Grunnleggende kunnskap til å utvikle sin egen online virksomhet
 Hei, kjære besøkende VseTut. Nå flere og flere mennesker er interessert i å tjene online som ekstra inntekt eller bygge en bedrift, som i fremtiden vil være høy og stabil kilde til passive inntekter.
 Siden i vårt land ikke er så utviklet som i Vesten, er nå på tide å dykke inn i Internett-bedrift fordi et stort antall muligheter for relativt tomme nisjer. Hvis du har besøkt dette nettstedet, da har innsett at fremtiden for online business og hvilke muligheter ligger i det. Du seychaschytaete artikkelen vil gi deg svar på noen spørsmål om hva det tar å starte en bedrift på nettet, styrke det og gjøre det vellykket, glede og en stabil inntekt.
 Siden vi har en virksomhet på nettet er under utvikling, og løgnere og kjeltringer er på vakt, så vel som på alle andre områder, spesielt i den innledende fasen. Internett var ikke noe unntak. Ett av hovedproblemene for nybegynnere er uvitenhet om hva du skal gjøre og hvor du skal begynne. Informasjon slik en enorm mengde, og det er så mangfoldig som kjører ikke bare øynene, men også trodde så da, og ikke samle.

 Forslag sett video kurs, manualer, litteratur osv som tilbyr å "tjene $ 2000 for 3 dager dlubayuchys nese" eller "flytte til passiv inntekt på en million på bare tre uker."
 Du ull internett på jakt etter smarte tips og reelle måter å tjene penger gjennom internett, besøke dusinvis, hundrevis av forskjellige ressurser, læring massevis og gigabyte med informasjon, alt fra kommuner og slutter hans korte videoleksjoner der alt det abstrakte, vag og fullstendig mangel på spesifisitet. Til syvende og sist hodet så fullpakket med unyttig ispedd nyttig informasjon som skiller dem fra hverandre er ikke mulig og begynne å stige hender, men har ennå ikke vært en eneste skritt. Dette problemet oppstår i de fleste mennesker kommer til å starte din online business. Det er for mange som den første og siste utfordring på veien til økonomisk trivsel på grunn av manglende forståelse for riktig handling og en klar strategi for å gjøre forretninger. Til slutt, alle våre ønsker og drømmer om din Internett-bedrift, en stabil, passiv inntekt og økonomisk frihet forsvinner til ingensteds, og tvang for å gå tilbake til arbeid, som vi allerede har sagt farvel til håp om en reell og god inntjening. Så, i denne artikkelen de 7 grunnleggende trinnene du trenger å vite, huske og følge i å skape og fremme din virksomhet på Internett. 
 Således, i tilfelle:
 1. Forstå formålet.
 Den første og svært viktig, men ofte oversett mange poeng (selv om det er for mange vellykkede entreprenører er stadig snakker om det) - denne bevissthet og forståelse av hva du skal gjøre og hvorfor. Du må virkelig forstå hvorfor du virksomhet på Internett og om det er for ham å bli tatt på alvor, ville du bruke det på sin egen tid og krefter, som om det skulle være interessant for deg å trene. Du kan svare "Hva et dumt spørsmål:
 Hvorfor trenger jeg en virksomhet?, Selvfølgelig for å tjene penger. " Men det er ikke svaret, og det er på tide å forstå, fordi den har et abstrakt begrep, fordi penger i seg selv ikke trenger en mann. De trengs for mat, klær, bil, hytte, reiser og mer.
 Det er, selvfølgelig, du oppretter bedrift og din oppgave - å tjene penger, men for hva? Uansett hva du gjør - har noen hensikt, ellers kan du bare lene deg tilbake og savner og ikke vet hvor du skal plassere meg selv.
 Business - er egentlig prosessen med å oppnå målet ditt. Og det er der du trenger en nøktern titt på sine mål og forstå hva de er verdt, at de står testen av tid og dine handlinger. Denne psykologiske øyeblikk, krysset den personen tar det første skrittet til finansielle blahopoluchyyu.Razobravshys med sine kakerlakker, bryte alle unnskyldninger og realisere sine
 Målet for en bedrift, gå videre for å oppnå det.
