I dagens verden noen ganger løse all kommunikasjon og dating. Men se for dating og ekstrakt nytte av det, ikke sitte på nakken? " Alt dette kan undervise nettverk. Hva er dette? Hva er de grunnleggende prinsippene for nettverksbygging?

 Hva er det?


 Hva gjør denne merkelige ord? Faktisk ingenting komplisert her. Enkelt sagt, nettverk - et nettverk og forretningsforbindelser, samt søk etter nye nettstedet å oppnå fordeler og løse sine personlige problemer. Hva er fordelene?
Hva er nettverksbygging og hva er dens regler?

 Det er ingen hemmelighet at det i mange situasjoner på grunn av løse ikke bare mange, men nesten alle av dem. For eksempel kan din nye venn, hvem du ringte sympati gi deg stor kjøper og med snakke om din integritet. Men business - er ikke den eneste omfang.
 I det virkelige liv kommunikasjon kan også være nyttig. For eksempel, med hjelp av venner kan du finne en god lege for å ordne barn i barnehage eller skole, eller finne noe nyttig. Det er det nettverksbygging. Men tror ikke at fordelen - dette er hovedpoenget.
 Hvis du bestemmer deg for å bruke folk, vil de snart innse dette, og stoppet for å hjelpe deg. For å unngå dette, må du observere visse regler.

 Hvordan det hele begynte?


 Nettverk først dukket opp i det fjerne 70 av forrige århundre, og senere tok form som en hel akademisk strøm. Utgangspunktet var teorien om "seks håndtrykk" som foreslått to psykolog Jeffrey Travers og Stanley Milhrem. De har antydet at hver to personer som bor i verden, forholder seg til hverandre bare fem vanlige bekjente ulike nivåer (dvs. ville det sjette nivået foreslå tilstedeværelsen av en venn).
Hva er nettverksbygging og hva er dens regler?

 Det er nesten som om alle mennesker er kjent, men gjennom felles venner. Senere denne ideen ble utviklet og forvandlet. Mer pragmatiske mennesker har antydet at bruk av tilkoblinger kan løse sine problemer. Så var det nettverk som vellykket utvikler og trives til denne dagen.

 Typer av nettverk


 Totalt bevilget to typer:
 •  Positive nettverk. Det innebærer å finne nye venner til å tilby sine tjenester og tilby sine kunnskaper og ferdigheter. Som gir folk mer.

 •  Negativ nettverk. I dette tilfelle kortet blir bare brukt til å oppnå fordeler. Denne samme person vennene mine nesten ingenting.

 •  Å bygge langsiktige relasjoner, må du kombinere de to typene. Dette betyr at å bruke tjenestene til en annen person, må du være klar når som helst og gi din egen.

   Fordeler og ulemper


   Nettverk har sine fordeler og ulemper. La oss starte med det positive:
 •  Det nye kortet - det er interessant, spesielt for sosiale mennesker.

 •  I vanskelige tider, kan du søke hjelp fra en eller venn.

 •  Kommunikasjon kan bruke nesten alle formål, enten det er jobb eller personlige problemer og saker.

 •  Mange føler glede fra hva som kan være nyttig for noen.

 •  Nå for cons:
 •  Folk som ikke har de kommunikasjonsferdigheter, møte nye mennesker kan være vanskelig.

 •  Å være i stand til å ta den hjelpen du trenger støtte, eller bare glemme deg. For mange er dette kjedelig, mens andre har bare ikke tid til å kommunisere med alle venner. Og hvis den personen du uinteressant eller ubehagelig, så snakk med ham og ikke vil.

 •  Noen venner kan bare "sitte på nakken" og stadig be om hjelp. Dette er veldig, veldig sliten.

 •  Hvis du søker etter andre mennesker, er det absolutt bør være i stand til å tilby sine tjenester. For noen er det smertefullt, og andre, be om hjelp, føler seg forpliktet til sin assistent som kan undertrykke.

 •  Grunnleggende prinsipper for nettverksbygging


  Hva er nettverksbygging og hva er dens regler?

   Noen av anleggsobligasjoner gjøre feil som hindrer videre be om hjelp. Og hvordan man skal håndtere med nettverk? Det er noen prinsipper og regler:
 •  Det er viktig ikke bare å ta men gir. Det er bemerkelsesverdig at også behov for å gi riktig. Ikke gjør dette med en titt hvis du synes det er vanskelig å hjelpe eller gjøre deg tjenesten. Han ber om hjelp fra deg i retur vil hjelpe, men en følelse av plikt. Et videre samarbeid og kommunikasjon med deg selv stoppe, være sikker på dette, fordi disse menneskene egentlig ikke liker.

 •  I arbeidet med mennesker alltid være oppriktig og ærlig. Ikke lyv, overdrive eller pynte virkelighet av sine evner. Ingenting godt vil komme ut av det. Bare vær deg selv og behandle folk med vennlighet, vil det sikkert være å snakke til deg å finne den.

