Franchising - Er i dag, meget lovende type virksomhet, at virksomheten. Denne virksomheten er basert på salg av forretningsideer som har blitt utviklet og testet bedrifter, og deretter inn i handel av sistnevnte.

 Styrken i denne aktiviteten er mangelen kapell for bedriften, så - for å øke inntektene. Selskapet gjør en fortjeneste på bekostning av månedlige utbetalinger hun kjøpte en franchise virksomhet.
 Franchise - Avtalen gir offisiell tillatelse utvikler forretningsidé, som er dens intellektuelle eiendom til en annen enhet eller entreprenør til å bruke det for kommersielle eller ikke-kommersielle formål.

Hva er franchise?
 Men faktisk, tjen - en retail business-teknologier. Engasjert i Foretaksregisteret, som ofte er store og kjente selskaper, gjennom handel franchisetakere annonsere sin merkevare, erobre nye markeder.

 Problemer i franchise?!
 Ulempen med slike bedriftseiere er manglende evne til å fullt ut kontrollere bruken av deres forretningsideer franchisetakere. Det hender at noen forsinkelse betaling eller alle av dem skamløst skulke. I tillegg kan franchisetaker (kjøper) diskreditere dem hvis de gjemmer seg bak dette merket, produsere lav kvalitet på produktene, bevisst bryter instrukser kjøpt teknologi.
Hva er franchise?
 Dette krever faglig engasjert i franchise selskap er svært oppmerksomme på gründere som ønsker å kjøpe deres utvikling. De er bekymret for at deres franchisetakere ble kjøpt bare samvittighetsfull, profesjonell holdning til sin virksomhet og deres omdømme gründere. Når du velger tatt hensyn til slike faktorer som tendensen presist følg instruksjonene som ikke misbruker initiativ i gjennomføringen kjøpt kommersiell teknologi, men også tidligere erfaring med dette selskapet.
 Det er nødvendig å markere betydningen av erfaring tvetydig fremtid franchise, fordi på den ene siden har omfattende erfaring entreprenør mer tilbøyelig til å gjennomføre en uavhengig kommersiell strategi og mindre akt på pålegg fra utbygger (innehaver) forretningsideer. Selskapet, som erfaring i denne bransjen er ikke så mye som kan diskreditere handel merkevare ved uprofesjonell tilnærming til produksjonsfeil som orhanyzatorskom prosess og så videre. Som et resultat, til syvende og sist bestemmer alt spesifisiteten av en bestemt type virksomhet, omdømme, graden av sin utvikling.

Hva er franchise?

 Hvordan lykkes i franchising?
 Den avgjørende skritt er søken etter oppstart tjen kjøperen, og er utført av spesielt engasjert for slike formål eller etater alene, men ofte selskaper bruker begge alternativene samtidig. Under de uavhengige søk ved hjelp av slike teknikker som organisere konferanser, temautstillinger, seminarer dedikert til franchising. Ganske ofte brukt til slike formål spesiell utveksling (franchising tjenester), hvor de publiserer forslag som beskriver betingelsene for kjøp og bruk av franchisetakere.
 I de senere år er flere av disse formålene mye brukt Internett-ressurser, som er annonsering utført gjennom egne og andres ressurser på Internett. Fordelen med denne metoden er dens tilgjengelighet og evnen til å ikke bare forfølge svært informativ reklame, men også dialog med potensielle kjøpere av forretningsteknologi. Fordelene ved å ha din egen web ressurs for slike selskaper er evnen til å beskrive i detalj den foreslåtte forretningsidé, dets fremtidsutsikter er mulig under gjennomføringen kompleksiteten i enkle å forstå fremtidige franchisetakere form samt estimert oppstart kostnader og fremtidig inntekt.
Hva er franchise?
 Franchising i handelen, som i andre deler av tjenesteproduksjonen - en svært populær virksomhet. Ofte bedriftens rekruttering av franchisetakere ikke bruke noe i det hele tatt, som de brukte på tjenester utveksle datatjenester, spesiell kampanje, spesielle etater og andre. Finn franchisetakere sier de det ved passive søkemetoder. Disse selskapene rett og slett utvikle sin virksomhet, få et godt omdømme i markedet, kommer til franchisetakere seg selv og finne dem. Så, jo mer vellykket selskapet, jo mer interesse i det fra andre virksomheter som ønsker å få tilgang til sin teknologi virksomhet for å øke sine priser av profitt. Som et resultat, er selskapet engasjert i spredning av franchisetakere i nærvær av større etterspørselsforhold kan forsterke samarbeidet, spille på deres interesse for sin teknologi.

