Gjøre hjemme bokføring?
 For ikke å puslespill over spørsmålet om hvor pengene går, og effektivt spare, må du holde ditt hjem kontoer. Dette kan gjøres på forskjellige måter: rekord inntekter og utgifter i en notatbok, og deretter oppsummere eller bruke spesielle dataprogrammer. Det viktigste - å gjøre dette regelmessig, stadig fikse kostnader. Kjører hjem regnskap kan ikke bare organisere kostnader og finne ut hva er brorparten av husholdningsbudsjettet, men også for å lære rekkefølgen i økonomiske anliggender.
 Riktig tilnærming
Jeg må si at ideen om å holde poster av innenlandske forbruket er ikke ny. Selv våre bestemødre og oldemor var hjemme hovedbok, som registrerte alle kostnader, forvaltningskostnader, regninger, og andre store kjøp. Dette virkelig bidratt til å organisere familiens utgifter og fordele dem riktig. En tid testet metoden og har bevist sitt beste, hvorfor ikke bruke det i dag? Akkurat som tanken på moderne programvareutviklere og skapte mange betalte og gratis tjenester for å gjennomføre hjem regnskap. Imidlertid kan mange brukere som er opptatt av spørsmålet om hvilke data de er lagt inn i programmet bli stjålet av hackere og brukes til kriminelle formål eller hvilket som helst program bare kan svikte og all informasjon går tapt. Så hva er pålitelig, bærbar PC, grunnleggende program med Excel programvare eller elektroniske tjenester? Vurdere hvert alternativ og bestemme sine fordeler og ulemper.
 Rett og slett ikke skje
Hvis du ikke ønsker å bruke moderne programvare kan brukes bestemors metode, som fortsatt er relevant i dag. Bare opprett en notatbok eller notepad, helst foret bærbare vil (eller celle). Dele hvert ark høyde på to kolonner "inntekter" og "pris" og skrive det alle beløp mottatt og brukt. På slutten av måneden må sjekke dine poster og bevæpnet med en kalkulator for å gjøre beregninger. Ideelt sett bør lime opp og alle kvitteringer for kjøp. Da bildet ville koste høyt og tydelig, og gjennomgå sine poster, kan du justere kostnadene og bestemme urimelige kostnader som kunne vært unngått. Enig, det er ganske enkelt. Men det finnes ulemper: beregning og analyse må tilbringe noen timer, og spore kostnader og inntekter i sanntid med denne kontoen er nesten umulig.
 True til Excel
Et alternativ prosaisk pad kan være kjent for alle Excel regneark. Men i motsetning til hjemme notatbøker, tabeller kan modelleres slik at det kan være praktisk å bruke det, for eksempel, kan du angi at du vil antallet kategorier av utgifter (eller inntekt), og bruke den automatiske beregningen av beløpet diagrammer som grafisk viser bilde av kostnadene eller bruk mer komplisert beregningsformel. Denne kontoen er mye mer funksjonell enn deg, som vil føre hånden. I tillegg, Excel-filer åpnes i Windows og Linux, og Mac OS. Så med mobile enheter er fullt kompatible. Og, selvfølgelig, ingen bortsett fra at du ikke kan bruke data i filer. Men denne fremgangsmåte har ulemper. Disse inkluderer problemer og noen ganger umulig å sette spesifikk funksjonalitet, som kan inkludere, for eksempel, kontosaldoer i bankkontoer eller gjennomføre flervalutakonti renter på kreditt. Hvis du er interessert i en slik kompleks regnskap eller du kontrollere kostnadene flere leddet familie, er det best å bruke moderne dataprogrammer og tjenester.
 Oppdatert
Riktig regnskap hjelp holde hjemmet datamaskinen programvare og elektroniske tjenester, som nå er mye på Internett. La oss snakke om dem.
