Hva er standardMange russere, etter å ha hørt ordet "default", bare husk 1998 - året da regjeringen, nektet å oppfylle sine forpliktelser på statsobligasjoner. Global krise at vi måtte gå gjennom etter at forsterket negative holdninger til våre medborgere av begrepet. Men hvor tydelig vi er kjent med definisjonen av standard?
På engelsk"Default" betyr "default". Dette er en situasjon der på grunn av noen årsaker, er det ingen mulighet til å utføre eventuelle forpliktelser i henhold til kredittavtalen (helt eller delvis). Det er ubetalt gjeld eller renter.Standard kan bli erklært som stat eller selskap eller en privatperson.
Misligholdet er av tre typer: konvensjonelle, tekniske og suverene.

Den vanlige standard

Den vanlige standard
 mislighold eller gjeld tjeneste kalt fullstendig fravær av muligheten for låntakers forpliktelser i henhold til kredittavtalen, ubetalt gjeld til avtalt tid. Vanligvis er dette på grunn av konkurs av låner. I standard kreditt historie vil alltid forbli en svart flekk, redusere til et minimum enhver mulighet for å motta lånet.
Vanligvis standard skaper en situasjon der å tilbakebetale sin gjeld låner har til å ofre noe, vanligvis en eiendom - selskapet var konkurs, selges helt eller delvis blir solgt, men hvis ulykken rammet den enkelte, enten det er salg av eiendom - leilighet , maskin, maskiner, etc.
Teknisk standard
Teknisk standard kalt situasjonen der krenket visse vilkår i låneavtalen, men den som låner fortsatt muligheten for tilbakebetaling, så konkurs det kan ikke gjenkjenne. Brudd omfatter tilfeller der en låntaker nekter å gi nødvendige dokumenter, og når det er avvik i realkapital indikatorer, etc. Teknisk standard tillates avhengig av dens årsaker og kreditt lov av landet.
Suverene standard
Suverene standard - Når sine forpliktelser ikke er oppfylt av staten. Standard tilstand kalles eksterne (til andre land) og interne (til sine borgere) gjeldsforpliktelser som de ikke kan oppfylles. Dette er den største og farligste Standardvalget, fordi de fleste påvirker et stort antall mennesker, betalinger som er umulig, og når det ikke er mulig å stole på staten rettshjelp, hjelpe deg selv fordi staten ikke har.
Så vi fant ut konseptet for mislighold og til hvordan store og ødeleggende konsekvenser kan være.
Vil som standard i?
Til nøyaktig og pålitelig svare på dette spørsmålet, bør vi i det minste har tilgang til autoritative kilder til innsideinformasjon i regjeringen eller Sentralbanken. Mye, om ikke alle, avhenger av deres politiske posisjoner, som vil ta de makter det.
Foreløpig Russland har gode reserver for å hjelpe deg å holde situasjonen under kontroll selv ved svært ugunstig utvikling, dypere globale økonomiske krisen. Men disse reserver, selv om store, men ikke uendelig. Og hvis, som de sier, når situasjonen poenget, deretter forutsi situasjonen er usannsynlig at noen vil være i stand til ...  
Hvordan og hvor du skal tjene penger på nettet?
 Internett har lenge vært for noen mennesker første informasjonskilde og et sted hvor du kan ha det gøy og være sosial med venner og andre grunnleggende eller ekstra middel til å tjene penger. Hvordan tjene penger på nettet, og hvorfor noen mennesker lykkes så godt at de gjør det deres viktigste inntektskilde, og andre etter flere mislykkede forsøk på å se etter arbeid igjen tvunget offline, settling å jobbe, som de sier i Internett »på onkel"? Alle disse spørsmålene, vil vi svare så snart flere detaljer i denne artikkelen.
