og eier av din egen virksomhet på Internett, eller tenke på hvordan du kan begynne å tjene penger med et globalt nettverk!? Da er du på noen måte mulig behov for å lære å bedre markedet sine kunnskaper, tjenester eller produkter.
Hvordan å øke online salg?
 Svært kjente og minst vellykkede amerikanske Jeremy Schoemaker, som var i stand til å selge produkter og partnertilbud på totalt mer enn 10 millioner dollar, nylig delte hemmeligheter hans suksess som vi tilbyr til din oppmerksomhet på.
 For å lykkes i din karriere du trenger:
 1.  Assosiasjon med respekterte og suksessrike mennesker, kjendiser
   Sosial bekreftelse av salg
   Smerte og frykt
   Underskudd
   Nedrustning og støtte
   Gi berørings
   Vis muligheter
   Ved handlingen!
   tannbleking er ikke nok til å skrive at tennene skal være hvit - Jeg må si at dette pulveret du raskt oppnå ønsket resultat.
   Vis muligheter
  Hvordan å øke online salg?
   Kjøpe varer - er en unik mulighet som kan være en i en levetid. Når en person kommer til området og se at det er noe å selge - dette er ikke bra. Når en potensiell kjøper, kommer til området, forstår at denne tingen trengte ham, fordi han trenger det - det er bare flott!
   Ved handlingen!
   Det er overraskende at mange mennesker helt glemme om prosessen. Du bør spørre kunden om han ønsker å kjøpe dette produktet, slik at du presser kjøpere til å handle, som gir ham vet at dette øyeblikket. Uten en slik "sjokk" mange besøkende seg vill, og forstår ikke hva de skal gjøre. Henge en oppfordring til handling i en fremtredende plass (banner, link, knapp) med uttrykket "Add to Cart" eller "Kjøp her! "Og så videre.  
 Innholdet i artikkelen:

