Hva er yrketDet bare er ingen aktiviteter som spenner fra kreative, og endte med tekniske spesialiteter. Valg av yrke mest akutt for high school nyutdannede. Det er ikke lett å forstå i en rekke eksisterende felt. I dag snakker vi om klassifisering av yrker på ulike grunnlag, samt de mest populære, uvanlig og lenge glemt spesialiteter.
Forskjellig Occupational Klassifisering

Yrker kan deles avhengig av forskjellige faktorer. Dermed innholdet i arbeidet preget skapende og utøvende spesialitet. Den første er basert på etablering av noe, for eksempel:


- Utvikling av nye produktprøver. Dette kan skyldes helt andre områder av aktivitet - kosmetikk,
- Parfyme, næringsmiddelindustrien etc.
- Design. Disse omfatter konstruksjon og arkitektonisk spesialitet er utvikling av nye prosjekter av bygninger og andre kunstverk;
- Design. For denne aktiviteten omfatter etablering av nye modeller av biler, hvitevarer;
- Forskning og analyse. I dette tilfellet refererer til forskningsaktiviteter innen medisin og vitenskap;
- Innføringen av innovative løsninger. Denne aktiviteten krever konstant beredskap for uvanlige situasjoner.
Disse inkluderer svært alvorlig yrke, for eksempel ingeniør, sjåfør, etc.

Utføre aktiviteter knyttet til håndhevelse av oppgavene. Det er ikke nødvendig kreative tankesett, men bare engasjement og ansvar. Essensen av følgende spesialiteter er å lage produkter med eksisterende modeller, fungerer med visse krav og standarder.

Av yrke kvalifikasjonskrav er delt inn i aktiviteter for som:

- Trenger høyere faglig eller teknisk utdannelse (medisinsk offiser, advokat, terapeut, avyapylot, ingeniør, lærer);
- Du trenger bare kvalifikasjoner - selger, merchandise, lærer, sekretær, etc;
- Utdanning er ikke nødvendig. Disse aktivitetene omfatter - harderobnytsya, renere rom, etc. servitør.

