Hvordan høflig avslå arbeidsgiver?
 Det virket bare går du stod på terskelen til sine drømmer. Du var villig til å kjempe for det på alle mulige måter. Du lenge forberedt for intervjuet og var nøye portefølje tidligere "militær fortjeneste." Alt gikk bra. Du tok. Og på dette punktet du skjønte du ville helt annerledes. Du liker ikke noen jobb eller dine profesjonelle ansvar. Selv fremtidige kollegaer, hvem du så i forbifarten, passerer ned i gangen, synes du malosympatychnыmy personligheter. Er det en vei tilbake? Du kan høflig avslå arbeidsgiver og gå på leting etter en annen, mer sofistikert arbeid? Selvfølgelig!
 Hvorfor er det viktig høflig avslag?
Mange søkere som er lei av de endeløse intervjuer og ingenting ubetydelige setninger ("Vi vil ringe deg tilbake") mener at nekte å arbeide kan rett og slett ikke vises på den. For en velutdannet mann slik oppførsel er uakseptabel. Spesielt på bakgrunn av at næringslivet er mye nærmere enn vi tror, ​​og levemåter - intrikate tøffeste arbeidsoppgaver. Det kan være at du er nødt til å få en jobb i dette selskapet eller leder rekruttering "overgivelse" deg sammen med sine databaser til andre organisasjoner. I karrierefeltet, kan som i livet være noe!
 Kansellering av muntlig?
Å nekte høflig arbeidsgiver etter intervjuet, til den beste personen vises på kontoret og forklare årsakene til sin nye vedtaket eller rekrutterer, eller hans tidligere sjef for fremtiden. Det andre alternativet - en telefonsamtale - er også akseptabelt, men personlig touch er fortsatt å foretrekke. Dermed gi deg hyllest til dem som har brukt tid på deg og tilbød deg er ikke det verste stedet å jobbe.
Som en forklaring er det ønskelig å bruke objektive grunner. Disse inkluderer:
spekter av jobben;
uheldig tidsplan;
ikke fornøyd med din lønn;
fremveksten av andre, mer interessant når det gjelder karriereutvikling forslag;
en kraftig økning i interessen for deg som en person på denne jobben.
På de dårlige arbeidsforhold og personlige misliker i samtale heller ikke huske. Dette er ikke helt etisk.
 Kansellering av skriving?
Hvis du er blant de personer som er psykisk vanskelig å høflig avslå arbeidsgiver i person, kan du prøve å samle mot og selv skrive et brev til ham - for eksempel via e-post. Vanlige brev også i fremgang, bortsett fra at det er ønskelig å sende e-post gjennom det offentlige, og spilt inn på kontoret i personen.
Den klassiske ordningen med å skrive (henne, forresten, kan brukes i normal samtale) svikt er som følger: i begynnelsen av dart takk for din interesse og bemerket de positive tingene som du har lært fra å kommunisere med ansatte i selskapet; deretter kranglet om hvor vanskelig det kan være å akseptere hans avgjørelse; deretter årsakene til avslaget og vennlige ord skrevet (vanligvis i form av lykke ønsker og suksess) for en ledsager.
Brevet skal begynne med ordene «Kjære" eller "kjære". På slutten av brevet må signere høflig: "hilsen", "Best wishes", etc. Brevet trenger ikke å være lang, men består av et par setninger, han heller ikke kan. I sin montering må være i samsvar med reglene i rettskrivning, tegnsetting og grafisk design.  
Hvordan vekke på jobb?
 Ikke nok søvn om natten? Trøtt til slutten av uken? Avlives monoton ensartethet arbeidsflyt og omgivelsene? Dette skjer ganske ofte. Hvis du ser til den ansatte noen gjennomsnittlig kontor, kan vi se at minst en tredjedel av dem ser på skjermen søvnige øyne, gjesper og potyahayetsya. Noen ikke krefter til å jobbe i morgen, noen utåndet ved slutten av dagen, noen hele dagen trøtt og drømmer bare om favoritt sofaen med TV-en. Kun enheter alltid positive, munter og hardt arbeidende enn utrolig irriterende andre.