 Hvordan oppføre seg på et jobbintervju

 Ber om intervjuet og hvordan de skal besvare slike spørsmål

 Hvordan å kle for et intervju

Hvordan oppføre seg på intervju

 Hvordan oppføre seg på et jobbintervju
 Først, kan du ikke være for sent for et intervju. Dermed viser du at du nepunktualna person. Hvis du går fremover kan du bli komfortabel i miljøet. Sekund, lære å lytte og aldri avbryte ansatt. Når hun er ferdig på spørsmålet - svar, men trengte ikke lang tid på å snakke om seg selv, er spørsmålene besvart tydelig og rett på sak.
 Aldri Presenter din nervøsitet og usikkerhet, må du svare på spørsmål trygt. Vi kan ikke si setningen: sannsynligvis, kanskje ikke vet hvordan de skal og så videre. Disse setningene brukes bare av dem som ikke er helt trygg i sine ord. Det er lurt å oppføre seg trygt svare på spørsmål klart. Hvis du blir spurt om ønsket lønn - snakke åpent, ingen grunn til å redusere lønn, ellers vil de innse at du ikke verdsetter deg selv. Vær oppmerksom på at det demonstrerer vår indre tilstand, og hvis personen snakker mykt og sakte - så han burde tvil eller redd for noe.
 I intervjuet vil du høre spørsmålet, som ikke engang hørt om filmen. Personalet spesielt egge deg til egendefinert handling, sinne, tilbakeslag og så videre. Du kan spørre hvorfor du slo opp med sin kone eller hvorfor du forlot den forrige jobben. Selvfølgelig er dette en personlig avgjørelse, men personalavdelingen fortsatt stille deg noen lignende problemer. På grunn av det faktum at de også lese fora og vet hvordan folk forbereder seg til intervjuer, kan spørsmål omskrevet. Ansatte har hypnose teknikker, slik at du kan være forvirrende og spørre hvor mye du har jobbet på tidligere arbeid, om ikke i teamet var negative mennesker, og betalt tre ganger så mye? Svare på dette spørsmålet er vanskelig fordi du er enig med hva du hadde betalt, og de ansatte ikke liker deg.
Hvordan oppføre seg på intervju
 Du kan ikke be om en karriere, men en livsstil. For eksempel, se hva du gjør i helgen, og hva slags mat foretrekker. Ikke umiddelbart fortelle om hans interessant hobby, de trenger bare å vite at du elsker og bruke tilstrekkelig tid som alle normale mennesker.
 Vi kan ikke for mye er aldri å prise hans positive kvaliteter, foruten bedre understreke dem fra utsiden. For eksempel si at kontoret alle trodde jeg var en hardt arbeidende, og sa at jeg raskt gjennomføre planen og gjøre det mer enn andre. Men i alle fall ikke trenger å snakke om seg selv i første person, jo flere nevner utviklingen i andre områder i tillegg til arbeid. Si hva du vil lett tilegne seg ny informasjon og liker å lese bøker, så du gir dem til å forstå at raskt osvoyitesya den nye arbeidsplassen.
 Dessuten vil du bli spurt om ulempene. Ikke si noe sant, for eksempel at du elsker å ligge på sofaen i helgene og du for lat til å gå til butikken. Eller at du elsker å flørte med jentene på jobben og ofte utføre arbeid plan etter plan. Bare si at du glemmer når aktivt jobber med, og det plager deg. Fortell oss om fanatychnosty alt nye og interessante ting som du raskt vil kjøpe interesse og ønsker å gjøre det bedre. Snakk om ulemper som om det er et pluss.
Hvordan oppføre seg på intervju
 Ofte ansatte blir bedt om barn. Kan spørre hvor mye forstyrre barn. Fortell meg hva du har brakt opp barn uavhengig og med dem er du svært gode betingelser. Når de vil spørre deg alle spørsmål om deg og din familie, vil de tillate deg å stille noen spørsmål. Stille følgende spørsmål:

 Hva er hovedproblemet?

 Hvor godt takle arbeidet til en tidligere ansatt?

 Du kan snakke med sjefen?

 Hva er din daglige rutine?

 Og så videre, spør om lønn bør nøye. De er vel klar over at du har kommet til å tjene penger i stedet for å sitte på kontoret fem dager i uken. Dersom arbeidsgiver vet du utmerket spesialist, vil han tilby deg lønnsnivået. Hvis han kaller for liten et nummer for å spørre, er det mulig å øke kapasiteten. Når en arbeidsgiver spør deg hvor mye du vil tjene, ikke nødvendig å snakke i lang tid - hvor mye samtale og stille. Ikke bli nervøs og si at du er villig til å gi alt for høyere lønn, sitter på kontoret 12 timer i stedet for åtte arbeidet 6 dager i uken og så videre. Lønn heve deg, men du faktisk jobbe 6 dager i uken i 12 timer. På slutten av intervjuet sier du som vil kalle for en stund. Det er bedre å spørre på forhånd når du kan forvente en samtale, eller være bekymret for hele uken, og arbeidsgiver ikke ringe.
Hvordan oppføre seg på intervju

 Ber om intervjuet og hvordan de skal besvare slike spørsmål

 Har du noen ulemper?

 Ulempene er i det hele tatt, men arbeidsgiver ønsker å finne ut din åpenhet. Aldri fortelle alle manglene, ellers er det svært negativt inntrykk. Det er bedre å si at hodet gå på jobb og glemme hvor lenge. Du kan si annerledes, for eksempel at du, som alle mennesker har feil, men kvaliteten på det arbeidet de har ingen effekt.

 Fortell oss om deg selv?