Hva er franchise?
 Ting å vurdere når du velger denne formen for virksomhet?
 Franchising kan være en god inntektskilde for selskapet, som ved eksempel viste effektiviteten av gjennomførte sine forretningsideer. Foruten det faktum at suksessen til denne type virksomhet er bestemt av omdømme og popularitet av merkevaren, må vilkårene for salg og bruk av forretningsideer også ta hensyn til de interesser og mål for fremtidige franchisetakere. Det er viktig at selskapet kunne ha på sin forespørsel detaljert informasjon om den foreslåtte produkt laget av franchisetaker krav og etter salg av franchise - gi full informasjon støtte.
 Rettigheter og bemerkelsesverdig aspekt som kommer til å trekke opp kontrakten. Det er nødvendig å vurdere alle juridiske nyanser om oppgavene til partene og så videre.
 Fra ovennevnte materialet i denne artikkelen er det klart at franchising er en svært populær aktivitet i utlandet og i våre land. Denne suksessen bestemmes av kommersielle prestasjoner av selskapet, dets interesse og evne til å selge sin forretningsidé er å selskaper som trofast vil gjennomføre betaling av franchise og ikke diskreditere sin merkevare. Denne verden er avgjørende juridisk registrering av et slikt samarbeid, det vil si at alle plikter partene har indikert at senere oppsto på dette grunnlaget uklarheter.
Hva er franchise?
 Franchisetaker tillegg til utprøvd teknologi forretningsskikk bør også få informasjon og rådgivning støtte, ellers vil det være vanskelig å effektivt bruke denne ideen. Det er generelt risiko for svikt i forretningsplanen, og dermed drar nytte av franchise av selskapet kan ikke forvente.
 Driver på med en franchise, husk at mange selskaper er villige til å delta aktivt i utviklingen av kommersielle teknologier solgt dem, fordi suksess for sine franchisetakere - at deres suksess ikke er overlatt til sin skjebne som hans assistenter. I tillegg påvirker det tempoet i utviklingen, omdømme, fremveksten av ny næringsutvikling, og dermed på lønnsomheten av sine virksomheter. Felles og koordinert arbeidet med franchisetakere positiv innvirkning på den kommersielle suksessen til franchisetaker, og fordi han alltid kan stole på ekspertkonsulentbistand.
Hva er franchise?
 Det første trinnet i enhver bedrift er innsamling og systematisering entreprenør forskjellig informasjon på å bygge sin virksomhet. En forretningsplan er et viktig element i denne fasen. Forretningsmann gjennom det øker sjansene for suksess i næringslivet og erklært sine planer for struktur og metoder for forretningsutvikling. Spesielt viktig leseferdighet forretningsplan for de bedrifter som krever investorer eller långivere villig til å investere i realiseringen av deres ideer pengene sine. I denne situasjonen, serverer dokumentet som et vCard start-ups, full kreativ kraft og ønske om å realisere i dette tilfellet.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 Hvis en forretningsplan entreprenør uttrykkelig kommersielle og økonomiske stilling, søker investeringer betydelig forenklet. Det er derfor det er viktig her som forseggjort program gjennomføring entreprenør forretningsideer, vurdere slike detaljer som ledelse, produksjon, markedsføring. Du må overbevise investorer i utsiktene for virksomheten, deg som en som kan gjennomføre prosjektet, basert på erfaring, faglig kunnskap om dette omfang og personlige organisatoriske og lederegenskaper.
 Det bør bemerkes at strukturen av forretningsplanen må oppfylle visse krav etablert kundesupport, næringsutvikling og internasjonal tjeneste UNIDO. Forresten, til disse organisasjonene opprettet gi mer gunstige forhold i landene i det tidligere Sovjet camp for utvikling av små og mellomstore bedrifter, er i ferd med å etablere normale økonomiske forhold som. Basert på deres anbefalinger, skal forretningsplanen for strukturen består av gjennomgang av (CV), Selskapet beskrivelse, karakteristikk av sine fremtidige produkter, det være seg tjeneste eller et produkt og markedsføring analyse av fremtidig marked. Dokumentet etablert tilstedeværelse av kapitlene om måter å implementere ulike oppgaver Produksjon, salg, finne finansiering. Forretningsplanen er nødvendig å presentere resultater fra studier på levedyktighet av virksomheten, avhengig av regulatoriske, økonomiske og miljømessige faktorer. All informasjon må være satt ut der og klarest lært kort at det var et sunt forhold av lesbarhet og informativeness. 
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips

 12-trinn forretningsplan

 Oversikt over forretningsplanen er dens fundament og har utvidet vår kjernevirksomhet idé gründer, med alle detaljene du trenger for å legge ut på riktig måte og i korte informative skjema. Investorer vil bli presentert dette dokumentet skal lett finne svar på hvor det er viktige saker for dem (mengden av nødvendige investeringer, payback periode, etc.). Deres renterisiko for slike investeringer eller lån hvis långivere. Andre deler mer fokuserte på argumentet av forretningsideen og hver beskrevet i en gjennomgang av elementet (salg, produksjon, oppgitt kapasitet, etc.). Det anbefales å lage en kopi av en forretningsplan for et internasjonalt språk som engelsk, for å utvide utvalget av mulige investorer. I dette tilfellet, øker sjansene for å finne en utenlandsk investor. Dette grunnleggende kravet - er informativ, leseferdighet, og derfor anbefales for dette arbeidet involvere profesjonell oversetter. Ideelt som en forretningsplan for store europeiske språk (fransk, tysk, italiensk, spansk, portugisisk), japansk og kinesisk. I dette tilfellet, er sjansene for å finne investorer vokse mer, og engangsoversettingstjenester vil bli tilbakebetalt etter. 

 I seksjon viet til karakterisering av selskapet bør klart definere de strategiske målene for prosjektet tar hensyn til finansielle, økonomiske og administrative faktorer. Det er nyttig å referere til denne delen problemstillinger som menneskelige ressurser, omfanget av virksomheten, markeds forbruk. Ofte er det snakk om inventar som skal brukes i anvendelsen av moderne teknologi i produksjon, salg og etter salg service. Det er nyttig å huske de eksisterende entreprenører i forretningsforbindelser, samarbeidspartnere i denne virksomheten, territorielle dekning bedrifter og institusjonelle og juridiske grunnlaget for denne aktiviteten.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 Investorer interessant seksjon dedikert til beskrivelsen av aktiviteter (varer og tjenester). Du må tydelig beskrive produktet og dets forbruker fordeler, utsiktene for forbrukermarkedet. I å beskrive anbefalt å vurdere i detalj den nåværende situasjonen i denne forbrukermarkedet og konkurranse. Det bør beskrive selve produksjonsprosessen understreket at det er trygt for arbeiderne og fordeler miljøforskrifter. Et par forslag bør vie ordningen prising og kvalitetskontroll. Etter salget tjenesten er å gi garanti og post garanti tjeneste, salg av reservedeler - er også verdt å merke seg investorer element av forretningsplanen. Det bør legges i tillegg til ovennevnte informasjonsmateriell partall av lisensdokumenter (lisenser, tillatelser og patenter). Det er viktig å ha bilder og tegninger av produktprøver fremtidig virksomhet.

 Det er et element på analyse av forbruk. Dette er en markedsundersøkelse på markeds fremtidige produkter. I avsnitt bør prøve å overbevise investorer, kreditorer i store produksjonsutsikter, det vil si at du produserte produkter vil være stabil og sterk etterspørsel i markedet på grunn av de unike egenskapene til tjenesten eller produktet. Det må bli fortalt hvordan å bli brakt til seg oppmerksomheten til kjøperen (fordeling av gaver, kampanjer, online, sponsing, osv). Alle data bør vurdere verdien av produkter og sitt salgsvolum, som kort bør nevne konkurrentene og deres mulige svar.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 I dedikert til beskrivelsen av produksjonsprosessen førte verdt å vurdere elementer som kostnadene for produksjon, salg. Herunder bestemme omtrentlig kostnad for arbeidskraft personell, utstyr reparasjon, vedlikeholdskostnader. Interesse er verktøyet kostnader, råvarer, avfallshåndtering og service for produksjon.