Dermed anser vi hvordan å perk opp på jobb for å ikke bare sitte ved slutten av dagen, men også for å oppnå noen profesjonell suksess.
 1.  Øvelsen. Tidligere i sovjettiden, de sovjetiske kontorer, var det spesielle pauser for produksjon av gymnastikk. De alle kom fri fra jobben og dirigerte sine hender og føtter på kommando radyodyktora. Til tross strangeness av denne aktiviteten, det var veldig effektive. Under den lange virke sete zaterpaye hele kroppen, nakke, rygg og armer vises ildsted spenning. Dette hindrer normal blodstrøm og vesen. Så varm - er det veldig bra. Hvis du er skamfull for å stå ved pulten sin og begynner raskt huk og tilbøyeligheter, rozmynaytesya. Stå opp, gå. Det er ønskelig for en høy etasje oppe. Sittende kan riste på hodet, strekker nakken, dra opp ryggraden, rette bena og holde dem i en vase eller vekselvis strekke alle musklene i kroppen. I begynnelsen kan det ikke slå ut, spesielt hvis du har utrente muskler, men med konstant praksis, vil du snart kunne svinge pressen, uten å avbryte den årlige rapporten.
   Ved hjelp av sentralstimulerende midler. På energi drikke vil ikke snakke. Vil ikke engang tenke på dem. Harm fra dem mye mer enn munterhet. I første omgang blant de sentralstimulerende midler som brukes yrkesaktive befolkningen, er kaffe. I kontorer og andre steder av hans drikke liter, spesielt om morgenen. Kaffe gjør hjelpe våkne opp og føle seg som en arbeidsenhet, ikke en amorf masse. Imidlertid er dets virkning ganske kort, og i store mengder er det skadelig. For å redusere skadene av kaffe, drikker du det er ikke for sterk og fløte. Således redusert stimulerende virkning på magen. En stimulerende effekten vedvarer fordi mange handlinger ikke kaffe og dens konsentrasjon, og lukten og rituelle. Det er ingen sentralstimulerende midler er mindre effektive enn kaffe - en grønn te med ginseng skjær eller legge eleutherococcus vanlig mineralvann. Som for te, men ingen skade av det, og fordelene kombinert med stimulerende urter, selv svært merkbar. Angående vann kan sies at selv minimal dehydrering reduserer effektiviteten og bremser mentale prosesser. Derfor kan en flaske med vann på pulten din, vil du av og til drikke være en fin måte å perk opp på jobb.
   Drømmer og ønsker. Hver person ansatt i den prosessen det er tider når han fanger seg på det faktum at de tall, rapporter og tekster fra hjernen hans helt erstattet, og i stedet presentere der drømmer. Du kan drømme om hvordan å ligge i en komfortabel lenestol på en tropisk strand og lytte til lyden av bølgene, eller hvordan sjefssekretær gir deg en cocktail med fersk ananas og rum, kledd som lite bikini og kanskje gjenstand for dine drømmer - Nobelprisen i regnskap eller en tidobling i lønn. Tvinge deg selv for slik upassende aktiviteter som drømmer på arbeidsplassen, vanligvis vstryahyvaetes du prøve så snart som mulig og tenke bort alt dette tullet. Vel Wasted. I det øyeblikk man endrer jet lag som forekommer i den menneskelige hjerne hver time og en halv. Den venstre hjernehalvdelen er ansvarlig for logikk og analyse, er det en pause, som gir den rette jobben. Fortsetter denne pausen av 5-20 minutter. Ikke forstyrr den venstre hjernehalvdelen resten. Slapp av og pomriyte. Men ikke la seg rive med. Femten minutter til de nye kreftene for å gå tilbake til arbeid.