 Folk begynner å snakke om hva de bryr seg om det meste. De grunnleggende verdier i livet, problemer i ulike områder av livet og så videre. Først ønsker arbeidsgiver å høre om dine faglige ferdigheter. Litt fortelle oss om utdanning, hobbyer, utdannet og vellykkede venner (det er om dem). Du kan spørre et annet spørsmål: Du snakker om interesser eller interesser knyttet til karriere vekst og utvikling? I alle fall, prøver ikke å snakke om sin hobby, plutselig du gjør boksing og er en kandidat for mester i idrett?
Hvordan oppføre seg på intervju

 Hva du ikke passer den tidligere jobb?

 Selvfølgelig, enhver arbeidsgiver lurer på hvorfor etter en viss tid den ansatte sluttet i jobben. Useriøse folk vil begynne å såre sjef, ansatte, arbeidsforhold og så videre. Men en fornuftig person bør trenes og behersket, bedre fortelle at du ikke blir hevet. Si det upraktisk å komme til arbeid var vanskelig og krevende timeplan at arbeidet var for ensformig, og det var utfordringer. Men hvis du vet at dette selskapet er også et problem med planen for arbeid eller karriere vekst - ikke prøv å snakke om det. Om å tjene penger for en tur til Spania eller Frankrike er bedre ikke å si, sier du at du er et menneske familie og strever for stabilitet, for å oppdatere bilen hjemme og gjøre reparasjoner. Husk at en god spesialist først fanget arbeidet, ikke å telle penger tjent.

 Hvor mye du ønsker og ikke ønsker å gjøre?

 Legg 30% til den siste lønnsbeløpet og navngi arbeidsgiver. Minstelønn bør være høyere enn den foregående 10%. Ikke undervurder deg selv og kaller en liten mengde.
Hvordan oppføre seg på intervju

 Hvor mye du vil jobbe i vår bedrift?

 Selvfølgelig kan du si at du jobber livet. Men det er ikke sant, trenger du ikke komme på jobb, og bare si slike ting. Si hva du vil jobbe en måned og finne ut hva du trenger å gjøre, og at folk vil jobbe sammen med deg. Ofte folk er unntatt fra problemer i klubben.

 Hva prestasjoner du er stolt av?

 Ikke prøv å behage arbeidsgiveren, snakker om å oppnå kaldt. Bare fortell meg hva du var i stand til å løse vanskelige oppgaven å fungere, og du har reist. Eller at du har skrevet et diplom på et interessant tema og forsvart ham på fem. Du kan fortelle at du er sjelen i selskapet og mennesker nær deg trygt og at du elsker og setter pris på andre. Ikke snakk om dine venner, selvfølgelig, for å si at du hjalp en venn direktør i et stort selskap i enkelte område, men du forskyve ansvaret til en annen person.

 Hva føler du om endringene?

 Du kan spørre, er du klar til å jobbe "slitasje". Spør hvor mange timer med kontinuerlig behandling, betalte outs på lørdag og søndag. Svar overbevist om at de er klare til å behandle. Selvfølgelig, hvis det ikke kommer i veien for din personlige liv.
Hvordan oppføre seg på intervju

 Hva vet du om vårt firma?

 Før intervjuet bør undersøke selskapet, minst - se området og lære det grunnleggende industriell virksomhet. Å studere aktiviteten til alle selskaper som ikke er mulig, siden den dagen du kan bruke tid på to eller tre intervjuer. Lær minimalt med informasjon å ikke komme inn i en døs på dette problemet.

 Hvorfor valgte du oss?

 Dette arbeidsgiver ønsker å vite at du liker den nye arbeidsplassen. Du har kanskje hørt at de har en høy lønn og fordeler pakken er perfekt. Fortell oss hva du har tillit til selskapet, som er en karrieremulighet som du raskt kan komme til arbeidsplassen. Snakk om lønns- og bonuspakke skal vare.