 2. Velg en nisje virksomhet.
 Derfor bør det andre trinnet være å forholde seg til virksomheten nisje der du skal erobre de økonomiske høyder. Det er med andre ord velge feltutbygging. Her er noen eksempler på ulike sfærer av inntjeningen i Internett:
 - Skjønnhet og helse
 - Selv / selv
 - Business Levering
 - Auto / Moto
 - Cooking
 - Turisme
 Opprette nisje din bedrift kan være alt som interessant for folk at potensielle kunder. Du må bestemme selv hvilken nisje du har tenkt å bygge opp virksomheten. På hvilket område du vet mer enn andre? Som de har erfaring og er interessert følelse? Bare trenger å analysere lønnsomheten av konkurranse
 nisje som ville forstå og verdsette deres muligheter i dette markedet.
 3. Velg type virksomhet.
 Når bestemte seg på nisje, du bare bestemme på hvilken type virksomhet som du kommer til å gjøre. Det er et par av online business:
 - Infobiznes (Du lager din infoprodukt på grunnlag av forhåndsvalgte nisjer Variasjoner kan være annerledes, for eksempel video og lyd kurs kurs, live webseminar, bøker og andre tekster, osv.)
 - Agentprogrammer (. Samspill med et selskap som allerede har et produkt eller en tjeneste, og er engasjert i gjennomføringen Du vil innse og distribuere disse produktene under agentprogrammet i bytte for en del av overskuddet).
 - Inntjenings eget nettsted (Lage din nettside / blogg, sin opprykk og forfremmelse og profitt gjennom ulike metoder (for eksempel reklame, selger koblinger, etc.))
 - Shop
 4. Business Strategy.
 Å se en nisje bedre å starte en bedrift, og du forstår den mest passende type virksomhet, må du utvikle en klar strategi for kjøring. Det er en forretningsplan, som vil vise en tidligere elementer, samt trinnvis planlegge neste handlingen som skal overføres til papir eller i et tekstdokument på datamaskinen. Ta opp og legge strategier handlinger - en svært nyttig og viktig ting er at du trenger å lære. Informasjon vil flyte mye og hammer hode og bland alt i det ikke bør være - lang og innfløkt pozabыvat halvdel.
 5. Regularitet handling.
 Det er viktig å regelmessig opptrer i samsvar med de planlagte trinn og en plan. Husk at i løpet av rullende stein samler ingen flyt. Dette gjelder spesielt i Internett-bedrift, fordi det vil du ikke "push", i dine egne ønsker og mål (først for sikker). I næringslivet offline, som å justere din skatt, husleie, leverandører, kunder, og mange andre faktorer, så du justere dine ambisjoner og drømmer. Det bør være klart forstått at mangelen på vanlig virkning vil føre til de samme, vage og utilfredsstillende resultater. Dette er delvis på grunn av antallet ett element som du trenger for å forstå viktigheten av å bygge din virksomhet.
 6. Sette konkrete mål og prioriteringer.
 For uansett virksomheten startet og beveger seg i sin utvikling, som ved første alltid "ikke bare spytte" bør ikke tas for alle tilfeller umiddelbart. Ser ut og sted prioriterte oppgaver, dvs. rangere dem fra 1 (viktigst) og deretter avta i nødvendig utstrekning. I dette tilfellet, til problemet være under punkt 1 bør gjøre først i mål, deretter flytte til problemet under punkt nummer to (Dette også skal registreres i en dagbok eller arbeidsbok). Så vil du spare mye tid, samt gjennomføring av aktiviteter vil bli strukturert og mer effektive.
 7. Analyse.
 Dette elementet har like stor betydning som den første. Nummer 1 åpner i begynnelsen av dine handlinger for å bygge din egen online virksomhet, mens analysen dekker de individuelle forholdene handlingen. Folk lærer av feilene som sin egen og andres. Men hvordan å lære og for å hindre at flere av disse feilene?
 Analyse. Du må holde det mot alle sine tiltak for å forbedre effektiviteten i din bedrift i begynnelsen er spesielt viktig fordi det vil være mange feil og alt du trenger å analysere dem for å unngå fremtiden. Mens feilen er analysert, vil det ikke bli løst. Og inntil det er løst, og det vil bli gjentatt igjen og igjen, eller trakassere hans konstant tilstedeværelse. Du starter en bedrift og noen ytelse vurdering og bevissthet, hva du gjør, hva du trenger og hva du gjør.
 Analysen du teste og øke effektiviteten av det arbeidet som gjøres.
 Så vi diskuterte med deg 7 trinn for å bygge og utvide virksomheten din på Internett. Disse trinnene er grunnleggende, men ikke den eneste, kunnskap til å lage vanlig passiv inntekt. Jeg håper at du likte artikkelen lese, og må bruke.
 Lykke til!  
Hvordan å tjene store penger? - Ideer inntjening!
