Hvor økonomisk rengjøring?
 Økonomisk, i motsetning til den populære uttrykk, gikk til folk med en lett hånd kjent politisk figur bør være ikke bare og ikke så mye statens økonomi som personlig økonomi hver person og hver familie. Dette blir spesielt tydelig hvis du forstå terminologien og finne ut hva de gamle grekerne som oppfant i sin tid ordet "økonomi" har satt to semantiske komponenter. Oversatt fra gresk, ????? - Hus og ????? - Loven som økonomien - det er faktisk reglene for oppdrett. En større hjem eller er avhengig kun av omstendighetene. Prinsippet er fortsatt det samme: ressurser, uavhengig av deres antall skal bli brukt effektivt og økonomisk sett ett ord - effektivt. Men den moderne virkeligheten er annerledes enn noen teori, uavhengig av rettferdighet og grunnleggende. Og deres mekanismer fungerer ikke alltid som unnfanget og noen ganger fungerer ikke. For eksempel lagrer nesten meningsløst når alle akkumulerte inflasjonen spiser. Eller bruke mindre beløp for kjøp av en ting i det lange løp blir dårlig kvalitet på ting og innebærer nye kostnader i stedet for de forventede besparelser. Med andre ord, viser livet at vi ikke bør fokusere utelukkende på klare regler og standarder som er beskrevet i økonomiske lærebøker og oppslagsverk om heimkunnskap. Mye mer viktig er intuisjon og erfaring som gjør bedre enn det var å navigere de ulike bølger av finansiell og økonomisk rengjøring. 
 Vilkår for sparing i husholdningen
 Hver av oss dypt down'm sikker vet hvordan å spare penger og øke sin kapital. Og selv villig til å gi råd til venner / naboer / kolleger, og sammen med kommentarer til de økonomiske prosessene i landet er ikke verre enn finansfolk og analytikere. Men når det kommer til stykket, som er det virkelige liv, er det mange hindringer for en vellykket gjennomføring av intelligent resonnement i livet. At prisøkning, forsinkede lønninger, noen beredskap Og nå i stedet for sparing vi igjen klatre i gjeld og utgifter, lovende seg selv og andre som i neste gang vil definitivt smartere og smartere! La oss neppe bedre akkurat nå husker og analysere de regler som vi er vant til å lede gjennomføringen av personlige og familiens budsjett. For å sikre deres nytte. Eller vice versa.
Hvor økonomisk rengjøring?
 1.  Fiksering av inntekter og utgifter i skriftlig. Utarbeide en handleliste for måneden fremover og verifikasjon av alle kostnader for denne listen. Kanskje du har hørt dette rådet fra eldre slektninger og et barn gjentatte ganger sett som far eller mor tidligere denne måneden, fikk en lønn, sitte ved å lage en liste over innpakning selv i en notatbok celle ambarnoy bok, håndtak med røde og blå tannkrem og en haug med kvitteringer for verktøy. Mange flere av disse barna fortsatt grøsser fra å måtte forholde seg til noe som regnskap og la huset budsjettet til tilfeldighetene. Andre vokste opp, mens uselvisk prøver å følge eksempelet til den eldre generasjonen, men også senere forlate denne aktiviteten.
   Faktisk gjør slike lister - er kostbart og tids og på kreftene. Det bringer noen fordel hvis du følger en disiplinert og systematisk konto og gjør at du kan tydelig se hva som var hva vytratyvsya når og hvordan det skjedde. Det og den informasjon som er så vanskelig å huske på, og deretter gjenopprette fra minnet. Men det viktigste i denne mekanismen - ingen formell montering av en eller to lister, og balansen mellom inntekter og utgifter som kjører hjem grunnleggende regnskap. Tid, tålmodighet og dyktighet det er ikke nok for alle, så anbefalingen er i utgangspunktet bra og er bortkastet tid, og til slutt glemt helt unødvendig. Men du kan prøve å bruke moderne dataprogrammer, som erstattet låven bøker. Beregningene er gjort automatisk, og informasjonen er lagret sikkert og praktisk vises i tabeller og grafer.
