Hvordan å beskytte en diplom med laud?
 Beskyttelse grad prosjektet - avgjørende fasen. Hver student dag fylt med spenning. Å føle seg trygg og maksimere sjansen for å få "gode", er det viktig å gi en rekke nyanser. Du må vurdere de minste detaljer og ta vare på alt på forhånd. Det bør bemerkes at "fem" på gradering aldri være overdreven. Selvfølgelig, først av alt er det veldig viktig for de som er på den "røde" diplom. Imidlertid er det diplom "horoshist" mer verdig når endelige kvalifiserings verk verdsatt til en høyere poengsum. Dette indikerer interesse i spesialitet, grundighet, gjennomtenkt holdning. En mann bevandret i faget og elsker sitt yrke. Når så graduate får en jobb på din profil, gjør et positivt inntrykk utmerket klasse for vitnemålet. Følg tipsene og gjøre noen skritt fremover. Da vil du være i stand til å beskytte Diplom perfekt uten problemer.
 Advance forberedelse
En rekke tilfeller du trenger å gjøre på forhånd, før forsvaret. Du må gi et sett av mulige hindringer detaljer. La oss vurdere de viktigste.
 1.  Valget av lederen. Mange lurer på "hvordan å beskytte diplom med utmerkelse? "Noen dager før beskyttelse. Det er klart at jo tidligere du starter treningen, jo bedre. Først av alt er det nødvendig å nøye bygge et forhold med hodet av din grad prosjektet. Ideal - tenke på forsvaret på scenen for å velge en leder. De fleste studenter betaler lite oppmerksomhet, med fokus på "lett" tema og "tilstrekkelighet" av læreren. Men hvis hodet ditt gjør små kommentarer, betyr det ikke at vernet vil tilstrekkelig. Kom ansvar å avgjøre hodet.
   Kontakt. Lederen må gå til kontakten for å svare på dine spørsmål. En god lærer vil sikkert gi deg flere temaer å velge mellom, og deretter - en eksempelliste over obligatorisk litteratur for skriftlig arbeid.
   Wonderland frihet. Hvis du får full frihet, og du er en utmerket student runde - et dårlig tegn. Kanskje i hodet ditt er ikke der for deg tid. Det er ikke for sent å endre. Visste du lurer på hvordan det lett og lykkelig enig lærer.
   Forståelse. Det er lurt å velge en leder med hvem du kommuniserer hyggelig og behagelig. Hvis du noen gang føler frykt, føler seg sjenert til å stille spørsmål og vise sin inkompetanse, kan du ikke effektivt samarbeide med læreren. Eller endre form for kommunikasjon, eller se etter mer enn hodet.
   Fordeler og ytelse. Husk at din kommunikasjon med prosjektleder bør ta maksimalt utbytte. Still spørsmål, spesifisere alle aspekter. Vis omriss og bli enige om en plan. Du vil kunne dermed vesentlig øke sjansene dine for å forsvare diplom med utmerkelse.
   Dine tanker og preferanser. Utmerket hvis du allerede har din favoritt emner egne ideer og arbeidsplaner. Det beste alternativet - en dyp forståelse av emnet, behandle det med en oppriktig interesse og gjøre jobben grundig. Denne holdningen alltid merkbar, gir et positivt inntrykk på hodet og Kommisjonen.
   Instituttleder. Når du jobber med et diplom, kan du enkelt ta kontakt diskret og Chair. Merk: ditt spørsmål, avklaring og diskusjon om utkastet skal ikke se oppklarende informasjon og sjekker bak hodet. Du bør vise ham full tillit.
   Endelige arbeidet. Ansvarlig godbit skrivingen av den endelige arbeidet. Du har stor fokus i teksten av vitnemål, godt å vite alle kildene som er brukt for å lage den. Ikke gjør referanse til bøker du ikke har lest godt, snappe sammenheng med visse deler. Det er mulig at komiteens medlemmer vil stille deg spørsmål om elementer som ikke er direkte relatert til arbeidet, men vurderes i de samme kildene. Du må demonstrere lærdom, kunnskap.
   Før konfirmasjonen
  Før diplomoppgaven du trenger å riktig melodi til arbeid og til slutt vurdere detaljene i beskyttelse.
  1.  Språk. Forberede den nøye. Det må balanseres med hodet. Det bør være kortfattet og bære mye informasjon. Det primære fokus er dine egne observasjoner og ideer - det er interessant kommisjon.
    Gjennomgang. Vurdere alle kommentarer merket anmelder. Selv når gjennomgangen anbefalte "excellent", noen nyanser vanligvis omtalt der, er det noen endringer eller presiseringer.
    Tekst. Igjen, sjekk inn i arbeidet ditt. Vær spesielt oppmerksom på innledningen, konklusjon, plan og referanseliste.
    Innspillinger. Du vil være i stand til å bruke for å beskytte dine poster, lese talen i brevet. Prøv å forberede noen korte stykker av papir-poster. Vise alle det mest vanskelig for deg. Finn riktig informasjon i teksten noen ganger svært vanskelige og lange. Av denne grunn rapporten er å bedre forstå og bruke et par øvelser før sin tale imaginære kommisjonen.
    Følelser. Prøv å stille inn på en positiv forsvar, kvitte seg med frykt og stivhet. Du må gjøre det som er nødvendig, deretter rolig presentere arbeidet ditt. Oppnå en følelse av trygghet eller tegne det.
    Søvn og frokost. Før den beskyttelsen du trenger søvn. Gå til sengs på forhånd og ikke bekymre deg. Pass og spise, men ikke for stramt. God drikke juice og spise sjokolade.