Arbeid på Internett har følgende fordeler:
 1.  Fleksibel timeplan. Arbeide med vety Internett, er du absolutt ikke knyttet til tid, selvfølgelig, hvis en eller annen grunn ikke fungerer du trenger å gjøre umiddelbart, i løpet av få timer. Du kan like godt utføre arbeid i morgen og om kvelden eller om natten, hvis du ønsker å tilbringe ettermiddagen for å ta opp noen andre problemer.
   Ingen territoriell tilhørighet. Arbeid på Internett vo sannheten har ingen grenser. Du kan jobbe i noe land i verden og til alle land i verden. Det eneste som kan hindre dette - kunnskap om relevante språk, men dette problemet kan løses ved en innleid personale hvis ønskelig.
   Minimale kostnader for å komme i gang. I de fleste tilfeller er alt du trenger å tjene penger på internett et bord, en stol og en datamaskin som er koblet til Internett. Siden mange nybegynnere manymaykerы (såkalte folk som gjør Internett) begynner å jobbe hjemme, Vema ønskelig at alle sammen du var i noen isolert fra kjas og mas hjemme rom.
   I komfort. Trykke på tastene på tastaturet med én hånd mye bedre arbeidsvilkår enn for eksempel lossing av biler kald vintermorgen, på den annen side, er de ikke sammenlignbare. For å lykkes på internett spesielt viktige tiltak av utholdenhet, utholdenhet, oppfinnsomhet, disiplin, besluttsomhet, ekstraordinær evne til å tenke.
   Ingen øvre brakett for inntekt. Det lovlig på Internett kan du tjene fra noen rubler til flere millioner rubler i måneden. Det hele avhenger av deg og på tilgjengeligheten av de nødvendige kvaliteter. Karrierevei du gjøre for seg selv heller enn å vente på det øyeblikket når sjefen din vil legge merke til din tjeneste, og vil gå til neste trinn.
  Dessuten er det ikke uten betydelige ulemper:
  1.  Selvdisiplin. På Internett mange distraksjoner. Tid for den planlagte omfanget av arbeidet kan enkelt og usynlig brukt på meningsløse dialogfora, besøker nettsteder og annen underholdning fokuserer lite bruk klasser.
    Svindel. Det er mange mennesker som liker økt anonymitet gitt av Internett for kriminelle formål, tjene penger til svindel eller åpenbar utpressing brukere. Selv om det ofte er ulovlig, den virkelige straffen brakt bare noen få tilfeller. Så lenge du kan håndtere skruppelløse nettverk utøvere som ikke utfører betalte tjenester og ulike typer svindel prydumыvayuschymy alle nye måter uredelig berikelse.
    Mangel av levende kommunikasjon. Arbeider på internett, folk, og ofte en ung fyr 19-25 år stenger på seg selv, på sitt arbeid. Alt han ser og kommuniserer med hvem som helst - det kallenavn fora, blogger eller sosiale nettverk, ikke virkelige mennesker rundt ham.
    Utseende. Du trenger ikke å forlate huset fører til det faktum at Moneymaker ser ikke lenger på seg selv. Ikke barbere, sjelden vasket, kledd neopryatnuyu klær. Påvente av den rettferdige vrede noen medlemmer av denne "yrke" bare si, at vi er absolutt ikke snakker om deg. Du golden unntak fra regelen, alltid glatt barbert, kjemmet og kledd i strengt bedrift dress.
    Helse. Stillesittende, stillesittende livsstil multiplisert med uregelmessig, ofte fastfudopodobnom kosthold fører til en økt minimal vekt. Og som du vet, er økt vekt bare den første samtalen, noe som kan gå en langt mer alvorlige helseproblemer.
   Dersom manglene ikke er redd deg, og du fortsatt ønsker å vite hvordan du kan tjene penger på nettet, så har du en kort oversikt over dagens populære måter å tjene.
    Hvordan tjene penger på internett fillagring.
    Kompleksitet : Under gjennomsnittet.