   Ansvarsfraskrivelse unødvendige utgifter og kjøpUten noe som du enkelt kan gjøre. Også gode råd for de som har jern viljestyrke, hvis sinn er alltid seirer over følelser er den minste bit av nøysomhet. For resten av denne anbefalingen og er fortsatt noe av råd foreldre spise mindre søtt og vaske hendene før du spiser, er det rimelig, men nevыpolnymomu. Den største vanskeligheten her er å strengt skille mellom hva som er nødvendig og hva som ikke er veldig. For eksempel, om vinteren kan du gjøre uten å kjøpe badedrakt, fordi mye mer relevante nye hansker, og bære en bikini, kan du ikke tidligere enn seks måneder (som er når haugen). Men en indre stemme nashepche umiddelbart at "det er når" disse lyse klut vil koste fem ganger dyrere enn nå på salg. Derfor, separasjon av den ønskede / unødvendig svært betinget, og gjør det mulig bare hvis en klar forståelse av deres behov og deres familier, herunder forskudds. Og det skader ikke de foregående ledd, fordeler og ulemper som vi diskuterte ovenfor avsnitt. Mens på impuls kjøper fortsatt kan og bør utdanne seg til hver kveld overrasket over å ikke avsløre tomheten i lommeboken, selv i morgen ser ut til å være ganske tykk. 
   Søk etter flere inntektskilder. Det er regelen, kanskje, kunne kalles en leder av listen og bringe den til toppen. Men vi lar det tredje ledd, for en enkel grunn. De fleste av våre medborgere og ikke sitte på hendene, og noen er ikke engasjert i det samme arbeidet. Derfor verken tid eller energi til å søke etter ekstra inntekt de bare igjen. En grunnleggende endring i yrke, selv om tilliten attraktive prospekter, men kan vise seg helt motsatt resultat av tap av eksisterende stabilitet. Det er derfor mange mennesker foretrekker å ikke risikere det, og være fornøyd med den etablerte orden på ting og inntekt. Selv om mulighetene for å gi ekstra fortjeneste er ikke nødvendig. De kan kaste slektninger, venner og til og med tilfeldige parter. Noen ganger er det dette uventet hjelp fra skjebnen kommer svært betimelig. Og i alle fall ikke planlagt, men ingen ekstra penger kan alltid brukes i samsvar med denne regelen i vår liste.
  Hvor økonomisk rengjøring?

   Regelmessig forsinkelse liten, men konstant mengde lager. Mye avhenger av hvor mye penger du har råd til å sette av. Hvis det er en mer eller mindre store beløp, kan bankkontoen åpning innskudd anses som en virkelig god måte å sørge for en regnfull dag eller å samle et stort kjøp. Men magre sparebank bringe nesten usynlig inntekt, og hjem til nattbordet risiko bare for å svekke seg gjennom stadige prisøkninger og valutasvingninger. I tillegg er det motsatte regelen at penger skal være i bevegelse for ikke å stagnere i preumnozhatsya. Og la denne tilnærmingen, er det en rimelig andel av esoteriske, men nekter for retten er umulig. Så den beste taktikken er å skape et reir egg basert på deres evner, snarere enn å redusere det til et kult og ikke en erstatning for det andre måter å optimalisere ditt hjem økonomi.
   Som du kan se, selv i den dogmatiske regelen ved nærmere inspeksjon avdekket hull. At stereotypien blindt følger anbefalingene for å virkelig økonomisk rengjøring er usannsynlig å lykkes. I stedet må vise kreativitet og demonstrere dyktighet og oppfinnsomhet. Men som et resultat du vil definitivt bli belønnet både materielt og moralsk, følelsen som en ekte mester ikke la livet generelt, men i det minste som er relatert til din personlige boareal og familien budsjett. Dette, ser du, har mye å leve komfortabelt i fred med dem, og de husstand prislapper i butikkene.
   Hvordan spare på kjøp og oppdrett
   Alt dette synes opplagt i teorien, spesielt etter avslørte myter om den mest veletablerte økonomisk rengjøring. Men livet er sjelden sammenfaller med teorien, det er her og nå krever en rask løsning og umiddelbar gjennomføring. Så det neste trinnet i utviklingen av vanskelig, men viktig årsak økonomisk rengjøring, har du minst kort (så langt som tillater omfanget av artikkelen) vurdere de vanligste situasjoner der du trenger fra oss er vanligvis den samme rasjonelle tilnærming til utgifter. For praktiske og, forhåpentligvis, neste program, dele dem inn i seksjoner:
  Hvor økonomisk rengjøring?