 •  Alltid være forberedt på det nye nettstedet. Hvis du absolutt trenger å engasjere seg i all kommunikasjon med den "riktige" mann, ikke vente til han er skikket til deg, fordi i løpet av rullende stein samler ingen mose. Kom og vær så snill å skape samtale. Og skulle du bør ha visittkort i tid for å tilby dem. Hvis du bare predstavytes, mannen bare ikke kan glemme deg og ditt møte vil være nyttig og produktiv.

 •  Lær å kommunisere. Gjør det raskt og enkelt, aldri bygge seg en viktig person, ikke famylyarnychayte Dette skremmer. Glem det uhøflig og lære riktig språk. Hvis du ikke kan koble to ord, deretter snakke med deg ingen ønsker.

 •  Ikke være påtrengende. Dette gjelder dating og sosialt samvær med mennesker, men forespørsler. Det vil si, hvis du en gang spurte en mann om noe, bør du ikke stadig minne meg selv. Hvis assistanse ikke er gitt, eller lover fortsatt ikke fornøyd, og personen ikke kan gjøre noe for deg og redd for å rapportere det, eller vil ikke hjelpe deg, eller er uansvarlig person. Bare ikke verdt det å forholde seg til ham senere. Minn deg selv om mulig bare en eller to ganger på det meste.

 •  Det er viktig å alltid holde kontakten med alle venner. Ja, det kan virke vanskelig, spesielt hvis tid er ikke nok til å kommunisere med sine familier. Noen ganger ganske enkelt "Hvordan har du det ennå? "eller gratulasjoner i anledning. For eksempel, firmafester gå til mannen snakke med lederen. Og hvis noen har bursdag, bare sende en SMS-melding eller sosiale nettverk.

 •  Ikke sladder og lyver ikke. Ikke holde en dum snakk om abstrakte ting. Ja, er det mulig å støtte et tema, og vitsene er morsomme og relevante. Men hvis du er konstant "etse vitser, så du oppfatter som lette. Og hvis du begynner å diskutere en felles venn, så kan du stoppe helt kommunisere.

 •  Overraskende, til den tiden hjelpe i de vanskeligste øyeblikk kan ikke komme gode venner, og de du kjenner bare overfladisk og indirekte. Så vurdere det og ikke nøl med å søke hjelp av dem som vet lite. Og hvis de har tenkt å gjøre for deg, ikke nekte, siterer det faktum at du ikke trenger å gjelde for slike rettigheter.

 •  Ikke misbruk dem som står i nivået eller flere nivåer under deg. Kanskje det var til en mann du har å slå i et vanskelig øyeblikk. Alle bør være lik.

 •  Dessverre, noen ganger må du søke hjelp hos de som ikke er veldig hyggelig. Glem om sine følelser, de kan hindre deg. Og selv om du gjør noe dårlig menneske spørre deg, være forberedt på å hjelpe ham. Husk at livet noen ganger presenterer uventede overraskelser. Alle kan være nyttig, og inntrykkene kan være misvisende.

 •  Ikke tro ryktene. Jungeltelegrafen fungerer fint, slik at alle data kan være upålitelig. Informasjonen bør sjekkes.

 •  Vellykket nettverks deg!  
  Hvordan lære å snakke?

  Menneskets evne til å komponere bokstaver til ord, ord til setninger, setninger til monologer er en av de mest fantastiske. Ved senderettigheter er mye å lære: graden av utvikling, definere intelligens, som tilhører etniske og yrkesgrupper og bosted. Det er påstått at de skarpere og raskere folk kan formulere sitt eget språk, jo mer deres intelligens utviklet.
   De viktigste kriteriene for riktig tale er:
 •  Gradvis tankegang.

 •  Lakonisk.

 •  Deliberateness.

 •  Morfologiske, uttale, følelsesmessig korrekthet i enhver forstand.

 • En god konversere ikke fremmedgjøre folk lytter. Å snakke riktig, må vi først lære å lytte!
  Fornuftige, rolige motstandere vil gi et bedre inntrykk på samtalepartner. Dette gjelder alle typer samtaler tro verbal kamp, ​​debatt, selv et argument.

   Hva du trenger å riktig uttrykke sine meninger?


 •  Utelukke vane å avbryte og spenning.

 •  Stand til rett tid for å finne det rette ordet, og har et stort ordforråd.

 •  Ikke irritere andre griner, følelsesmessige angrep, skrikende.

 •  Riktig justere setningen, designforslag, bruke riktig bøyning, bøyninger og case.

 •  Vær trygg på sine evner.

 •  Vit hva du sier.

 •  Riktig språk og logoped


  De fleste forbinder med en logoped riktig språk. Hvis en person sier noe ikke er riktig på grunn av psykiske, fysiske eller andre defekter, det umiddelbart "sendt" til logoped. Imidlertid bør ikke bare logoped hjelpe i slike tilfeller. Det er mange andre alvorlige grunner til at tale terapi ikke har råd til å løse. Fysiske funksjonshemninger - er bare ett av dem. Den emosjonelle nivå av menneskelig utdanning, mangel på intelligens - de alle påvirker språket.

   Hva du trenger å snakke riktig?


