert individ. Den eneste betingelsen i dette tilfellet velger en pålitelig bank. Preferanse skal gis th vanligste bank i landet. En liste over de mest suksessrike bankene kan bli funnet i noen magasin kommersiell karakter.  
Hvordan tjene penger på InternettArbeid på Internett kan du faktisk tjene penger hjemmefra. Vi må være forberedt på at de første resultatene av arbeidet ikke er så godt betalt som ønsket. Bli en Bill Gates eller Paul Durov (eier av sosiale nettverk i kontakt) er ikke gitt til alle, og tid og tapt. Selv om, hvem vet, kanskje det er deg og komme opp med noe revolusjonerende online.
Typer av inntjening på internett varierer avhengig av hva slags arbeid du er villig til å gjøre. Du kan åpne din egen nettside, eller enda mer, og tjene sine penger. Men du må ha midler til å kjøpe et domenenavn, tomteerverv å imøtekomme og til å betale en webmaster som vil foreta produksjonsstedet. Du vil Nettstedet forfremmelse, fremme og utvikle området og tjene penger på det.
For de som ikke har kapital til å åpne nettstedet ditt kan gjøre skrive artikler. Skriv en interessant artikkel og legg den på en spesiell nettside. Hvis artikkelen er som en kjøper, vil du få det med 90% av inntektene, er 10% vist av utvekslingsavtale. Arbeid tekstforfatter for mange blir en kilde til stabil inntekt på internett. Dette arbeidet ikke trenger spesialundervisning fordi denne form for inntjening tilgjengelig for mange mennesker. Begynne å lære en ny aktivitet på jobben fast jobb. Arbeide på nettet gjør det lynraske resultater, og ikke å skade budsjettet, utføre en myk overgang. Over tid, øke antall timer på nettet, vil det la deg få mye mer. Og når du går til det ønskede beløpet kan en del med tidligere arbeid. Papir tekstforfatter mange fordeler. Du trenger ikke å gå på jobb, er fleksibel og individuell timeplanen. Du ingen av dem vil være uavhengig, trenger du ikke å tilpasse seg stemningen fra myndighetene. Og aller viktigst, er kreativ dette arbeidet fordi det er gjort enkelt og uten spenning og ikke gå lei. Skapende arbeid er en konstant insentiv for selv-forbedring og for å oppnå nye høyder. Nivået på inntekten avhenger av din vilje og evne til å arbeide. Kundene betaler for arbeidet, som det påvirker omdømmet til nettstedet. Arbeid tekstforfatter er ikke lett, men kan motta stabil inntjening.
Det er lett å tjene penger som du kan sende en sponsor, men på denne måten underbetalt.  
Hvordan å ikke få en masse penger på å jobbe?
 Du tror det ikke er mulig? Og kaste deg. Selvfølgelig må det være noen investering og undersøkende og såkornkapital. Nedenfor vil du lese alternativer sverhprybыlnoho investering.
 1. Zakupitsya flere 1-2-roms leilighet hus på første - den andre etasje, vakkert pereplanyruyte og retur husleien for butikker og kontorer. Først, naturligvis, blir nødt til å kjøre en haug med forskjellige papirer for å signere, men da inntekten vil være minst k * p * $ 1000 hvor p - faktor prising i ditt område, og k - antall slike anlegg.
 2. Start låne la oss låne penger til høy rente uten sikkerhet og garantister. Du trenger for å få et par gode fagfolk til å samle interesse, men kostnaden for vedlikehold deres vil lønne seg svært raskt.

 3. Lag en ny religiøs sekt. Ansette et par gode høyttalere - fagfolk NLP (Nevro-lingvistisk programmering) fremme og annonsere inngangen til den ideelle verden av betalte og nyte alle fordelene din bedrift.
 4. Tenk ny versjon av den økonomiske pyramiden og alle menneskene oslepyte bredden i sin reklamekampanje. Jobbskapere pyramide "MMM" og "Hopper" konkluderte en telling bare fortjeneste.
 5. Dougan sier - absolutt alle er i stand til å komme opp med ideen om millioner av dollar. Først lære å tenke riktig, og deretter koble fantasi du vil lykkes!  
Som ung syv th motta tilskudd for en leilighet? Vilkår for

 Unge familier - fremtiden for nasjonen. Fra levekår og utvikle noen familier kan bedømme nivået av sosio-økonomisk utvikling i landet. Borte er de årene da mange koner var klare til å klynge i liten lite rom kommunale leiligheter med alle deres slektninger. Dag i ambisiøse unge par har mulighet til å kjøpe sine egne hjem.
 Men å kjøpe en ny leilighet selv med stabil inntjening kan være uoverkommelig byrde for mange. Fordi tilstanden til den absolutte majoriteten av lån - betaler en ned betaling av minst 30 prosent av kostnadene for boliger. Ikke glem de høye renter.
 Som regjeringen hjelper unge familier
 Alt dette tyder på at uten statlig støtte av mange unge familier har blitt tvunget til å leve i svært dårlige boforhold. Derfor, for å redusere sosiale spenninger og forbedre den demografiske situasjonen i landet de er invitert til å bli medlemmer av programmet "Unge familier -. Rimelige boliger"
 Det grunnleggende prinsippet om dette programmet - er å gi statlige subsidier for kjøp av en ny leilighet. Disse pengene kan brukes til å tilbakebetale forskuddsbetaling og senere innbetalinger på lånet. For et ungt par som ikke har barn, ikke mengden av tilskuddet ikke overstige 35% av kostnadene for fremtidige boliger. Hvis du allerede har et barn, kan du regne med 40% -vu kompensasjon.
 Vilkår for statlige subsidier
 En av forutsetningene for statlige subsidier - er tilstedeværelsen i familien ekstra midler gjennom hvilke det unge paret kommer til å betale resten av kjøpesummen (60 - 65%). Disse pengene kan være sine egne sparepenger eller kan tas i banken (låneavtalen). Midlene i morselskapet kapital (eller deler av dem) kan også brukes til dette formålet.
 BLI MEDLEM gjennomføring av statlige programmer er også å være alder par med mindre enn 35 år. Stol på subsidier kan også ufullstendig unge familier som består av en forelder og en eller flere mindreårige barn. Det unge paret må være borgere av og ikke trenger å eie fast eiendom.
 En annen viktig forutsetning for programmet - en bolig i boforhold som ikke oppfyller Housing Code. Det er, for hvert medlem av familien skulle falle mindre enn 18 kvadratmeter gulvplass.
 Dette føderale programmet subsidiere unge familier til å forbedre sine levekår har regionale forskjeller. Betingelsene for programmet kan variere noe avhengig av hvilken region du bor i Russland.
 Kan jeg få en leilighet for gratis?
 Men som en ung familie å få en leilighet for gratis? Tross alt, vil ikke alle unge ektepar tilbakebetale differansen mellom den totale kostnaden av boliger og den delen som bidrar til å betale staten. I tillegg skal det nye boligområdet skal beregnes i samsvar med boligstandard, som er basert på de 18 kvadratmeter per person.
 Gratis Pick leilighet unge familier lykkes, hvis familien er anerkjent som dårlig. Denne kategorien inkluderer familier deres inntekter ikke tillate dem å kjøpe en leilighet selv etter tjue år. Etter tildeling av status for lav inntekt familien har rett til å stå i kø for bolig. Men kan på denne måten ta for mye tid. Etter første leilighetene vil foreldreløse og familiene som mistet sine hjem som følge av ulykker og naturkatastrofer, beboere i krise og falleferdig hus og mange andre pershocherhovykiv.

Яндекс.Метрика