 Hvordan å kle for et intervju
 Det er best å kle seg i business antrekk, men ikke kjøpe en dress som ikke passer inn i din sosiale status. Bruk sko 30000 gullur for 60 000 er helt klart ikke verdt det. Kjøp en fin dress og sko, helst sort eller mørk blå. Det samme gjelder for kvinner, det er tilrådelig å bruke et skjørt til midten av kneet med en skjorte. Du kan ikke ha åpne sko, slitasje lukkede sko med hæler i gjennomsnitt. Ikke kle seg utfordrende og sexy, vil dette føre til mistanke arbeidsgiver.
 Ikke flaunt tatoveringer, er dette høyst uønsket, spesielt hvis du ønsker å bli mellomledere. Ikke glem at overdreven antall tilbehør bare skyver folk bedre ikke bære klokker i det hele tatt, enn å sette på de mest luksuriøse klokker laget av gull og diamanter for å imponere.
Hvordan oppføre seg på intervju
 Du kan ikke kle seg i elegant dress og kjole i vanlige men velvalgte klær. For eksempel kan en mann bære jeans og et sterkt lys genser med semskede sko, men aller viktigst - å plukke opp klær i størrelse, så det gikk ikke. Det samme gjelder for kvinner, ikke nødvendigvis å kjøpe en dress, kan du bare sette på attraktive klær. Selvfølgelig, uakseptable skinnende belter, sandaler, stup bluser og så videre. Du må møte opp på forretningsmøter, ikke partiets.
 Ikke glem at klær forteller din indre verden og atferd. Hvis en mann bærer skitne sko og krøllete bukser - inntrykk av at han satt så ikke bare seg selv, men også for andre. Arbeidsgivere sier at for å se bedre ansatt hlazhenoy og rene klær enn skitne og mynte. Hva du har på deg en dyr dress, ikke hva man sier når han othlazhen dårlige og stygge blikk. I noen tilfelle kan ikke bære en kjole med dyp utringning, jeans med hull i knærne, skjorte med merkelige inskripsjoner. Du må heller ikke vise din manikyr å vise, for eksempel, lyse bilder. I alle trenger å vite omfanget og nøyaktighet også. Du kan ikke bruke parfyme med en stikkende lukt, spesielt i store tall. Dette vil føre til avvisning av arbeidsgiver, den skarpe og uttalt lukt, selv brennevin - ingen ville være hyggelig.
 I all viktig kamp, ​​for eksempel, hvis en mann sier at han ønsker å være og kreditt inspektør kommer til intervjuet i shorts og en rød t-skjorte - det vil føre til misforståelse av arbeidsgiver. Mye avhenger av posisjonen, med forbedret freestyle kjole i jeans med en skjorte og genser. Ledere må kle seg i business-stil, dress, polerte sko, veske diplomat. Det er lurt å bli kjent med klær som går ansatte i en avdeling. Ikke alltid designer bør kle seg i business antrekk, samt fotograf eller forfatter. Ikke prøv å tiltrekke oppmerksomhet og skille seg ut mye fra teamet, må du være som andre mennesker, vil det umiddelbart stole på andre.
Hvordan oppføre seg på intervju
 Alle arbeidsgivere kan trygt si at klærne til søkeren avhenger veldig mye. Ifølge statistikk, kan vi se at arbeidsgivere er bedre kandidater i næringslivet, fritt og demokratisk stil. Det er en annen gruppe av arbeidsgivere som mener at søkeren må bli informert om nyheter og mote utseende å overraske andre. Selvfølgelig, er dette svært sjelden.
 Husk at intervjuet bør ta hensyn ikke bare i utseende, men også fordi du snakker. Før du svarer på spørsmålene en arbeidsgiver må du forstå nøyaktig hva du trenger og til hvilke formål du vlashtovuyetesya å arbeide. Bestem deg med dine egne mål, og du vil øke sine sjanser til å få interessant innlegg. Sørg for å trene sammen med hverandre før intervjuet, kan du se et spørsmål som vil sette deg i en døs.
Hvordan oppføre seg på intervju
Яндекс.Метрика