   Kaldt vann. På sjelen og helle arbeidsplassen drøm, dessverre, er ikke nødvendig, fordi måten vil vi gjøre. Bemerkelsesverdig forfriskende vask med kaldt vann eller vaske kontrast, når isen vann ispedd med kokende vann. Men denne metoden er mer egnet for menn, fordi ikke alle kvinner vil være enige for vitalitet og humør av arbeids-up og skyll vise seg offentlig med bluss av ansiktsvask. Hvis du er litt bekymret om hennes utseende kvinne, prøver å muntre kaldt vann hender. Våre ben er et stort antall nerveender, stimulering av som har gunstige effekter på hjernens aktivitet. Hvis du er innenfor fem til ti minutter holder hendene under rennende kaldt vann, eller arrangere dem kontrast dousing, vil du føle deg mye friskere. Du kan stimulere og andre deler av kroppen, slik som ørene. Og ikke nødvendigvis kaldt vann, nok til å være gni. Imidlertid har denne metoden også bivirkninger - øre vil lyse scarlet. Men hvis du har langt hår og fluffy hår, dette er ikke skummelt.
   Tidligere handlinger. Metoder uttrykke oppmuntring - det er sikkert god, men bedre hvis du føler deg frisk og full av energi hver dag. Hva du trenger? Veldig enkelt, selv grunnleggende ting:
  Få nok søvn - minst sju, og fortrinnsvis åtte timer.
  Riktig ernæring - mer fiber som finnes i frisk frukt og grønnsaker og mindre mat med kunstige tilsetningsstoffer.
  Vitaminer, spesielt i vår og vinter. Vitamin og mineraler anbefalt av leger kan forbedre helse og ytelse.
  Enhver fysisk aktivitet - trening, turgåing, ski, sykling eller rulleskøyter. Disse handlingene kan hjelpe til å fylle blodet og derfor hjernen med oksygen.
  Rekreasjon. Jobs - er bra, men må også være i stand til å slappe av, og det er bedre å gjøre det, så ville med glede og gjerne gå på jobb.
  Alle disse tipsene er bare gyldig hvis du jobber minst halv interessant, men dens kvalitet ytelse på et gitt tidspunkt hindrer lys fysiske plager. I så fall har du hver dag gjennom kraften til å gjøre arbeid som ikke er interessant, så nå pep så hardt. I dette tilfellet er det fornuftig å tenke på en karriere endring til noe mer relevant for dine interesser og evner.  
Hvordan sjekke ektheten av vitnemål?
 Hvem og hva kan verifisere ektheten av vitnemål? Vanligvis, arbeidsgivere, uansett grunn, tror ikke at et diplom kandidat for real. Eller når kunnskapsarbeider er allerede implementere sysselsetting er klart misforhold til hennes utdannelse. Informasjon om utdanning av enhver person knyttet til personopplysninger, slik at de tester kan være ganske komplisert. På formelle og uformelle måter å sjekke diplom, samt utsiktene i dette feltet som er beskrevet nedenfor.
I noen tilfeller må arbeidsgiver verifisere ektheten av vitnemål? Slike saker er ikke så mye. Obligatoriske verifisering prosedyre diplomer er kandidater søker på stillinger i interiøret, til å arbeide i offentlig sikkerhet, for å utføre arbeid i luftfarts- og militær industri.
I andre tilfeller, til beslutningen som sjekk kandidat for et diplom eller ikke, gjort av lederen for selskapet.
 Hvordan sjekke ektheten av vitnemål?
Ifølge arbeidsrett, spesielt, punkt 3 i artikkel st.86 LC, all personlig informasjon om deg selv på arbeidsplassen gir den ansatte eller søkeren til stillingen. Et annet alternativ - å gi data til tredjeparter, men bare med samtykke fra den ansatte. Videre må denne avtalen fremsettes skriftlig.
Ved lov, skal arbeidsgiver informere arbeidstaker hvor, hvordan og hvorfor han kommer til å sjekke sine personlige data. Og også hvilke handlinger vil bli tatt i tilfelle feil å gi skriftlig samtykke til testen.
Dersom en arbeidsgiver kommer til å strengt følge brev av loven, da den har to offisielle måte godkjenningssertifikat.