   Denne metoden vil være tilgjengelig for alle skolegutt. Er at du registrerer deg for agentprogrammet fildelingssider. Plassere filene er forskjellige, interessante brukere og motta penger i en tid da en bruker laster ned filen helt. Jo flere brukere laste ned filene dine, jo mer provisjon du får. Ett tusen nedlastinger fra land til land kan evalueres mellom 1 og 25 dollar. Siden filene er ofte distribuert i strid med opphavsrett lignende nettsteder periodevis stengt og åpnet nye. For en langsiktig inntjening er ikke egnet.
   Eksempler:
   mediaklondike.com
   Hvordan og hvor du skal tjene penger på nettet?

    Inntjening på internett på omskriving, copywriting.
    Kompleksitet : Average.
   Alt du trenger en datamaskin, internett og grammatikk i det russiske språket i utdanning til tekstene dine ikke ser ut som et verk av tapere på en gratis tema. Spesielt dette se ulike innholds børser. Innhold - informasjonsside på internett ofte i tekstform. Som innhold kan også handle forskjellige bilder og videoklipp. Omskrive - en måte å skrive artikler som grunnlag for en tekst andres artikkelen og basert på det med dine egne ord eller bruke synonymer modifisert versjon av artikkelen er skrevet. Copyright - når en artikkel er skrevet helt "fra scratch". Tjene mye for å skrive artikler du mest sannsynlig ikke vil fungere, fordi det er ganske tidkrevende og kjedelig klasse, spesielt når det kommer til artikkelen ukjente emner. Hvis du vil skrive tre artikler om dagen, deretter en måned kan du tjene 9-12000 rubler.
   Eksempler:
   etxt.ru
   ,
   tutbotext.ru
   ,
   textsale.ru
    Hvordan tjene penger Online på handelsforbindelser (Sapa trastlynk og lignende børser).
    Kompleksitet : Over gjennomsnittet.
   Tre eller fire år siden på sapi kunne virkelig tjene penger på nettet enhver nybegynner som har minimale kunnskaper om programmering for å lage mange områder, såkalte "nulevok." Disse nettstedene representert svezhezarehystryrovannыe domener, som skapte hundrevis av sider med forskjellig innhold, som senere dobalyalys i valutakurser og handels lenker automatisk. Siden disse områdene ikke har indikatorer TIC (tematisk indeksopsjoner) og PR (Page Rank), og de kalte nulevkamy. På disse nettstedene kan tjene fra tretti tusen eller mer per måned, uten noen spesiell innsats.
   Siden disse områdene ikke representerer noen verdi for brukerne, laget utelukkende i den hensikt å tjene, har søkemotorene begynt å bidra aktivt til lignende nettsteder på ulike måter og har oppnådd en viss suksess i dette. Nå slike områder er nesten umulig å gjøre, og gjør utveksling økte kvalitetskrav vedtatt nettsteder. Fortrinnsrett gis til områder med TIC og PR, som deg, som en nybegynner, mest sannsynlig ikke vil.
   Eksempler:
   sape.ru
   ,
   trustlink.ru
    Salgs evige lenker og artikler.
    Kompleksitet : Høy.
   Var neste steg i utviklingen av handelsforbindelser. For utveksling, tohruyuschyh evige lenker og artikler nødvendig første opptreden site som TIC, PR, website alder, hans tilstedeværelse i autoritative kataloger DMOZ og som (Yandex katalog). Denne måten å tjene mer tidkrevende, som du trenger å manuelt beskrive og tekstlenker, men WTO samtidig mer lønnsom og trygg handel nettsted, i tillegg til å la penger online ekte penger. Fighting søkemotorer Yandex primært fra områder nulovykamy førte til sine ofre var normale nettsider laget for mennesker, men ikke har tilstrekkelig ytelse. Ved handel evig eksil sjanse til å komme til ulike straffer fra søkemotorer er mye lavere enn ved handel lenker automatisk gjennom sapi eller trastlynk.