  1.  Mat. Ifølge alle meningsmålinger og pyramider behov - dette er den første og mest omfangsrike papir koster hver person. Spare på kjøpet du kan, selv uten stort tap for kvalitet og utvalg av matinntak. Du må bare vite hvor, hva og når du skal kjøpe. For eksempel, det er en kategori av produkter som lenge å svekkes, og som kan kjøpes på forhånd, og dermed spare seg fra risikoen for høyere priser og behovet for å bruke på dem med hver lille daglig eller ukentlig budsjett. Av dette produktet inkluderer pasta, frokostblandinger, mel, sukker, salt. Økonomisk eller såkalt "familien" pakke denne butikken er billigere enn den lille emballasje. Det samme gjelder for den tørre og hermetisert Dyremat. Fisk og hermetisert kjøtt, frukt, syltetøy, også kan falle inn i denne kategorien dersom huset ditt har tilstrekkelig fasiliteter for lagring. Ofte lite engros fest solgt i hypermarkeder spesielle for private entreprenører, der prisen på varer som ikke er lagt skatt. Det er fornuftig å dra nytte av denne muligheten til å kjøpe mat for en stor familie og / eller for en tjeneste. 
    Bedervelige produkter, som inkluderer kjøtt, fisk, melk og melkeprodukter, fersk frukt og grønnsaker kan kjøpes en gang i uken på markedet den morgenen prisene er vanligvis lavere enn hele uken på Rimi i sentrum. Hvis du har en sjanse til å gå til bondens marked før nedlasting og bagasjerommet naturlige og ferske produkter, vil slike kjøp ikke bare koste deg mindre, men vil ta mye glede og nytte av produktene. All mat dyrket på lokale land ahrofirma og statlige gårder er generelt bedre og billigere enn den som ble brakt fra en avstand (minst du ikke betaler for mye for sin transport og lagring). Men kan noen grønnsaker fryses og lagres i en fryser, selv når deres sesongen er over og prisen skyter opp. Dette gjelder i hovedsak pepper, gulrøtter, løk, erter, squash, aubergine og andre tett nok til å bevare form av frukt. Frukt (epler, pærer, aprikoser, plommer) og bær (kirsebær, kirsebær, rips, tranebær) også perfekt bevart i en dypfryser. 
    For å unngå unødvendige kostnader, ikke gå til butikken på tom mage, og ikke ta med barn. Det er best hvis du skriver handleliste på forhånd og vil flytte fra avdeling til avdeling i samsvar med denne listen, ikke spokushayuchys deilige lukter av konditori og bakeri, som for øvrig er alltid med vilje slik at ved dem var det vanskelig å passere. Barna er vanskelige å forklare hvorfor denne gang du planlegger å kjøpe ekstra sjokolade, så unngå moter og risikerer å bli utsatt for overtalelse heller bare gå av produktet uten barn. Men dette lite tips vil hjelpe hvis du er en storeter og kan ikke motstå den snillere-overraskelse av Disney prinsesse inne. Allikevel ofte minne meg selv på at det mest nyttige mat - er det enkle og minimale deler av behandlingen. Og disse produktene vanligvis koster mindre frills næringsmiddelindustrien. Ikke-tilgjengeligheten av riktig ernæring - rotfestet og farlig stereotypi skapt av markedsførere dagligvare merker. Mat i rask og lossing (kvalitet, ikke kvantitet av mat) demonstrerer diett dette veldig tydelig. 
   Hvor økonomisk rengjøring?

    Klær. Den nest største (selv om mange fashionistas - One) kostnadselementet. Kle stilig og billig kan og bør. For det første, dette salget er. Praktiske europeere og amerikanere, for eksempel, med unntak kanskje av millionærer, kjendiser, vurdere å kjøpe klær fra nye kolleksjoner urimelig ekstravaganse og alltid forvente sesongens rabatter. Takrenner - også en kilde til billig og merkede ting i det umiddelbart etter oppdateringen utvalg i boutique. Abonner på vårt nyhetsbrev og / eller kort må du opprette en vanlig kunde, og vil alltid være oppmerksom på nye inntekter i tid for å kjøpe en størrelse. For det andre er sømløst tilgjengelig for kjøp via internett kvalitet klær vestlige merkevarer. Prisen er bra sammenlignet med butikken, spesielt siden ikke alle merker er billig i vårt land. Shipping er over hele verden og er ofte gratis eller ganske symbolsk verdt pengene. Hvis du er redd for å bestille selv - Til tjeneste mellomledd hundrevis av entreprenører engasjert i kjøp av ting å bestille. 