 1.  Den offisielle forespørsel om straffeforfølgelse. Denne metoden er ofte brukt i tilfeller hvor arbeidsgiver er sikker falskhet grad og ønsker å bevise at søkeren eller ansatt har gjennomgått den passende straff. Bevis for svindel i dette tilfellet vil fungere som ekspertuttalelser og et sertifikat fra bekrefter at søkeren ikke studerte dem universitet. Ifølge loven håndheving forespørselen et sertifikat fra universitetet går raskt og problemfritt. Straffen for bruk av falske dokumenter: en stor bot, korrigerende arbeidskraft eller fengsel inntil 6 måneder.
  Først blir hele skjemaet bedt skriftlig samtykke fra den ansatte til å sjekke sine personlige data, inkludert konfirmasjonen. Dersom den ansatte nekter å gi slikt samtykke, kan det allerede tjene som bevis for en forfalskning. I dette tilfellet, kan arbeidsgiver handle først metode, ved erklæring til de rette myndigheter.
  Dersom samtykke er innhentet, gjør arbeidsgiver en forespørsel på fastsatt skjema (offisiell form, grunnen for å sjekke signaturen innehaver av sertifikatet, stempel og underskrift av arbeidsgiver) og sender det til skolen, som ble mottatt diplom. Hvis videregående skole ble oppløst, blir forespørselen sendt til hans etterfølger.
  Det bør bemerkes at testen forespørsel via universitetet ikke alltid garantere at arbeidsgiver finner ut den virkelige situasjonen. Mange bedrifter som selger falske diplomer, avanserte i sitt arbeid så langt, bestiller direkte vitnemål i høyere utdanning. Derfor følgende dokumenter om utdanning med real registrerings arkiver. I dette tilfellet, for å bevise at en falsk diplom å være meget vanskelig.
  Andre metoder for autentisering diplom:
  Gjennom sosiale nettverk. Disse samfunnet som "Klassekamerater" eller "kontakt" har store og varierte databaser skolene i vårt land og verden. Hvis du vet navnet, institusjon og år, kan du få informasjon om hvorvidt en slik person opplært i denne skolen egentlig.
  Send en forespørsel til universitetet, med antall diplom og bedt om å bekrefte sin autentisitet kunne i prinsippet enhver person uten engang å bruke offisielle brevpapir og segl. Men i dette tilfelle kan universitetet nekte, med tanke på ulovlig forespørsel.
  Be om en rettshåndhevelse hundre prosent av tilfellene er fornøyd og noen arbeidsgivere bruke det uten hensikt å starte en kriminell etterforskning. Men dette er en uformell måte, og å implementere det må ha venner i politiet.
  Dersom anmodningen bekreftelse på ektheten av vitnemål vil komme fra sin eier, er det garantert til å være fornøyd. Derfor søker eller arbeidstaker, selvrettferdig, men mistenkt for forfalskning, kan han sende en forespørsel til universitet eller, hvis mulig, besøke en skole og få relevant sertifikat på filen.
  På nettsteder noen skoler har en ny tjeneste: etter inn antall vitnemål kan du få informasjon om opplæringsaktiviteter av tidligere student. Dette inkluderer navnet på kurs og diplom, evaluering, etc. Hvis en falsk vitnemål, vil denne informasjonen ikke bli avslørt.
   Elektronisk database diplomer for høyere utdanningsinstitusjoner
  Dette prosjektet er moden for en lang tid, og jobbe med det nå er svært aktiv. Prosjekttittel: "Enkelt Registrer nyutdannede." Det er engasjert i utviklingen av Kunnskapsdepartementet.
  Ifølge utkastet, vil registeret inneholde følgende opplysninger:
  Navn og etternavn graduate
  Hans pass detaljer
  Kode på National Klassifisering universitet
  Navn på institusjon
  År for ferdigstillelse
  Spesialisering
  Disse diplom: serien, nummer, utstedelsesdato
  Dette registeret finnes, det er det nasjonale akkrediteringsorgan innen utdanning siden 2005, men tilgang til det med bare administrativ struktur.
  Politiet melder at det er tusenvis av organisasjoner som selger falske diplomer. Hundretusener av mennesker med denne diplomarbeid. Kanskje etter etableringen av et enkelt register, som er lik i alle utviklede land, vil dette tallet reduseres.  
Яндекс.Метрика