Skille også aktiviteter for kunnskaper krav. For eksempel er det spesialitet som en absolutt helse, dette pilot, politimann, sportsmann, etc. Noen aktiviteter, som for eksempel driver krever evne til raskt å svare på uvanlige situasjoner.
For psykologiske type, med andre ord menneskelig samhandling med emne arbeidskraft er følgende yrkesgrupper.
"Spider-Man". Denne gruppen relaterte spesialiteter relaterte tjenester i den hjemlige sfære, opplæring, utdanning, rettssikkerhet, behandling og andre tiltak rettet mot mennesker.
(Doctor, lærer, selger, servitør, etc.). Spesialiteter av denne typen krever profesjonelle kommunikasjonsevner, evne til raskt å etablere kontakt med folk, løse konflikter, innflytelse, og har en fair utholdenhet og tålmodighet.
"Man-natur." I dette tilfellet handlingen er rettet mot gjenstander av miljø, flora og fauna. Denne vare på planter og deres dyrking, behandling av dyr, studiet av levende og livløse naturen. (Veterinær, oppdrettere, dyrkere, geolog, zoo ansattes, skogbruk, landbruk teknologier, mikrobiolog, etc.). Disse spesialiteter krever en høy grad av menneskelig oppmerksomhet og observasjon, evne til å tilpasse seg enhver klima og mangel på komfort.
"Man - skiltsystem." Disse yrkene krever menneskelig oppmerksomhet, evne til å fokusere lenge, plodding. Dette arbeidet forbundet med tall, tekst, tegninger, diagrammer, kart, planer, og lyder. (Programmerer, Economist, korrekturleser, redaktør, kasserer, revisor, tegner, navigatør, radio operatør).
"Man-teknikk". Denne gruppen omfatter spesialitet knyttet til drift, vedlikehold, montering og installering av en rekke tiltak. Det syerske-minder, gravemaskin, kranfører, turner, mekaniker, ingeniør, mekaniker, maskinist, elektriker, sveiser, etc.
"Man - art bilde." Denne typen kreative yrker forbundet med etableringen av et kunstverk, musikk mesterverk, modellering, reproduksjon, produksjon og kulturelle goder. Disse spesialiteter inkluderer: artist, komponist, musiker, reparatør, designer, kutter og andre. De viktigste kvalitetene som kreves i å velge en av disse spesialitetene, en kjærlighet for kunst, estetisk følsomhet og rik fantasi.
De fleste skadelige yrker
De fleste skadelige aktiviteter kan betraktes som de som er avgjørende i forhold til forurensning arbeidsforhold. Dette spesialitet forbundet med ulike kjemiske og andre tester, utvikling, når en person puster daglig skadelige damp gasser og kjemikalier. Det er imidlertid ikke bare skade på helse, men også for den sosiale situasjonen til personen. Stressnivået er høyt nok på områder som menneskerettigheter beskyttelse befolkningen - polititjenestemenn og sikkerhet.
Britiske forskere har gjennomført forskning på grunnlag av statistiske indikatorer på hjerteinfarkt, alkoholisme, skilsmisse, involvering i en ulykke og andre faktorer. Disse data gjør det mulig å skalere skadenivå yrker. Av de samme rolige aktiviteter gjennomført museets ansatte forskere og bibliotekarer. Men i første omgang ved fare var gruvearbeidere, politifolk, bygningsarbeidere, journalister, leger og sjåfører, skuespillere og offentlige personer.
Den mest populære yrket
Popularitet yrke avhenger først og fremst sin etterspørsel i inneværende periode. For eksempel, for 5-10 år siden, ble de mest populære aktivitetene regnes som en spesialitet advokat og økonom. Nylig stadig økende popularitet yrker relatert til anleggsvirksomhet. Spesialiteter arkitekt, interiørarkitekter, ingeniører, og ufaglærte arbeidere i bygg og anlegg er nå alltid i etterspørselen. Nå prosjekter utvikler hele tiden nye boligkomplekser, kontorbygg og profiler for ulike underholdning og kulturelle type. Derfor vil en slik plan spesialitet lang trymatymutsya i toppstillinger i popularitet vurdering av yrker.
Like populære i dagens verden er en spesialitet programmerer. Dette er på grunn av den teknologiske utviklingen, som ingen organisasjon ikke kan klare seg uten IT-teknologier. I tillegg er dette yrket regnes som en av de høyest betalte. Svært mye i etterspørselen som et yrke knyttet til annonsering, siden salgsarbeidet er konstruert av mange selskaper og organisasjoner. Derfor yrke markedsførere og PR-spesialist har også en høy økonomisk vurdering.
Den mest populære og uvanlig yrke
Ikke omgå oppmerksomhet liste over spesialiteter som er den minst populære. Det er interessant å vite at det finnes yrker, som tør ikke alle. Imidlertid må slike aktiviteter også avtale med noen.Dermed listen over de mest uavhentede yrker inkluderer:
- Officer kloakk spillvann;
- Laboratorie forsker analyser;
- Sterilizer biohazard stoffer og medisiner;
- Medarbeider sykehus vaskerom;
- Эtmonoloh rettssaken;
- Spesialist bevaring prototyper;
- Forsker tilstedeværelse av blod doping idrettsutøvere;
- Experimental.

Dette er ikke en komplett liste over yrker som også kan anses sjeldne. Men det er også uvanlige spesialiteter som ikke er så ille, men heller kan de bli regnet som meget bra. For eksempel, perevertach Penguin - ikke alle vet at pingviner som bor i nærheten av polarstasjoner, ofte faller fra vinden fly helikoptre. Så, spesielt for arbeideren hver dag som går pingviner og svinger, som de selv er fysisk ute av stand til å stå.
Når du velger en karriere er viktig å huske på at det viktigste er ikke å ha et diplom i godt betalt yrke, og være profesjonell, så vær ikke redd for noen konkurranse.  
Hvordan bli en modellBli en modell, få på forsiden av bladet, skinne på TV - sannsynligvis drømt om det minst en gang hver jente. Over tid glemt drømmer, noen av dem ble til og med nektet. Men det vil alltid være de som bærer drømmene dine, selv gjennom tid.