    For det tredje, den beste måten å ikke bruke ekstra penger på klær - er tilgjengeligheten av god smak og sans for stil. Lag en Mighty basisgarderoben, basert på den klassiske ting av god kvalitet, ikke gå ut av stilen, kombinert sammen i ulike kombinasjoner, og passer perfekt til din figur. Etter det vil være nok til tider å kjøpe flere manglende og ikke veldig dyrt tilbehør, forfriskende bildet og de tilsvarende sesongens trender. Som for barnas klær, er over hele verden ansett god skjemaet til å kjøpe og / eller bytte det for spesielle auksjonssider. Du kan også finne leker, møbler og mye mer for din favoritt, men raskt bli gammel med størrelser barn. Og, selvfølgelig, tilpasset skreddersøm aldri går ut av stilen. Det er dyrt, hvis du bruker tjenestene til en skredder, og betydelige besparelser hvis skred seg til å bli. Dette rådet er ikke for alle, men hvis gaven og sy ferdigheter du har, så din garderobe og lommebok kan bare ikke fortvil!
   Hvor økonomisk rengjøring?

    Liv og verktøy. Å kjøpe mange husholdning ting, husholdning kjemikalier, forbruksvarer synes pærer og kamper, samt servietter / håndklær, de samme regler som i forhold til mat, engros billigere og billigere. Vær også oppmerksom på at mange store butikkjeder som produserer slike produkter under eget varemerke og selge det mye billigere tredjeparts kolleger. Denne produksjonskapasitet populær merkevare av butikken og private-label kan være en og samme, men det er ingen juks ved navn og videresalg. Shopping liste utarbeidet på forhånd, også gjør ikke vondt, spesielt siden du kan noen ganger glemmer at huset har et lager av toalettpapir, og tilfeldig rekruttere når pengene er ikke nok. Betale på billettkontoret, er det bedre å bruke penger enn kredittkort. På den ene siden, trenger ikke å betale, men lite, men likevel bank kommisjon. På den annen side den spesifikke mengden av faget og holder vesken fra unødvendige kjøp, i motsetning til universell kreditt. Til slutt, ikke forsømme muligheten til å starte eller accumulative rabattkort på Rimi, som ofte foreta kjøp. Selv en 5% rabatt på den totale kostnaden - er dette en god del av spare senere. 
    Innstilling innenlandske vannmålere, gass og elektrisitet lønner seg, og sparer på å betale for disse tjenestene. Fordi konvensjonelle standarder for forvaltningsselskaper noen ganger kan overstige tre ganger dine faktiske behov og kostnader. Spesielt når du er borte fra hjemmet på forretningsreise eller ferie. For ikke å nevne de sentrale oppvarming regninger som kommer mye mer regelmessig enn det kommer i hjemmene. På lang sikt, mange eiere anerkjent at etableringen av autonom varmesystem er svært lønnsom investering. Men dette rådet er relevant bare for de som har råd til å bruke en betydelig mengde umiddelbart å returnere det gradvis over to til tre år. Men sparepærer, selv om dyrere konvensjonelle glødepærer, men nesten alle har råd til. De er de lengter, og strømforbruket er virkelig en halv.
    Underholdning er klassifisert som ikke-obligatoriske og ekstra kostnader, slik at de kan spare ganske. Det hele avhenger av dine vaner og livsstil. For noen mennesker, gå på kino - det er hendelser, mens andre føler seg utelatt uten ukentlig byen rød i nattklubber. Men på generelt grunnlag kan vi si at du kan spare på ytelse på grunn av spesielle "engros" inntrykk når helgekvelder vises bare tre filmer for prisen av én billett. Fremste alltid dyrere enn dagens. . . . . . . . 

     . . . . . . . . . . . 
    . . . . . . . .  
Яндекс.Метрика