   Eksempler:
   articles.sape.ru
   ,
   gogetlinks.net
   ,
   rotapost.ru
   .
    Seo promotering av klientsider.
    Kompleksitet : Høy.
   Som du vet de fleste brukere av søkemotorer ta hensyn til mer enn bare de første tre steder i søkeresultatene. For disse stedene, og det er en konstant konkurranse med ulike metoder for markedsføring. Spesielt "hot" i dyre kommersielle fag, for stedet som resulterte i en ekte kamp er først og fremst økonomisk.
   Hvis du kan overbevise noen selskap som eier området, kan du flytte området i topp tre i alle nøkkel utstedelse forespørsel, rett til økonomisk belønning av deres arbeid. I noen bedrifter bemanningsenhet for å markedsføre området, eller til og med hele avdelinger dersom anmodningen eller søkeord for å fremme mye.
   Hvordan og hvor du skal tjene penger på nettet?

    Inntjeningen i Internet på kontekstuell annonsering.
    Kompleksitet : Høy.
   Kontekstuell annonsering - tekst- eller bildeannonser mindre sannsynlighet for å vise besøkende ditt nettsted. Hvis brukeren er interessert i noen annonser og passerer gjennom det, vil du motta en kommisjon. Å gjøre gode penger på kontekstuell annonsering du må ha høy trafikk nettsteder og fortrinnsvis i kommersielle fag. Tilfeller når mange brukere på nettstedet, men gjenstand for ikke-kommersielt nettsted og derfor inntekt ikke er høy.
   Eksempler:
   adsense.google.com
   ,
   partner.yandex.ru
    Voldgift CPA Marketing.
    Kompleksitet : Svært høy.
   Under voldgift på Internett betyr vanligvis å kjøpe noe på ett sted til samme pris og videreselge andre steder til en høyere pris. Prisforskjellen vil matche din inntekt. Snakker om voldgift som en inntektskilde på Internett vanligvis bety trafikk, at folk kjøper ett sted og selge dem i et annet. Brukerne du absolutt ikke kjøpe, bare vise dem den rette reklame er på rollen som kunde kontekstuell annonsering.
   Kompleksiteten i denne type inntekt er at det krever betydelige økonomiske investeringer som kan brukt "null" for et par dager. Før du mestrer denne måten å tjene deg mer enn en gang yzrashodovat budsjettet.
   Eksempler:
   affiliatecube.com
    Cybersquatting, videresalg sider.
    Kompleksitet : Høy.
   Cybersquatting og videresalg steder i vår mening, er litt spennende sysler, men er direkte relatert til hvordan å tjene penger gjennom internett. Sammensatte ord kalles cybersquatting kjøp eller skjærings fraflyttet domene for det formål videresalg. Videresalg nettsteder kan inkludere netto salg av deres nettsider, eller kjøpe nettsteder for salg, den slags voldgift. Inntjeningen i kiberskvoteriv og peredprodavtsov nettsteder kan være ganske stor hvis formue smiler. Ofte en vellykket operasjon som vil blokkere alle feil tidligere perioder må vente i årevis. Derfor kan denne typen nettverk praktiseres bare i tillegg til sin viktigste jobb.
    Inntjening på bannere.
    Kompleksitet : Høy.
   Som med inntekter fra kontekstuell annonsering du trenger en besøkte nettstedet, fortrinnsvis i en kommersiell nisje, som er interessert i å plassere bannerannonsering. Med dette nettstedet kan du forvente når du slår annonsørene selv (slike tilfeller skje), eller ta initiativ, gjøre mynyprezentatsyyu nettstedet ditt, noe kort om området, dets frammøte målgruppen og andre egenskaper, for å bestemme prisen for overnatting og lover rabatter i tilfelle av langvarig reklame. Presentasjonen ble sendt til annonseavdelingen til potensielle annonsører. Ved eksempel, hvis du har besøkt nettstedet på turisme og reiseliv, kan hans publikum være av interesse for produsenter av GPS-navigatører, som du kan sende inn et forslag til annonsering. Verdien av inntjeningen på bannere vil avhenge av trafikk nettstedet, emnet, og andre faktorer.