 I kapittelet om salg skal vise alle de faktorer som kan påvirke ytelsen markedsføring. Det indikerer også den beregnede grad av betydning, og fremgangsmåter for å påvirke dem. Du må dele i forretningsplanen hensynet planene stimulere etterspørselen, for eksempel ved å optimalisere produksjonskostnader, prismanipulasjon. Dette kan være på rabatt, gjennomføring av lån programmer som kan forenkle kjøp av produkter og tjenester.

 Grunnlaget for den finansielle delen av forretningsplanen er informasjon om forventede inntekter, utgifter enterprise system med finansiell massebevegelse. Det bør også nevnes her som er kritiske til investorer indikatorer som avkastning, begrepet selvforsyning prosjekt. Det er verdt dette medlem registrere alle forpliktelser av låner, vilkårene for lånet ordningen, som tilbyr det optimale systemet for både lånet.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 Kapittel økonomisk levedyktighet å publisere informasjon som kan overbevise en investor, kreditor troen på at dette kommersielt prosjekt kan overleve ulike økonomiske, politiske omveltninger, som for eksempel inflasjon, midlertidige manglende evne kjøpere nå betale for varer mottatt eller tjenester på kreditt, og så videre. Det er hopp salgstall, bør kostnaden for disse produktene i regionen ikke være trusselen om konkurs for selskapet. I samme avsnitt bør nevne break-even vurdere selskapet, dets virksomhet prospekter i dette nisjemarkedet.

 Journalføring problemer og løsnings teknikker er nødvendig for å presentere den aktuelle delen, med vekt på det faktum at alle nødvendige tillatelser er å gjennomføre, nemlig produksjon ikke bryter miljøforskriftene.

 Under ons og programmer avhengig sted om alle de ovennevnte delene av forretningsplanen visuelle diagrammer, grafer, tabeller, forskrifter, kopier av tillatelser og så videre.


 Råd fra fagfolk
 Lage en forretningsplan problem er ikke så enkelt, hvis du ser på alle de ovennevnte i artikkelen detaljer, og mer ansvarlig. Gründeren kan utvikle en forretningsplan alene eller be om hjelp fra dem som gjør det til det faglige nivået, selv om det er forbundet med kostnader. Finne en spesialist som vil gjennomføre analyse av forretningsideer og rettferdiggjøre sine sjanser for suksess, vil entreprenøren oppfyller alle kravene dokumentet.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 I tilfelle av selvbygging av dette dokumentet - entreprenøren kan miste mer tid, men det vil ikke være bortkastet. Han er i ferd med planlegging, bearbeiding, økonomiske, juridiske og kommersielle aspekter kan noe ikke tidligere lagt merke til hans syn, korrigere eventuelle mangler i den innledende fasen. Forretningsmann utdype deres nivå av forståelse av virksomheten, utvide horisonter i fremtiden det er helt klart nyttig.
 Den mest foretrukne alternativet er en kombinasjon av første og andre alternativet, dvs. første til å skrive en forretningsplan selv og deretter gi den til justering som har myndighet på dette området spesialist.
 Behandling versjon av forretningsplanen må oppfylle flere krav til utskriftsytelse, dvs. på tittelsiden må forlate et merke at det er tilgjengelig informasjon er konfidensiell. Teksten i dokumentet er publisert enkelt leser for å lære språket og script. Alt materialet må være tydelig strukturert basis, som refererer til seksjoner forklaringer, diagrammer og fotografier av produkter.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 Man må huske at undersøkelsen av overordnet betydning. Det bør tiltrekke seg investorer, ellers vil det i dybden din forretningsplan vil ikke.
 I prosessen med å utarbeide dokumentet og dets oversettelse anbefales å bruke den nødvendige faglige vokabular ord og ordformer overholde literacy eller din forretningsplan vil være i øynene til potensielle investorer "ikke solid utseende.
 Forretningsplan, som artikkelen nevnt, har for å utvikle bedriften betydning. Kommersiell skjebne av selskapet, dets utviklingstakten på bekostning av de finansielle investeringer, lån under utvikling, bestemmes av hvor godt utarbeidet dokument. En godt utformet forretningsplan - et stort skritt mot realisering av forretningsideer.
Hvordan skrive en forretningsplan, trinn og tips
 Den velstand av virksomheten din og lykke til!  
Яндекс.Метрика