  De riktige fonetikk
 •  Hva er fonetisk rette det? Dette er ikke bare en smart aksent, uttale, og selv tonen i stemmen. Det er folk med hvem er det vanskelig å kommunisere fordi deres stemmer bare irriterende. Lave og høye lyder er de mest populære stimuli. Lav kvinnelig stemme som høy falsett kvinne kan motvirke snakker ønske om å kommunisere.

 •  På mannsstemmer enklere. De er av natur en fantastisk tone. Det er derfor radiostasjonene foretrekker å ansette menn. De stoler stemme, og det er hyggelig å høre på det underbevisste krefter inkluderer radioen. Selvfølgelig finnes det unntak, som for eksempel svært lave eller høye stemmer som ikke er så behagelig å høre på.

 •  Å kvitte seg med dårlig klang "trenger daglig mosjon og tog. Først bør du forstå at du trenger å gjøre stemmen litt høyere eller lavere. Dette er ikke bare fordi folk pleide å eie tone og noen ganger glemmer sier han. Dette er normalt. En annen ting å forstå når du igjen "borte" i falsett, er vanskelig. Derfor er det nødvendig å bygge på deres sinn og oppmerksomhet. Det hele avhenger av deg og ditt ønske om å lære å snakke med ikke fremmedgjøre kilden, og engasjere. I psykologer engasjert " stemme "saker, det er en viss teknikk.

 •  Her er noen retningslinjer som vil hjelpe til å endre stemmen din. Hvis du føler at du er "screamer", bør du finne ut hvorfor. Hvis du ikke alltid hører, bør du slå til Laura. Og hvis det avhenger av andre faktorer som egoisme, usikkerhet, ensomhet - denne kampen. Viktig for deg å forstå at du øke folkets stemme. Det er svært vanskelig å fange meg selv tenker og litt vtyhomyryuvatysya. Tenk på "stopp" setning. Så snart innså at de begynte å rope, si "Stopp" eller et annet ord.

 •  Det samme gjelder for folk som er saktmodig og svak stemme. De, men bør snakke høyt og tydelig for å bli lagt merke til og hørt. Algoritmen er den samme. For å stemme tal normal toget hjem hver dag. Dette omfatter alle som "snakker ubehagelig": folk med stemmer spedbarn whiners, babblers, monotont summende i øret mitt, taratoryaschye ustanselig og andre. De trenger å lære å snakke, så det var behagelig for ørene av samtalepartnere, ellers vil de være rundt vakuum. Ikke langt unna er alltid kuttet en samtale med folk, og til slutt stoppe helt.

 • Det riktige diksjonen
  Patter - er fiende av dårlig diksjon. De vil definitivt hjelpe. Aksje opp på opptakeren og nøtter. Daglig rekord på tape sin innsats. Spochatku.yakscho du lytte til opptaket, kan det sjokkere deg, fordi du ikke er vant til stemmen din. Lytt nøye for å oppdage feil språk og begynne å forholde seg til dem. I første omgang vil det være vanskelig, kan det være lurt å gi opp alt. Ikke gjør det! Bare målrettet og vedvarende eksponert toppen. Svært raskt, etter hundrevis av tungen Twisters, i form av "flyurohrafystku flyurohrafyroval flyurohrafyst", vil din diksjonen være korrekt og nøyaktig.
  Riktig ordforråd
 •  Hvis du ønsker å lære å snakke, ikke bare huske hvordan du snakker og hva du sier. Hvis hull i fonetikk kan du fortsatt fylle treninger hjemme, vil vokabularet hjelpe deg med å løse flink samtalepartnere, bøker, ordbøker, internett. I enkle ord, bør du bruke all intellektuell basen. Hvis du ikke har dette, må du håndtere og forholde seg til. Det er nesten det vanskeligste hittil. Som dagens ungdom vokser på dårlig slovechka, slang og amerykanyzmah og alle lærerne utelate person er under, og ikke utvikler.

 •  Alt du trenger å gjøre i slike tilfeller - et vell av informasjon å absorbere. Nå får kvalitet informasjon snarere problem. Men hvis du otfyltruete søppel bevissthet, unødvendige ting, du kan lære mye. Vel, hvis du starter med bøker. De gjorde i antikken folk smartere. Hvis du ikke liker å lese, bør du ikke gjøre dette veldig store porsjoner.

 •  Finn noen publikasjoner, følger deres oppdateringer eller lage bokmerker på datamaskinen. Hvis du jevnlig sjekke nyheter, så du er i midten av det, og være i stand til å diskutere dem. Du får et synspunkt og evnen til å forsvare den. Husk hvem som eier informasjonen, han eier verden!

 • Riktig sett - er nøkkelen til suksess i enhver sfære av livet. Mange kvinner og menn ved første blikk fascinere og glede deg i løpet av sekunder kan presse deg, bare å begynne å snakke. Noen kan være attraktivt, men deres stemme kan gjøre noe fantastisk med deg, vil du være med den personen hele tiden. Det er ikke bare å si at halvdelene søker hverandre, ikke bare i utseende, men stemmen og lukten.

   Video Tutorials

  Яндекс.Метрика