Hvilke spørsmål blir spurt under intervjuetAlle hadde det samme for å få en jobb. Riktig CV - er det første skrittet. Hvis du er interessert arbeidsgiver, bør du intervjue. Dette er en meget viktig fase og for ham å fremstille. Husk at arbeidsgiver ser du for første gang, og visste ikke hvem du utmerket arbeidstaker. Derfor er det nødvendig å snakke om seg selv rolig, tydelig og riktig. Selvfølgelig, er spenningen alltid til stede, men ikke la deg håndhilse eller stemme. I dette tilfellet kan din fremtid hode tror at du ikke kan takle sin begeistring og eventuelle uvanlige situasjoner bringe ham. Du trenger ikke å være for bråkjekk og arrogant, trenger du en jobb, og arbeidsgiver er faktisk mange kandidater.
Utseendet av intervjuet
Hvilke spørsmål blir spurt under intervjuetUtvendig er den viktigste og ofte den avgjørende faktoren. Hvis du vlashtovuyetesya en jobb på et stort selskap, jeans og joggesko ikke passer. Bære en skjorte og en jakke eller en klassisk jakke. Unngå lyse farger - det er distraherende. Du må ta på alvor. Ingen vil vurdere uformelle klær for din vellykket opplevelse. Derimot, hvis du vlashtovuyetesya den kreative posisjon ved første konseptstudie av selskapets identitet kan finne noen av de ansatte i sosiale nettverk (navn og navnene kan finnes på nettsiden) og på grunnlag av "forskning" er ditt antrekk for et intervju.

Vanlige spørsmål om ansettelse.

Når du har gjort et godt førsteinntrykk på arbeidsgiver går til.
Den første og mest ofte gitt under intervjuet - er å presentere oss. Det synes som komplisert. Fortelle hvor studert, som arbeidet. Det er svært viktig å filtrere informasjon. Arbeidsgivere er ikke interessert i hva skolen du gikk på, som gikk til barnehagen. Hvis du vlashtovuyetesya, antar stillingen som salgssjef, ville det være hensiktsmessig å fortelle deg uteksaminert fra universitetet, vellykket opplevelse av arbeidet ditt, tilstedeværelse av kundemassen og av vennskapelige forbindelser med klienter. Aldri snakke om dine feil. Ærlighet - det er sikkert god, men arbeidsgiver er ikke forpliktet til å undervise på det første møtet. Task imponere en vellykket ansatt.
Det andre spørsmålet - hva tiltrekker deg til vårt selskap og denne posisjonen. Ikke svar generalisert setninger. Nesten alle av de mulige karrierer, vennlig personale og så videre. N. Arbeidsgiver må forstå at du er interessert i er deres selskap, og du er klar til å arbeide for sin fordel.
Det tredje spørsmålet i intervjuet - som ser du deg selv om 5 år. Dette er kanskje en av de mest populære spørsmålene. Hvordan å svare på det? Den mest nøytrale svar: "Jeg har tenkt å klatre noen trinn opp på karrierestigen." Noen arbeidsgivere vil spesifisere nysgjerrig og deretter har å fortelle. Ikke passende svar, for eksempel: "Jeg trodde ikke på det" eller "Så langt nei, så la oss se." Du kan selvfølgelig en spøk, sier at du kan se deg selv i regissørstolen, men ikke det faktum at spøk vil bli forstått riktig.
Det fjerde spørsmålet - dine styrker og svakheter. Prøv å si noe som er typisk for dette innlegget. Trenger organisasjon -. Organiseres og t E. Men husk at i tilfelle av arbeidet ditt, dette kvaliteter må svare. Smart arbeidssøkere, spørsmålet om svakheter karakter si: "Folk kaller meg en arbeidsnarkoman", "jeg er for kresen". Imidlertid kan noen arbeidsgivere synes det er slags åpenbare løgner.
Den femte spørsmålet - hvorfor gå av tidligere arbeidsforhold. Hvis du har vært jobbet i flere måneder på hvert innlegg og besluttet å igjen endre omfanget, mest sannsynlig vil du ikke. Fordi arbeidsgiver ikke vil være sikker på at du ikke går bort fra ham. Hvis du jobbet i selskapet i lang tid, så har du sannsynligvis vil, fremfor alt, ikke dårlig ozyvaytesya av kolleger og sjefer fra tidligere arbeid. Fortell oss hvordan du hadde det gøy, du kommuniserer med tidligere kolleger.

Den sjette spørsmålet - hvorfor du er egnet for denne stillingen.
 Hvis du ikke har erfaring, det eneste riktige svaret: "Jeg liker din bedrift og jeg lærer fort." I dette tilfellet, vil du sannsynligvis gi en sjanse til å bevise det. Hvis vellykket erfaring er, fortell meg hva du har gjort for tidligere selskap og hvordan ønsker du å være en del av det nye teamet.

Spørsmålet i spørreskjemaet for sysselsetting.