    Selge din egen tjeneste eller produkt.
    Kompleksitet : Over gjennomsnittet.
   Hvis du eier noen populær spesialitet kan gi, for eksempel konsulenttjenester, kan du organisere tilbudet av slike tjenester via Internett, som i stor grad utvide utvalget av potensielle kunder. For å bevise seg selv kan starte med gratis konsultasjoner og da myndighet til å passere for å tjene et gebyr.
   Ved denne metoden, kan inntekt tilskrives ulike nettbutikker som kan være et supplement til din offline butikken, og selvorganisering. I sistnevnte tilfelle, må du ta vare på åpningen av den juridiske enheten eller individuelle entreprenør registrert i navnet som skal drive butikken.
    Inntjeningen i Forex.
    Kompleksitet : Svært høy.
   Hvis de foregående metoder for å tjene penger på nettet forfatterne av denne artikkelen ganske godt kjent med alt som her beskrevet ble testet av oss personlig, fra Forex vi nesten ikke fungerte og forklare hvorfor nedenfor.
   Du har sikkert hørt at Forex markedet, eller som det kan bli kalt annerledes valutamarkedet svinger mye penger. Dette er sant, men for å komme dit den vanlige mann er svært vanskelig, siden hoved omsetningen der, som gjør store internasjonale banker, og de er store aktører på det. Hvis du velger megler tilbyr å delta i auksjonen med 100-200 dollar på innskudd, er det ren bedrag fra starten. I budgivning vil du ikke, men pengene vil bare kjøre i den mest megler, så du tegne grafer av synlighet av handel der vil du finne at helt "slått sammen" ditt innskudd. Slike meglere kalt "kjøkken". For å delta i selve budgivning må du ikke gi etter for de attraktive form av meglerforetak, som relaterer vår stipendiat. Det er bedre å inngå en kontrakt med noen store vestlige megler, men vi må være oppmerksom på at minimumsbeløpet for emisjonen på innskudd i dette tilfellet vil være fra 25 000. dollar.
   I tillegg må du lære mye av faglitteratur på økonomisk teori og analyse av Forex trading. Aktiviteten til noen trader i Forex markedet er uunngåelig knyttet til både lønnsomme og ulønnsomme transaksjoner med. Det viktigste er å gå foran profitt tap, så kan vi snakke om suksessen til trading.
   Det finnes andre måter å tjene litt penger på internett, for eksempel lese e-post, skriv inn koder fra klassifiserte bilder (kaptch), klikk på sslыkam og andre. I lys av det faktum at gode penger på dette ikke tjene penger på nettet, vil vi ikke dvele ved dem i detalj.
   Hvorfor ikke gå til mange tjene på Internett? Fordi de ikke er seriøs om denne type arbeid. Jeg vil spesielt understreke ordet arbeid. Nettverk på nettet er det samme som alle andre, og ofte krever større slagkraft, tid, utholdenhet og ferdighet som alle andre menneskelig aktivitet. Mange bestående misforståelse at internett kan tjene uten å gjøre noe.
   Ved avslutningen av denne lange artikkelen vil jeg gjerne advare mot ulike attraktive tilbud for å tjene mye penger på Internett nesten gjør ingenting. Alt dette sprøytenarkoman og løfter tjener tro dette er sannsynligvis ikke for deg, men du. Hvor godt det har ikke blitt kalt. Forestill deg selv i stedet tilbyr en metode for mannen. Vil du selge den for $ 100 hvis det gjør at du kan tjene mye mer selv gjør ingenting? Ingen normal person ikke gjør det. Derfor vil svaret på spørsmålet om hvordan å tjene penger på nettet høres ut som arbeid, arbeid og mer arbeid.  
Яндекс.Метрика