Programvare for PC (for eksempel en 'Home Finance "MuMopeu, MoneyTracker, Family 10" Home Bokføring "). I form av grunnleggende funksjonalitet, er alle disse programmene bygget mer eller mindre det samme: det er registreringer av inntekter, kostnader, balansering, daglige utgifter etter kategori og mer. Hvordan skiller de? Typisk grensesnittet. I tillegg er det gratis og betalte apps. Interessant og har noen programmer som bruker det virtuelle tastaturet og matematiske formler. De jobber komfortabelt og rapporter i form av visuelle diagrammer illustrere perfekt økonomiske bildet. Som for spesifikke applikasjoner, er det verdt å merke seg en betalt program "Home Bokføring" (hun, forresten, det er en gratis versjon) lisens som koster ca 500 rubler per år (på en PC). Den skiller seg i som laster automatisk data på valutakurser fra nettverket og konverterer din inntekt opptjent i ulike valutaer i en enkelt tilsvar. Forresten, hvis du installerer operativsystemet, alle applikasjonsdata eksporteres til Excel-fil.
Nettbaserte tjenester. Den viktigste praktiske elektroniske tjenesten (inkludert de mest berømte "mynt", "Hvor er pengene?" "Fire konvolutter», HomeMoney) er at ved å bruke det, er du ikke bundet til en bestemt datamaskin og kan få tilgang til data når som helst, fra hvilken som helst enhet som er koblet til Internett fra hvor som helst i verden hvor det er et nettverk. Det er som de som ønsker å være i stand til å bruke tjenesten, for eksempel, mens på jobb eller på forretningsreise. Tjenester som bruksområde, kan være gratis og betalt. For eksempel, den betalte versjonen av moderne multifunksjonelle tjenesten koster i gjennomsnitt 500-700 rubler i året. Og du kan bruke denne tjenesten som en nettleser eller via kundebase (hvis det er installert på PC-en spesielt program). Denne tjenesten lar deg ikke bare gjøre alle typer data, men også motta sms med informasjon om betalingsbalansen.
 Prinsippene for datasikkerhet
Bestemme brukes til å gjøre rede for familiens utgifter og kontroll av bankkontoer personlig datamaskin, bør du tenke på sikkerhet. Dette gjelder selvfølgelig mer av de som legger ned programmet ikke bare økonomiske kostnader, men også holder oversikt over midler i utenlandsk valuta kontoer, planlegging kostnader, og setter en påminnelse om regelmessige betalinger. I dette tilfellet, må du passe på at du ikke mister noen data som følge av svikt eller hacking program. Hvordan du gjør det? Til å begynne med, må du installere på datamaskinen din en god antivirus program gjør sikkerhetskopier eller fil og lagre dem til en ekstern harddisk eller flash-stasjon passende. Disse tiltakene er i stand til å sikre Excel-filer programvare som er installert på PC-en for å gjennomføre hjem regnskap. Du må også angi et passord som vil beskytte tilgang til filen eller programfilen og kaller uanselig navn som har ingenting å gjøre med økonomi.
Som for elektroniske tjenester, så bør du vite at alt ansvar for dataeiere er server. Selvfølgelig betyr ikke dette at du ikke trenger antivirus eller backup passord. Alt dette bør være, men annet enn at det er viktig å huske at i alle fall være:
indikere deres virkelige personopplysninger;
navn;
kontonumre.
Det faktum at selv moderne sikkerhetssystemer ikke kan garantere full sikkerhet for informasjon. Og det ofte skjer at enorme databaser er offentlig tilgjengelig.
 1C i tjeneste for hjem regnskap
Alle har hørt om 1C regnskap programmet, men ikke alle vet at det kan være nyttig ikke bare i bedriften, men også hjemme. Gjør hjemme i 1C regnskap? Selvfølgelig, spesielt for å lære å bruke dette programmet til å holde oversikt over kjøp og husholdning regninger, gir ingen mening. Men hvis du bruker denne arbeidsprogram, velge konfigurasjonen av "1C Money" (det er i "1C"), kan du holde oversikt over utgifter, til balansen av ikke-kontantproveny gjøre data på utlån, verdipapirer og utveksling utveksling. I tillegg kan du sette opp regelmessige utbetalinger, utskriftsrapporter og angi noen finansielle mål.