Å begynne å bestemme hvilket navn du ønsker å være en modell. Gå på catwalken eller posere foran kameralinsen? Selvfølgelig, populære modellene kombinerer begge disse klassene, men bør likevel starte fra én retning. Fortsatt tid til å bli lei av popularitet.
Den ideelle alder for en karriere modell 15 år, men noen jenter kom inn i dette yrket etter 25 og har vært vellykket og populært. Og hvis du velger den retningen midtside, mange reklamebyråer på jakt etter kvinner og 30 år for annonsering selskaper som produserer produkter for kvinner i alderen.
Hvordan starte en modellkarriere
Skole modeller.Komplett profesjonell skole modellen er svært viktig for å starte modell. Ved valg av skole bør tas svært alvorlig. Det vil lære deg ikke bare vakkert å gå i en rett linje og velge den beste posisjonen til kamera prestisje byrå hjelp først.
Sjekk ut de tingene som er lært i skolemodeller. Må være tilstede fototrenynh, skuespill, dans grunnleggende, moteshow. Utmerket hvis fremtidige modeller lærte også historie drakt, er det klasser med en stylist, makeup artist, frisør. Uten alle disse innledende kunnskap vil være svært vanskelig å være en modell, så sørg for å gå skole.

Portefølje.
 Dette albumet er de beste bildene vil være din telefonkort, som vil være å vurdere fremtidige arbeidsgivere. Derfor er det viktig at det var bilder tatt av profesjonelle fotografer. Også, før du tar bildet bør du kjøre en profesjonell stylist og makeup artist. I dette tilfellet går virkelig høykvalitetsbilder som du bevilge gunstig blant rivaler.

De nødvendige kvaliteter til å bli en modell

Høyde 170 cm. Det er tilfeller når en jente 5-10 cm nedenfor ble kjent en modell, men mote er knapt nevnt nedenfor vil øke.
En harmonisk figur.Standard 90-60-90 er ikke så relevant for noen år siden. Nå modellen kan være en jente som går utover disse parametrene, det viktigste ser i forhold til din figur og harmonisk. Slanke jenter blitt mye enklere modell, men ikke prøv å bli magert, forskjellige ting.
Velstelt utseende. Dette er en forutsetning. Selv du har riktig vekst og form, men preparert hår og ansikts akne og kviser i, så du ikke passerer casting.

Utholdenhet og besluttsomhet.
 Uten disse kvalitetene til å bli en modell ikke forlate, fordi konkurransen er stor. Og hvis du vil sitte og vente når vil popularitet og å invitere en fotosesjon vil utrydde telefon, risikerer du ingenting å vente på. Umiddelbart Tune in til et langt og hardt arbeid.
Punktlighet. Fra dette perspektivet avhenger også karriere. Dette er også på grunn av høy konkurranse i modellering. Det bør en gang sent og du umiddelbart finne en erstatning, og kanskje enda lenger ringe.
Karrieremodell er ikke så lett som det ser ut på TV og magasiner dekker. Dette tungt fysisk arbeid, gå sørover på hælene kan ikke hver jente og vanskelig følelsesmessig situasjon, noen få timer til flere skildre ansikts lykke eller være en svært vanskelig oppgave for alvorlig.
Og det er ganske kostbar affære, Grooming, frisør og fotografer, modeller av skolegang, koster alle disse pengene. Denne sparingen er ikke et alternativ, prøv selv.
Men hvis du er villig til å gå veien for alle barrierer for å gjøre sin sak å vise at skjønnhet er makt, så smile, være tålmodig og grasiøs gangart gå! Av ære og berømmelse!  
Яндекс.Метрика