Hvilke spørsmål blir spurt under intervjuetNår vi vlashtovuyemosya å jobbe, vi ofte gi mye skjemaer å fylle. De trenger ofte å spesifisere passnummer, pårørende, førerkort og andre personopplysninger. Med dette ikke noe problem. Ofte oppstår spørsmålet, hva du skal skrive i kolonnen for den ønskede lønnen. Lær tidligere lønn som tilbys i dette innlegget og skrive mer enn 10-15%. I så fall vil du forstå arbeidsgiver at du er en verdifull medarbeider og villig til å arbeide i god tro. Hvis du går inn for lite lønn, bestemmer arbeidsgiver at du ikke anser deg selv verdig til dette innlegget, så fornuftig for deg er det ingen. I kolonnen av spesialitet - skriv så mange ferdigheter som du eier for en bestemt stilling. Under utdanning - alle høgskoler, universiteter, som studerte og indikere din spesialitet. Deretter legge et oppfriskningskurs eller for flere kurs du tok. Det er ønskelig å matche stillingen du søker. Så arbeidsgiver vil forstå at du virkelig er interessert i denne jobben, og du er klar til å utvikle seg i denne retningen. Telle de personlige kvaliteter oppmerksom på at du karakterisere deg selv i tre eller fire ord. Du trenger ikke å male detalj, bare skrive egenskaper, for eksempel: ansvarlig, ressurssterk, vennlig. Det vil være nok.

Hvordan bli intervjuet

Hvilke spørsmål blir spurt under intervjuetFør intervjuet, sørg for å gjennomgå selskapets og den posisjon der du har tenkt å jobbe. Området har lest historie, og som husker det tidspunkt selskapet ble grunnlagt. Husk også noen viktige datoer og hendelser. Sørg for å gå til kapittelet lederskap. Noen nettsteder kan vises selvbiografi hode. Etter å ha undersøkt disse spørsmålene, kan du vise hvor mye interesse i selskapet.

Prøv å oppføre seg naturlig
Trenger ikke å bekymre deg eller være for arrogant. Arbeidsgiver også en mann og også var i ditt sted. På forhånd forberede spørsmål som vil be arbeidsgiver. Oppføringer, bedriftspolitikk, lønn, fordeler pakken, team.

Ikke signere kontrakter for det første intervjuet.
 Nå mange svindel selskaper som tilbyr å trene i videre arbeid. De fleste studier betalt, men mest sannsynlig vil du ikke, og selv gi et sertifikat. Alltid se at hvorpå han satte sin signatur.
Ved å følge enkle regler, kan du enkelt passere et intervju i selskap med dine drømmer.  
Å få en jobb tidligere husmor?


 Først må vi bestemme kategori for det ukjente, ønsket arbeidsfelt.
 Det neste trinnet er å relatere det ønskede resultat med reelle muligheter i øyeblikket. Det er ingen hemmelighet at hvis et visst antall år var hun en husmor, deretter ledende stillinger umiddelbart ingen vil selv gitt at på den tiden fikk hun en utmerket utdannelse og hadde noen erfaring i det aktuelle feltet.
 Husk at objektive grunner store gjennombrudd i karrieren er ikke velkommen av arbeidsgivere i å ta på seg jobben. Tross alt, fravær av et felt av arbeid som mye kan endre seg. Og for å holde tritt med nyheter i en aktivitet, må det hele tiden bestrebe seg på å utdanne oss selv og for karriere vekst.
 Det beste alternativet Fruer sysselsetting - er den innledende fasen av Executive med utsikter til vekst. Hvis den ordinære virksomheten det vil vise sitt beste, viser engasjement, hardt arbeid, engasjement, gode ferdigheter arbeide eller få dem i løpet av arbeidet, kan sjansene for karriereutvikling anses reell.
 Også, før du får en jobb, er den tidligere husmor nødvendig å analysere muligheten for hel eller delvis tilbakeføring av arbeid som for øyeblikket. For enhver bedrift krever investering av tid og energi. Ikke alle husmødre har mulighet til å vie seg til minst delvis fungere. Det er spesielt vanskelig i denne forbindelse husmødre med små barn som trenger konstant oppmerksomhet. Avhengig av dette valget bør jobbe med en hel eller deltid.
 Forresten, mange husmødre vises ganske passende arbeid i hjemmet. Den lar deg også til å fritt husarbeid å gjøre, og inntekt i familien budsjettet bringer riktignok små. Samt jobbe hjemmefra - det er alltid mulig å justere sin arbeidstid og laste selv.
 Produmavshy alle nyanser og muligheter definert formålet og spivstavyvshy det kan være en reell sjanse til å finne passende arbeid ganske gammel husmor i nesten alle felt. Men husk at du må starte fra lav innlegg og en liten lønn. Og da det hele avhenger av hardt arbeid, engasjement og litt flaks!  
Яндекс.Метрика