Så holde hjemmet regnskap på ulike måter, men aller viktigst - gjør det regelmessig og nøyaktig, uavhengig av hvilket verktøy du velger. Først da kan vi snakke om de virkelige fordelene med slike poster.  
Hvordan få til aktor?
 Aktor - en prestisjefylt yrke og veldig ansvarlig. Men ikke forvent at arbeidet vil være lett, og lønn vil være høy. Advokat Lønn avhenger av budsjettet for regionen og kvaliteten på arbeidet. Og det er ganske usannsynlig at etter endt utdanning vil du bli leder av den lokale avdelingen av aktor kontor. For å oppnå en høy rang og stilling, må du jobbe hardt. Først - assisterende aktor, da - utøver, etc.
 Start: hvor du skal studere fremtiden aktor?
Grunnlaget for ethvert yrke - kvalitet kunnskap. Riktig utdanning er fremtiden aktor kan få i noen stat universitet av, noe som er Institutt for rettsvitenskap. Hvis du planlegger å studere i Moskva, vil du liker, for eksempel, Fakultet for Moscow State University, mineral MHYUA, RPA eller Financial universitetet under regjeringen i Den russiske føderasjon. Blir det imidlertid er vanskelig: en konkurranse for ett sted læring er svært høy, i snitt ca 20 personer. Men hvis en av disse universitetene får du ikke klarte en eller annen grunn, kan du prøve lykken i veggene i PI (Institute of påtale). Her altfor høye krav til elevene, men mindre konkurranse, vanligvis 2 - 3 personer på plass.
I tillegg til standardtester (nå ofte erstattet sine score EGE), må du gå og psykologisk testing. Som nevnt ovenfor, er det aktor jobb komplisert nok, hard som moralsk og psykologisk stabilitet av fremtidige påtalemyndigheten er svært viktig. Vi kan ikke tillate at den utøvende myndigheter arbeider folk med ustabil følelsesmessige tilstand.
Hvis du planlegger å bli en militær aktor, så må du gå inn i Military University. Jentene her er ikke, som de første årene de blir nødt til å tjenestegjøre i hæren regelmessig forlate for militær trening og skyting, ta tester av fysisk form. Før du tar husk å søke til distriktet militære Commissariat, feste til det karakteristisk for den siste studiested og / eller arbeid, selvbiografi og dokumenter som bekrefter at du fullfører videregående utdanning.
 Andre etappe: utprøver og assisterende aktor
Når du tildeler en aktor nei. Dette er en svært ansvarlig posisjon for en mann som for fem minutter siden var student. Selv om du er godt kjent med alle de juridiske detaljene, følelsesmessig stabil, etc. Du trenger for å få litt erfaring, så først prøve deg i rollen som etterforsker. Hvis vi kan vise seg selv, og ikke for å komme med kommentarer, bli assisterende aktor. Det er et par år med hardt arbeid. Dermed banen til aktor stol - ikke lett, men hva kan du gjøre?
 Trinn tre: utnevnelsen av viseanklageren
Etter 3 - 4 år assisterende aktor kan forventes avtale som stedfortreder. I rollen som "andre personen" du må jobbe rundt 5 - 10 år. Noen ganger mer, noen ganger mindre, i hvert tilfelle enkelt. Utnevner leder av distriktets politianklageren general Aktor i den russiske føderasjonen.
Under aktor kontor vil du bli tildelt klasse rekkene. For å bli Aktor General, har du en høyere klasse rang, dvs. være en gyldig tilstand rådgiver for rettferdighet. Dette er bare mulig etter å ha mottatt en positiv erfaring og anbefalinger på arbeidskraft.
Hvis du ikke er en soldat som drømmer ikke om å bli en generell, at aktor og bare ønsker å jobbe i aktoratet eller assistent Public som, i dette tilfellet, aktor kontor for å få en mye enklere. Ta kontakt med din personalpåtalemyndigheten og gi dem de nødvendige dokumenter. Mest sannsynlig at du snart vil være en av de ledige stillingene.  
Яндекс.Метрика