    På eksamen
   Når du har fullført alle nødvendige arbeidet som er gjort skal gi deg en følelse av trygghet. Vær rolig.
   1.  Snakk gjennomsnittlig tempo. Ingen trenger å skynde - så ille det blir oppfattet, men en forsinkelse er ikke nødvendig.
    Uttale ord høyt og tydelig nok.
    Prøv å ta øynene noen ganger blader og intone riktig, ellers vil du se leseren, reprodusere ukjent tekst. Det er best å gjennomføre en grundig forankring og utføre rapporten "ingen papir". Denne uttalelsen er mye mer overbevisende enn å lese tekst.
    Ikke stram språk. Kanskje vil det føre til irritasjon av kommisjonen.
    Svar på spørsmål klart og tydelig. Prøv å ikke engasjere seg i debatt eller uenighet med komitémedlemmene. Hvis du har gjort kommentarer, er det viktig å reagere følsomt. Selv om du er uenig, ikke tillater tegn på irritasjon. Legg merke til at noen ganger gjøre kommentarer "til ordre". Dette betyr ikke at du ønsker å redusere stillingen.
    Demonstrere tillit, vise din kunnskap. Snakke fritt og tydelig. Da vil du være i stand til å beskytte diplom med utmerkelse, og nådde rekorder kommisjonærer.  
Hvordan du kan beskytte din diplom?
 Graduation - offentlig arrangement, som sysselsetter flere grupper av mennesker. På den ene siden av barrieren er en student med sin veileder, på den andre - Eksamens styret. I en cheerleader, og samtidig kan en distraksjon for beskyttelse gjøre andre studenter som venter i vingene X. For å beskytte forskning papir, bør du ikke bare skrive det godt. Prosessen ytelsen må forberede seg på forhånd, og den samme beskyttelse for å prøve å trekke seg sammen og gjøre alt som det skal!
 Noen tips til konfirmasjonen
I forsvaret av vitnemålet skal være forberedt. Det er nødvendig å være sikker på at han cum (trykt på papir og bundet i en solid, elegant brun) rapport og illustrerende materialer. Seg selv, elsket og rimelig, er det ønskelig å gi en ren, alvorlig slitasje (hvit topp, svart bunn). Sensor ville være fint å ta med blomster. Så alt vil avhenge av dine prestasjoner og atferd i forsvaret.
 1.  Å forsvare en avhandling, er det nødvendig å innføre kvalitativ undersøkelse bord. Du kan gjøre dette ved hjelp av rapporten. Classic Rapporten består av fem deler: introduksjon i tidlig går, ser ut som en hilsen ("Kjære leder av State sertifisering kommisjonens Kjære medlemmer til å presentere deg en avhandling med tittelen" osv), så hørtes relevans, formål, mål, objekt og gjenstand for studier (for de som ikke skrev diplom, kunngjøre at de er i "Introduction" arbeid) og forskrifter gitt av beskyttelse, etterfulgt av en komite av sammendraget av arbeidet og gir konklusjoner oppnådd i forskning. Den siste delen av rapporten for å snakke om den praktiske verdien av avhandlingen og takke for betalt oppmerksomhet.
  Rapportere tilrådelig å svare, og prohovoryuvaty muntlig. Denne prisen av tale bør være naturlig, uten lange pauser, og talte ord - klare og forståelige. Under showet ikke trenger å bekymre deg. Snakker under disputasen klart ønskelig og høyt.
  Prøv ikke nevner i sin rapport ingenting av hva du gjør. I deres spørsmål Certification Utvalgets medlemmer er vanligvis orientert for å beskytte hørt under henholdsvis å sette dem trenger bare bestille hva du er godt kjent.
  Prøv å svare på alle spørsmålene. Husk at sensorer i 99 prosent av tilfellene arbeidet lese og ikke 70 - Ikke bra i forsvar satt til vitenskapelige problemer. Du kan svare på stort sett alt du vil, med fokus på deres minner innholdsfortegnelser diplom. Som en siste utvei kan du alltid si at spørsmålet er relatert til temaet som går utover din forskning og du vil prøve å vurdere det i videre studier av den uttalte problem.
  Av og til kaster et blikk på sin veileder. For ansiktsutrykket vare du kan finne ut hvor godt du får svaret. Forhånds ordne med læreren om hva tegn det vil tjene deg under forsvar. Dette vil i stor grad øke sjansene for suksess.
  For å styrke selvtilliten kan se mot andre graduate venter sitt forsvar. Hvis noen av dem er dine venner, de er oppmuntrende smil og roe deg vil slappe av litt.
  Husk at du ikke bare ønsker å beskytte avhandling. I de fleste tilfeller (bortsett fra i de sjeldne situasjoner der mellom student og komitémedlemmer er individuelle forskjeller) lærere prøve å hjelpe graduate - for å si det enkelt, ledende spørsmål, som er ofte svaret.
  Vær høflig og taktfull. Pass på å si "takk" til hvert enkelt medlem av kommisjonen, proyavyvshemu interesse i oppgaven din. På slutten av beskyttelse ikke glem å takke min veileder, uten noe vitnemål ikke ville finne sted.
  Kommer til beskyttelse grad, samle sine tanker og følelser. Ikke vær redd for noe. Slapp helt av. Prøv å ta kontakt med hvert enkelt medlem av eksamenskommisjon. Ikke behandle lærere som fiender. Se på dem gjennom øynene til en som deler hans fantastiske og unike arbeid presenterer unektelig vitenskapelig interesse og praktisk bruk i din valgte feltet av utdanning og opplæring.  
Яндекс.Метрика