 I denne artikkelen vil jeg ikke gi deg en rekke eksempler som er nevnt i mange smarte forretnings bøker. Bare deres observasjon og praksis.
 1) Min kjære kone og mor-i stryzhutsya alltid en frisør.
 Gorgeous kvinne - en profesjonell av sine båter!
 Hun bor i etasjen under hans mor og liv, jeg sier dere, ganske ikke dårlig. Regelmessig skiftende bil. Selv om ett soverom, men disse leilighetene jeg har sett veldig lite. Hvordan er dette oppnådd? Bare! Hver frisør jobber i salongen, kan lett finne kundenummeret ditt, kan du ringe ham og tilbyr ingen hårklipp i salongen og hjemme. Naturligvis litt billigere. Men mer penger går - uten å måtte betale salong.
 2) Et annet eksempel. Jeg har en venn - fingre! Eventuelle reparasjoner gjør på sitt beste.
 Han jobbet i en av de mest fremtredende selskapene i Moskva. Tenk godt og betalt i tide? Nei! Nå han tjener bare veve i området, noe som gjør bare én type reparasjon som bringer ham til den største fortjeneste. Og kunden er ute etter er ikke ofte - det anbefales folk fornøyde med kvaliteten og reparere seg selv, fordi den menneskelige faktoren fremdeles ikke har blitt kansellert. Alle likte å jobbe med vennlig anstendig mann.
 3) Gå fremover. Jeg har tilgang til høykvalitets kopier av luksus parfyme (men det er ikke vanskelig å finne). Prisene morsomme, gode venner og jeg liker kjøp av vann. De har ikke noe imot :)
 En av disse vennene gjør en 30.000 rubler i måneden, spre duften av kolleger. Dessuten er det avslappet og ingen juks - alle vet at det er bra
 forfalskning. Og venner for minst fem i lommen, legger så.
 4) Hvis du jobber på et kontor og i flere timer en dag sitter eller Solitaire er lagt ut på sosiale nettverk, bør du alle skamme seg! Så to timer i døgnet med tilgang til Internett generelt kan være en millionær! Lage et nettsted, nettbutikk, egen informasjon produkt - muligheten for å tjene på Internett virkelig uendelige!
 Lære dette, er det mange kurs i det samme nettet.
 Nylig gikk en engros-basis, søking, hva annet kan selges over internett og kommunisere med grossister. Jeg har gjort flere nettbutikker selv. De er helt nye, mens mange feil, men noen penger har brakt. Så, to timer kommunikasjon med grossister, syv av dem tilbød å gjøre dem nettbutikk. 10-15000 hver. Hvis du har bilder og en beskrivelse av varene, vil etableringen av en butikk ta maksimalt 2-3 dager. Nå vil jeg gi dette ikke interessant, men ikke vanskelig å beregne at her er det sotochka mindre enn en måned! Hva du trenger? Å bestå kurset for å skape en god nettbutikk!
 5) Den femte eksempel spesielt for studenter og selv studenter!
 Min venn har en yngre bror, Sergei. Han bor et sted i Tver-regionen, studere i tiende klasse. På ferie Sergei ankommer Moskva for en uke og tjener 15.000 rubler, gjør direkte salg av samme parfyme. Jeg vet ikke om deg, men
 Jeg personlig på hans alder kunne ikke drømme om penger!
 6) Ikke så lenge til å besøke oss breezing brors kone. Vi satt ved bordet, og bakgrunnen var inkludert TV - en musikk-kanal. Se i neste klipp cap med Smiley, lyn Alex sa, jeg vil!
 Vi lovet å gi ham en slik cap for det nye året. Kone grave kanskje hele Internett, og uansett, det faktum at etterspørselen etter en lue er stor nok til å ha funnet en jente som strikker dem til å bestille bare i Krasnodar! I en cap smil spør hun 1200 rubler + frakt. Tilfeldigvis var det under søke caps, kom min mor å besøke og bandt henne dagen! Tråder koste 360 ​​rubler! :) Kanskje du vet hvordan å strikke eller finne bestemor å være uendelig glad 500 rubler for beslektet cap (som jeg ikke gjør det for min mor, selvfølgelig)?!
 Summere kort oppsummering vil jeg forsikre deg nok en gang - for å tjene mer enn du tjener nå - virkelig! Det spiller ingen rolle hvor du jobber, hvor gammel er du og hva er din utdanning. Du trenger bare å finne muligheter som omgir deg, og ikke pløye for en krone, stikker hodet i sanden!  
Яндекс.Метрика